Νέες Ενδιαφέρουσες Κυκλοφορίες - Ελληνική Μουσική Σκηνή

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49



Κυκλοφορεί από την Universal music μια τετραπλή κασετίνα με τον τίτλο "Οι ουρανοί διηγούνται...", η οποία περιέχει τα βασικότερα CDs με ύμνους, που έχει κυκλοφορήσει ο Πέτρος Γαϊτάνος όλα αυτά τα χρόνια, συνοδευμένη με ένα πρωτότυπο και πλούσιο σε υλικό και έκφραση ένθετο δίγλωσσο βιβλίο.

Περιέχονται τα CDs "Πεντηκοστάριον" με ύμνους από την Ανάσταση, την Ανάληψη, το Άγιο Πνεύμα, όπως και θαύματα του Ιησού, "Φως εκ Φωτός" με ύμνους από τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια, "Ώρα ενάτη" με ύμνους της Μεγάλης εβδομάδας, όπως και το CD "Η πηγή της ζωής", με ύμνους της Παναγίας.

MusicCorner!!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Γεράσιμου Ανδρεάτου από ζωντανές ηχογραφήσεις των τελευταίων 10 χρόνων.
Τραγούδια - σταθμοί στην καριέρα του Γεράσιμου όπως τα «Η σκέψη της τρελής», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Ο γκρεμός» αλλά και τα «Μη μου λέτε για αυτή» με τον Γιώργο Νταλάρα,
«Καράβια στη στεριά» με τον Παντελή Θαλασσινό, αναδεικνύονται με τη θερμή συμμετοχή του κόσμου.
Κλασικά, διαχρονικά τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Νικολόπουλου, Πάνου, Κορακάκη, Καλδάρα ερμηνευμένα από την σπάνια λαϊκή φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου σε ένα cd με νέα ψηφιακή επεξεργασία (digital remastered).
Τα τραγούδια του cd

01. Στη σκέψη της τρελής
02. Θάλασσες
03. Μη μου λέτε γι' αυτή (συμμετέχει ο Γ. Νταλάρας)
04. Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
05. Καράβια στη στεριά (συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός)
06. Ο γκρεμός
07. Ότι αρχίζει ωραίο
08. Να είχα το κουράγιο
09. Το αγριολούλουδο
10. Στο σταυροδρόμι
11. Χτες βράδυ στη ταβέρνα
12. Που να χωρέσει τ' όνειρο
13. Περιφρόνα με γλυκιά μου
14. Μη μ' αφήνεις μόνο μου
15. Με παρέσυρε το ρέμα
16. Σερσέ λα φαμ
17. Χωρίσαμε ένα δειλινό
18. Φραγκοσυριανή (συμμετέχει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης)
MusicCorner!!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!
Πέντε χρόνια μετά το «Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον ήλιο», ένα άλμπουμ που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία, τα «Σύννεφα με παντελόνια» μας συστήνουν το «Κόκκινο μπαλόνι», τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music.
Οι Δήμητρα Καραμπεροπούλου (τραγούδι, ακορντεόν, κρουστά, πλήκτρα), Νίκος Δημοσθένους (κιθάρα, μαντολίνο φωνητικά), Άλκης Παπαδόπουλος (πλήκτρα, πιάνο, κιθάρα), Κώστας Σαρδέλης (μπάσο, κιθάρα, φωνητικά), Βαγγέλης Παρασκευαΐδης (τύμπανα, βιμπράφωνο) και Ρουντίνα Ντρέα (βιολί), τα μέλη του συγκροτήματος με το «περίεργο» όνομα - δανεισμένο από το ομώνυμο ποίημα του Βλαδιμίρ Μαγιακόφσκι - τραγουδούν 13 μουσικές ιστορίες που ξεχειλίζουν από μελωδικότητα και συναισθήματα.
Εκτός από τα καινούρια τραγούδια, n μουσική παρέα μελοποίησε στο παρόν cd το ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη «Οι αγάπες» και επιχείρησε μια διαφορετική προσέγγιση της «Νταλίκας», του σπουδαίου τραγουδιού των Δήμου Μούτση και Κώστα Τριπολίτη.
Ιδιαίτερη στιγμή του album αποτελεί και n σύμπραξη με τον Νίκο Μακρόπουλο στο τραγούδι «Γύρισε πίσω».
Ακούστε το «Κόκκινο μπαλόνι» και αφήστε το να σας οδηγήσει στα «Σύννεφα με παντελόνια»!
Τα τραγούδια του cd

01. Ελευθέρωσέ με
02. Νταλίκα
03. Κόκκινο μπαλόνι
04. Σκορπίζομαι
05. Γύρισε πίσω (συμμετέχει ο Νίκος Μακρόπουλος)
06. Δάνεισέ μου
07. Η Έλενα λέει
08. Νύχτα
09. Θα ζούμε στο διάλειμμα για πάντα
10. Σ' αγαπώ μα δε σ' αντέχω
11. Οι αγάπες
12. Θα 'ρθουν άλλες μέρες
13. Μόνη άσε με

MusicCorner!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Είναι κάποιες αγάπες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!
Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ, ο απόλυτος εκφραστής του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού ήρθε για να μας κερδίσει με τον νέο του δίσκο «ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ», που έγινε χρυσός αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.
Επειδή «ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ» που δεν ξεχνιούνται, σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου «Στα υπόγεια είναι η θέα» και ένα χρόνο απουσίας από τα νυχτερινά μαγαζιά, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει δυναμικά με έναν δίσκο στον οποίο αναδιπλώνει κάθε πτυχή της αυθεντικής λαϊκής φωνής του.
Ο καινούριος δίσκος του Πασχάλη Τερζή «ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ» έρχεται να συνεχίσει τις μεγάλες του επιτυχίες, ενισχύοντας το λαϊκό στοιχείο και δίνοντας έμφαση στο ζεϊμπέκικο, ένα είδος τραγουδιού που ο μεγάλος μας καλλιτέχνης υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο για 30 χρόνια τώρα.
Σημαντικοί δημιουργοί χάρισαν στον Πασχάλη Τερζή τα τραγούδια τους, για να τα απογειώσει, ενώ ο Ηλίας Μπενέτος στην παραγωγή του δίσκου έδωσε και σ' αυτόν τον δίσκο του Πασχάλη Τερζή τον καλύτερο του εαυτό δουλεύοντας μαζί του για αυτό το άψογο αποτέλεσμα.
Το «ΦΕΥΓΩ ...ΧΩΡΙΖΩ» είναι το πρώτο τραγούδι του δίσκου, που ήδη έχει γίνει μεγάλη επιτυχία και μας έχει καθηλώσει! Μας καθηλώνει η καθαρότητα της φωνής του Πασχάλη Τερζή, η δύναμη της μουσικής του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ο στίχος του Βασίλη Γιαννόπουλου.
Το «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΩΡΑ» και το «ΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ» του Χρήστου Δάντη είναι από τα τραγούδια του δίσκου που θα ξεχωρίσουν, όπως και το «ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΔΩ», καθώς και το τσιφτετέλι «ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ» του Σταμάτη Γονίδη, που αποτελεί εγγύηση για ανεβασμένη διάθεση! Επίσης, στο «ΑΔΙΑΦΟΡΩ» του Γιώργου Μουκίδη ο Πασχάλης Τερζής ακόμα μια φορά κάνει κατάθεση ψυχής αποδεικνύοντας ότι το λαϊκό τραγούδι έχει ανάγκη τους αυθεντικούς εκφραστές του. Ο Χριστόφορος Γερμενής έγραψε την απόλυτη μπαλάντα «ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ», ενώ ο Σταύρος Παζαρέντζης το «ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ».
12 τραγούδια επιτυχίες. Επειδή «ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ» που δεν ξεχνιούνται...

Τα τραγούδια του cd

01. Αδιαφορώ
02. Όταν θα φεύγεις
03. Φεύγω - χωρίζω
04. Είσαι αρρώστια
05. Είναι σωστό;
06. Πέρασα από 'δω
07. Ρίξε λάδι στη φωτιά
08. Ακατάλληλη η ώρα
09. Έχει πάει η ώρα μία
10. Δεν πειράζει
11. Κάνε κάτι
12. Τηλεφώνησέ μου αν μπορείς
MusicCorner!!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Μια φωνή"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ήρθε από την Αμερική, έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από τη σύντομη παραμονή της σε talent show, κατάφερε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 51° διαγωνισμό της EUROVISION. Το κορίτσι με τη «χρυσή» φωνή άργησε να ολοκληρώσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, τώρα όμως είναι εδώ για να αποδείξει το μέγεθος του ταλέντου της, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όσων την ξεχώρισαν. Μετά το cd single "Good bye amor" σε μουσική και στίχους των ΠΗΓΑΣΟΣ, η VIRUS MUSIC έχει τη χαρά να παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Αννέτ Αρτάνι, με τίτλο «Μια φωνή».
Δίσκος πολυσυλλεκτικός που μόνο μια τραγουδίστρια, όπως η Αννέτ, μπορεί να υποστηρίξει, καθώς η φωνή της αποτελεί ένα κράμα από όλες τις μουσικές επιρροές που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα.
Τα νέα τραγούδια της Αννέτ Αρτάνι έγραψαν γνωστοί δημιουργοί, όπως οι Δημήτρης Κοργιαλάς, Σόλων Αποστολάκης, Τάσος Βουγιατζής, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ΠΗΓΑΣΟΣ, ενώ έξι τραγούδια φέρουν την υπογραφή της ίδιας.
Τον τίτλο στο νέο δίσκο της Αννέτ έδωσε ένας στίχος από το τραγούδι «Σ' αγαπώ», σε μουσική Κώστα Χατζή και στίχους Σώτιας Τσώτου, που πρωτοτραγούδησε η Μαρινέλλα, η οποία αποτελεί το ίνδαλμα της Αννέτ. Έτσι, η νεαρή τραγουδίστρια αποφάσισε όχι μόνο να το ερμηνεύσει αλλά και να «βαφτίσει» με αυτό την πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε ένδειξη αγάπης και σεβασμού στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Στο νέο cd της Αννέτ Αρτάνι περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Why angels cry», σε μουσική και στίχους Πέτρου Γιαννάκη, με το οποίο η Αννέτ θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της EUROVISION.
Στοιχεία pop, soul, blues, r'n'b, συνδυασμένα μοναδικά από τη σπουδαία φωνή της Αννέτ Αρτάνι, που παράλληλα με την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, συνιστούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ταχύτατα ανερχόμενη ερμηνεύτρια, η οποία υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στην ελληνική δισκογραφία.
Η Αννέτ Αρτάνι δεν είναι απλά ...μια φωνή. Θα το διαπιστώσετε ακούγοντας το νέο της cd!
Τα τραγούδια του cd

01. Intro (the early years)
02. Why angels cry
03. Όλα τα θαύματα
04. Goodbye amor
05. Στα δίνω όλα
06. Ποτέ ξανά
07. Καινούρια αγάπη ξεκινά
08. Όπου και να 'σαι
09. Love changes
10. Stay (μείνε)
11. Το 'χα ονειρευτεί
12. Apple juice
13. Αλλού εγώ, αλλού εσύ
14. Τι παράξενη αγάπη
15. Σ' αγαπώ
16. Outro (the early years)
Bonus tracks
17. Για σένα ζω
18. Το 'χα ονειρευτεί (radio edit)
19. Stay (μείνε) (radio edit)

MusicCorner!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένας δίσκος που μας έρχεται από την Πάτρα, μιας και οι τρεις δημιουργοί του ζουν και εργάζονται εκεί.
Πρόκειται για το Παραμύθι για πουλιά, τον τρίτο δίσκο του συνθέτη Γιάννη Γερογιάννη, μετά τα Τόσα αν (1993) και Τα όνειρα δεν είναι υποσχέσεις (2001), που αυτή τη φορά συνάντησε τους στίχους του ποιητή Διονύση Καρατζά (Τα πρόσωπα του Ήλιου, Ως αρχαίος άνεμος, Η Βεατρίκη στην οδό Μηδέν - Μ. Θεοδωράκη, Τα χελιδόνια της βροχής - Γ. Ανδρέου κ.α.) και της πρωτοεμφανιζόμενης στη δισκογραφία Μαρίας Κοσσυφίδου.
Το Παραμύθι για πουλιά ενορχηστρώθηκε από τον Αλέξη Βάκη, ηχογραφήθηκε στην Αθήνα και την Πάτρα με τη συμμετοχή δεκαεπτά μουσικών, ενώ τραγουδούν οι Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γεωργία Γρηγοριάδου, Δημήτρης Σταματέλος, Γιώργος Περαντάκος, Αθηνά Χριστοπούλου, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Δαμιανός Δαμιανίδης, Αλέξης Βάκης και ο ίδιος ο Γιάννης Γερογιάννης.

Όπως σημειώνουν ο Διονύσης Καρατζάς και η Μαρία Κοσσυφίδου, «αν το παραμύθι είναι η άλλη αλήθεια που μας σώζει, τα πουλιά δείχνουν τον ουρανό που μας ελευθερώνει. Κι όλες οι λέξεις μας είναι καραβάκια που ταξιδεύουν στις δύσκολες θάλασσες της μοναξιάς, της σιωπής και της αγάπης, δηλαδή στα μέσα της καρδιάς μας. Τα τραγούδια, έτσι κι αλλιώς, είναι ταξίδια επιστροφής στο χώρο και στο χρόνο της ψυχής, σε ό,τι είχαμε και κρατήσαμε ή χάσαμε, σε ό,τι γίναμε και χαρήκαμε ή λησμονήσαμε. Τέτοια ταξίδια κινήσαμε.»
Ο δίσκος κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία Δίκτυο του Πάρη Μήτσου, σε συμπαραγωγή με τον Τροχό, των αδελφών Αλέξη και Δημήτρη Βάκη.
Καλή ακρόαση!

Τα τραγούδια του cd

01. Μια φορά κι έναν καιρό (οργανικό)
02. Έτσι μυστικά - Δημήτρης Σταματέλος
03. Ημέρα του σώματος - Γεράσιμος Ανδρεάτος
04. Μύρισέ με - Γεωργία Γρηγοριάδου
05. Φιλί πηγάδι - Γιώργος Περαντάκος
06. Ένα Σάββατο αστέρι - Γιάννης Γερογιάννης / Αλέξης Βάκης
07. Πολεμικός χορός - Βασίλης Λέκκας
08. Όπως σιωπάς σ' ακούω - Δημήτρης Σταματέλος
09. Όλα τα μπορείς - Γιάννης Γερογιάννης
10. Η νύχτα - Γεράσιμος Ανδρεάτος
11. Παιχνίδια της σκιάς - Αθηνά Χριστοπούλου
12. Σκοτεινό λιμάνι - Γεωργία Γρηγοριάδου
13. Στις λέξεις μου σιωπώ - Δαμιανός Δαμιανίδης
14. Παραμύθι για πουλιά - Γιάννης Γερογιάννης / Μαργαρίτα Γερογιάννη
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Αριστοτέλους και Ιθάκης"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νέα δισκογραφική δουλειά της Χάρις Τσεκούρα μόλις κυκλοφόρησε. Έξι (6) γυναίκες, οι: ΑΓΝΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ BETA, ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΠΑΡΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΠΑΔΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ όπως και η ίδια, ερμηνεύουν 13 βιωματικά τραγούδια. Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η μοναξιά, η ΧΑΡΙΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑ την περιγράφει χωρίς στιχουργικούς ακροβατισμούς, αλλά με λόγια άμεσα και κατανοητά με μελωδίες που καλούν τον ακροατή να τα νοιώσει δικά του και να τα τραγουδήσει.
Απαλλαγμένη η ίδια από το άγχος του σουξέ, με πηγαίο μουσικό αίσθημα, για μια ακόμη φορά, μέσα από το CD «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ KAΙ ΙΘΑΚΗΣ», όπου επιπλέον υπογράφει, και την εικαστική του επιμέλεια, συνεχίζει με δύναμη και ειλικρίνεια να προσφέρει στο τραγούδι χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
Τα τραγούδια του cd

01. Μοναξιά - Άννα Καραγεωργιάδου
02. Πυροβάτης - Χάρις Τσεκούρα
03. Όταν μ' ακούς να τραγουδώ - Καλλιόπη Βέττα
04. Το ξύπνημα - Μαρία Φωτίου
05. Αριστοτέλους & Ιθάκης - Αγνή
06. Έφυγα - Χάρις Τσεκούρα
07. Μη γυρίσεις - Αργυρώ Καπαρού
08. Η ματιά σου είναι νόμος - Χάρις Τσεκούρα
09. Ναυαγός - Χάρις Τσεκούρα
10. Ποτέ δεν θα μάθω - Χάρις Τσεκούρα / Τζένη Ντούρου
11. Αναχωρητής - Χάρις Τσεκούρα
12. Μαύρη ομπρέλα - Χάρις Τσεκούρα
13. Βολιούμαι - Χάρις Τσεκούρα
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ

Το CD "Ερημα Χωριά" είναι η πρώτη παραγωγή του Γιώργου Νταλάρα για τη Universal Music.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του συνθέτη και σολίστα (ακορντεόν) Dasho Kurti πάνω σε στίχους των: Ηλία Κατσούλη, Αγαθής Δημητρούκα, Σμαρώς Παπαδοπούλου και Λιζέτας Καλημέρη.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Μπάμπης Στόκας, Artiola Toska, Fatos Selman και Valpona Mema.

Η έκδοση περιλαμβάνει δέκα τραγούδια και ένα ορχηστρικό, εμπνευσμένα από παραδοσιακά μοτίβα και ρυθμούς αλλά και από σύγχρονα ακούσματα.

Ο Dasho Kurti, γεννημένος στην Αλβανία, είναι ένας μουσικός με κλασική μουσική παιδεία, γράφει μουσική με δυτικό τρόπο έχοντας πάντα στο αίμα του την παραδοσιακή μουσική της πατρίδας του.

Τα τραγούδια είναι γραμμένα ζωντανά στο στούντιο, πράγμα που σπάνια γίνεται πια. Ενας δίσκος αληθινός, απρόσμενος που θα σας συναρπάσει. Απ’ τους δίσκους που εντυπωσιάζουν, ανοίγουν δρόμο και μένουν κλασικοί.

Ο δίσκος συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, τους συντελεστές και άλλες πληροφορίες.




Tracklist

1 ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ - Γιώργος Νταλάρας (φωνητικά Aleks Mitca)
2 ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - Γιώργος Νταλάρας, Valbona Mema
3 ΤΟ ΜΗΛΟ - Γιώργος Νταλάρας, Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου (Βαγγέλη Κώτσου)
4 ΒΓΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΗ ΦΩΤΙΑ - Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Νταλάρας, Artiola Toska
5 ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ - Γιώργος Νταλάρας, Fatos Selman
6 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ - Ελένη Βιτάλη
7 ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΑΒΙΑ - Μπάμπης Στόκας
8 ΠΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ - Γιώργος Νταλάρας, β' φωνή Artiola Toska
9 ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ - Ελένη Βιτάλη
10 ΔΕΚΑ ΧΕΙΜΩΝΕΣ - Γιώργος Νταλάρας
11 ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ (Νυχτερινός Χορός)
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Live ballads"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σάκης Ρουβάς θέτει για άλλη μια φορά το μοναδικό του στίγμα στα μουσικά δρώμενα, με ένα CD που περιλαμβάνει μια σειρά από ερωτικά τραγούδια, έτσι όπως ο ίδιος τα ερμήνευσε στη συναυλία που έδωσε στο Κολέγιο Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. To CD με τίτλο «SAKIS ROUVAS LIVE BALLADS» κυκλοφορεί σε συλλεκτική κασετίνα, που περιλαμβάνει και ένα DVD από τη συναυλία.
Η ζωντανή ηχογράφηση της πιο ερωτικής συναυλίας της χρονιάς, περιλαμβάνει αγαπημένες ελληνικές και ξένες μπαλάντες, καθώς και τρία νέα τραγούδια, το «Χωρίς καρδιά», το «Είσαι όλη μου η ζωή» και το «I 'm in love with you», το οποίο είναι η αγγλική διασκευή του «Σ' έχω ερωτευτεί». Ξεχωρίζουν επίσης οι ερμηνείες του «Hey Jude» των Beatles, του «Ain't no sunshine» του Bill Withers και του «Without you» του Nilsson. Επίσης, ο Σάκης δίνει τη δική του νότα σε μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής σκηνής, όπως το «Ό,τι ονειρευόμουν» της Δέσποινας Βανδή και το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση.

Τα τραγούδια του cd

01. Χωρίς καρδιά (The blowers daughter)
02. Είσαι όλη μου η ζωή
03. Σ' έχω ερωτευθεί
04. Μια ζωή μαζί
05. Υπήρχες πάντα
06. Να μ' αγαπάς
07. Πες της
08. Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου
09. Ξανά
10. Κάποτε θα 'μαστε μαζί
11. Το χρόνο σταματάω
12. Σε θέλω σαν τρελός
13. Without you / Δώδεκα
14. Αγάπα με (Abrazame)
15. Ό,τι ονειρευόμουν
16. I 'm in love with you (Σ' έχω ερωτευθεί)
17. Χωρίς καρδιά (The blowers daughter) - (remix by Soymka)

Τα τραγούδια του dvd

01. Σ' έχω ερωτευθεί
02. Μια ζωή μαζί
03. Υπήρχες πάντα
04. Να μ' αγαπάς
05. Μίλα της
06. Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου
07. Πάρτα
08. Ξανά
09. Κάποτε θα 'μαστε μαζί
10. Το χρόνο σταματάω
11. Ό,τι ονειρευόμουν
12. Without you / Δώδεκα
13. Ain't no sunhine
14. Hey Jude
15. Help me make it through the night

:D :D
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Θ' αφήσει εποχή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρχικά έκανε αίσθηση με το αποφασιστικό πρώτο βήμα της, συνέχισε δυναμικά στο από 'δω και πέρα, τώρα είναι έτοιμη ν' αφήσει εποχή. Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, ο νέος δίσκος της οποίας μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music και περιέχει 15 τραγούδια που έχουν τις προδιαγραφές να γίνουν επιτυχίες και εγγυώνται μια στέρεα δισκογραφική πορεία.
Εμφανώς ανανεωμένη, με εμπνευσμένο look που κάνει τη διαφορά και έχει αποσπάσει τα πλέον θετικά σχόλια, η Αποστολία Ζώη συνεργάστηκε στο νέο album της με δημιουργούς που της έχουν χαρίσει επιτυχίες, αλλά και νεώτερους, τραγούδια των οποίων ερμηνεύει για πρώτη φορά.
Το τραγούδι «Θ' αφήσει εποχή» που έδωσε τον τίτλο του album και ήδη έχει αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα, έγραψαν οι Βαγγέλης Τούντας (μουσική) και Σοφία Αργυροπούλου (στίχοι). Στους συντελεστές του δίσκου συναντάμε επίσης τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, τον Γιώργο Μίτσιγκα, τον Κωνσταντίνο Παντζή, τον Άκη Δείξιμο, την Ελένη Γιανατσούλια, τη Μαργαρίτα, τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τον Αντώνη Σκόκο, τον Νίκο Σαρρή και τον Γιάννη Μάνιο.
Ξεχωριστή στιγμή του album είναι το τραγούδι "Lipstick", το ντουέτο της Αποστολίας με τον φίλο της ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε rap ρυθμό που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Ακούστε επίσης την υπέροχη μπαλάντα «Κι εγώ επίσης» και το τραγούδι «τα 'χω πάρει», από τις πιο δυνατές λαϊκές στιγμές του cd.
Η Αποστολία Ζώη είναι εδώ και πανέτοιμη ν' αφήσει εποχή!

Τα τραγούδια του cd

01. Θ' αφήσει εποχή
02. Αδιάφορος
03. Κι εγώ επίσης
04. Ξέχασέ τον πια
05. Λυπήσου με
06. Τίποτα
07. Lipstick (συμμετέχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης)
08. Πες
09. Δεν ταιριάζουμε
10. Τα 'χω πάρει
11. Βοήθησέ με
12. Δεν λέει
13. Άψυχο σώμα
14. Θυμώνω
15. Φταις
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Μυστήριο τραίνο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δύο δημιουργοί σε μία ουσιαστική συνάντηση. Ο Γιώργος Ανδρέου γράφει τραγούδια για τον Χρήστο Θηβαίο, τον ερμηνευτή αλλά και τον τραγουδοποιό. Ο Χρήστος Θηβαίος συνομιλεί με τον Γιώργο Ανδρέου, τον τραγουδοποιό και συνθέτη. Δύο ολοκληρωμένοι δημιουργοί συναντώνται καλλιτεχνικά, δύο άνθρωποι της ίδιας γενιάς με κοινούς κώδικες αισθητικής, που αγαπούν το τραγούδι και ταξιδεύουν μέσα στα λόγια και τους ήχους του, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ουσιαστική συνομιλία. Αποτέλεσμα της συνάντησης τους, το «Μυστήριο τραίνο».
Πιάνοντας το νήμα από την αρχή, η πρώτη 'υπόγεια' σύνδεση του Ανδρέου με τον Θηβαίο έγινε με το τραγούδι «Μικρή Πατρίδα». Το τραγούδι του Γ. Ανδρέου σε στίχους του Π. Καρασούλου, χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερη ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου. Ακολούθησε μια πολύχρονη φιλία και τώρα, με τη δημιουργία του «Μυστήριου τραίνου», μία επιθυμία χρόνων γίνεται πραγματικότητα.
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιώργος Ανδρέου με τη συνεργασία τους, δείχνουν την διάθεση τους να συμβάλλουν στην προώθηση του τραγουδιού που στηρίζουν και υπηρετούν, να καταθέσουν το δικό τους όνειρο για επικοινωνία και κοινή διαδρομή των δημιουργών του τραγουδιού αυτής της όχθης, ενός τραγουδιού με ρίζες και καρπούς, με ιστορία και μνήμη. Οι δημιουργοί αυτής της γενιάς, έτσι κι αλλιώς, νιώθουν έντονη πια την ανάγκη να συνομιλήσουν, να έρθουν πιο κοντά, αφήνοντας πίσω την εποχή που ο καθένας τους ήταν κλεισμένος στον δικό του μικρόκοσμο.
Το Μυστήριο τραίνο είναι ένα άλμπουμ που έγινε για να συνοδεύει τον ακροατή στην καθημερινή του ζωή, ένα άλμπουμ με τραγούδια που φιλοδοξούν να τραγουδηθούν. Δεν κολακεύει τον ακροατή, δεν χρησιμοποιεί ευκολίες αλλά δεν είναι και κλειστό- αντίθετα, εμπιστεύεται τον ακροατή, τον θέλει συνταξιδιώτη. Επιπλέον, ο ήχος του άλμπουμ, το ύφος του, είναι πολύ «φρέσκο». Το «Μυστήριο τραίνο» έχει ευαισθησίες σύγχρονες και κώδικες σημερινούς, αναζητεί το κοινό του σ' όλες τις ηλικίες της ευαισθησίας, κρυφοκοιτώντας προς τους νέους ακροατές, συζητώντας και προτείνοντας ένα ήχο τόσο «ελληνικό» όσο και «του παγκόσμιου χωριού», όπου πια μουσικές από κάθε μέρος του κόσμου συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται.
Η μουσική και οι στίχοι είναι του Γιώργου Ανδρέου. Από ένα τραγούδι υπογράφουν στιχουργικά ο Χρήστος Θηβαίος, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Πόλυς Κυριάκου.
Το «Μυστήριο τραίνο» φιλοδοξεί να αποτελέσει την αρχή μιας γενικότερης συνεργασίας μεταξύ των δύο δημιουργών που παραμένουν ανοιχτοί σε μελλοντικές συνομιλίες, πειραματισμούς και διαδρομές. Άλλωστε ο Γιώργος κι ο Χρήστος βλέπουν την σχέση τους αυτή σαν ένα είδος 'εργαστηρίου' από το οποίο ελπίζουν πως θα προκύψουν κι άλλες ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκφράσεις.
Απολαύστε το!

Τα τραγούδια του cd

01. Μυστήριο τραίνο
02. Άβατο
03. Είσαι ακόμα εδώ
04. Με τον Έκτορα
05. Ζωή δεν είναι
06. Καλοκαίρι σαν χειμώνας
07. Σπηλιά από πανί
08. Πως δεν μ' αγάπησες το ξέρω
09. Να πέθαινα για κάτι δυνατό
10. Το μπαλκόνι του αρχάγγελου
11. Ο πόνος νίκησε πάλι
12. Τα μεγάλα τα κυνήγια στον Μάνο Ελευθερίου
13. Η εποχή των ανέμων
14. Η καρδιά που ξυπνά
15. Μαύρο φως
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Τι μπήκε ανάμεσά μας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης τραγουδίστριας με ένα album έκπληξη το οποίο περιλαμβάνει το ομότιτλο τραγούδι - ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Από το νέο δισκογραφικό βήμα της Κωνσταντίνας, η οποία μετά από μεγάλη απουσία επιστρέφει δυναμικά, ξεχωρίζουν επίσης η διασκευή στο κλασσικό Latin τραγούδι, "Demasiado Coracon", που τιτλοφορείται "Πόσο πια να σ' αγαπώ" με την συμμετοχή των Apurimac, μπαλάντες με εξαίσια ερμηνεία όπως το "Πάρε με" αλλά και πιο λαϊκά ακούσματα όπως το χασάπικο "Ευχαριστήθηκες" και το τσιφτετέλι "Υποσυνείδητο μου".

Ένα ολοκληρωμένο album που υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί όπως Χρήστος Νικολόπουλος, Αλέξης Σέρκος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Ναταλί, Σόλων Αποστολάκης, Τάσος Βουγιατζής, Χριστόφορος Γερμενής, Ελένη Γιανατσούλια κ.α.
Τα τραγούδια του cd

01. Πάρε με
02. Ευχαριστήθηκες
03. Τι μπήκε ανάμεσά μας (ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο)
04. Είπες
05. Υποσυνείδητό μου
06. Σε θέλω πίσω
07. Τι πήγε λάθος
08. Πόσο πια να σ' αγαπώ (Demasiado corazon) (συμμετέχουν οι Apurimac)
09. Φόρα
10. Κι αν σκοτώσουν το φεγγάρι
11. Πέρνα
12. Μόνο εσύ
 

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Για όσους ενδιαφέρονται για την εγχώρια ηλεκτρονική-darkwave σκηνή, ας πάνε: www.deadscarletrecords.com

Κυκλοφορεί το cd των Illusion Fades "PsychoBurn" και έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλά σχόλια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ιστορικό σχήμα του είδους. Θα ακολουθήσουν οι Forkys, μάλλον μέσα στο καλοκαίρι.


(βοήθεια! πώς "σηκώνω" φωτογραφίες;;;)
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

Μετά από δύο χρόνια τα Ημισκούμπρια επιστρέφουν με ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά.

Στο νέο τους CD "Η απλή μέθοδος των τριών" θα βρείτε: Τα ΗΜΙΖ να παίζουν με τη Brazil και να χάνουν 1-0, τη Χρύσπα να γίνεται "Της παρέας η βεντέτα", την Ευρυδίκη που "Αν ήταν άλλοι" δεν θα τους είχε διαλέξει, ενώ ο Γιάννης Φλωρινιώτης τραγουδά ... Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω. Οι Etsi de τραγουδούν μαζί τους για τα φίνα φανταράκια, ενώ η Φανή Αβραμίδου παρουσιάζει τις "Αντρικές γουρουνιές".

"Η απλή μέθοδος των τριών" είναι ένα CD διαφορετικό, επετειακό, με συμμετοχές από πολλούς συναδέρφους των ΗΜΙΖ από όλους τους χώρους και από όλες τις χώρες! Μεταξύ των καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν στο άλμπουμ είναι και οι: Ευρυδίκη, Χρύσπα, Γιάννης Φλωρινιώτης, Etsi De, Φανή Αβραμίδου, Clave 21.

Τα τραγούδια του cd:

1.ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (INTRO)
2.ΤΑ ΗΜΙΖ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
3.BRAZIL - ΗΜΙΖ 1 - 0
4.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ
5.ΕΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ
6.ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Η ΒΕΝΤΕΤΑ
7.ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
8.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΦΩΣΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ
9.ΑΝΤΡΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ (SKIT)
10.ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ
11.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ (SKIT)
12.ΨΑΞΕ, ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ
13.ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ MP3 ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (SKIT)
14.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ (BATTLE SKILLS
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
«Bύσσινο & νεράντζι» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Χ. Αλεξίου. «Βύσσινο και νεράντζι, του κουταλιού γλυκό!!!

CD 1

1. ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙ

2. ΒΑΣΑΝΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΜΕΝΑ

3. ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ

4. ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙΑ

6. ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ (ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ)

7. ΉΡΘΑ ΞΑΝΑ

8. ΊΣΩΣ

9. ΑΝ ΉΞΕΡΕΣ

10. ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ

11. ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΑΛΕΨΕΣ

12. ΑΧ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΔΥΝΑΜΗ

13. ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

14. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΟΛΟ !!!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49


"Της καρδιάς τα βήματα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η επιστροφή της Μελίνας Κανά στη ΛΥΡΑ, σηματοδοτείται από μία σπουδαία συνεργασία. Στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «Της καρδιάς τα βήματα», η Μελίνα Κανά ερμηνεύει Χρήστο Νικολόπουλο.
Δεκαπέντε υπέροχα λαϊκά τραγούδια από αυτά που ο Χρήστος Νικολόπουλος ξέρει να γράφει με την ίδια μαστοριά των παλιών λαϊκών συνθετών, σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, της Φωτεινής Λαμπρίδη, της Μάρως Μπιζάνη, του Φίλιππου Γράψα, του Βασίλη Γιαννόπουλου και του Κώστα Μπαλαχούτη.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος γράφει για την Μελίνα Κανά και της χαρίζει τραγούδια λαϊκά, σημερινά, γνήσια, με καταγωγή, από αυτά που δύσκολα πια συναντάς. Τραγούδια που τα ακούς μία φορά και νιώθεις ότι θα μείνουν κλασικά. Τραγούδια «από καρδιάς», γιατί «της καρδιάς τα βήματα» είναι τα πιο σίγουρα σε μια εποχή που φαίνεται να ψάχνει το στίγμα της. Και η Μελίνα Κανά, ωριμότερη από, ποτέ, τα ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητα και αισθαντικότητά της αποδεικνύοντας κι αυτή με τη σειρά της ότι η μουσική της καταγωγή ακουμπά πάνω στα βήματα των σπουδαίων τραγουδιστριών που έγραψαν την ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού.
Η ενορχήστρωση, είναι του Κώστα Γανωσέλη και η επιμέλεια παραγωγής του Χρήστου Νικολόπουλου.
Έπαιξαν οι μουσικοί: Κώστας Γανωσέλης (keyboards, πιάνο, προγραμματισμός), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Κυριάκος Κολοκοντές (Κιθάρες), Σπύρος Παναγιωτόπουλος (ντράμς, κρουστά), Νίκος Ρούλος (μπάσο) και ο Χρήστος Νικολόπουλος (μπουζούκια, τζουρά, μπαγλαμάδες).

Τα τραγούδια του cd

01. Κάθε φορά που φεύγεις
02. Αθήνα - Σαλονίκη
03. Αυτός ο άντρας
04. Βήματα
05. Της αγάπης τα μαχαίρια
06. Γράμματα στο πέλαγος
07. Δε σε γνωρίζω
08. Ένα φιλί μόνο
09. Ξύπνησα νωρίς
10. Θα σε ξεμυαλίσω
11. Δε θα κουραστώ
12. Κάποια νύχτα στη Βαγδάτη
13. Στο Θησείο
14. Ρισκάρω
15. Δεν είμαι της εκδίκησης!
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22


Η ΕΜΙ τιμά έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες στιχουργούς, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, με μια πολυτελή κασετίνα, με 87 τραγούδια, που ερμηνεύει σχεδόν όλη η σημαντική γενιά των μεγάλων Ελλήνων τραγουδιστών.


1 ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ - Γρ.Μπιθικώτσης
2 ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ - Γρ.Μπιθικώτσης
3 ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ - Τζένη Καρέζη
4 ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - Γρ.Μπιθικώτσης
5 ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ - Βίκυ Μοσχολιού
6 ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ 'ΛΙΩΣΑ - Βίκυ Μοσχολιού
7 Ο ΜΑΘΙΟΣ - Πρ.Τσαουσάκης
8 ΑΥΤΟ Τ' ΑΓΟΡΙ - Αλέκα Μαβίλη
9 Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ - Δημήτρης Ευσταθίου
10 ΔΕΛΦΙΝΙ, ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ - Γιάννης Καλατζής
11 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ - Γιάννης Καλατζής
12 ΠΕΣ ΠΩΣ Μ' ΑΝΤΑΜΩΣΕΣ - Σταμάτης Κόκοτας
13 ΤΙ ΣΟΥ 'ΦΤΑΙΞΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ - Βίκυ Μοσχολιού
14 Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ - Γρ.Μπιθικώτσης
15 ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ - Γρ.Μπιθικώτσης
16 ΚΛΑΨΤΕ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΙ ΑΣΤΕΡΙΑ - Γρ.Μπιθικώτσης
17 ΕΞΩ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ - Σταμάτης Κόκοτας
18 ΘΑ ΠΙΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - Γιάννης Πουλόπουλος
19 ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ (ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ) - Γιάννης Πουλόπουλος
20 ΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ Σ' ΕΚΛΕΨΕ - Γιάννης Πουλόπουλος
21 ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ - Γιάννης Πουλόπουλος
22 ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΝΕ - Γιώργος Νταλάρας
23 Η ΓΟΡΓΟΝΑ - Γιάννης Καλατζής
24 ΕΝΑ ΓΕΡΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ - Γιάννης Πάριος
25 ΣΕΒΑΧ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ - Μάνος Λοϊζος
26 ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ - Μαρίζα Κωχ
27 ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ - Στέλιος Καζαντζίδης
28 ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΩ - Στέλιος Καζαντζίδης
29 ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ - Στράτος Διονυσίου
30 ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΝΩΘΕ ΜΟΥ - Τόλης Βοσκόπουλος
31 ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ - Μανώλης Μητσιάς
32 Ο ΤΡΕΛΟΣ - Σταμάτης Κόκοτας
33 ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΠΟΛΗ - Βίκυ Μοσχολιού
34 ΤΑ ΧΕΡΙΑ - Βίκυ Μοσχολιού
35 ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ - Σταμάτης Κόκοτας
36 ΑΧ! ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΜΟΥ - Γιώργος Νταλάρας
37 ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Γιώργος Νταλάρας
38 ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - Δήμητρα Γαλάνη
39 ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ - Σταμάτης Κόκοτας
40 ΑΧ! Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ - Γιώργος Νταλάρας
41 Η ΠΑΝΑΓΙΑ - Γιώργος Νταλάρας
42 ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ - Χάρις Αλεξίου
43 ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - Χάρις Αλεξίου
44 ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ - Μάνος Λοϊζος
45 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - Χάρις Αλεξίου
46 ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ (Ασημιά κουδούνια) - Τάνια Τσανακλίδου
47 ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ - Μανώλης Μητσιάς
48 ΛΟΥΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ - Μανώλης Μητσιάς
49 ΠΙΚΡΑ ΣΤΑΛΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ - Μανώλης Μητσιάς
50 ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ - Γιώργος Νταλάρας
51 ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ - Χάρις Αλεξίου
52 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΛΗ - Χάρις Αλεξίου
53 ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΡΗΓΑ - Γιάννης Πουλόπουλος
54 ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ - Χάρις Αλεξίου
55 ΤΟ ΑΝΕΣΤΑΚΙ - Χάρις Αλεξίου
56 ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΟΥΝ - Χάρις Αλεξίου
57 ΓΙΕ ΜΟΥ, ΓΙΕ ΜΟΥ - Σταμάτης Κόκοτας
58 ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ - Γιώργος Νταλάρας
59 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Τ' ΑΡΧΟΝΤΟΛΟΪ - Γιώργος Νταλάρας
60 ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΑΔΡΙΤΗ - Βίκυ Μοσχολιού
61 ΗΣΟΥΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ - Μαρία Δημητριάδη
62 ΚΟΥΤΣΗ ΚΙΘΑΡΑ - Δήμητρα Γαλάνη
63 ΛΑΪΚΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ - Δήμητρα Γαλάνη
64 ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙΟ - Βίκυ Μοσχολιού
65 ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Χάρις Αλεξίου
66 ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ - Χάρις Αλεξίου
67 ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ - Μαρία Φαραντούρη
68 ΜΟΙΡΟΛΟΪ - Μαρία Φαραντούρη
69 ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ - Μαρία Φαραντούρη
70 ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ - Παύλος Σιδηρόπουλος
71 ΤΖΑΜΑΪΚΑ - Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη
72 ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ - Γιάννης Πάριος
73 ΑΔΙΕΞΟΔΟ - Γιάννης Πάριος
74 ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ - Αλέκα Κανελλίδου
75 ΤΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ - Γιώργος Νταλάρας
76 ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ - Στράτος Διονυσίου
77 Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ - Στράτος Διονυσίου
78 ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΑ - Λεωνίδας Βελής
79 ΕΣΥ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΣΟΥ - Γιώργος Νταλάρας
80 ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ (ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ) - Δημήτρης Μητροπάνος
81 ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΟΚΟΤΟ (ΣΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ) - Μαρία Φαραντούρη
82 ΜΑΓΙΑ - Μαρία Φαραντούρη
83 ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ - Μαρία Φαραντούρη
84 ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
85 ΤΙ ΣΟΥ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ - Μελίνα Ασλανίδου
86 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - Γιάννης Κότσιρας
87 ΕΠΕΦΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΙΩΠΗ - Γιάννης Κότσιρας
 


Μηνύματα
2.310
Reaction score
22


Οι ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ, το γνωστό συγκρότημα από την Κω που σύστησε στο κοινό το 1991 ο Νίκος Παπάζογλου κάνοντας την παραγωγή του πρώτου ομότιτλου δίσκου τους, επανέρχεται με νέο άλμπουμ.

Το «… και με Οδηγό μου ένα Παιδί» είναι ο πέμπτος δίσκος του συγκροτήματος, πάντα σε παραγωγή Νίκου Παπάζογλου. Ένας δίσκος που -όπως και οι προηγούμενοι- έχει άρωμα νησιώτικο, στιχάκια και μουσικές που σε ταξιδεύουν σε νερά γαλανά, στα πελάγη της φαντασίας. Υλικό που μαρτυρά ότι δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ακόμα μπορούν να ονειρευτούν και να φιλοσοφήσουν, από μάτια που ατενίζουν το πέλαγος, από πρόσωπα που γελούν αβίαστα.

Το άλμπουμ περιέχει δεκατέσσερα τραγούδια και τρία οργανικά κομμάτια σε μουσική Νίκου Αρμπιλιά, Μάνθου Αρμπελιά, Γιάννη Παπαστεργίου, Χρήστου Γαμβρέλλη και στίχους Νίκου Αρμπιλιά, Ελευθερίας Πρωτόγερου, Στέργιου Πολύζου, Γιώργου Χάκκα, Γιώργου Χαρτοφίλη, Μάριου Λεοντίδη και ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Χουλιαρά.

Τραγουδούν ο Νίκος Αρμπιλιάς, ο Μάνθος Αρμπελιάς και στο τραγούδι «Σαράντα Μίλια Ναυτικά» ο Νίκος Παπάζογλου.

Τις ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ αποτελούν οι:
Νίκος Αρμπιλιάς – λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Μάνθος Αρμπελιάς – κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Παπαστεργίου - βιολί
Χρήστος Γαμβρέλλης - ακορντεόν

μαζί τους έπαιξαν οι:
Γιάννης Κολοβός – κόντρα μπάσο
Παναγιώτης Κουτσούρας – μπουζούκι, μπαγλαμά
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49

"Ό,τι καιρό κι αν κάνει"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ό,τι καιρό κι αν κάνει και πέρα από τα συνηθισμένα η Ελένη Δήμου είναι εδώ να μας γοητεύσει,
να μας συγκινήσει, να μας ξεσηκώσει, να μας προτείνει και... τελικά να μας κερδίσει για ακόμα μια φορά.
Έτσι λοιπόν, η Ελένη Δήμου μετά από δύο χρόνια απουσίας και με τη συμμετοχή του Garry Christian, ετοίμασε ένα «Ταξίδι μέσα στο χρόνο» και στον «Έρωτα». Έχοντας 9 τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας, διασκευασμένα στα ελληνικά και 7 υπέροχα καινούρια, η «Καλή μας Ελένη» και ο Garry ισορροπούν μεταξύ "Magic love" και "Words" ή πιο σωστά μεταξύ «Πάρε με» και «Η αγάπη μπορεί».
... ή μήπως τελικά είναι το ίδιο; ...

Μάλλον δεν έχει μεγάλη σημασία. Το σημαντικό είναι να ακούγονται όμορφα τραγούδια και αυτή ακριβώς είναι η ταυτότητα του δίσκου. 16 τραγούδια έτοιμα να «αποδράσουν» στην ελληνική δισκογραφία, και όχι μόνο!
16 τραγούδια έτοιμα να βρουν τους ακροατές τους!
16 τραγούδια που «Δεν μας χαλάνε» καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα!
16 τραγούδια με βασικό σύνθημα "Dreams come true"!
καλή ακρόαση και... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Τα τραγούδια του cd

01. Η αγάπη μπορεί (Words)
02. Magic love (Πάρε με) - (ερμηνεύει ο Garry Christian)
03. Lena (ντουέτο με τον Garry Christian)
04. Δε με χαλάει (Sebe Allah y'e)
05. Έρωτά μου (Sunshine day)
06. Καλή μου Ελένη (My lady d' Arbanville)
07. Γυναίκες της μοναξιάς
08. Μακριά
09. Δε σ' αφήνω - (ντουέτο με τον Garry Christian)
10. What ever (Άνδρα μου πάει) - (ντουέτο με τον Garry Christian)
11. Τσιμεντένιο χωριό
12. Το τραγούδι της ντροπής
13. Απόδραση
14. Κουστούμι μαύρο (Why did you do it)
15. Arianne
16. Άγιε Θεέ (Kothbiro)
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.541
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top