Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
7
Ποιούς ρε Νίκο, ούτε ξέρω για ποιούς μιλάς ούτε που τους αξιολογώ. Ομως αυτό δεν με αφορά είναι δικό σου πρόβλημα και όχι της κατηγορίας. Απλά είναι απόροια της κατάστασης που δημιουργήσατε στην hi-end. Διάβασε αυτό που έγραψα με προσοχή, για το καλό της κατηγορίας το έγραψα. Και ξέρεις κάτι οι καταγγελίες σου ήταν ηλίου φαεινότερο ότι εδώ θα κατέληγαν, δεν χρειάζεται να έχεις iq > 40. Φυσικά και δεν υποννοώ ότι τα παίρνεις, έτσι και αλλοιώς δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για κάτι που δεν ξέρω, όμως συναξιολόγησε και τα υπόλοιπα. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται. και δεν διακιολογώ κανένα, αυτό ο τύπος αντιπαράθεσης είναι έξω απο τον χαρακτήρα μου όπως και ο τρόπος του Κόγια.

Reaction score
0
Δεν ειμαι του Χωρου ,με ενδιαφερει το "αθλημα" μονο εγκυκλοπαιδικα .
Δεν πιστευω σε Δον Κιχωτες την σημερον ημερα.
Αν υπαρχουν θα πρεπει να με πεισουν .
Οχι μονο με τα λογια τους ,αλλα και με τον τροπο τους.
Αν εχει καποιος να καταγγειλει κατι ,ας το κανει και οχι σε δοσεις επεισοδιων απο σηριαλ.
Ολα τα αλλα ειναι κατινιες .

Με αδιαφορία. Αυτό δεν λέγατε να κάνουμε όταν είχαμε το βόθρο στο Avsite; Γιατί δεν ακολουθείτε την ίδια τακτική; Αυτή που με περισσή κατανόηση μας συμβουλεύατε να ακολουθήσουμε όταν οργισμένοι, πικραμένοι ή αηδιασμένοι παραιτούμασταν και αποχωρούσαμε σωρηδόν...
(Φίλε Νίκο δεν απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά, Αλλά ούτε και εγώ σε εσένα. :happy_8: Αλλά αν δεν το πω σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα σκάσω)
Unfo αμα σου πω οτι και εγω συμφωνω με την αποψη σου ...θα με πεις Πινοκιο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα ούτε κι εγώ τους ξέρω Βαγγέλη, τι εννοείς απόρροια της κατάστασης που δημιουργήσαμε? Δηλαδή αυτοί ποιοί είναι, κάποιοι τους οποίους θίξαμε εδώ μέσα? Άρα αφορά στην κατηγορία μας...

Να σου πω κάτι ακόμα? Το ότι δεν σε αφορά είναι δεδομένο. Το ότι δεν καταδικάζεις όσα διάβασες δείχνουν ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα και με εμένα και με τον Κόγια και με τον Μπλάτσιο. Εκτός κι αν νομίζεις ότι θα σε έλεγε κάποιος ανώνυμος μιζοπάρτη, αδερφή, απατεώνα ή παιδεραστή και το site επισήμως, μπορεί και μέσω εμού, του Κόγια και του Μπλάτσιου θα συμφωνούσε?

Βαγγέλη το ότι δεν συμφωνείς με την λογική του σπορ όπως εγώ ή κάποιος άλλος την εκφράζει, δεν σημαίνει ότι χάνεις τα αντανακλαστικά σου. Φεύγεις, δεν συμμετέχεις, προσπαθείς να συμμετάσχεις και να μας αλλάξεις γνώμη. Εκτός κι αν χαίρεσαι δηλαδή με όλα αυτά που μας λένε...

Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε.

Reaction score
164
Συμφωνώ αλλά μήπως δεν ζυγίζεις σωστά τις καταστάσεις?
Το θέμα είναι υποκειμενικό. Πάντα θεωρούμε την προσβολή προς τον εαυτό μας πολύ πιο σημαντική από αυτές προς τους άλλους. Δεν το θεωρώ εγωιστικό. Το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως θίχτηκες εσύ και το έκανες θέμα, έτσι είχαμε θιχτεί πολλοί, και μάλιστα μες το σπίτι μας.

Andrew, αν έλεγες το αντίθετο, θα ήσουν Πινόκιο, και μάλιστα μέγας! :happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το θέμα είναι υποκειμενικό. Πάντα θεωρούμε την προσβολή προς τον εαυτό μας πολύ πιο σημαντική από αυτές προς τους άλλους. Δεν το θεωρώ εγωιστικό. Το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως θίχτηκες εσύ και το έκανες θέμα, έτσι είχαμε θιχτεί πολλοί, και μάλιστα μες το σπίτι μας.

Andrew, αν έλεγες το αντίθετο, θα ήσουν Πινόκιο, και μάλιστα μέγας! :happy_8:
Τι λες βρε συ τώρα? Το έκανα θέμα επειδή θίχτηκα εγώ?
Διάβασες τα γραπτά? Το site, τον Καφάτο, τον Κόγια, τον Μπλάτσιο, όλους, ακόμη κι εσένα παίρνει η μπάλα. Τι συγκρίνεις τα πειράγματα του ντόχερτη με τον παραπάνω βόθρο που σηκώνει μηνύσεις? Σοβαρά μιλάς ή κάνεις πλάκα?

Reaction score
5
Μπόχα, βρώμα και δυσωδία... Πράγματι, κάποιος με @.@ πρέπει να καθαρίσει επειγόντως αυτήν την κατηγορία.. αν δεν μπορείτε να την κουμαντάρετε ας την κλείσετε θα είναι ακόμα καλύτερα..

ciao!! :happy_4:

Reaction score
164
Τι λες βρε συ τώρα? Το έκανα θέμα επειδή θίχτηκα εγώ?
Διάβασες τα γραπτά? Το site, τον Καφάτο, τον Κόγια, τον Μπλάτσιο, όλους, ακόμη κι εσένα παίρνει η μπάλα. Τι συγκρίνεις τα πειράγματα του ντόχερτη με τον παραπάνω βόθρο που σηκώνει μηνύσεις? Σοβαρά μιλάς ή κάνεις πλάκα?
Δεν εννοούσα αυτό. Έγινε παρανόηση. Γενικά μιλούσα. Όπως εσύ νιώθεις προσβεβλημένος, έτσι νιώθαμε και εμείς. Και η αδιαφορία θα μπορούσε να εφαρμοστεί και εδώ. Όπως όμως δεν το δεχόμουν τότε, έτσι δεν το δέχεσαι και εσύ τώρα. Δικαιολογημένα.
Τέλος πάντων. Ας το αφήσουμε. Έτσι και αλλιώς δεν έπρεπε να ανοίξω σχετική συζήτηση με εσένα. :happy_4:

Παίρνει και εμένα η μπάλα; Για να το ψάξω, δεν το πήρα χαμπάρι!

Reaction score
164
Ρε λες να είμαι εγώ η Φιφή; Ή αυτός με τη βίλα; Δεν βρήκα κάτι άλλο! :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γενικά μιλάω ρε χαμένε, υπήρξες κι εσύ υπάλληλος του Καφάτου και άρα τις πήρες τις μίζες σου. :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εαν θελετε να συζητησουμε την περιπτωση RD δεν εχω καμια αντιρρηση μονο που θα παρακαλουσα να το κανουμε καπου αλλου και καποια αλλη στιγμη(οποτε εσεις κρινετε λογικο)
Εδω εχουμε να κανουμε με μια εντελως διαφορετικη περιπτωση η οποια ομως δυναται να δεχεται την ιδια ακριβως αντιμετωπιση:Αδιαφορια

Θα παρακαλουσα επισης τον φιλτατο Αντωνη Κ. καθως και τον επισης αγαπητο Βαγγελη Κυριτση να προτεινουν, εαν θα ηθελαν.Η κριτικη συνηθως ειναι πολυ ευκολη, οι προτασεις βοηθουν και απλοποιουν καταστασεις.

Εκτος εαν νομιζετε πως υπαρχει συγκεκριμενη "γραμμη" πλευσης αυτης της κατηγοριας-η και ολου του site- κατω απο επωνυμα μπαιρακια που αναγραφουν "Κογιας", "Τσαρουχας", "Μπλατσιος" η "Καφατος".
Σε αυτη την περιπτωση το σωστο θα ηταν να αγνοησετε τα παραπανω και να ζησετε εσεις καλα και εμεις χειροτερα με την αναμνηση της απουσιας σας...

Lets stick to fun:cool_4:

Reaction score
164
Αντρέα, λάθος μου που τον ανέφερα. RIP, πάμε παρακάτω!
Ήθελα να ήξερα όμως τι σκ...α κυλάει στις φλέβες σου και έχεις τόση υπομονή! Ώρες-ώρες σε ζηλεύω... :bravo: :respect:
(μετά θυμάμαι ότι η υπομονή είναι αρετή που έρχεται με την ηλικία και παρηγοριέμαι :happy_9: )

Reaction score
7
Αντρέα, άνοιξε το θέμα στην Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας, για να τοποθετηθεί ο καθένας για την λειτουργία της hi-end. Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε όλα καλά καμωμένα.

Reaction score
2
Μα τι τυπολατρεια ειναι αυτη? Δηλαδη ποιο το προβλημα να συζητηθει το προβλημα που αφορα την hi-end στην hi-end? Μονο για βελονες δικαιουμαστε να ποσταρουμε εδω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντρέα, άνοιξε το θέμα στην Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας, για να τοποθετηθεί ο καθένας για την λειτουργία της hi-end. Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε όλα καλά καμωμένα.
Βαγγελη, το σημαντικο δεν ειναι τι πιστευω εγω αλλα το τι πιστευετε εσεις.
Θα γινει οπως το θες...

Reaction score
5
Προτείνω Αντρέα μου για να μην το παιδεύουμε άλλο απομάκρυνση του Νίκου Τσαρουχά από την hi end αυτός κατέστρεψε την κατηγορία. Ας μείνουν κάποιοι που αγαπούν και πιστεύουν να αναλάβουν αυτή την κατηγόρια.

Τόσο απλά Αντρέα μου.

Ήθελες και τα άκουσες νόμισες θα κωλώσω? Είναι να μην με πιάσει κρίση ειλικρίνειας :happy_8:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Όλα αυτά που διαβάζετε είναι παράγωγα άμεσα ή έμμεσα του λεγόμενου "ειδικού τύπου". Αυτός ο λεγόμενος "ειδικός τύπος" μαζί με τους καθώς πρέπει δημοσιογράφους, έχει δημιουργήσει μία μυστικιστική "κάστα" ειδικών οι οποίοι παρασιτούν πάνω στις πλάτες του hobby μας. Όλα αυτά τα παράσιτα ανδρώθηκαν με την νοοτροπία της αρπαγής και της ρεμούλας και έχουν σχηματίσει κλίκες για να επιτύχουν την μακροημέρευσή τους στον χώρο[1].

Είναι αυτούς που θα συναντήσετε στα διάφορα μαγαζιά του χώρου να κάνουν τράμπες κάθε μήνα, είναι να παίρνουν συσκευές για τεστ και να τις επιστρέφουν σε ένα - δύο χρόνια, είναι αυτοί που την πέφτουν στους αντιπρόσωπους κάθε μήνα για διαφημίσεις (ιδίως με την ευκαιρία ενός τεστ), είναι αυτοί που εκβιάζουν αντιπροσώπους για να πάρουν συσκευές κοψοχρονιάς, είναι αυτοί που τα παίρνουν χοντρά για να εκθειάσουν συσκευές, είναι αυτοί που θάβουν συσκευές γιατί δεν τα πήραν, είναι αυτοί που έχουν ένα κύκλωμα από κακοθελητάδες γύρω τους έτοιμους να τους αβαντάρουν[2] είναι αυτοί που προσπαθούν με δόλιους τρόπους να χτυπήσουν όποιον τους κρίνει ορθολογικά, και τέλος είναι αυτοί που διαβάζουμε κάθε μήνα.

Όλα αυτά τα λαμόγια του χώρου λοιπόν μόλις διαισθάνονται ότι κάποιοι τους χαλάνε την πιάτσα και δεν μπορούν πλέον να επιδίδονται στο ευγενές άθλημα της λαμογίασης, βάζουν τα φερέφωνα και τους αβανταδόρους τους να δυσφημίσουν τους "εχθρούς". Φυσικά η λάσπη πέφτει ανώνυμα. Ένα - δύο φερέφωνα μέχρι τώρα άνοιγαν 2-3 ο καθένας λογαριασμούς σε ένα site και έστηναν μία ωραία δυσφήμηση. Φυσικά τους έπαιρναν αμέσως χαμπάρι τους διέγραφαν και έσβηναν τα μηνύματα τους. Σήμερα προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω τα λαμόγια στήνοντας το δικό τους site για να μην μπορούν να τους διαγράψουν ούτε να τους σβήσουν τα μυνήματα. Αλλά ως κλασσικοί βλάκες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη οπότε η ταυτότητά τους αποκαλύφθηκε. Βλέπεις με μία απλή διαδικασία μπορείς να μάθεις σε ποιον έχει κατοχυρωθεί μία δικτυακή τοποθεσία. Φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ούτε καν αυτό δεν χρειάστηκε. Καρφωθήκαν μόνοι τους. Βλέπεις ο βλάκας ότι και να κάνει κάθε πρωί βλάκας θα ξυπνάει...

Συνεχίστε να στηρίζετε λοιπόν τα λαμόγια του ειδικού τύπου για να μπορούν να γράφουν και άλλες τέτοιες αηδίες στους δικτυακούς τους τόπους.

Εγώ πάντως θα συνεχίζω να τους γελοιοποιώ μέσα από τα γραπτά τους. Ευτυχώς το αρχείο μου είναι μεγάλο και περιλαμβάνει όλες τις παπαριές που έχουν γράψει κατα καιρούς οι εν λόγω κύριοι μαζί με τα φερέφωνα τους.

Έτσι λοιπόν από εδώ και πέρα κάθε βδομάδα θα αναλύουμε και ένα άρθρο "ειδικού τύπου", για να δείτε το ποιους εμπιστεύεστε...

ΥΓ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων υπάρχουν λίγοι (αλλά ευτυχώς υπάρχουν) που τιμούν τον ειδικό τύπο στην Ελλάδα. Λίγοι αλλά καλοί και συνήθως παραγκωνισμένοι...

[1] για το πως λειτουργεί μία κλίκα διαβάστε το κλασσικό δημιούργημα "Η τεράστια σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω"

[2] Κλασσική περίπτωση, ο ένας του κυκλώματος βάζει για πώληση μία συσκευή σε ένα δικτυακό χώρο, και στο καπάκι ο αβανταδόρος αμέσως γράφει έναν ύμνο για το προς πώληση μηχάνημα τελειώνοντας με την απορία για το πως κάποιος πουλάει ένα τέτοιο μηχάνημα. Παραλλαγή αυτής είναι η περίπτωση όπου πρώτα ο αβανταδόρος ανοίγει ένα θέμα του στυλ "σήμερα πήγα στο σπίτι του Μαλαπερδίδη και όλως τυχαίως άκουσα τον super duper wow ενισχυτή του". Μέσα σε 24 ώρες ανεβαίνει μία αγγελία από τρίτο άτομο για αυτόν τον ενισχυτή...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Προτείνω Αντρέα μου για να μην το παιδεύουμε άλλο απομάκρυνση του Νίκου Τσαρουχά από την hi end αυτός κατέστρεψε την κατηγορία. Ας μείνουν κάποιοι που αγαπούν και πιστεύουν να αναλάβουν αυτή την κατηγόρια.

Τόσο απλά Αντρέα μου.

Ήθελες και τα άκουσες νόμισες θα κωλώσω? Είναι να μην με πιάσει κρίση ειλικρίνειας :happy_8:
Οχι,οχι δεν νομισα πως θα κωλωσεις σε οτιδηποτε.
Μα για αυτον ακριβως τον λογο σε ρωτησα μαλιστα.
Και, επετρεψε μου απο την στιγμη που ειδικα εσενα και τον Νικο σας εχω στην ιδια ζυγαρια και γνωριζεις πολυ καλα τους λογους, θα μπορουσα να ρωτησω τι θα αλλαζε εαν εφευγε ο Νικος απο την κατηγορια?

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney