Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.




Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Λοιπόν...

Ο κος Παναγόπουλος υπογράφει το editorial του εν λόγω site, όπου προσπαθεί να εξηγήσει και τι είναι τέλος πάντων αυτό το πράμα που φτιάξανε, (πως δηλαδή μερικοί ανώνυμοι με εμπλοκή σε περιοδικά και αντιπροσωπίες αποφάσισαν να εξυγιάνουν το χόμπι... να 'χαμε να λέγαμε). Συνεπώς, βλέπω ότι η σχέση του με αυτό δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική, ενδέχεται δηλαδή να είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του site. Αυτό κατ' εμέ τον τοποθετεί και ως Νο1 υποψήφιο για τον ρόλο του κου daniell.

Βεβαίως, δια στόματος κου Πορφυρίου όπως ο Κώστας έγραψε, το high fidelity δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Όμως να ξέρει το high fidelity ότι όλη αυτή η ιστορία κάνει τόσο κακό στο περιοδικό που δεν μπορεί να κάνει κανένας ανταγωνιστής. Το χειρότερο είναι ότι μάλλον, το κακό έρχεται εκ των έσω, δηλαδή από τον κο Παναγόπουλο, ειδικά όταν εδώ και τόσο καιρό, δεν βγαίνει να διαψεύσει δημοσίως ότι εμπλέκεται σε όλα αυτά.

Πάμε στην καταγγελία.
Κατ' αρχάς, μια ανώνυμη καταγγελία έχει μηδενική αξία και συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να τους πάρει στα σοβαρά. Η δε εμπλοκή του κου Παναγόπουλου στα διοικητικά και ενδεχομένως και σε άλλα... του εν λόγω site, κάνει όλη την ιστορία εξαιρετικά ύποπτη για να μην πω τίποτε άλλο. Είναι δεδομένο ότι αν η ιστορία του εκβιασμού είναι αληθινή (που όλα δείχνουν ότι είναι), ο εμπλεκόμενος είναι για πίσσα και πούπουλα. Όμως σε προσωπικό επίπεδο δεν μπορώ να πάρω σοβαρά έναν ανώνυμο καραγκιόζη που ισχυρίζεται ότι τα παίρνω. Είναι τόσο ηλίθιος δηλαδή που καίει την καταγγελία του και από ένα ιδιαιτέρως σοβαρό περιστατικό, την μετέτρεψε σε παπαρολογία ολκής. Το πιθανότερο είναι ότι τον έχουν πάρει άπαντες στο ψιλό διότι έχει μπλέξει την καταγγελία με τον πόλεμο μεταξύ των περιοδικών, κάνοντας το μεγαλύτερο κακό που έκανε ποτέ κανένας στο high fidelity.

Σε ότι αφορά στο avsite, πάντα κρατούσε ίσες αποστάσεις από τα περιοδικά. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί αυστηρές κριτικές για άρθρα σε κάθε περιοδικό και νομίζω πως τα περισσότερα έχουν γραφτεί για άρθρα του ΗΧΟΥ, κάτι πολύ λογικό μιας και έχει περισσότερα έτη ζωής. Αυτά όμως δείχνουν να μην συγκινούν κανέναν, και για να το πω διαφορετικά, όσο δεν έπαιρνε η μπάλα τους ίδιους δεν έτρεχε κάστανο, όταν πήρε κι αυτούς έγινε χαμός και το avsite μετατράπηκε σε υποστηρικτή του ΗΧΟΥ...

Συνοψίζοντας, λέω ότι σαφώς εάν το περιστατικό που ανώνυμα καταγγέλλεται είναι αληθινό, τότε ο τύπος πρέπει να μπει φυλακή. Επίσης λέω όμως ότι ο κος Παναγόπουλος οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέση με αυτούς που κάνουν κακό στο περιοδικό στο οποίο εργάζεται, να τους κατονομάσει διότι τους γνωρίζει και αν το site είναι δικό του ή έχει ιδιοκτησιακή σχέση με αυτό να τους αποπέμψει σβήνοντας όλες τις ιστορίες για αρκούδες που επινόησαν 2 ανεγκέφαλοι παρέα με τις χαζογκόμενές τους για να ανεβάσουν την θεαματικότητά τους.

Τέλος, να επισημάνω την αντρίκια στάση του Ν. Κορακάκη που δεν μασάει να πάρει θέση, όπως ποτέ δεν μάσησε να απαντήσει σε οποιοδήποτε κάλεσμα σε διάλογο, σε αντίθεση με διάφορους κομπλεξικούς που νομίζουν ότι η αφεντομουτσουνάρα τους πρέπει να είναι στο απυρόβλητο και όταν τους πατήσεις τον κάλο, φοράνε κουκούλες και βγαίνουν βόλτα...
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
Aπλά λυπάμαι που έχασα την ώρα μου διαβάζοντας τόσες σελίδες με τόσα "κοσμητικά επίθετα"....
Πραγματικά λυπάμαι που κάποιοι καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία που τους παρέχει το ιντερνετ,βγάζουν το εσωτερικό τους κόσμο και τον αληθινό τους εαυτό.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Aπλά λυπάμαι που έχασα την ώρα μου διαβάζοντας τόσες σελίδες με τόσα "κοσμητικά επίθετα"....
Πραγματικά λυπάμαι που κάποιοι καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία που τους παρέχει το ιντερνετ,βγάζουν το εσωτερικό τους κόσμο και τον αληθινό τους εαυτό.


Αφου τα διαβασες ολα ....εισαι ο ΙΩΒ της χρονιας Γιωργο:bravo:

Υποπτευομαι ,οτι μερικους (απο την αλλη οχθη) τους γνωριζω και ειμαι σιγουρος οτι αυτα δεν θα τα ελεγαν σε τετ α τετ !
Το καλυτερο ολων ,ειναι πως προκειτε για παντογνωστες ,οποτε μην ανυσηχειτε πλεον για τπτ .ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!

Τι κριμα να μην κατεβαινουν στις εκλογες να μας σωσουν!!:respect:
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
..."Υποπτευομαι ,οτι μερικους (απο την αλλη οχθη) τους γνωριζω και ειμαι σιγουρος οτι αυτα δεν θα τα ελεγαν σε τετ α τετ !"....

Eτσι υποψιάζομαι και γω,για να μην πω ότι είμαι σίγουρος...:-(
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.100
Reaction score
20.576
Αααααχχχ, κάθε φορά που διαβάζω αυτό το μήνυμα, ανακαλύπτω και καινούργιο μέσα του. Είναι απολαυστικό! :happy_9: :happy_9: :happy_9:

 

Attachments












Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.617
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top