Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Kαταγγελω οτι η φωτο με την κινεζουλα ειναι προϊον φωτοσοπ!

Reaction score
1.845

Είμαι έξαλλος! Θεωρώ ότι υπάρχει μηδενικός συντονισμός στο παρόν θέμα, με δεκάδες άσχετα με το θέμα μηνύματα.

Καληνύχτα. :605:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτήν την ιστορία...

Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι απόψεις περί φωτογραφιών ή οι κρίσεις και οι επικρίσεις για όποιον παίρνει αποφάσεις τιμωρίας. Πρωτίστως με ενδιαφέρει να μην αισθάνεται άσχημα ο αδερφός μου, ο άνθρωπος που μου έμαθε όσα ξέρω γι αυτό το ρημαδοχόμπι, αυτός που με έβαλε σε αυτή τη διαδικασία, μέρος της οποίας έγινε κάποτε και η συμμετοχή μου σε αυτό το φόρουμ.

Μιας και ανήκω στην ομάδα που διοικεί το site έχω ευθύνες και είμαι έτοιμος να της αντιμετωπίσω. Το site το αγαπάω αλλά όπως είναι κατανοητό αγαπάω περισσότερο τον αδερφό μου. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να παραμένω μέρος ενός διοικητικού μηχανισμού που τον στεναχώρησε τόσο πολύ, (δικαίως ή αδίκως ποσώς με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή και κακώς το συζητάτε κι εσείς).

Sorry καρντάση...

Σε καμία περίπτωση δεν αφήνω αιχμές για κανέναν. Οι άνθρωποι πίσω από τις κουρτίνες του site, είναι από τους πιο αξιόλογους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είναι φίλοι μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι κάνω το κάνω για να τους διευκολύνω. Δεν θα πάω πουθενά, δεν θα φύγω στο εξωτερικό, μόνο χρώμα θα αλλάξω.

Να είστε καλά.

...

Reaction score
0

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438

ΑΙΣΧΟΣ μ' αυτά τα αδέσποτα!!!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438&page=2

της συντονίστριας wanda δεν είναι αυτό το post??? δεν βλέπω να ενοχλείται στο συγκεκριμένο thread εκτός και αν αυτές οι φωτογραφίες προσβάλλουν λιγότερο την αισθητική της...:121:

...και στο παρόν thread από τα δεκάδες comments δεκάδων μελών είναι πασιφανές ότι από το τοπικ του costasEAR ενοχλήθηκαν μονο 2 γυναίκες..:121:

..για ποια δημoκρατία μιλάτε??? μάλλον για μοναρχία το κόβω, το πολύ ολιγαρχία...όσο για τη "γυναίκα του αυτοκράτορα...." no comment...ο νοών νοείτω...:112:

Reaction score
1

Από εμπειρία σε φόρουμ και σιτε συλλόγων απλά να αναφέρω ότι το σύνηθες σε περίπτωση απρεπούς θέματος είναι η διαγραφή του θέματος και εν συνεχεία προειδοποίηση του δημιουργού ώστε να μην επαναληφθεί.

Το μπανάρισμα η διαγραφή μέλους ίσως είναι αρκετά αυστηρή εάν δεν υπάρχει εσκεμένη επανάληψη η γενικότερη αδιαφορία.

Δεν έχω γνώμη αν κάτι έγινε καλώς η κακός απλά εμπειρικά αναφέρω ότι για τέτοιους "χαζούς" λόγους έχουν αποδεκατιστεί συλλόγοι ολόκληροι.

Η επικοινωνία πάντα λύνει περισσότερα προβλήματα απο όσα νομίζουμε

Reaction score
777
Αν και είμαι υπέρ του να ακολουθούμε τους κανόνες σε ένα φόρουμ ας μήν είμαστε απόλυτοι.
Από την άλλη δεν είναι ότι καίγομαι να υπερασπιστώ τον μπανιαρισμένο. Αφενός επειδή δεν με έχει ανάγκη, αφετέρου γιατί αν έτρωγα εγώ το μπαν για ίδιο λόγο, θα πήγαινα άκλαυτος. Αλλά από τον ένα χρόνο που είμαι μέλος, βλέπω ότι έχει 5-6 μήνες που το φόρουμ γίνεται σταδιακά ολοένα πιο πολιτικά ορθό, πιο αποστειρωμένο και επιτρέψτε μου λιγότερο δημοκρατικό. Απότομα μπανιαρίσματα για υπογραφές, ξαφνικά κλειδώματα καυτών θεμάτων, πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτό που αποπνέει γενικά το φορουμ.
Απορώ πώς σε όλους πέρασε απαρατήρητο αυτό το μύνημα.Μάλλον είναι η γνωστή κρίση πολιτισμού που διακατέχει τη δυτική κοινωνία.Έχει εκφραστεί απο πολλές ταινίες.Οι πολιτισμένοι λευκοί...οι απολίτιστοι μαύροι...μέχρι και το άβαταρ είναι μία πρόσφατη έκφραση της κρίσης του δυτικού πολιτισμού.
Κανείς όμως δέν σχολίασε την παραπάνω άποψη.Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear????Άραγε θα υπήρχε τέτοιο κίνημα υπέρ μου ή θα χανόμουν όπως δεκάδες άλλα ban members?Έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό?
Πρίν λίγο καιρό άνοιξε ένα θέμα για το aca και για ανάρμοστη συμπεριφορά πρώην μέλους του.Τότε μίλησε κανείς που μέσα σε μία ώρα το topic κλείδωσε??Ή τελικά όλοι το παίζουμε πολιτισμένοι λευκοί?Πολιτισμένοι λευκοί που χαρακτηρίζουμε ως κουφούς τους υποστηριχτές του βινυλίου?Που λέμε γελοίους,γραφικούς και μη πώ τί οποιονδήποτε υποστηρίξει κάτι αντίθετο με τη μάζα?Για κάντε κανα σέρτς...
Τί έγινε τώρα?Πέσαμε απο τα σύννεφα?Εντελώς τυχαία εξαφανισμένοι κανόνες έκαναν την εμφάνιση τους ενώ ανάλογα με την διάθεση του συντονιστή γελοιοποιούνται άτομα?
Μήπως είμαστε τελικά η έκφραση των πολιτισμένων λευκών?

Αγαπητές κοπέλες του site.Επειδή απ ότι καταλαβαίνω εσείς banάρατε τον ear θα ήθελα να σας εκφράσω το εξής.

Τα φόρουμ είναι καφενεία.ΟΚ?Δέν είναι κοιτίδες πολιτισμού.Δέν αποτελούν το meeting room της nasa.Το επίπεδο του μέσου φόρουμ και του avsite είναι το ίδιο και το αυτό με το να γυρνάω όλη μέρα τις αντιπροσωπείες και να μιλάω με "διανοούμενους" για ηχεία και για μουσικές.
Μέσα σε αυτόν τον αχταρμα αδιαφορίας εμφανίζονται άτομα σαν τον ear που όπως προανέφερα τιμούν με τις γνώσεις τους την audio κοινότητα.

Αν πάλι διαφωνείτε με την παραπάνω παράγραφο μήν μου απαντήσετε αμέσως.Σκεφτείτε το λίγο...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Όχι δεν το παίρνω προσωπικά. Αν το είχα πάρει θα έγραφα πολύ διαφορετικά.

Το AvSite απέδειξε σήμερα, για ακόμη μια φορά ότι είναι δημοκρατικό. Τόση ώρα γράφουμε και λέμε ο καθένας τα δικά του.

Αν ήταν φασιστικό, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφε κανείς τίποτα γιατί, το "αποφασίζω και διατάζω" δε θα μας άφηνε περιθώρια.
Τι λέτε τώρα καλή μου κυρία?

Reaction score
40

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438

ΑΙΣΧΟΣ μ' αυτά τα αδέσποτα!!!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78438&page=2

της συντονίστριας wanda δεν είναι αυτό το post??? δεν βλέπω να ενοχλείται στο συγκεκριμένο thread εκτός και αν αυτές οι φωτογραφίες προσβάλλουν λιγότερο την αισθητική της...:121:

...και στο παρόν thread από τα δεκάδες comments δεκάδων μελών είναι πασιφανές ότι από το τοπικ του costasEAR ενοχλήθηκαν μονο 2 γυναίκες..:121:

..για ποια δημoκρατία μιλάτε??? μάλλον για μοναρχία το κόβω, το πολύ ολιγαρχία...όσο για τη "γυναίκα του αυτοκράτορα...." no comment...ο νοών νοείτω...:112:
...

Μάλλον δεν τα πας καλά και με τις ημερομηνίες ....το θέμα με τα αδέσποτα όπως χαρακτηρίζουν τις γυναίκες αυτές τις κακομοίρες μπήκε στις 10/2 ενώ η wanda έκανε το υπόμνημα στις 17/2 .....

Κατάλαβες τώρα... Σε καμιά περίπτωση δεν ενοχλήθηκα για το τόπικ του costasEAR και μην δημιουργείς εντυπώσεις για μια ακόμη φορά.

Μπορείς να βγάλεις ότι θέλεις ακόμη και συμπεράσματα αλλά τις δύο γυναίκες να μην τις ξαναναφέρεις....ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Να κοιτάς μόνο τα του εαυτού σου απο εδώ και στο εξής όπως κάνω κι εγώ...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν και είμαι υπέρ του να ακολουθούμε τους κανόνες σε ένα φόρουμ ας μήν είμαστε απόλυτοι.

Απορώ πώς σε όλους πέρασε απαρατήρητο αυτό το μύνημα.Μάλλον είναι η γνωστή κρίση πολιτισμού που διακατέχει τη δυτική κοινωνία.Έχει εκφραστεί απο πολλές ταινίες.Οι πολιτισμένοι λευκοί...οι απολίτιστοι μαύροι...μέχρι και το άβαταρ είναι μία πρόσφατη έκφραση της κρίσης του δυτικού πολιτισμού.
Κανείς όμως δέν σχολίασε την παραπάνω άποψη.Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear????Άραγε θα υπήρχε τέτοιο κίνημα υπέρ μου ή θα χανόμουν όπως δεκάδες άλλα ban members?Έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό?
Πρίν λίγο καιρό άνοιξε ένα θέμα για το aca και για ανάρμοστη συμπεριφορά πρώην μέλους του.Τότε μίλησε κανείς που μέσα σε μία ώρα το topic κλείδωσε??Ή τελικά όλοι το παίζουμε πολιτισμένοι λευκοί?Πολιτισμένοι λευκοί που χαρακτηρίζουμε ως κουφούς τους υποστηριχτές του βινυλίου?Που λέμε γελοίους,γραφικούς και μη πώ τί οποιονδήποτε υποστηρίξει κάτι αντίθετο με τη μάζα?Για κάντε κανα σέρτς...
Τί έγινε τώρα?Πέσαμε απο τα σύννεφα?Εντελώς τυχαία εξαφανισμένοι κανόνες έκαναν την εμφάνιση τους ενώ ανάλογα με την διάθεση του συντονιστή γελοιοποιούνται άτομα?
Μήπως είμαστε τελικά η έκφραση των πολιτισμένων λευκών?

Αγαπητές κοπέλες του site.Επειδή απ ότι καταλαβαίνω εσείς banάρατε τον ear θα ήθελα να σας εκφράσω το εξής.

Τα φόρουμ είναι καφενεία.ΟΚ?Δέν είναι κοιτίδες πολιτισμού.Δέν αποτελούν το meeting room της nasa.Το επίπεδο του μέσου φόρουμ και του avsite είναι το ίδιο και το αυτό με το να γυρνάω όλη μέρα τις αντιπροσωπείες και να μιλάω με "διανοούμενους" για ηχεία και για μουσικές.
Μέσα σε αυτόν τον αχταρμα αδιαφορίας εμφανίζονται άτομα σαν τον ear που όπως προανέφερα τιμούν με τις γνώσεις τους την audio κοινότητα.

Αν πάλι διαφωνείτε με την παραπάνω παράγραφο μήν μου απαντήσετε αμέσως.Σκεφτείτε το λίγο...

Κάνεις Λάθος
δεν μπανάραμε εμείς τον Κώστα.....και όταν μπήκε το θέμα η Wanda απ' ότι ξέρω ήταν εκτός Αθηνών...

Βαρέθηκα τις εικασίες από όλους.... καλή σας συνέχεια..

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Κάνεις Λάθος
δεν μπανάραμε εμείς τον Κώστα.....και όταν μπήκε το θέμα η Wanda απ' ότι ξέρω ήταν εκτός Αθηνών...

Βαρέθηκα τις εικασίες από όλους.... καλή σας συνέχεια..
σωστά δίκαιο έχεις παραφέρθηκα...δέν ήσασταν εσείς αλλα η διαχειριστική ομάδα.Μπορεί να ήταν βέβαια και κάποια απο εσάς αλλα δέν εχει και τόσο σημασία το πρόσωπο.

Τέλος πάντων...τα βασικά ερωτήματα παραμένουν.Αν και δέν θα απαντηθούν...

Reaction score
250

Η ώρα είναι τρεις και μισή και εγώ ψάχνω στο google πληροφορίες για σοβαρό πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρεί. Ενδέχεται από στιγμή σε στιγμή να φύγω για το νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά ο εθισμός της επαφής με το forum με οδήγησε στο να εγκαταλείψω προσωρινά την μηχανή αναζήτησης και να "πέσω" στο παρόν thread.

Κύριοι ο Κώστας ο Τσαρουχάς δεν είναι τυχαίος. Είναι ένα από τα πέντε ίσως σημαντικότερα στελέχη αυτού του forum. Είναι επίσης ένας έγκριτος επιστήμονας και ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος.

Και μόνον αυτά αρκούσαν και επέβαλαν να αντιμετωπιστεί η αμφιλεγόμενη "αστοχία" του διαφορετικά . Κάλλιστα θα μπορούσε να ειδοποιηθεί να τροποποιήσει-διορθώσει το επίμαχο post. Και η ιστορία θα τελείωνε εκεί……

Το ban για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι υπερβολή και προσβολή ….Δυστυχώς δεν έχω την δύναμη και ούτε το καθαρό μυαλό να γραψω περισσότερο και καλύτερα αυτό που σκέφτομαι και αισθάνομαι…

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Το θέμα πραγματεύτεται γιατί (και τίνι τρόπω συμπληρώνω) μπαναρίστηκε ο Κώστας.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!
Και όμως Ανέμελε, ίσως ο "σκοπός" του thread να μην είναι μόνο το να προδιοριστεί γιατί και πώς "μπαναρίστηκε" ο Κωσταυτιάς.

Για μένα τουλάχιστον, ο βασικός λόγος ύπαρξης αυτού του thread είναι να τιμηθεί ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο παρόν forum, και ο οποίος για τον α' ή β' λόγο και με τον γ' ή δ' τρόπο βρέθηκε σε μια δυσάρεστη θέση.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω στο παρόν thread, και γι' αυτό έσπευσα αμέσως να επικροτήσω τον DoomSword όταν έγραψε:
" να μου πεις να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα; ναι γιατι οχι

αλλο ο νεος με 50 ποστ, αντε πες και εγω με τα 500 σκορπια και αλλο καποιος με 5000 ποστ και εμφανη στηριξη αυτου του ιστοτοπου μεσα απο γνωσεις και καλη θεληση"

Ε, λοιπόν, έστω και από σπόντα ίσως, πιστεύω πως ο στόχος επετεύχθη, μια και πολλά μέλη αξιοποίησαν την παρούσα ευκαιρία και αναγνώρισαν για μια ακόμα φορά τη μεγάλη προφορά του Κώστα, ενώ είμαι σίγουρος πως ακόμα περισσότερα μέλη έκαναν σιωπηρά κάτι ανάλογο.

Γι' αυτό λοιπόν
Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτήν την ιστορία...
Νίκο Τσαρουχά, να μη στεναχωριέσαι και πολύ.
Οι, ενίοτε και σιωπηροί, έπαινοι είναι πολύ σημαντικότεροι από τις όποιες τιμωρίες.

Το ίδιο και εσύ Κωσταυτιά.
Μη σκας.
Τα λόγια απ' την καρδιά, και η εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που εκτιμάς και εσύ, διαρκούν πολύ περισσότερο από τις όποιες πίκρες και προστριβές.
Πίστεψέ με.

Προς τους υπολοίπους:
Επαναλαμβάνω πως συνειδητά δεν ασχολήθηκα με τα γιατί και πώς της υπόθεσης.
Συνειδητά επίσης επέλεξα να μην εκφράσω την άποψή μου στο δίκαιο ερώτημα ορισμένων μελών σχετικά με το τι έκταση θα έπαιρνε ένα ανάλογο συμβάν που θα αφορούσε όμως ένα λιγότερο προβεβλημένο μέλος του forum.

Για το δεύτερο ειδικά από τα δύο παραπάνω ζητήματα, απολογούμαι παραδεχόμενος τους καθαρά εγωιστικούς λόγους που με οδήγησαν να ποστάρω στο παρόν thread.

Πράγματι, χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τη σημαντικότατη συμβολή άλλων μελών του forum (π.χ. του Σπύρου Μπλάτσιου, του Βασίλη Τσαντουλή κ.α.), εμένα τουλάχιστον, 3 άνθωποι έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο στο να αποφασίσω να γίνω μέλος στο avsite.
Ο Costas Coyias, ο Κώστας Φ. και ο Costas EAR.

Η προσφορά τους, σ' εμένα τουλάχιστον, ήταν πολύτιμη, χωρίς να έγκειται μάλιστα τόσο στις γνώσεις που προσέφεραν άμεσα, όσο, κυρίως, στις αφορμές και τα ερεθίσματα για περαιτέρω αναζητήσεις που αναδύονται φυσιολογικά (για όποιον έχει όρεξη βέβαια...) μέσα από τα posts τους.

Για εμένα τουλάχιστον, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να σου δώσει κάποιος μερικά ερεθίσματα έστω για να μάθεις κάτι ακόμα, για να γίνεις κάτι λίγο περισσότερο από αυτό που είσαι.

Επειδή μάλιστα είμαι άνθρωπος που θέλει να πληρώνει τα χρέη του, οι τρεις παραπάνω... caballeros, ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να αρχίσω να ποστάρω στο avsite:
Με το φτωχό μου μυαλό υπολόγισα πως ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να τους ξεπληρώσω για όσα μου έδωσαν την αφορμή να μάθω, θα ήταν με το... ίδιο νόμισμα.
Βοηθώντας δηλαδή με τη σειρά μου, όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, και άλλα μέλη (αν έφτανα καμιά εικοσαριά ήμουν ok)
να μάθουν κάτι παραπάνω, δίνοντάς τους έστω μόνο αφορμές και ερεθίσματα για λίγη επιπλέον μελέτη.
Και όχι.
Το να πεις απλά σε κάποιον "πάρε αυτό" ή "πάρε εκείνο" (ακόμα και αν αυτό που λες είναι ειλικρινές), δεν είναι προσφορά γνώσης αλλά απλά άποψης.

Μετά από αυτά, μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι δε σκάω και τόσο για το αν θα ξαναποστάρει ή όχι ο Costas EAR.
Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, μπορώ να θεωρήσω το χρέος μου εξοφληθέν.:126:
Εντάξει Κωσταυτιά μου;:107:

Μη σκας βρε!
Για καλό έγινε όλη αυτή η ιστορία!
Η εκτίμηση και η αγάπη που θα εισπράξεις διαρκούν περισσότερο από το θυμό και την πίκρα.

Σας καληνυχτίζω με ένα τραγούδι
http://www.youtube.com/watch?v=MuVv-06Ccas
και με τις καλύτερες ευχές μου στο Βασίλη Τσαντουλή να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Reaction score
31

καλη σας μερα αν και δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος να μιλησω και πολυ μικρος ειμαι
σε ποστ τουλαστιχον ξερω και λεω οτι οσες φορες εχουν μπει γυναικες
αναμεσα σε ανδρες τα εχουν κανει μπαχαλο δηλ εχουν μπει αναμεσα σε αδερφια
αναμεσα σε συνετερους αναμεσα σε φιλους αναμεσα αναμεσα κτλ και θα ρωτησω γιατι
αφου και σας αγαπαμε και σας σεβομαστε γιατι τα κανεται μπαχαλο για να μην πω κατι αλλο και δεν ειμαι μισογυνης ισα ισα τον costaear δεν τον ξερω αλλα εχω διαβασει παρα πολλα απο αυτον και εχω μαθει ορισμενα πραγματακια λαθος μεγαλο αυτο που εγινε γιατι κυριες μου τα κανεται μπαχαλο και δεν μιλαω συγκεκριμενα γενικο ειναι το ερωτημα

Reaction score
5
Για να διαβάσουμε πάλι ένα σύντομο αλλά περιεκτικό post:
Αντί να φοβόμαστε μη διαβάσει κάποιος (ειδικά ένας νέος χωρίς αρκετές γνώσεις) ένα από τα πολλά ανυπόστατα και μη επιστημονικά
βάσιμα "μαργαριτάρια" που γράφονται κατά καιρούς εδώ μέσα, μας κόπτει αν κάποιος έρθει
σε δύσκολη θέση γιατί με δική του πρωτοβουλία θα δει το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο,
ένα γυμνό κορμί...
Ζήτω ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός.
Στην πυρά, στην πυρά!
Μη ξεχάσετε το φύλλο συκής σας κατά την έξοδο και είσοδο στο site.
Πραγματικά, έχουμε πήξει στους άσχετους, τους άχρηστους και τους ημιμαθείς εδώ μέσα.

