Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μέχρι τελικής πτώσεως, μέχρι να μάθει όλος ο κόσμος τι λαμόγια υπάρχουν στον χώρο και ποιοί είναι αυτοί που το παίζουν αδέκαστοι και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Σιγά σιγά όμως, υπάρχει λόγος... :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ρε παιδια εγω αισθανομαι πως πρεπει να απολογηθω...
Την..."βιλαρα" την τελειωσα και την κατοικησα Ανοιξη του 1999(με επιασε και ο σεισμος)
Το πρωτο φορουμ το εκανα Ιουλιο του 2000
Επαγγελματικα ασχοληθηκα Ανοιξη του 2001
Τωρα θα αναρωτιεστε πως με τα κερδη απο τα φορα και την επαγγελματικη μου δραστηριοτητα εκανα την..."βιλαρα",ε?
Ειναι απλο βρε κουτα, ειχα αφησει χρεη διοτι ηξερα πως θα πεσει γερη κονομα στο μετα και...συμπληρωσα:happy_5:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Εσύ χτίζεις βιλλάρες και εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε ούτε καλύβι, με τα ψίχουλα που μας δίνεις για μίζες. Ααααααχχχχχ, ζω ένα δράμα, είναι τρομερόοοοοοοοοοοοο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εσύ χτίζεις βιλλάρες και εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε ούτε καλύβι, με τα ψίχουλα που μας δίνεις για μίζες. Ααααααχχχχχ, ζω ένα δράμα, είναι τρομερόοοοοοοοοοοοο...
Πωωωως?
Και αυτα τα..."εξτρα" που σου εστειλα για ...οδοιπορικα τι τα εκανες?
Αυτα βλεπει ο Τσαντουλης και μου γκρινιαζει πως σε εχω στα ωπα ωπα"happy_1"

Reaction score
5
Θα με κανετε κι εμενα χαιεντά συντονιστή να φάω κι εγώ το κατιτίς μου; πως θα πάρω stewart??? :cry:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Ναι αλλά αυτά δε φτάνουν ούτε για ένα βράδι στου ΖανΠλού. Μόλις έλαβα pm από τον rdoherty, και μου λέει ότι τις προάλλες πήρε το μάτι του το Σπύρο στα γραφεία της πολεοδομίας του Waikiki. Και καλά ο γκλόμπαλ, γκλόμπαλ είναι, χτίζει ντάτσα στην Κριμαία. Αλλά ο Σπύρος; Αντρέα δεν είσαι καθόλου εντάξει. Εγώ εδώ στην ξεφτίλα, και ο Σπύρος στη Χαβάη; Απαιτώ μια εξήγηση!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αρμάνδε!!
Πήγαινε στο περίπτερο να μου φέρεις τον ειδικό τύπο του μήνα. :happy_5:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Εδώ Χαβάη 5-0...

Επειδή τα χαϊβάνια (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) μας διαβάζουν φανατικώς να τους πω ότι έχουν μπερδέψει την π@υτσα με την βούρτσα. Όσο και να βρίζουν απλά θα γίνουν ο περίγελος όλων. Μου αρέσει που βγαίνουν να ζητήσουν το δίκιο ενός αντιπρόσωπου, όταν ο ίδιος ούτε εμφανίζετε, ούτε δέχεται ότι τους έχει αναθέσει τέτοιο ρόλο. Μάλλον τους ταΐζει ΚΑΛΑ όμως....

Τώρα αν η φυλλάδα που εκδίδουν οι "άλλοι" φίλοι τους δεν πάει καλά ας τα βάλουν με τους εαυτούς τους και όχι με όλο τον υπόλοιπο κόσμο...

Τέλος ας πάν στα φιλαράκια τους που τους ταΐζουν, να πάρουν κανένα μηχάνημα κούτρα για κανένα δυο χρονάκια, και ας γράψουν και κανένα review του κώλου σαν αυτά που συνηθίζουν να γράφουν. Μετά να κοιταχτούν στον καθρέφτη για να δουν την διαπλοκή κατάμουτρα...

ΥΓ Ανδρέα θα σε πάω στην επιθεώρηση εργασίας γιατί δεν μου δίνεις οδοιπορικά και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οχι, το φανταζεστε να υπηρχε αστυνομια hi end εγκληματων και να απαιτουσε "ποθεν εσχες"?

-Ελα εδω κυριε Κοπραυγειαδοπουλε, που δουλευεις?
-Μα ειναι γνωστο, στο περιοδικο "Κουφος-Τυφλος"
-Και τι μισθο εχετε κυριε μου?
-Ααα, υψηλοτατο!680 ευρω τον μηνα.
-Και τι ηχεια ειναι αυτα?Ποσο κοστιζουν?
-Αυτα εδω?Τιποτα μωρε, μολις 15.000
-Και τα ενισχυτικα?
-Αυτα ειναι του πεταμου, 40 χιλιαρικακια
-Και οι πηγες?
-Ψιλικατζιδικο!12.000 ευρουλακια
-Και με 680 ευρω τον μηνα,πως τα αποκτησατε ολα αυτα κυριε μου?
-Εκανα...υπερωριες...:shock:

Υ.Γ.Δεν θελω παραπονα για τα "εξτρα".
Και εδω που τα λεμε ρε συ Κωστα ο Σπυρος εχει δικαιο.
Εσενα σε ξερουν ολοι, τον Σπυρο(πως το ειπαν να δεις) ουτε η μανα του.
Μην εισαι αχαριστος λοιπον!
Ασε να τον μαθουν και αυτον και μετα βλεπουμε για το νησακι στο Ντουμπαι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Δεεεεεε θέλω Ντουμπάι. Μαγιόρκα! Δοκιμασμένα πράγματα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για να δούμε, θα πει το ονοματάκι του σήμερα καμία από τις καθυστερημένες αδερφές που όλη μέρα βρίζουν ανώνυμα γιατί δεν έχουν τα rxδια να βρίσουν με το όνομά τους?

Θα περιμένουμε... φιλάκια κορίτσια! :happy_4:

Reaction score
875
Τελικά έκανα λάθος.
Εκτός από λαμόγια, ο χώρος είναι γεμάτος και από αδερφές, θρασύδειλες ανώνυμες ξεφωνημένες κατινούλες, που δεν δικαιούνται να φορούν παντελόνια.

Συνεχίστε κορίτσια να χοροπηδάτε μοναχές σας. Με το καλό και σε strip show. :happy_4:
Θα συμπληρώσω...και άσχετους mp3_hi_end_άδες...Χαίρομαι που επαληθεύομαι και ξαναχαίρομαι που την 'έκανα'...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να 'ταν μόνο τούτο που δεν έπιασες... :happy_4:

Για ποιόν ακριβώς λόγο μας ταλαιπωρείς όμως, επανερχόμενος ξανά και ξανά και ξανά, αφού έχεις πει 50 φορές ότι... έφυγες? Αφού δεν μας γουστάρεις γενικώς όπως λες, τι δουλειά έχεις εδώ? Εκτός κι αν γουστάρεις εδώ μέσα αλλά ντρέπεσαι να το πεις. Δεν είναι κακό, πες το. Νομίζω ότι μπορούμε να κουβεντιάσουμε τελικά...

- Όταν καταλάβει ο κόσμος τον λόγο ύπαρξης αυτού του thread, όταν δει από την μία τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και από την άλλη τον βόρθο που βγάζουν μερικά ανώνυμα υποκείμενα για να γίνουν γνωστοί και να πουλήσουν τίποτα, τότε θα ξερνάει για μια βδομάδα ο καθένας.

Αλλά όλα στον καιρό τους. :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Προς τιμήν του ο SUDOKU μου είπε ότι τα στοιχεία του είναι στην διάθεσή μου. Δεν τα χρειάζομαι, μου αρκεί η πρόθεση.

Να δούμε οι άλλες πότε θα αποκαλύψουν τα ονοματάκια τους... :happy_4:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.774
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili