Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Kostas, καλά κάνεις και ρωτάς και η ερώτηση ασφαλώς και δεν είναι ηλίθια, αλλά μηνύματα που δεν περιέχουν παρά μόνο χυδαιολογίες χωρίς ούτε κάν κάποιο άλλο ουσιαστικό περιεχόμενο (έστω για ξεκάρφωμα) ευνόητο είναι ότι δεν υπάρχει έδαφος για να τροποποιούνται/περικόπτονται με εξάλειψη του υβρεολογίου - δεν θα έμεναν παρά μόνο τα άρθρα και οι σύνδεσμοι -, οπότε δεν υπάρχει και άλλη λύση από το να διαγράφονται άμεσα.
Πίστεψέ με, δεν υπήρχε στο περιεχόμενο του μηνύματος κάτι που να έχει νόημα να κριθεί. Αν δεν το διάβασες, μπορείς κάλλιστα να το φανταστείς, όπως και ο καθένας, και δεν πρόκειται να πέσεις έξω.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν και είμαι πολύ φίλος - το επαναλαμβάνω - πολύ φίλος με τον Κώστα... και το zoglair δεν τον γνωρίζω ούτε κατ' όψιν (και είμαι και από τους ελάχιστους που δεν τον έχει ανάγκη...) συμφωνώ 99% με την άποψη του.

Το λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας κατά βάθος ξέρει ότι ξεπέρασε τα ορια που έχουν τεθεί καλώς η κακώς..., όρια και προϋποθέσεις όμως που αναγράφονται σε κάθε φόρουμ που θέλει να σέβεται τον εαυτό του και το επίπεδο του...

Έχω βάλει κι εγώ πιπεράτες φωτογραφίες και το απολαμβάνω και το χιούμορ απολαμβάνω κλπ. αλλά πιστεύω όλα χρειάζονται κάποιο μέτρο.

Το 1% το άφησα για τον zoglair για να του διατυπώσω την άποψη ότι δεν χρειάζεται και τόσο άγχος για το Google. Πρέπει να το λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν αλλά να μην του δημιουργήσει και ψύχωση. Παίρνω το θάρρος να του απευθύνω αυτή την ας το πούμε παραίνεση, επειδή πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, μεγάλος ΓΝΩΣΤΗΣ του αντικειμένου και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ κατά την ταπεινή μου γνώμη... Όπως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ και μεγάλος ΓΝΩΣΤΗΣ και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ άτομο είναι και ο Κώστας Τσαρουχάς. Και οι δυό τους όμως στους διαφορετικούς και διακριτούς ρόλους τους…

Υπ' όψιν ότι στον Κώστα χθες το βράδυ έστειλα PM και του είπα να μην στενοχωριέται...

Reaction score
0

και το zoglair δεν τον γνωρίζω ούτε κατ' όψιν (και είμαι και από τους ελάχιστους που δεν τον έχει ανάγκη...)
Τι πάει να πει πάλι αυτό;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μια μικρη παραινεση, δεν θα ναι καλυτερα ν' αφησουμε ολοι να κατακατσει λιγο η σκονη και ο κουρνιαχτος, για να δουμε λιγο πιο καθαρα την επομενη μερα?:431:

Reaction score
0

Αντε τώρα να σου εξηγήσω τι πα να πει αυτό. Κοίταξε ένα λεξικό...
Σαν λέξεις αντιλαμβάνομαι την έννοια.
Αν υπάρχει κάτι που σε διαχωρίζει απ' όλους εμάς τους υπόλοιπους ρωτώ. Απλά.

Reaction score
815
Το κακό είναι ότι ο Zonglair, δείχνει να μην πήρε χαμπάρι τι έγινε. Το αν η ενέργεια ήταν επιλήψημη ή όχι είναι το ένα ζήτημα, το άλλο είναι η αντίδραση. Ε σε αυτό το δεύτερο τα έκανε σαλάτα και όταν δέχεται ότι δεν ήξερε το μέγεθος των συνεπειών της απόφασής του αμέσως αποδέχεται ότι είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Τώρα καιρός είναι να μπανάρει τον εαυτό του και όταν μάθει τι είναι αυτό το φόρουμ ας επανέλθει, πριν αποφασίσουμε σκεφτόμαστε. Βέβαια απο την ροή της κουβέντας μάλλον βγαίνει και άλλο συμπέρασμα, ότι το site θέλει να γίνει life style, οπότε πιθανά όλοι εμείς να είμαστε γραφικοί για τους στόχους της διαχείρισης.

Reaction score
4.305

Kostas, καλά κάνεις και ρωτάς και η ερώτηση ασφαλώς και δεν είναι ηλίθια, αλλά μηνύματα που δεν περιέχουν παρά μόνο χυδαιολογίες χωρίς ούτε κάν κάποιο άλλο ουσιαστικό περιεχόμενο (έστω για ξεκάρφωμα) ευνόητο είναι ότι δεν υπάρχει έδαφος για να τροποποιούνται/περικόπτονται με εξάλειψη του υβρεολογίου - δεν θα έμεναν παρά μόνο τα άρθρα και οι σύνδεσμοι -, οπότε δεν υπάρχει και άλλη λύση από το να διαγράφονται άμεσα.
Πίστεψέ με, δεν υπήρχε στο περιεχόμενο του μηνύματος κάτι που να έχει νόημα να κριθεί. Αν δεν το διάβασες, μπορείς κάλλιστα να το φανταστείς, όπως και ο καθένας, και δεν πρόκειται να πέσεις έξω.
Την Μυρτω που χτες το βραδυ εβρισε χυδαια την μπαναρατε?
Και κατι ακομη αν καποιος λειπει απο την Αθηνα σημαινει οτι αυτοματα δεν εχει ιντερνετ και δεν μπορει να παρακολουθει τα τεκτενομενα? Εμεις στην υπολοιπη Ελλαδα δεν εχουμε ιντερνετ? Η μηπως δεν μπορει να ενημερωθει απο τον αντρα της που ειναι πρωταθλητης στα μπαναρισματα.

Πρεπει να καταλαβαιτε οτι το μπαναρισμα δειχνει κομπλεξισμο και κατωτεροτητα. Δεν μπορειτε να μιλησετε, δεν εχετε επιχειρηματα και ...μπαμ με τη μια διαφραφετε οποιον νομιζεται εσεις οι αυτοκρατορες οτι σας θιγει η σας προσβαλει χωρις να τον προειδοποιησεται και χωρις να το ψαξεται αν εσεις εχεται αδικο. Να σας δουμε αν κοψουν τα μπαναρισματα που σας κανουν να νομιζεται οτι ειστε καποιοι και προσβαλεται με τον χειροτερο τροπο τα μελη αν θα συνεχισεται να ειστε εκει που ειστε. Φυσικα υπαρχουν και διαχειριστες που ενδιαφερονται για την ουσια του φορουμ. Παντως Giovani & Zogler τα εχουν κανει να μην πω τι. Καιρος να ξεκουραστουν για καποιο διαστημα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μήπως θέλει κανεις να του στείλω με PM ένα screenshot το οποίο πρόλαβα και έβγαλα από αυτό το γελοίο post της mariangela?

Να μην λαικίζετε ορισμένοι!!! Κακό κάνετε στον Κώστα Τσαρουχά!

Reaction score
3.593

για να μην διαβάζω όλα τα μηνύματα, η γυμνή είναι σε άλλο θέμα ;

Reaction score
59
Όπως στρώνεις κοιμάσαι, λέει ο σοφός λαός μας. Πέραν δε τούτου,
αν δεν δω τις πιπεράτες φωτό του Κώστααφτιά ΤΙΠΟΤΕ δεν με πείθει ότι αυτός ήτανε ο λόγος του ban. Μάλλον αφορμή θα ήτανε και θα υπάρχει πιο σοβαρός λόγος.
Κάποιοι σίγουρα θα ξέρουν. Για μένα και πιθανόν για άλλους θα μένει κάτι να αιωρείται. Λ.Σ.

Reaction score
15
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Όπως στρώνεις κοιμάσαι, λέει ο σοφός λαός μας. Πέραν δε τούτου,
αν δεν δω τις πιπεράτες φωτό του Κώστααφτιά ΤΙΠΟΤΕ δεν με πείθει ότι αυτός ήτανε ο λόγος του ban. Μάλλον αφορμή θα ήτανε και θα υπάρχει πιο σοβαρός λόγος.
Κάποιοι σίγουρα θα ξέρουν. Για μένα και πιθανόν για άλλους θα μένει κάτι να αιωρείται. Λ.Σ.

+1
Συγνώμη αν στεναχωρήσω κάποιους, δεν θα το ήθελα, αλλά και εμένα μου φαίνεται σαν ΑΦΟΡΜΗ το ban του Κώστα...

Reaction score
1.685

Δεν εχεις και αδικο Λουκα.
Οσοι εχουν αναφερθει σε αυτες δεν τις θεωρησαν και τοσο ακραιες (προσωπικα δεν τις εχω δει).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.148

για να μην διαβάζω όλα τα μηνύματα, η γυμνή είναι σε άλλο θέμα ;
Τη σβήσανε ρε. Να σου στείλω εγώ μια άλλη πιο καλή;

Reaction score
6
Παρακολουθώντας το θέμα μουδιασμένος τις τελευταίες μέρες, πολλές φορές αποφάσιζα να γράψω κάτι και άλλες τόσες το έσβησα και δεν πάτησα το κουμπί να το ποστάρω.

Είδα αυτές τις μέρες να γίνονται πολλά πράγματα. Πράγματα τα οποία αφορούν ανθρώπους που εκτιμώ, τους οποίους έχω γνωρίσει κυρίως διαδικτυακώς.

Όταν γράφτηκα στο avsite δεν γνώριζα ότι είναι κάτι άλλο από ένα site που ασχολείται με την τεχνολογία της εικόνας και του ήχου. Περνώντας όμως λίγο διάστημα εδώ, ανακάλυψα ότι εδώ υπάρχει και κάτι άλλο, κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αντίστοιχό του στο διαδίκτυο, όχι τουλάχιστον με τη μορφή που υπάρχει εδώ.

Ανακάλυψα λοιπόν πως εδώ υπάρχει μια παρέα ανθρώπων που διαθέτουν προσωπικότητα και γράφουν εκτός από το αντικείμενο του site και άλλα πράγματα.
Κατάλαβα ότι όσο περνούσε ο καιρός, αυτές οι απόψεις έχουν διαμορφώσει ένα χώρο στον οποίο κάποιος μπορεί να μοιραστεί και άλλα πράγματα πέρα από γνώσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Ήταν μοιραίο λοιπόν αυτός ο χώρος να με κάνει να αισθάνομαι όλο και πιο κοντά του και όλο και μεγάλωνε η επιθυμία μου να μπω και να περνάω όμορφα με το χόμπυ μου αλλά και να περνάω όμορφα μοιραζόμενος απόψεις για καθημερινά θέματα, ότιδήποτε δηλαδή θα ενδιέφερε έναν άνθρωπο που απλά θέλει να έχει επαφή με τους συνανθρώπους του.

Δεν ήταν λοιπόν καθόλου περίεργο που εδώ και καιρό το avsite το αισθάνομαι - πως να το πω χωρίς να παρεξηγηθεί - σχεδόν δεύτερη φύση.

Προσπαθούσα πάντοτε να διαβάζω όσα περισσότερα θέματα μπορώ και να μαθαίνω από αυτά. Δε χρειάζεται να πω βέβαια πως κάποια από αυτά, κυρίως τεχνικά, είναι πραγματικά διαμάντια. Έμαθα πολλά, αλλά είδα επιπλέον ότι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που έγραφαν αυτά τα διαμάντια (εντάξει όχι όλοι) ήσαν οι ίδιοι άνθρωποι που συμμετείχαν και στα θέματα τα οποία έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν ένα διαφορετικό και σπάνιο αέρα στο χώρο.

Συγχωρείστε μου αυτή τη μακροσκελή εισαγωγή, τη θεώρησα αναγκαία προκειμένου να πάω παρακάτω:

Επί του θέματος

Δε θα σας κουράσω.
Σε κάθε άνθρωπο κρύβεται μέσα του τόσο η διάθεσή του να προσφέρει, όσο και ο εγωισμός του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κανένα από τα δύο δεν πρέπει να υποτιμάται ή να αφήνεται να εννοηθεί ότι υποτιμάται. Σε καμία!

Θεωρώ λοιπόν πως σε αυτό το θέμα, αυτό έγινε, αλλά έγινε και από τις δύο πλευρές.

Τόσο ο costasEAR όσο και ο zoglair θεωρούν ότι θίχτηκε η προσπάθεια που έχουν κάνει και όσα έχουν δώσει σε αυτό το χώρο. Δε θέλω να εξετάσω τις συνθήκες που οδήγησαν στο να γίνει αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει ούτε στις κρυφές κατηγορίες, αλλά ούτε και στα τηλεφωνήματα μεταξύ των μελών.
Μπορώ όμως να καταλάβω πως αισθάνεται ο καθένας μέσα από αυτά που γράφει. Και μπορώ να καταλάβω πως είναι όταν η στενοχώρια αρχίζει να καταβάλει τη σκέψη. Εδώ μπορεί να καταβάλει το ίδιο το σώμα άλλωστε.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση ban για να ξέρω πως θα ήταν. Ξέρω όμως πως θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ να μείνω έστω και για λίγες μέρες εκτός του χώρου που τόσο με έχει κάνει να τον προτιμώ για τους λόγους που ανέφερα στην αρχή. Εάν ήμουνα δε από εκείνους που έχουν προσφέρει (γιατί δεν είμαι) η στενοχώρια μου θα ήταν πολλαπλάσια.

Σκεφτόμενος τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να δικαιολογήσω τη συναισθηματική φόρτιση κάτω από την οποία έγραψε ο costasEAR. Στην κυριολεξία σε ορισμένες γραμμές αισθανόμουνα ότι μιλούσε η ψυχή του, ο καημός του... το δάκρυ του. Περιττό δε να πω πως ούτε στο ελάχιστο δε θα μπορούσα να φτάσω να γράψω συγκροτημένα εκείνη τη στιγμή αν ήμουνα στη θέση του. Όχι ότι αυτά που έγραψε ήταν 100% ορθά, αλλά ήταν αρκετά για να με κάνουν για μια ακόμη φορά να καταλάβω πόσο πολύ μας πληγώνει όταν σκεφτόμαστε πως οι άνθρωποι γύρω μας μας δεν ανταποκρίνονται ακόμα και όταν δεν έχουν αυτό το σκοπό.

Κρατώντας το τελευταίο, έχω να πω πως με τον ίδιο τρόπο και ο costasEAR, μέσα από όλη αυτή τη συναισθηματική φόρτιση, ίσως άθελά του να υπέπεσε στο ίδιο σφάλμα για οποίο ο ίδιος αισθάνεται αδικημένος.
Φίλε costasEAR, το ίδιο που σκέφτηκες εσύ, και που καλά έκανες αφού έτσι το αισθάνθηκες, ίσως να το βίωσε και κάποιος άλλος ο οποίος έχει και αυτός την προσφορά του, διαβάζοντας αυτά που έχεις γράψει για εκείνον.
Αυτό δεν στο καταλογίζω, πως θα μπορούσα άλλωστε; Αλλά είναι μια καλή αφορμή για όλους μας να σκεφτούμε το εξής και τελειώνω με αυτό:

Ο ψυχισμός

Μέσα από αυτό το νήμα διάβασα πολλά πράγματα. Αυτό που κατάφερε το νήμα να με διδάξει είναι και το σημαντικό.

Τελικώς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε να μπούμε στη θέση του άλλου, τη θέση του συνομιλητή μας, του συνφορουμίτη, τη θέση του συνανθρώπου μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες του. Γιατί οι ανάγκες του είναι εκείνες που τον έχουν φέρει κοντά μας, όπως και οι δικές μας ανάγκες είναι εκείνες που μας έχουν φέρει κοντά του.

Θέλω, κυριολεκτικά εύχομαι, το παραπάνω να το σκεφτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και με μεγάλη, πολύ μεγάλη καρδιά να είμαστε έτοιμοι όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να το δεχόμαστε κάθε φορά.

Ευχαριστώ.

Reaction score
89
Το ban θεωρώ πως μόνο και μόνο επειδή έγινε χωρίς προειδοποίηση ήταν άδικο. Δεν έγινε σε ένα μέλος που σαχλαμαρίζει αλλά σε έναν σοβαρό συμφορουμίτη και φίλο σας πάνω από όλα.
Με βάση τους κανονισμούς θα έπρεπε να έχουμε πολλά ban εδώ για διάφορους χαρακτηρισμούς ρατσιστικούς ή για σεξουαλικά σχόλια (π.χ. το σκυλάραπα για τον Ice-T κλπ, το οποίο θεωρώ ότι γράφτηκε για πλάκα).
Εδώ είναι που οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κρίνουν και το ποιός το έγραψε καθώς και την δόση χιούμορ που μπορεί να έχει αυτό.
Άνθρωποι είμαστε όλοι βέβαια.
Γράψτε ότι έπρεπε να γίνει μια αρχή και την πλήρωσες εσύ ρε Κώστα. Αυτό θα ήταν αρκετό.
Αντί να υπάρχει μια συζήτηση από την αρχή από όλους τους υπεύθυνους ότι βρε αδερφέ μήπως κάναμε λάθος ή βιαστήκαμε, κάποια μηνύματα ήταν ακόμα πιο άσχημα και από το ίδιο το ban για τον Κώστα. Εγώ αν και δεν είμαι παλιός και δεν έχω διαβάσει όλα του τα post η εντύπωση που μου δίνει αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ καλή, ούτε ειρωνία που έχω δει από άλλους ούτε κάτι άλλο που με ενοχλεί.
Έστω και ότι το ban ήταν σωστό. Και κάποιοι αντέδρασαν. Άρχισαν και οι χαρακτηρισμοί του Κώστα μετά από αυτό μέσα σε τρεις μέρες. Μπήκε κάποιος-κάποια και στην διαδικασία να τον ψυχαναλύσει δημόσια και να καταλάβει γιατί τις έβαλε και τι σκοπό είχε λες και απευθύνετε σε κανένα παιδάκι (τι άλλο θα δούμε). Εδώ νομίζω ότι ξέφυγε η κατάσταση. Εγώ που τα διάβαζα και δεν το ξέρω τον άνθρωπο καταλάβαινα ότι θα πληγωθεί.
Ένα Post έστω με τέτοιο περιεχόμενο σας έκανε να πέσετε από τα σύννεφα; Την μια τον λέτε φίλο και καλό και την άλλη λέτε ότι δεν καταλαβαίνει και κάνει του κεφαλιού του.
Η εξήγηση του να μην βάζουμε τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι επαρκής για εμένα αλλά αφού είναι φίλος σας κάντε του μια παρατήρηση τουλάχιστον πρώτα. Εκτός και αν έχουν γίνει παρατηρήσεις και δεν το γνωρίζω.
Πιστεύω ότι εξαντλήσατε την αυστηρότητα στο πρόσωπό του. Ξαφνικά πάρθηκε καμία απόφαση να τηρούντε όλα κατά γράμμα;
Δεν το βλέπω...
H αντίδρασή του σίγουρα δεν είναι κόσμια καθώς και οι χαρακτηρισμοί.
Εγώ το μόνο που έχω να του πω είναι να μην το βάζει κάτω και να ηρεμήσει. Τι και αν σε στεναχώρησε κάποιος ή κάποιοι. Όπως ο ίδιος λες εδώ μέσα έχεις και πολλούς καλούς φίλους.
Την λογική και την ψυχραιμία που δεν έδειξαν κάποιοι για εσένα δείξε την εσύ τώρα και μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάσει αυτό που με το μεράκι σου και τον χαρακτήρα σου κέρδισες εδώ. Βάλε Χ σε αυτούς που το αξίζουν (και μιλάω για αυτούς που με ένα post χαρακτήρισαν έναν 'φίλο' τους) και θα δεις ότι για αυτούς που πραγματικά νομίζεις ότι πικράθηκες (επειδή είναι φίλοι σου και τους αγαπάς) οι περισσότεροι αν όχι όλοι από άγνοια ή τέλος πάντων μια παρεξήγηση ήταν κάπως επιφυλακτικοί.

Εγώ τους κανονισμούς δεν τους έχω διαβάσει (λάθος μου) και θεωρώ ότι μπορεί σε κάποια περίπτωση να κάνω κάποιο λάθος. Ένα ξερό ban θα μου αρμόζει αλλά θα εκτιμούσα πάρα πολύ σε ένα forum φίλων μια παρατήρηση.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124