Μη φοράτε κράνη.....

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μη φοράτε κράνη.....

ΜΑΛΙΣΤΑ.....κριμα που δεν μπορω πια να ρωτησω το αδερφακι μου αν μετανοιωσε που δεν φορουσε κρανος....τι λεμε ρε παιδια? τι ειναι αυτο που διαβασα? ελεος δηλαδη....και ειδικα οτι προσφερει προστασια μονο στο κεφαλι...μα μονο το κεφαλακι του επαθε ζημια ρε ανεγκεφαλοι..το κορμακι του εμεινε ανεπαφο....ελεος ρε παιδια..αγανακτησα!!!!
μακαρι να ειχε πεσει και να ειχε συνελθει και να μην ξανακαβαλουσε τη μηχανη χωρις κρανος....ελα ομως που δεν του χαριστηκε μια ευκαιρια....
Κατερινάκη καλημέρα.

Ευτυχώς δεν έχω χάσει κανένα μέλος της οικογένειας μου από ατύχημα με μηχανή. Δυστυχώς έχω χάσει φίλη. Όντας συνεπιβάτης σε παπάκι, και ενώ δεν πήγαιναν με πάνω από 40 χλμ, έφυγε προς τα πίσω και χτύπησε μόνο το κεφάλι της. Μετά από 48 ώρες στην εντατική και 1-2 χειρουργία, δεν άντεξε....το 1996 ήταν 19 χρονών.

Την ίδια ζημιά θα μπορούσε να είχε πάθει στο μπάνιο του σπιτιού της (που λέει ο λόγος), αλλά στη μηχανή με κράνος απλά θα σηκωνόταν και θα συνέχιζε την βόλτα της....

Δεν τα αναφέρω αυτά αυναισθηματικά φορτισμένος (πλέον..), αλλά με απόλυτη ψυχραιμία, αναλογιζόμενος ότι αυτό το συμβάν με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα για την αναγκαιότητα του κράνους καθώς και ότι όταν βάζω 2ο άτομο στην μηχανή πρέπει να προσέχω πολύ παραπάνω....

Αυτά!

Reaction score
62
Τέτοια άρθρα δημιουργεί η αναξέλεγκτη ελευθερία και η ανωνυμία του ίντερνετ. Προτείνω να τους πιάσουν και να τους κοπανάνε τα κεφάλια κανα μισάωρο, πρας και συνέλθουν αυτοί που τα έγραψαν...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Μη φοράτε κράνη.....

Τέτοια άρθρα δημιουργεί η αναξέλεγκτη ελευθερία και η ανωνυμία του ίντερνετ. Προτείνω να τους πιάσουν και να τους κοπανάνε τα κεφάλια κανα μισάωρο, πρας και συνέλθουν αυτοί που τα έγραψαν...

Μόνο μισή ώρα??? )( )(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.879
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain