Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?

Reaction score
1
συμφωνω για τα συκα και τη σκαφη αλλα μονο στα συγκριτικα που εγιναν στην τηλεοπτικη, και στη stepcom
δεν μπορουμε να εχουμε τις ιδιες απαιτησεις απο 3-5 φιλους που μαζευτηκαν στο σπιτι του αναμουρλιδη, εαν θυμαμαι καλα, και δοκιμασαν καποια καλωδια

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.420
Δε νομίζω ότι έχω να πω κάτι περισσότερο από τους προηγούμενους, με αφορμή όμως το post του NikosR θα κάνω μια προσπάθεια να τα συμμαζέψω όλα μπας και τελειώσει επιτέλους εδώ το θέμα.

Ο ΚΚ τα είπε όλα, αλλά όχι αναλυτικά "Θεωρώ ότι είναι σωστό να δημοσιεύονται όλες οι απόψεις, αλλά, αυτός που δημοσιεύει κάτι θα πρέπει να στηρίζει την άποψή του με επιχειρήματα, και οπωσδήποτε θα υφίσταται την όποια κριτική.". Πόσες φορές δέχτηκε κι ο ίδιος κριτική-επιθέσεις (κι από μένα) για τις απόλυτες και απλοϊκές θεωρήσεις και συμπεράσματά του? Σταμάτησε όμως να τα λέει, "θίχτηκε", ή να προσπαθεί να τα αποδείξει? Εκεί είναι η μαγκιά!

Ναι ρε NikosR, δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από 3-5 φίλους που μαζεύτηκαν στου πχ αναμούρλα και παίξαν με κάτι καλώδια, ιδίως αν ξέρουμε τις γνώσεις αυτών των παιδιών, την εμπειρία τους, την ακοή τους και την ποιότητα του ηχοσυστήματος στο οποίο γίναν οι όποιες "δοκιμές", καθώς και τις υπόλοιπες συνθήκες των "δοκιμών" αυτών. Να σου πω όμως κάτι: ακόμα κι ο "πάνσοφος και παντογνώστης πχ RD-ής", θέλει να ακούσει τον κάθε πχ "άσχετο και ανόητο ή κουφό πιτσιρικά" να γράψει πως το τάδε καλώδιο ρεύματος του άρεσε περισσότερο γιατί είχε πιο βαρβάτα μπάσσα. Όσο βλακεία κι αν ίσως φαίνεται. Το είπε κι ο sk "Γι΄ αυτό – παρά το ότι είσαι σαράντα χρόνια φούρναρης – πάντα ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και μια άλλη άποψη έστω και «πρωτόβγαλτου»". Διότι κι από την πιο απλοϊκή και ανόητη ίσως παρατήρηση, μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα*. Υπό αυτό το πρίσμα είναι δεδομένο πιστεύω πως ΝΑΙ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ στο AVsite. Αυτή είναι και η προσωπική μου απάντηση στο Subject αυτού του thread.

* επίσης μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα και για το ποιόν και τις γνώσεις και τις εμπειρίες και εν γένει το υπόβαθρο και τις σκοπιμότητες (υπόγειες και μη) των συμμετεχόντων. Είναι φυσικό, με το που γράφεις κάτι, εκτίθεσαι δημοσίως. Αν αντέχεις τα "παρελκόμενα" της δημόσιας αυτής έκθεσης της αφεντομουτσουνάρας σου, κάτσε και γράφε ότι είδες κι ότι άκουσες κι όσα συμπεράσματα έβγαλες με το μικρό ή μεγάλο μυαλό σου, αν όμως δεν αντέχεις τέτοια προσωπική έκθεση ή αν έχεις "υπόγεια" συμφέροντα, κάτσε καλύτερα στα αυγά σου, γιατί ο κάθε πχ RD-ής παραμονεύει κι αφορμή γυρεύει. Και καλά κάνει. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας καθώς και των γραπτών μας και επιτέλους ας το πάρουμε απόφαση. Ο sk επίσης το είπε "παρά του ότι έχεις με κόπο αποκτήσει ένα image – δεν διστάζεις να το τσαλακώσεις όταν κι αν αξίζει τον κόπο"

Ταυτόχρονα όμως ας δούμε τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά, γιατί εγώ πχ να γράφω με λεπτομέρειες ό,τι άκουσα κι ό,τι συμπεράσματα έβγαλα για όποιο μηχάνημα έπεσε στα χέρια μου κι ο πχ RD-ής να μη γράφει ποτέ για τίποτα λες και δεν έχει καν στέρεο, τυπικός θαμώνας της Hi-End??? Kαι σα να μη φτάνει αυτό, εγώ που γράφω και μεταδίδω τη γνώση μου, δε τη χοντρο-λέω σε κανένα ό,τι μα...κία κι αν γράψει, άσχετο αν μπορώ (και πίστεψέ με αν ανοίξω το βόθρο μου ούτε ο νιαγάρας δε σε ξεπλένει), ενώ ο πχ RD-ής δε χάνει αφορμή και του τα φοράει κανονικά, λες και δεν μπορεί να τον πιάσει με το γάντι??? Είμαι εγώ ο σωστός κι ο πχ RD-ής ο κάφρος? (και όπως είπε ο g.kar "Πως εξασφαλίζεται η μη γελοιοποίηση του θέματος από αυτούς που μόνο διαβάζουν, δεν γράφουν ποτέ τις δικές τους κριτικές και ειρωνεύονται όσους ήταν παρόντες στην συναντηση ;;;.")

Αμ δε!...

Απλά εγώ προσθέτω το θετικό μου λιθαράκι στο φόρουμ με τις όποιες προσωπικές εμπειρίες ώστε να υπάρξουν κι άλλοι που να ακολουθήσουν τα αποδεδειγμένα (για μένα) σωστά βήματά μου και να ωφεληθούν από τις εμπειρίες μου, ενώ ο πχ RD-ής προστατεύει τον κόσμο να μη παρασυρθεί από μένα όταν αυτά που γράφω είναι μα...κίες, ξεκαθαρίζει το τοπίο από τα λουλούδια και τα αγκάθια, απομακρύνει τα πέπλα και λύνει τα ξόρκια. (Kι ας είναι σωστό το : "Ο ηλίθιος είναι αήτητος" του Χρήστου!) Και οι δυό τρόποι συμμετοχής είναι το ίδιο θετικοί, απλά είναι διαφορετικοί. Και τα δυό χρειάζονται, και μακάρι να μπορούμε να τα κάνουμε και τα δυό όλοι μας. Σε ένα φόρουμ όμως δεν υπάρχουν κανόνες "θετικής" συμμετοχής, ελεύθερα είναι τα πράγματα, δε μπορείς να υποχρεώσεις κανένα και για τίποτα. Ότι θέλει γράφει καθένας, κι άμα σου αρέσει. Τζάμπα τα κλαψουρίσματα κι οι παιδικοί εγωισμοί του τύπου "μαμά ο γιαννάκης με είπε χαζό, θέλω να τον δείρεις"... Έτσι δουλεύει το πράγμα, και επιτέλους ας το πάρουμε (κι αυτό) απόφαση. Το είπε και ο preve "Αν τώρα -αυτοί οι "κάποιοι"- δεν αντέχουν τον σχολιασμό και αρέσκονται στο να "ασκούν" το χόμπυ τους μοναχικά ή σε κλειστούς κύκλους ...καλά κάνουν και δεν γράφουν"

Κανείς δε μπορεί να υποχρεώσει κανέναν για τίποτα, κι ας περιμένει ο φίλος μου ο Μπίλι δε κιντ τον αγαπητό κ. DS να απαντήσει, δε μπορεί να τον υποχρεώσει! Έτσι είναι, ας το πάρουμε απόφαση. Και φυσικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο το : "Απο ότι φαίνεται ο μόνος που διαβάζει με την δέουσα προσοχή τα post μου, είμαι εγώ"....

Ο Άντριου το είπε κομψά "Πρεπει μονο να μαθετε να "σηκωνετε" την κριτικη και την σατιρα.", (κάποοι κάποιοι την παρασηκώνουν βέβαια, πχ dreamgr "Ισχύει το ίδιο για τις εκφράσεις "χαζός σαν τα μαρούλια" και "IQ σοκοφρέτας"? αυτά είναι αποδεκτά... όπως και το IQ κουκουτσιού...!!!" ) είπε όμως και κάτι ακόμα ο Άντριου ντάλρινγκ: "Α-Γ-Ν-Ο-Η-Σ-Τ-Ε ΤΟΝ!"... Αναρρωτιέμαι ποιός τον άκουσε! ο sk το είπε διαφορετικά "οι εποχές του κοινωνικού HiEnd φαίνετε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί., Απλώς τα όποια αποτελέσματα τους θα πρέπει να παρουσιάζονται ως οφείλουν, αντέχοντας στην κάθε κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη", όπως και το σχόλιό του περί του "κακοπροαίρετου" RD....

Τώρα εγώ από κάποιον θα την ακούσω, ε?

sk

Reaction score
501
costas EAR said:
Από μένα πάντως ακούς ένα .... ΜΠΡΑΒΟ !

Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα,
το εισπράττεις από κάποιον που παρακολουθεί τα γραπτά σου από την αρχή, επί avforum και παρεξηγήσεων περί «ψηφιακών ενισχυτών».

Και σε έχει δει να περνάς ένα ένα τα στάδια και τις αντιδράσεις που γλαφυρά περιέγραψες, για να καταλήξεις σ΄ αυτή – την σημερινή & άξια συγχαρητήριων – τοποθέτηση.

sk

Reaction score
501
Νίκος Τσαρουχάς said:
Τελειώνουμε με την ψυχανάλυση ρε ή έχει κι άλλο? :lol: :lol:
Το ΄χω ξαναπεί και δεν θα κουράζομαι να το λεω.

Πρέπει να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Τι στο καλό, για μια ηθική ικανοποίηση ζούμε ....

PS
Χιλιόχρονος ....ξεχάστηκα.
:(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.420
sk said:
costas EAR said:
Από μένα πάντως ακούς ένα .... ΜΠΡΑΒΟ !
θενκς... αλλά ξέρεις καλά πως τα είπες εσύ πριν από μένα. τα του σκου στον σκου! (άντε να μη μου την πέσει ο μπαμπινώτης)...τελικά μόνο από τον αδερφό μου θα την ακούω μου φαίνεται.... :lol: :lol: :lol:

Να σε χαιρόμαστε ρε πίτσκο!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.420
Μη δίνεις σημασία, κρατάνε τα προσχήματα να μη τις πάρουμε χαμπάρι.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι πιτσουνίτσες μου.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas