Μετατροπές στο DAC της Berhinger SRC9624 (ULTRAMATCH PRO)

Reaction score
3.497
Νίκο, εννοούσα ότι λόγω της υποκειμενικότητας του θέματος τα συμπεράσματα που θα βγούν από την ομάδα αξιολόγησης μπορεί να είναι αρνητικά για το προΙόν .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ελπίζω στο AVSite να μην συμβεί ποτέ αυτό.
Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς...
Να θεωρείς δεδομένο όμως ότι εδώ δεν θα το επιτρέψουμε, τουλάχιστον εύκολα και το λέω αυτό γιατί όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις ένα σωστό κλίμα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανέναν πέραν από τον εαυτό σου :wink:

Βασίλη ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά!

- Επειδή εμείς οι εκτός Αθηνών είμαστε λίγο προβληματικοί (εκτός των άλλων :lol: ), λόγω απόστασης, στο να παρευρεθούμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, εγώ δεν έχω πρόβλημα ακόμη και να σας στείλω τα μηχανήματα αν κανονιστεί κάτι.

- Φυσικά τον πρώτο λόγο για τόπους και χρόνους έχει ο Κώστας ο Κόγιας μιας και είμαστε στα χωράφια του. :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρα πολυ ωραιο θεμα και συγχαρητηρια σου Γιωργο.

Παιδια , με την συμφωνη γνωμη του Κ.Κ. κανονιστε οτι θελετε και εγω απο την πλευρα μου...οτι μπορω στην διαθεση σας :wink:

Reaction score
5
Μπράβο Γιώργο! :wink:

Πολύ καλή δουλεία και καλή παρουσίαση!

Προτείνω λοιπόν ένα άμεσο συγκριτικό με ένα μαμάτο για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη.
Άποψη μου είναι η σύγκριση μεταξύ των δύο να γίνει με δύο διαφορετικούς τελικούς και δυο τύπους ηχείων ο ένας να είναι ηχεία βάσης και ο άλλος μεγάλα ηχεία δαπέδου. Πιστεύω αν υπάρχει επαναληψημότητα ειδικά σε μικρά και μεγάλα ηχεία το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικό.

Μπράβο ξανά για την παρουσίαση! :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.099
Όλα τα βλέπω, όλα!

Μπράβο μεσιέ! Και η λάμπα μέσα!

Από έξοδο πάντως, μέχρι 15 βολτ βγάζει το "πράμα"....

Στη δικιά μου "έκδοση" πάνω από 2,5 βολτ δεν έχει. Και μου φτάνει, αν και το πάω και τέρμα...

Ξέρεις τι λένε για τα op-amps πάντως, ε; Το καλύτερο op-amp είναι να μην υπάρχει op-amp! Εγώ λέω το ίδιο για τις λάμπες!

ουαααααααα-χα χα χα χα χαχ αχα

Βέβαια και γω το λαμπάτο buffer το έχω για must σε συνδυασμό με παθητικό volume control (και δη διακοπτικό ladder), αλλά τελικά υπάρχουνε και καλύτερες λύσεις για volume control, πχ VCA κύκλωμα με το SSM2018T, που μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα και 6 κανάλια, και βάζεις και τηλεχειρισμό χωρίς φόβο και πάθος...

Αλλά συνέχισε, είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ στο σωστό δρόμο!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.099
Έχω και μια έκπληξη στο δρόμο βέβαια, την with-no-op-amp ρυθμιζόμενη έξοδο (ουααααα χαχαχχαχαχαχαχ δις) αλλά υπομονή....

Reaction score
3.497
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ο χρόνος που απαιτείται για την μετατροπή phase 1 του Behringer ULTRAMATCH είναι 3.000 ώρες. 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλημέρα!

- Το πιο εύκολο είναι να έχεις ένα χώρο κάπου αλλού και να βάζεις εδώ τα link. Το photobucket προσωπικά με έχει σώσει και είναι φοβερά εύχρηστο.

- Η αίσθησή μου είναι ότι, ότι και να επιλέξεις στην δεξιά μεριά του μπέρι για το μέγεθος λέξης και την συχνότητα, έχει να κάνει αποκλειστικά με την ψηφιακή έξοδο. Που σημαίνει ότι στην απλή χρήση του ως dac δεν έχει καμία διαφορά γιατί ούτως ή άλλως ως dac 24/96, δουλεύει έτσι, δηλαδή κάνει το απαραίτητο upsampling... Τουλάχιστον εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορές:roll:

- Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι με ποιού τύπου σύνδεση με την πηγή, έχεις πάρει τον καλύτερο ήχο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο σε ευχαριστώ για τη βοήθεια με τα images.
Αν κατάλαβα καλά, το photobucket είναι ένα πρόγραμμα που το κατεβάζεις από το Internet ή είναι κάποιο άλλο utility που περιέχετε στο AVSite ?
Δες www.photobucket.com

Για το world lenght (24,20,16) έχεις απόλυτο δίκιο ότι η επιλογή αυτή επηρεάζει στα σίγουρα την ψηφιακή έξοδο του Behringer.  Αυτό το έχω διαπιστώσει και εγώ συνδέοντας το CD Writer στην ωηφιακή έξοδο του Bheri.
Εγώ πάντως το έχω στη θέση 24, παρόλο που και εγώ δεν αντιλαμβάνομαι κάποιες διαφορές.  Γιατί όμως κάθε φορά που επιλέγεις μία από τις 3 θέσεις διακόπτεται στιγμιαία και ο ήχος από την αναλογική έξοδο ?   Αν δεν επηρέαζε την αναλογική έξοδο θα έπρεπε κανονικά να μην ακούγετε αυτό το κλικ ή το κενό τη στιγμή που αλλάζεις θέση ας πούμε από τα 24 στα 20.  Αυτό μόνο με κάνει να έχω κάποιες αμφιβολίες.

Άγνωστον... Κι εγώ έτσι το έχω :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster