skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Ελπίζω αυτό που έβαλες στη τσέπη να ήταν ακόμα ζεστό όταν γύρισες σπίτι... :143:καλο ηταν και το φαγητο και μολις μου ανοιξες την ορεξη για μεζε.:136:
εκεινα τα τυροπιτακια και τα παστουρμαδοπιτακια υπαρχουν ακομα??:126:?η εμειναν ως τραυματικη εμπειρια στο υποσυνειδητο μου.....:122:
Ελπίζω αυτό που έβαλες στη τσέπη να ήταν ακόμα ζεστό όταν γύρισες σπίτι... :143:
![]()
καντε το Μιχαλη και Αλεξ , θα πεσει γελιο και το blue sky απο το παραθυρο:126: Αν ειναι δυνατον να το συζηταμε για high end cd player. Εντιμο για τα λεφτα του και μεχρι 100 ευρω αντε και κατι παραπανω. Δεν μπορει ομως να συγκριθει με ενα audiophile καλοκουρδισμενο cd player
Δεν υπαρχουν θαυματα με 30 ευρω η 27 που εκανε.
έγκυρες πληροφορίες το θέλουν να έχει και xlr outΤωρα να δεις που θα βγει το ultra super lιmited edition στα 40.75 και θα κλαψουνε μανουλες........
Μόνο με 2 ώρες που το ακούσαμε με τον Ανδρέα (μετά το 2ωρο ζέσταμα) δεν βγάλαμε και σπουδαία συμπεράσματα - πολύ μικρές πάντως διαφορές διαπιστώσαμε με το Wadia. Οταν θα 'ρθεις σπίτι (δηλ του Αγίου Φούτσου...), νάχεις μαζί σου το δικό σου AMR (καθώς και τον Krell και τα ηχεία σου...:136: :135... Δεν με λες τωρα... το AMR πως επαιξε στον χωρο σου και στο συστημα σου?
Α βρε Βλαση πες καμμια καλη κουβεντα να ανεβω !!!!!!!!και να σας ετοιμασω συναξη με ποτα και σνακς!!!!!!!Ο φουκαρας ο server αναψε αυτες τις μερες με την incognito-παρουσιαση.....
Μπραβο βρε Χρησταρα για την διαθεση ,το πολυ μερακι που σε διακατεχει και φυσικα την πολυ σου πικαπιστικη γνωση!!!!!!!!!!!!!!
Δεν με λες τωρα ....το AMR πως επαιξε στον στον χωρο σου και το συστημα σου?
P.S ο κυριος Μενδρινος δεν δειχνει πολυ grande-large με τις κουστουμιες του? ετσι βρε παιδι μου με υφος ζεν πρεμιε σαλονατου!!!!!!!!!!!!!!!!