Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.780
"Hαllo!!!!Μπορω, παρακαλω ,να εχω τον Ντοχερτυ στο τηλεφωνο?????!!!":smoking:
Unfo αμα σου πω οτι και εγω συμφωνω με την αποψη σου ...θα με πεις Πινοκιο?Με αδιαφορία. Αυτό δεν λέγατε να κάνουμε όταν είχαμε το βόθρο στο Avsite; Γιατί δεν ακολουθείτε την ίδια τακτική; Αυτή που με περισσή κατανόηση μας συμβουλεύατε να ακολουθήσουμε όταν οργισμένοι, πικραμένοι ή αηδιασμένοι παραιτούμασταν και αποχωρούσαμε σωρηδόν...
(Φίλε Νίκο δεν απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά, Αλλά ούτε και εγώ σε εσένα. :happy_8: Αλλά αν δεν το πω σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα σκάσω)
Το θέμα είναι υποκειμενικό. Πάντα θεωρούμε την προσβολή προς τον εαυτό μας πολύ πιο σημαντική από αυτές προς τους άλλους. Δεν το θεωρώ εγωιστικό. Το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως θίχτηκες εσύ και το έκανες θέμα, έτσι είχαμε θιχτεί πολλοί, και μάλιστα μες το σπίτι μας.Συμφωνώ αλλά μήπως δεν ζυγίζεις σωστά τις καταστάσεις?
Τι λες βρε συ τώρα? Το έκανα θέμα επειδή θίχτηκα εγώ?Το θέμα είναι υποκειμενικό. Πάντα θεωρούμε την προσβολή προς τον εαυτό μας πολύ πιο σημαντική από αυτές προς τους άλλους. Δεν το θεωρώ εγωιστικό. Το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως θίχτηκες εσύ και το έκανες θέμα, έτσι είχαμε θιχτεί πολλοί, και μάλιστα μες το σπίτι μας.
Andrew, αν έλεγες το αντίθετο, θα ήσουν Πινόκιο, και μάλιστα μέγας! :happy_8:
Δεν εννοούσα αυτό. Έγινε παρανόηση. Γενικά μιλούσα. Όπως εσύ νιώθεις προσβεβλημένος, έτσι νιώθαμε και εμείς. Και η αδιαφορία θα μπορούσε να εφαρμοστεί και εδώ. Όπως όμως δεν το δεχόμουν τότε, έτσι δεν το δέχεσαι και εσύ τώρα. Δικαιολογημένα.Τι λες βρε συ τώρα? Το έκανα θέμα επειδή θίχτηκα εγώ?
Διάβασες τα γραπτά? Το site, τον Καφάτο, τον Κόγια, τον Μπλάτσιο, όλους, ακόμη κι εσένα παίρνει η μπάλα. Τι συγκρίνεις τα πειράγματα του ντόχερτη με τον παραπάνω βόθρο που σηκώνει μηνύσεις? Σοβαρά μιλάς ή κάνεις πλάκα?
Καλά, το τι μίζα έχω πάρει από τον Καφάτο δεν λέγεται! :happy_5::cool_4:Γενικά μιλάω ρε χαμένε, υπήρξες κι εσύ υπάλληλος του Καφάτου και άρα τις πήρες τις μίζες σου. :cool_4:
Βαγγελη, το σημαντικο δεν ειναι τι πιστευω εγω αλλα το τι πιστευετε εσεις.Αντρέα, άνοιξε το θέμα στην Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας, για να τοποθετηθεί ο καθένας για την λειτουργία της hi-end. Εκτός και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε όλα καλά καμωμένα.
Οχι,οχι δεν νομισα πως θα κωλωσεις σε οτιδηποτε.Προτείνω Αντρέα μου για να μην το παιδεύουμε άλλο απομάκρυνση του Νίκου Τσαρουχά από την hi end αυτός κατέστρεψε την κατηγορία. Ας μείνουν κάποιοι που αγαπούν και πιστεύουν να αναλάβουν αυτή την κατηγόρια.
Τόσο απλά Αντρέα μου.
Ήθελες και τα άκουσες νόμισες θα κωλώσω? Είναι να μην με πιάσει κρίση ειλικρίνειας :happy_8: