Και μετά ξύπνησες.... κάτσε να στο μετρήσουμε και μετά θα γελάσουμε....Ναι αλλα αν ειχα εγω τετοιο ισχυρο μοτερ στο πικαπ, οχι μουσικη δεν θα ακουγα.... μονον ΘΟΡΥΒΟ......ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..... αυτα αλλωστε τα προβλήματα εχουν τα DIRECT DRIVE....![]()

Και μετά ξύπνησες.... κάτσε να στο μετρήσουμε και μετά θα γελάσουμε....Ναι αλλα αν ειχα εγω τετοιο ισχυρο μοτερ στο πικαπ, οχι μουσικη δεν θα ακουγα.... μονον ΘΟΡΥΒΟ......ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..... αυτα αλλωστε τα προβλήματα εχουν τα DIRECT DRIVE....![]()
Μετράτε και μηχανήματα? με παλμογράφους? η κάτι άλλο?
Μα υπάρχουν και καλύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι για να σπας πέτρες.Πέτρες βρε.
(Είναι αυτό το πράσινο που βλέπεις στο βάθος,το μοτερ είναι 150άρι.)
View attachment 32388
Υπάρχουν κι ακόμα καλύτεροι,αλλά δεν τους γράφω εδώ,Μα υπάρχουν και καλύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι για να σπας πέτρες.
Τα μοτέρ καίνε πολύ ρεύμα.
![]()
Τα χέρια παλεύονται.Υποψιάζομαι τους κάλλους στα χέρια.![]()
Οποτε θελεις μαναρι μου και μετα θα καταλαβεις τι σημαινει αναλογική περιστροφή και αναπαραγωγη και οχι περιστροφή ροτορα σε στατορα.....Και μετά ξύπνησες.... κάτσε να στο μετρήσουμε και μετά θα γελάσουμε....![]()
![]()
Νομιζεις!!! Μετα ειναι χρησιμη, οταν διαβαζει η κεφαλή, εχω βαρεθει να το γραφω.....Και αυτή του ρότορα σε στάτορα ομαλή είναι.
Οσο για την μεγάλη ροπή , χρειάζεται μόνο κατά την εκκίνηση επιτάχυνση. Μετά είναι άχρηστη.
Καλό!!!Το υποστηρίζω με το χέρι (απλά για να μειωνω το χρόνο) μεχρι τις 33,3 RPM... αλλά... άντε μετά να το σταματήσεις... και εκεί είναι η ουσία... και οι δυναμικές...![]()
Μάλλον δεν κάνει για πάρτυΣυνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...
Κανει.... αλλα δεν εχω δευτερο.... χαχαχαχαΚαλό!!!
Μάλλον δεν κάνει για πάρτυ...
Χωρίς υποβοήθηση, ποιοί είναι οι χρόνοι αντίστοιχα;Συνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...
3 κλεψύδρες και 2 αντίστοιχα ρε φαρμακογιατρέ!Χωρίς υποβοήθηση, ποιοί είναι οι χρόνοι αντίστοιχα;
Του δίνεις και λουκουμάκι για να ξεκινήσει?Το υποστηρίζω με το χέρι (απλά για να μειωνω το χρόνο) μεχρι τις 33,3 RPM... αλλά... άντε μετά να το σταματήσεις... και εκεί είναι η ουσία... και οι δυναμικές...
Συνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...