- Reaction score
- 91.738
ΕΝΑ σαμπ έχεις;

Στέργιο...Και πάμε λίγο παρακάτω, βρήκα και φουλ έκδοση. Εδώ μιλάμε για "χύμα στο κύμα", κυριολεκτικά:
View attachment 186138
Εδώ με ανοιχτό ένα port, άρα λίγο ανεβασμένο sub (πράσινη καμπύλη στο #1 ποστ μου). Σμούθινγκ 1/6.
Το φαράγγι του Βίκου.
Κόκκινο αριστερό (φυσικά!). ΠΑΣΟΚ δεξί και εξτραδάκι μωβ το κεντρικό.
![]()
Εκεί που είμαι σταθερά.Στέργιο...
οι μετρήσεις είναι από το δωμάτιο ή άλλαξες χώρο?
"Dura lex, sed lex" , που λέτε και 'σεις οι μορφωμένοι Δρ Επιθεωρητά. Κινούμαι οριακά εντός νόμου με ζεύγος υποκλαπατσίμπαλων.ΕΝΑ σαμπ έχεις;
![]()
![]()
Δεν μένει παρά να λυθεί η απορία,πώς γίνεται με τόσο αποδεκτούς χρόνους αντήχησης να υφίστανται τέτοιες ανισορροπίες ανάμεσα στα επιμέρους κανάλια - οι οποίες θα φαίνονταν και ακόμα εντονότερες υπό μικρότερο βαθμό εξομάλυνσης (1/12 octave).Μήπως το πολυκαναλικό στήσιμο δεν έχει γίνει με τις δέουσες διατυπώσεις;Παρηγοριά μου μόνη οτι δε κουδουνίζει το σύμπαν, με μια ικανοποιητική ισορροπία στους χρόνους αντήχησης.
Βρήκα και τέτοιο, αμ πως! Να :
View attachment 186140
L+R+C στη βασική θέση ακρόασης.
Εκεί που είμαι σταθερά.
"Dura lex, sed lex" , που λέτε και 'σεις οι μορφωμένοι Δρ Επιθεωρητά. Κινούμαι οριακά εντός νόμου με ζεύγος υποκλαπατσίμπαλων.![]()
Μου τη δίνουν τα spectro με Room EQ
Θα βγάλω νόμο να απαγορευτούν.
εχει ενεργα ...Δεν μένει παρά να λυθεί η απορία,πώς γίνεται με τόσο αποδεκτούς χρόνους αντήχησης να υφίστανται τέτοιες ανισορροπίες ανάμεσα στα επιμέρους κανάλια - οι οποίες θα φαίνονταν και ακόμα εντονότερες υπό μικρότερο βαθμό εξομάλυνσης (1/12 octave).Μήπως το πολυκαναλικό στήσιμο δεν έχει γίνει με τις δέουσες διατυπώσεις;
και μαμάτα μεγάλα ενεργάεχει ενεργα ...
σε ποιο πράγμα ?κανεις λαθος ...
σε μένα ναιεχει βαλει τον χωρο ;
στο κινητό του μου τις είχε δείξειβαλε να δουμε....![]()
το ηχείο είναι κτήνοςδεν εχει να κανει με την τοποθετηση, δεν μπορει το ηχειο....ειναι εμφανες.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις λέμεεχει ενεργα ...