- Reaction score
- 4
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?
Kαταγγελω οτι η φωτο με την κινεζουλα ειναι προϊον φωτοσοπ!
Kαταγγελω οτι η φωτο με την κινεζουλα ειναι προϊον φωτοσοπ!
Ελπίζω να μη σε ξαναδούμε σε...έξι μέρες!!!Καλημερα σας.................................................................
+1000Κάνεις μέγα λάθος! όταν μπήκα εδώ, τέλη του 2007, ήταν κυρίως audio-video forum. Τώρα είναι κυρίως άλλα πράγματα.
Απορώ πώς σε όλους πέρασε απαρατήρητο αυτό το μύνημα.Μάλλον είναι η γνωστή κρίση πολιτισμού που διακατέχει τη δυτική κοινωνία.Έχει εκφραστεί απο πολλές ταινίες.Οι πολιτισμένοι λευκοί...οι απολίτιστοι μαύροι...μέχρι και το άβαταρ είναι μία πρόσφατη έκφραση της κρίσης του δυτικού πολιτισμού.Από την άλλη δεν είναι ότι καίγομαι να υπερασπιστώ τον μπανιαρισμένο. Αφενός επειδή δεν με έχει ανάγκη, αφετέρου γιατί αν έτρωγα εγώ το μπαν για ίδιο λόγο, θα πήγαινα άκλαυτος. Αλλά από τον ένα χρόνο που είμαι μέλος, βλέπω ότι έχει 5-6 μήνες που το φόρουμ γίνεται σταδιακά ολοένα πιο πολιτικά ορθό, πιο αποστειρωμένο και επιτρέψτε μου λιγότερο δημοκρατικό. Απότομα μπανιαρίσματα για υπογραφές, ξαφνικά κλειδώματα καυτών θεμάτων, πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτό που αποπνέει γενικά το φορουμ.
Τι λέτε τώρα καλή μου κυρία?Όχι δεν το παίρνω προσωπικά. Αν το είχα πάρει θα έγραφα πολύ διαφορετικά.
Το AvSite απέδειξε σήμερα, για ακόμη μια φορά ότι είναι δημοκρατικό. Τόση ώρα γράφουμε και λέμε ο καθένας τα δικά του.
Αν ήταν φασιστικό, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφε κανείς τίποτα γιατί, το "αποφασίζω και διατάζω" δε θα μας άφηνε περιθώρια.
...http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438
ΑΙΣΧΟΣ μ' αυτά τα αδέσποτα!!!
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438&page=2
της συντονίστριας wanda δεν είναι αυτό το post??? δεν βλέπω να ενοχλείται στο συγκεκριμένο thread εκτός και αν αυτές οι φωτογραφίες προσβάλλουν λιγότερο την αισθητική της...:121:
...και στο παρόν thread από τα δεκάδες comments δεκάδων μελών είναι πασιφανές ότι από το τοπικ του costasEAR ενοχλήθηκαν μονο 2 γυναίκες..:121:
..για ποια δημoκρατία μιλάτε??? μάλλον για μοναρχία το κόβω, το πολύ ολιγαρχία...όσο για τη "γυναίκα του αυτοκράτορα...." no comment...ο νοών νοείτω...:112:
Αν και είμαι υπέρ του να ακολουθούμε τους κανόνες σε ένα φόρουμ ας μήν είμαστε απόλυτοι.
Απορώ πώς σε όλους πέρασε απαρατήρητο αυτό το μύνημα.Μάλλον είναι η γνωστή κρίση πολιτισμού που διακατέχει τη δυτική κοινωνία.Έχει εκφραστεί απο πολλές ταινίες.Οι πολιτισμένοι λευκοί...οι απολίτιστοι μαύροι...μέχρι και το άβαταρ είναι μία πρόσφατη έκφραση της κρίσης του δυτικού πολιτισμού.
Κανείς όμως δέν σχολίασε την παραπάνω άποψη.Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear????Άραγε θα υπήρχε τέτοιο κίνημα υπέρ μου ή θα χανόμουν όπως δεκάδες άλλα ban members?Έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό?
Πρίν λίγο καιρό άνοιξε ένα θέμα για το aca και για ανάρμοστη συμπεριφορά πρώην μέλους του.Τότε μίλησε κανείς που μέσα σε μία ώρα το topic κλείδωσε??Ή τελικά όλοι το παίζουμε πολιτισμένοι λευκοί?Πολιτισμένοι λευκοί που χαρακτηρίζουμε ως κουφούς τους υποστηριχτές του βινυλίου?Που λέμε γελοίους,γραφικούς και μη πώ τί οποιονδήποτε υποστηρίξει κάτι αντίθετο με τη μάζα?Για κάντε κανα σέρτς...
Τί έγινε τώρα?Πέσαμε απο τα σύννεφα?Εντελώς τυχαία εξαφανισμένοι κανόνες έκαναν την εμφάνιση τους ενώ ανάλογα με την διάθεση του συντονιστή γελοιοποιούνται άτομα?
Μήπως είμαστε τελικά η έκφραση των πολιτισμένων λευκών?
Αγαπητές κοπέλες του site.Επειδή απ ότι καταλαβαίνω εσείς banάρατε τον ear θα ήθελα να σας εκφράσω το εξής.
Τα φόρουμ είναι καφενεία.ΟΚ?Δέν είναι κοιτίδες πολιτισμού.Δέν αποτελούν το meeting room της nasa.Το επίπεδο του μέσου φόρουμ και του avsite είναι το ίδιο και το αυτό με το να γυρνάω όλη μέρα τις αντιπροσωπείες και να μιλάω με "διανοούμενους" για ηχεία και για μουσικές.
Μέσα σε αυτόν τον αχταρμα αδιαφορίας εμφανίζονται άτομα σαν τον ear που όπως προανέφερα τιμούν με τις γνώσεις τους την audio κοινότητα.
Αν πάλι διαφωνείτε με την παραπάνω παράγραφο μήν μου απαντήσετε αμέσως.Σκεφτείτε το λίγο...
σωστά δίκαιο έχεις παραφέρθηκα...δέν ήσασταν εσείς αλλα η διαχειριστική ομάδα.Μπορεί να ήταν βέβαια και κάποια απο εσάς αλλα δέν εχει και τόσο σημασία το πρόσωπο.
Κάνεις Λάθος δεν μπανάραμε εμείς τον Κώστα.....και όταν μπήκε το θέμα η Wanda απ' ότι ξέρω ήταν εκτός Αθηνών...
Βαρέθηκα τις εικασίες από όλους.... καλή σας συνέχεια..
Και όμως Ανέμελε, ίσως ο "σκοπός" του thread να μην είναι μόνο το να προδιοριστεί γιατί και πώς "μπαναρίστηκε" ο Κωσταυτιάς.Το θέμα πραγματεύτεται γιατί (και τίνι τρόπω συμπληρώνω) μπαναρίστηκε ο Κώστας.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!
Νίκο Τσαρουχά, να μη στεναχωριέσαι και πολύ.Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτήν την ιστορία...
Πραγματικά, έχουμε πήξει στους άσχετους, τους άχρηστους και τους ημιμαθείς εδώ μέσα.Αντί να φοβόμαστε μη διαβάσει κάποιος (ειδικά ένας νέος χωρίς αρκετές γνώσεις) ένα από τα πολλά ανυπόστατα και μη επιστημονικά
βάσιμα "μαργαριτάρια" που γράφονται κατά καιρούς εδώ μέσα, μας κόπτει αν κάποιος έρθει
σε δύσκολη θέση γιατί με δική του πρωτοβουλία θα δει το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο,
ένα γυμνό κορμί...
Ζήτω ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός.
Στην πυρά, στην πυρά!
Μη ξεχάσετε το φύλλο συκής σας κατά την έξοδο και είσοδο στο site.
Στον τιτλο του θεματος που ανοιξε -δεν τον θυμαμαι- διασαφηνιζε πως ειναι μονο για ενηλικες.
Ανοιξα σαν ενηλικας λοιπον τα σποιλερ αλλα ουτε αυτα τα θυμαμαι πια...
Προσωπικα δε με "σκανδαλιζουν" οι γυμνες φωτογραφιες...ουτε οι αντρικες...ουτε οι γυναικειες...
1+++++++Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το έχουμε κουράσει λίγο με τις γυμνόστηθες, τα κολομέρια και τους βύζους. Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό να μπαίνω σε ένα site και να βλέπω συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες.
Τις βλέπω και έξω όπου μπορώ να κάνω και παιχνίδι :126:, το να ανοίγω όμως ένα audiovideo site για να ενημερωθώ και να βλέπω τσοντοφωτογραφίες το θεωρώ λίγο γελοίο και επαναλαμβάνω ΓΛΟΙΩΔΕΣ. Ειδικά όταν ποστάρονται από παντρεμένους 50αρηδες. Ξανά Sorry. Δόξα το Θεό δεν είμαι πεινάλας ούτε λυσσασμένος.
ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!
Sorry αλλά παρόλο που ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ το Κώστα, έτσι αισθάνομαι.
Μόνο που υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό που λες. Και το λένε ξενέρωμα και οδηγεί σε κάτι πολύ χειρότερο.ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!
Sorry αλλά παρόλο που ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ το Κώστα, έτσι αισθάνομαι.