Με τι τρόπο ξυρίζεστε;

Κυριακου Γιαννηs

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
6.622
Reaction score
5.049
Μάγουλα και λαιμό είμαι οκ ακόμη και κόντρα. Γύρω από το στόμα και πηγούνι γίνεται η σφαγή του Δράμαλη. Θα δοκιμάσω να το κάνω απελπιστικά αργά. Ευχαριστώ.
Ποια μηχανή έχεις?
 
gid

Μηνύματα
2.877
Reaction score
3.358
Πήρα δυο, Edwin Jagger 316 και Feather. Ξυραφακια Feather. Με το σαπούνι ήταν τραγικα κακος ο αφρός και ήταν βασικό πρόβλημα. Με κρέμα είναι σαφώς καλύτερα.
Τα ξυραφάκια Feather είναι τα πιο κοφτερά παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει πως δεν συγχωρούν σφάλματα, και αυτό πληρώνεις αυτόν τον καιρό αφού είσαι και αρχάριος. Αυτά τα ξυραφάκια σίγουρα ΔΕΝ είναι για αρχάριους.

Η μηχανή που έχεις είναι γνωστή, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει κι ούτε πρόκειται. Έχω αγοράσει μηχανή με ρυθμιζόμενη κεφαλή, που σημαίνει πως εγώ αποφασίζω πόσο επιθετική θα είναι και όχι ο κατασκευαστής. Σου συνιστώ να δοκιμάσεις μια τέτοια μηχανή. Είτε την Q-Shave που είναι το αντίγραφο, είτε τη γνήσια που είναι η Merkur Futur.
 

Μηνύματα
592
Reaction score
90
Όντως τα Feather είναι .....σαμουράι!
Δοκίμασε πιο απαλά και βασικά προσάρμοσε την πίεση της μηχανής.
Οι περιοχές που αναφέρεις είναι γενικά δύσκολες, θέλουν προσοχή και παίξιμο με τη γωνία κλίσης και τη φορά ξυρίσματος. Όπου δείς οτι τσιμπάει η λεπίδα σταματάς αμέσως και αλλάζεις κλίση/φορά.
 


Μηνύματα
592
Reaction score
90
Ενδεικτικά σου προτείνω (με βάση τη δική μου μικρή εμπειρία) Voskhod, Rapira Platinum, Perma, Gilette 7 o'clock Platinum.
Να ξέρεις οτι κάθε δέρμα είναι μοναδικό. Εμένα πχ δε μου πάνε οι κρέμες ενώ με το σαπούνι Proraso το ξυράφι κυλάει απίστευτα!
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
155.350
Μηνύματα
2.377.172
Members
35.211
Νεότερο μέλος
Mimia
Top