- Reaction score
- 1.814
Όχι... 200 ευρω εχουν καινουρια στο Τομαν… με την εγγυηση τους....Μμμ... Αν και δεν θυμάμαι την τιμή τους από Ελλάδα.... View attachment 139847
Θα μπορούσε να είναι μια πρόταση αν είναι σε καλή κατάσταση.....
Όχι... 200 ευρω εχουν καινουρια στο Τομαν… με την εγγυηση τους....Μμμ... Αν και δεν θυμάμαι την τιμή τους από Ελλάδα.... View attachment 139847
Οκ.... Άκυρο λοιπόν.....Όχι... 200 ευρω εχουν καινουρια στο Τομαν… με την εγγυηση τους....
Και όμως μοσχόπουλάνε, όχι πουλάνε! Περί ορέξεως...Ξεχάστε τα mp3.
Εν έτει 2019, δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλέον πολύ φτηνός και το bandwidth πολύ μεγάλο, το streaming γίνεται πλέον σε ποιότητα CD, ή και Hi Res.
Αφήστε το spotify, τιμωρείστε τους, όπως και οποιαδήποτε άλλη συνδρομητική υπηρεσία που στηρίζεται στο mp3. Δεν υπάρχει διακαιολογία, ούτε μας ενδιαφέρει αν ακούγονται οι διαφορές και σε ποιο σύστημα. Είναι ανήκουστο να πουλάνε ακόμα mp3.
. Γραφτείτε σε μια απο τις υπηρεσίες που έχουν τουλάχιστον CD quality.
Και καλού-κακού ας φυλάμε και κανένα back-up για πολύ σημαντικά και αγαπημένα album σε υλικά μέσα ή τουλάχιστον σκληρούς δίσκους,εφόσον ως...υπερ-προνοητικοί δεν θα θέλαμε κάποιο μελλοντικόν αποκαλυπτικό γεγονός (λ.χ. ζόμπι,αστεροειδείς,κυβερνοπόλεμος,πανδημίες,κ.τ.τ.) να μας χαλούσε την ενασχόληση από ενδεχόμενη απουσία υπηρεσιών streaming.Ξεχάστε τα mp3.
Εν έτει 2019, δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλέον πολύ φτηνός και το bandwidth πολύ μεγάλο, το streaming γίνεται πλέον σε ποιότητα CD, ή και Hi Res.
Αφήστε το spotify, τιμωρείστε τους, όπως και οποιαδήποτε άλλη συνδρομητική υπηρεσία που στηρίζεται στο mp3. Δεν υπάρχει διακαιολογία, ούτε μας ενδιαφέρει αν ακούγονται οι διαφορές και σε ποιο σύστημα. Είναι ανήκουστο να πουλάνε ακόμα mp3.
. Γραφτείτε σε μια απο τις υπηρεσίες που έχουν τουλάχιστον CD quality.
Και καλού-κακού ας φυλάμε και κανένα back-up για πολύ σημαντικά και αγαπημένα album σε υλικά μέσα ή τουλάχιστον σκληρούς δίσκους,εφόσον ως...υπερ-προνοητικοί δεν θα θέλαμε κάποιο μελλοντικόν αποκαλυπτικό γεγονός (λ.χ. ζόμπι,αστεροειδείς,κυβερνοπόλεμος,πανδημίες,κ.τ.τ.) να μας χαλούσε την ενασχόληση από ενδεχόμενη απουσία υπηρεσιών streaming.![]()
Ξέχασες το όφωνο ντιαρ!Ενεργά ηχεία : https://www.thomann.de/gb/fluid_audio_fx8.htm
DAC-Pre-επεξεργαστής : https://www.minidsp.com/products/minidsp-in-a-box/minidsp-2x4-hd
Τιμή συνδυασμού περίπου 600 ευρά,αλλά χωρίς ουσιαστικούς συμβιβασμούς που θα προέκυπταν με setup των 400.
Θέλουμε και λογισμικό Dirac για ομαλή προσαρμογή στην ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου;Συν 150 ευρά:
DDRC-24
DDRC-24 Dirac Live processor, 2 x IN, 4 x OUT Dirac live processor for room correction.www.minidsp.com
Προσφέρουν οι ανωτέρω συνδυασμοί επίσης τη δυνατότητα για μελλοντική ενσωμάτωση sub,οπότε η αναβάθμιση δεν θα σημαίνει αλλαγή όλου του setup.
Άσε μας ρε χαμένε!Μμμ... Αν και δεν θυμάμαι την τιμή τους από Ελλάδα.... View attachment 139847
Και μετά αναλαμβάνει το φιλαράκι σου να πείσει τη Σταυρουλα για το δεύτερο σαμπ....Και τα Χριστούγεννα με το δώρο, ζμπρωχνεις με ένα κατοστάρικο τα 305, ζμπρωχνεις με άλλα 100 την κάρτα ήχου αφού έχεις το teac, βάζεις και άλλα διακοκια και παίρνεις τα 308....
Εννοείς κάποιο...μαγνητόφωνο;;;Ξέχασες το όφωνο ντιαρ!
...
Κάτσε να σε δω τι θα λες όταν κυκλοφορήσει το..."Children of Sanchez" του Chuck Mangione.ΥΓ. Η ενσωμάτωση πολλλλλλαπλών σαμπ στο σύστημα, θα είναι η σοβαρότερη "αναβάθμιση" που μπορείς να επιτύχεις με όρους υψηλής πιστότητας.
Η ενσωμάτωση πολλλλλλαπλών ηχείων (δορυφόρων) είναι η σοβαρότερη αναβάθμιση που μπορείς να επιτύχεις γενικά μιλώντας, μέχρι να φτάσεις σε επίπεδο immersive setup, με ηχεία και στο ταβάνι, ώστε να είσαι συμβατός με τα σύγχρονα φορμά ήχου. Ενημερωτικά, οι σύγχρονες υψηλής πιστότητας ηχογραφήσεις, είναι πολυκαναλες και σε υψηλές δειγματοληψίες, δηλαδή δε κυκλοφορούν σε cd, αλλά αντιθέτως σε BR, SACD, DVD audio.
Δειλά δειλά, αρχίζει και το streaming τέτοιων πολυκάναλων ηχογραφήσεων, τυπικά σε dolby atmos.
Ασε μας ρε Κωστάκη.
Αφού σκέφτομαι να τα πάρω εγώ να τα έχω διπλά!Με 400 παίρνει τα 305 μαζί με το σαμπ τους, κάρτα ήχου βάσεις και καλώδια...
Μη σου πω να τα πάρεις εσύ...
Όχι, αναφέρομαι στο σημείο που του λες ότι θα χρειαστεί και Dirac.Επειδή στο πρώτο στάδιο δόμησης του setup με βασικές οδηγίες χρήσης και υπό τις απαιτήσεις που προβάλλει, ο ενδιαφερόμενος δεν θα χρειαζόταν το μικρόφωνο οπωσδήποτε.![]()
Εγω δεν είμαι ψωνιζμένος σαν και σένα
Σορρυ μαναμ μου διέφυγε...55 χρόνων με 14.000 posts και δεν έμαθες ακόμα να κάνεις quote βρε JOHN (all caps);![]()
Αυτό αναφέρθηκε ως κίνηση προαιρετική για τον συγκεκριμένο χρήστη.Ας προστεθεί κι ένα κατοστάρικο λοιπόν για να σου γίνει η...χάρη.Όχι, αναφέρομαι στο σημείο που του λες ότι θα χρειαστεί και Dirac.
Εκεί δε θα χρειαστεί το οφωνο ή το έχεις πρυοπολογισει στα κόστη που αναφέρεις?
Ώπα! Η καρδιά μου η...σορόπα.δεν είναι δικό μου πόστ αυτό.
Σορρυ μαναμ μου διέφυγε...
δεν είναι δικό μου πόστ αυτό.
Post automatically merged:
Σορρυ μαναμ μου διέφυγε...
Καλά... Το Σάββατο να την εξηγήσεις εσύ οοοολη αυτή την διαδικασία στη Σταυρούλα..... Αν σου βαστάει....Και τα Χριστούγεννα με το δώρο, ζμπρωχνεις με ένα κατοστάρικο τα 305, ζμπρωχνεις με άλλα 100 την κάρτα ήχου αφού έχεις το teac, βάζεις και άλλα διακοκια και παίρνεις τα 308....
Καλά... Το Σάββατο να την εξηγήσεις εσύ οοοολη αυτή την διαδικασία στη Σταυρούλα..... Αν σου βαστάει....
Εγω φοβάμαι πάντως....