Η άποψη μιας γυναίκας του forum που είναι πολλά χρόνια μαζί μας:
Στον τιτλο του θεματος που ανοιξε -δεν τον θυμαμαι- διασαφηνιζε πως ειναι μονο για ενηλικες.

Ανοιξα σαν ενηλικας λοιπον τα σποιλερ αλλα ουτε αυτα τα θυμαμαι πια...

Προσωπικα δε με "σκανδαλιζουν" οι γυμνες φωτογραφιες...ουτε οι αντρικες...ουτε οι γυναικειες...

Είναι εμφανές μετά από τόσες σελίδες, ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια το avsite έχει γεμίσει ενεργές μυξοπαρθένες, που έχουν αλλοιώσει την αντροπαρεΐστικη ατμόσφαιρα του avsite, ειδικά στις 'Ελαφρές' κατηγορίες (δηλαδή το Καφενείο) και μας έχουν επιβάλλει ένα τόνο πολιτικής ορθότητας, που ούτε ο George Bush δεν επέβαλλε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.
Ενώ φυσικά είμαι υπέρ μιας μίξης άρρεν και θήλυ σε κάθε παρέα, (δεν ζω χωρίς γυναίκες άλλωστε) είμαι αντίθετος στις ψευτοπουριτανές και στις καθωσπρέπει. Γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή και τελικά κάνουν τις μεγαλύτερες πουτανιές.

Θεωρώ το ban του EAR ως αποτέλεσμα των παραπάνω, και προτείνω την επαναφορά του, τη συγγνώμη της ΔΟ, και την απομάκρυνση των εν λόγω θηλυκών.

Και τώρα, banάρετέ με, για να δείξετε πόσο αλήθεια είναι το παραπάνω...:605:

Reaction score
10
Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το έχουμε κουράσει λίγο με τις γυμνόστηθες, τα κολομέρια και τους βύζους. Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό να μπαίνω σε ένα site και να βλέπω συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Τις βλέπω και έξω όπου μπορώ να κάνω και παιχνίδι :126:, το να ανοίγω όμως ένα audiovideo site για να ενημερωθώ και να βλέπω τσοντοφωτογραφίες το θεωρώ λίγο γελοίο και επαναλαμβάνω ΓΛΟΙ-Ω-ΔΕΣ. Ειδικά όταν ποστάρονται από παντρεμένους 50αρηδες. Ξανά Sorry. Δόξα το Θεό δεν είμαι πεινάλας ούτε λυσσασμένος.

ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!

Sorry αλλά παρόλο που ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ το Κώστα, έτσι αισθάνομαι.

Reaction score
28
Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το έχουμε κουράσει λίγο με τις γυμνόστηθες, τα κολομέρια και τους βύζους. Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό να μπαίνω σε ένα site και να βλέπω συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Τις βλέπω και έξω όπου μπορώ να κάνω και παιχνίδι :126:, το να ανοίγω όμως ένα audiovideo site για να ενημερωθώ και να βλέπω τσοντοφωτογραφίες το θεωρώ λίγο γελοίο και επαναλαμβάνω ΓΛΟΙΩΔΕΣ. Ειδικά όταν ποστάρονται από παντρεμένους 50αρηδες. Ξανά Sorry. Δόξα το Θεό δεν είμαι πεινάλας ούτε λυσσασμένος.

ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!

1+++++++

Reaction score
6

Μόνο που υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό που λες. Και το λένε ξενέρωμα και οδηγεί σε κάτι πολύ χειρότερο.

Οδηγεί στο να μείνουν τελικά μόνο οι κανόνες και... ο κούκος.

Έτσι είναι και όποιος δεν θέλει να το παραδεχτεί εθελοτυφλεί δυστυχώς. Πικρή αλήθεια αλλά αλήθεια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124