Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
"Ο ηλίθιος είναι αήτητος" και
"Μην πέφτεις ποτέ στο επίπεδο ενός ηλίθιου. Θα σε κερδίσει!"

Με βάση τα 2 αυτά ρητά η καλύτερη τακτική είναι να μην ασχολείστε!!!
Άσε που μπορεί να μην είναι και ηλίθιος... οπότε πάλι θα χάσετε...
Υπάρχουν και αλλά ρητά

«Μην πολεμάτε ορθόδοξα έναν ηλίθιο, θα χάσετε τον πόλεμο και θα πεθάνετε λαχανιασμένοι»

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Νίκος Τσαρουχάς said:
Πόσο υπερασπίστηκα τον LUXMAN ε?
Μαρίνος Ντόκος, κατά κόσμον LUXMAN. Ορίστε η ιστορία λοιπόν:

Ανάμεσα στα πρώτα 10 μηνυμάτων του Ρένου στο site παίρνουμε το παρακάτω, ήτοι ένα δυό σεντονάκια για την θεωρία των καλωδίων:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9654.msg87605#msg87605
Κανένα απολύτως πρόβλημα. 1

Σε κάποια φάση γράφει και αυτό:
LUXMAN said:
Επισημαινω οτι θεωρω χρησιμη την παραθεση των θεωριων ολων των κατασκευαστων και προτεινω στους διαχειριστες την δημιουργια καποιου θεματος με post μονο τις επισημες τεχνικες θεσεις των κατασκευαστων .
Μιλάμε λοιπόν με τον Ρένο στο τηλέφωνο και συζητάμε για το πώς θα βγουν στον αέρα τα μηνύματα με τις θεωρίες των κατασκευαστών. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην το επικροτήσω. Τα ετοιμάζει και αφού τελειώσει βγαίνουν στον αέρα και τα κάνω sticky για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα ωραία και όλα καλά ε? Νομίζετε…
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9957.0

Στο παραπάνω πολύ εποικοδομητικό θέμα, θα δείτε την υπεράσπιση2 του υποφαινόμενου αλλά και του Καφάτου, στο δικαίωμα που δόθηκε στον Ρένο να αναρτήσει τα εν λόγω μηνύματα. Θα προσέξετε πολύ εύκολα, ότι παρά τους δικούς μας εφησυχασμούς, ο μόνος που αντιδρά ακόμη και μετά τις εξηγήσεις ότι τα μηνύματα δεν ενοχλούν την διαχειριστική ομάδα είναι ο Αντώνης Κ. και μάλιστα εγκαταλείπει το θέμα λέγοντας ότι ούτε η γνώμη του Καφάτου δεν θα τον κάνει να αλλάξει την δική του άποψη, ότι δηλαδή τα μηνύματα έχουν αμιγώς διαφημιστικό χαρακτήρα. Και καλά κάνει δηλαδή δεν θα του πω εγώ ή ο Καφάτος ή οποιοσδήποτε πως θα σκέφτεται. Εδώ θα προσέξετε και την θέση του RDoherty στον LUXMAN και τα μηνύματα, πριν μάθει ότι είναι και αντιπρόσωπος. Η διαφωνία του από ότι θα δείτε δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα θεωρεί διαφημιστικά, αυτό λέει δεν τον ενοχλεί καθόλου. Η διαφωνία έγκειται στην έλλειψη χρηστικότητας των «σεντονιών» και της προχειροδουλειάς του συντάκτη. Ακολουθεί φυσικά μια διαμάχη για το θέμα όπου το γνωστό ύφος του RDoherty έχει φέρει στο αμήν τον Ρένο. Επαναλαμβάνω το θέμα είναι η διατύπωση και όχι το επάγγελμα του Ρένου...

Είναι η φάση που στην hi end έχουμε ξεχάσει τα πάντα και ασχολούμαστε για μερικούς μήνες ΜΟΝΟ με καλώδια. Στρώνουν δεν στρώνουν, έχουν φορά δεν έχουν φορά, να πάρω να μην πάρω, το νέο μοντελάκι της XLO κλπ. Φυσικά την ευθύνη δεν την φέρει ο Ρένος, είναι τυχαίο. Ομηρικοί καυγάδες λοιπόν στην ποδιά των XLO και άλλων καλωδίων. Μιλάμε κανα 2 ωρο στο τηλέφωνο με τον Ρένο και δεν σας κρύβω ότι παρόλο που μου έγινε απευθείας συμπαθής έδειξε να μην καταλαβαίνει ότι η εμμονή του σε κάποια θέματα δεν κάνει καλό… στον ίδιο πάνω από όλα. Τέλος πάντων το ξεπερνάμε…

- Και κάπου εδώ, έρχεται το κατ’ εμέ ΜΕΓΑ λάθος του Ρένου να ανοίξει αυτό το θέμα:

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13441.0

Η κριτική του RDoherty στους καλωδιάδες κατασκευαστές, εκλαμβάνεται από τον Ρένο ως η συνομωσία του αιώνα3. Αυτομάτως ο RDoherty μετατράπηκε σε κάποιον κρυφό ανταγωνιστή και εκεί έγινε το έλα να δεις. Το AVSite χώρος πολέμου για να βρει το δίκιο του ο Ρένος.

Εδώ να σημειώσω ότι ξαναβλέπω τον φίλο Αντώνη Κ. να υπερασπίζεται την κριτική του RDoherty θεωρώντας ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ την αντίδραση του Ρένου εντελώς απαράδεκτη.

Φυσικά όμως τον RDoherty τον έχουν ήδη στη μπούκα πάμπολλοι, με πρώτο τον Videomix και πολύ γρήγορα το thread μετατρέπεται σε μαστίγωμα του υποτιθέμενου… κι αν έχω ακούσει σενάρια γι αυτόν τον άνθρωπο...

Σε αυτό το4 τραβηγμένο από τα μαλλιά thread έχουν πέσει και διάφοροι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να διώξουν από το φόρουμ προσωρινά ΠΟΛΥ κόσμο και πρώτον από όλους τον Ρένο και τον Rdoherty. Αυτό δεν έγινε. Και δεν έγινε γιατί ο Ρένος είναι επαγγελματίας και κάτι τέτοιο θα του έκανε μεγάλο κακό. Την συνέχεια της ιστορίας την γνωρίζετε ήδη. Μια ιστορία αγάπης εξελίχτηκε μέχρι πριν από πολύ καιρό όπου ουσιαστικά ο Rdoherty έπαψε να ασχολείται με τον Ρένο και ο Ρένος βέβαια επίσης.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν και για να δεις πόσο και αν υπερασπίστηκε ο υποφαινόμενος ή το AVSite έναν επαγγελματία αγαπητέ μου φίλε g.kar, καλώ τον Ρένο να απαντήσει σε ΕΝΑ μόνο ερώτημα:
- Ρένο, ΠΟΙΟ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ forum στο ελληνικό internet που ασχολείται με audio που επισήμως και δημοσίως ΔΕΝ σου έχει κάνει ποτέ παρατήρηση για διαφημιστικά μηνύματα και ΔΕΝ σου έχει σβήσει ποτέ μήνυμα ως διαφημιστικό?
1. Το www.avforum.gr?
2. To www.aca.gr?
3. Μήπως τo www.avclub.gr?

Δεν έχει άλλα forums… και εγώ τα διαβάζω ΟΛΑ.
Το μοναδικό λοιπόν site που δεν είχε αυτήν την αντιμετώπιση στον Ρένο, το μοναδικό site που σεβάστηκε πλήρως την οντότητά του ως επαγγελματία ακόμη και όταν ξέφυγε από τα όρια (το έκανε), είναι το AVSite και κατ’ επέκταση η διαχειριστική ομάδα του. ΜΙΑ φορά μόνον και μάλιστα σε φάση που επίσης τον ενημέρωσα εγκαίρως5, μεταφέρθηκε μήνυμά του από μια κατηγορία σε μία άλλη γιατί αυτό είχε νέο προϊόν και την τιμή του. Ο Μαρίνος το κατάλαβε και δεν έφερε καμία απολύτως αντίδραση. Δεν είναι χαζός ο Μαρίνος, καταλαβαίνει τι κάνει...

ΑΥΤΗ λοιπόν είναι η αντιμετώπιση του site και του Τσαρουχά στον LUXMAN κύριε g.kar. Και για να δεις πόσο «πάσο» έκανε ο Τσαρουχάς στον Ρένο γιατί εκτιμάει το γεγονός ότι κάποιοι με την μ@λακία που μας δέρνει ζούνε τα παιδιά τους, μπορείς να ρωτήσεις τον κο Σπέρτο που πρόσφατα ήρθε στην παρέα μας, πόσες συζητήσεις off the record έχουμε κάνει με προσωπικά μηνύματα, γιατί την στιγμή που είδα μπόλικα link για το δικό του site δεν με πείραξε αν ένας άνθρωπος κάνει μαζί με το χόμπι του και την δουλειά του, είχα υποχρέωση όμως να του πω πέντε πράγματα γιατί υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα παρεξηγήσουν τις προθέσεις του. Γιώργο δεν λογοκρίνει το AVSite κανέναν, ΕΙΔΙΚΑ τους επαγγελματίες.

To site έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προστατέψει το ήθος και την προσωπικότητα του Μαρίνου. Νομίζω όμως ότι ο ίδιος υπέπεσε σε τεράστια λάθη 6που του έκαναν πολύ μεγάλο κακό. Του το έχω πει και κατ’ ιδίαν το λέω και δημοσίως. Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το site χρειάζεται επαγγελματίες λοιπόν. Όποιος έχει περάσει από εδώ το έχει καταλάβει.

1 Να επισημανω εδω πως πρωτα ρωτησα αν θα ειναι ενδιαφερουσα και αποδεκτη απο εσας (τους διαχειριστες) μια τετοια κινηση απο μερους μου και μετα ανεβηκαν τα "σεντονια" .

2 Να ...πεσει φωτια :lol: να με καψει αν ισχυριστω το αντιθετο . Ειδικα η ξεκαθαρη θεση του Αντρεα ο οποιος τα ειπε εξω απ τα δοντια .

3 Δεν προκειται βεβαια για την συνωμοσια του αιωνα αλλα για ενα ευθυ-πισωπλατο "χτυπημα" ! Οποιος αμφιβαλλει ας διαβασει αυτο : http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12585.0

Το θεμα που ανοιξα http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13441.0 ηταν το αποτελεσμα της οργης μου εξ αιτιας του παραπανω .

4 Ποιοι χαρακτηρισμοι Νικο θα δικαιολογουσαν την αποπομπη μου απο το AVSITE ;;;

Θα σε παρακαλεσω η να παραθεσεις τους χαρακτηρισμους αυτους η να ανακαλεσεις δημοσιως .

5 Αναφερεσαι στο http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15323.0 το οποιο ανεβασα στην Hi-End κατηγορια . Ενηργησα ετσι λογω του τεστ-μετρησης-εκτιμησης απο μελη του AVSITE του DC-1 . Καλα εκανες και το μετεφερες . Γι αυτο υπαρχει η διαχειριστικη ομαδα .

6 Προσωπικα εχω τελειως διαφορετικη αποψη οσον αφορα τα "τεραστια λαθη" και το συνεπακολουθο "κακο" που μου προξενησαν .

Σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο απο την σταση της διαχειριστικης ομαδας στο θεμα που δημιουργηθηκε με τον Ντοχερτη . Επισης θεωρω οτι εδωσα τις πρεπουσες απαντησεις στον Ντοχερτη .
Το παραπονο που μου δημιουργειται αυτη τη στιγμη ειναι αυτο με τους υποτιθεμενους χαρακτηρισμους οι οποιοι θα δικαιολογουσαν τοτε την απομακρυνση μου απο το AVSITE . Σ αυτο το σημειο εκτος απο την απαντηση του Νικου θα ηθελα την θεση του Αντρεα καθως και των υπολοιπων .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαρίνε μην κολλάς.
Βαριέμαι να ψάχνω τα μηνύματά σου. Εντάξει δεν τίθεται θέμα χαρακτηρισμών αλλά θέμα συμπεριφοράς. Προκάλεσες έναν καυγά, τον οποίο θα μπορούσαμε να τον τελειώσουμε με πολύ απλό τρόπο. Αλλά δεν το κάναμε όπως δεν κάναμε και άλλα. Δεν ήταν και τόσο τραγικό βέβαια.

Το συγκεκριμένο θέμα ΚΑΚΩΣ το άνοιξες και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ το συνέχισες τότε, διότι νόμιζες ότι ο RDoherty ήταν ένας ανταγωνιστής σου. Και μόνον ότι έγινε εκεί καυγάς επειδή δύο (αν πίστευα κι εγώ αυτά που έλεγες) αντιπρόσωποι μαλώνανε, θα έπρεπε να είχαμε κινηθεί αλλιώς και να διώχναμε και τους δύο. Απλά θα σου ξαναπώ αυτό που σου έχω πει και τότε (που σου το είπανε και πολλοί άλλοι). Το εξέλαβες λάθος το όλο θέμα και αντέδρασες υπερβολικά. Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα…

Εγώ απλά ήθελα την επιβεβαίωσή σου ότι σου έχουμε φερθεί με… προδέρμ :lol:, επειδή από ότι είδες κατηγορήθηκα κι εγώ και εμμέσως και άλλοι για μεροληψία ή ότι δεν σε υποστηρίξαμε...

Το ότι δεν απάντησες στην συγκεκριμένη ερώτησή μου για τα φόρουμ, το εκλαμβάνω ως απάντηση. Άλλωστε ξέρω, είδα, διάβασα... :wink:

- Άντε να παμ παρακάτ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα προτιμω να κλεισει αυτο το θεμα, απο την στιγμη μαλιστα που η καταγραφη των γεγονοτων ειναι περιορισμενη εως και ανυπαρκτη στους λεγομενους "παραπονιαρηδες" :wink:
Σαφως και κατανοειτε πως υπαρχει μια ομαδα ανθρωπων η οποια "αγρυπνα" ετσι ωστε να προχωρα αυτο το site σωστα
Εχουν ερθει στιγμες που μιλαμε μεταξυ μας(ο Χρηστος, ο Νικος και εγω) και βλεπουμε ποιος θα λειπει για να ειναι οι υπολοιποι "απο επανω".Και οπωσδηποτε υπαρχουν στιγμες στις οποιες καποιοι ακυρωσαν κοινωνικες τους εκδηλωσεις για να ειναι "εδω".

Και ναι, υπαρχουν γεγονοτα τα οποια δεν αφηνουμε να ερθουν στην επιφανεια.
Και ναι, ο RD τα "μυριζεται".
Και ναι, πολλες φορες τα καυτηριαζει.
Εχετε μετρησει ποσες φορες με εχει προκαλεσει?
Και λοιπον?Πρεπει να του απαντησω?
Η μηπως στο μυαλο ενος τριτου μενει η αντυπωση πως "κιοτευω" επειδη αποφευγω να απαντω?Αν ειναι ετσι χαλαλι τους!
Ποσως που με ενδιαφερει.
Πιθανοτατα και αμεσως μετα απο αυτο το μηνυμα θα βγει να "μου την πει"
Και ειχα μια φαγουρα... :lol:

Επιτελους, αφηστε την συντονιστικη ομαδα να κανει το εργο της.
Δεν προκειται να υποστηριξει κανενα και δεν προκειται να αδικησει κανενα.Και δεν ειναι μονο λογια...
Στο παρελθον ειχα πολλες φορες αναφερθει στο οτι "εαν υποστηριζεις την αληθεια, ο χρονος δουλευει παντα για σενα"
Ο χρονος εχει δουλεψει ηδη πολλες φορες για δικο μου οφελος σε στιγμες που ολοι ηταν εναντιον μου.Σε σημειο που ειχα αρχισει και εγω να αναρωτιεμαι μηπως ειχα κανει που δεν επρεπε.Με βοηθησε μονο ενα γεγονος.Το οτι γνωριζα πως υποστηριζα την αληθεια.
Ελεγα μεσα μου "δεν μπορει, καποτε ολα αυτα που ακουγονται θα καταρρευσουν"
Το ιδιο να πιστευετε και εσεις.
Πιστεψτε στον δικο σας εαυτο και αφηστε ελευθερη την σατιρα.
Η σατιρα καταδιωκεται μονο στα αστυνομικα καθεστωτα και εδω σιγουρα δεν ειμαστε τετοιο.

Γιωργο(gkar) για εμενα κανεις ακομα μια φορα λαθος.
Οπως κανουν και τα αλλα παιδια της παρεας.
Δεν θα το συζητησω επειδη μου ειστε ιδιαιτερως αγαπητοι και οπου αφορα εμενα να ξερεις οτι ειστε παντα ευπροσδεκτοι.
Πρεπει μονο να μαθετε να "σηκωνετε" την κριτικη και την σατιρα.

Ρενο, οπως ειπες το εχω ηδη δηλωσει ξεκαθαρα.
Δεν εχω το παραμικρο προβλημα μαζι σου.
Αν εχεις κανει καποια μικρολαθακια(ποιος απο εμας ειναι τελειος?) συνηθως αυτα γυρνουν εναντιον σου για αυτο και εαν θυμασαι στην τηλεφωνικη μας συνομιλια σου ειχα πει να προσεξεις καποια πραγματα.
Αυτα δεν εχουν επαναληφθει, αρα απο μενα...αψογος!

Εμπρος RD, ελα να τους δειξουμε.
Βαρα με βρε συ, βαρα με αλυπητα μηπως και καταλαβουν...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μαρίνε μην κολλάς.
Βαριέμαι να ψάχνω τα μηνύματά σου. Εντάξει δεν τίθεται θέμα χαρακτηρισμών αλλά θέμα συμπεριφοράς. Προκάλεσες έναν καυγά, τον οποίο θα μπορούσαμε να τον τελειώσουμε με πολύ απλό τρόπο. Αλλά δεν το κάναμε όπως δεν κάναμε και άλλα. Δεν ήταν και τόσο τραγικό βέβαια.

Το συγκεκριμένο θέμα ΚΑΚΩΣ το άνοιξες και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ το συνέχισες τότε, διότι νόμιζες ότι ο RDoherty ήταν ένας ανταγωνιστής σου. Και μόνον ότι έγινε εκεί καυγάς επειδή δύο (αν πίστευα κι εγώ αυτά που έλεγες) αντιπρόσωποι μαλώνανε, θα έπρεπε να είχαμε κινηθεί αλλιώς και να διώχναμε και τους δύο. Απλά θα σου ξαναπώ αυτό που σου έχω πει και τότε (που σου το είπανε και πολλοί άλλοι). Το εξέλαβες λάθος το όλο θέμα και αντέδρασες υπερβολικά. Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα…

Εγώ απλά ήθελα την επιβεβαίωσή σου ότι σου έχουμε φερθεί με… προδέρμ :lol:, επειδή από ότι είδες κατηγορήθηκα κι εγώ και εμμέσως και άλλοι για μεροληψία ή ότι δεν σε υποστηρίξαμε...

Το ότι δεν απάντησες στην συγκεκριμένη ερώτησή μου για τα φόρουμ, το εκλαμβάνω ως απάντηση. Άλλωστε ξέρω, είδα, διάβασα... :wink:

- Άντε να παμ παρακάτ...
Νικο παρε μια πεντακαθαρη θεση . Οχι ...." Βαριέμαι να ψάχνω τα μηνύματά σου. Εντάξει δεν τίθεται θέμα χαρακτηρισμών αλλά θέμα συμπεριφοράς . "

Οσον αφορα τα αλλα φορουμ δεν υπεκφευγω αλλα δεν "θελω" ν αντιληφθω το νοημα των γραφομενων σου 8). Οπου χρειαστηκε ACA , AV-FORUM "εξηγηθηκα" δημοσιως και αρμοδιως . Στο Av-Club εκανα λαθος . Επιμενεις ωσαν διαχειριστης τους . Γιατι ;

Αγαπητε Αντρεα για αλλη μια φορα με καλυψες απολυτως .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Βαρα με βρε συ, βαρα με αλυπητα
Ένας έρωτας γεννιέται.... χωρίς όρια, μόνο πάθος.... κρατάτε τα προσχήματα μόνο, νταξ? και να μη φαίνονται οι μελανιές το πρωί, κανονίστε... ο κόσμος είναι κακός....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πήρα θέση Μαρίνε και ήμουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ξεκάθαρος. Μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Με βάση την συμπεριφορά σου άξιζες ένα πολύ όμορφο BAN κι εσύ και ο άλλος αλλά εξ αιτίας ΣΟΥ δεν το έκανα/κάναμε. Αυτή είναι η άποψη του αν. γενικού διαχειριστή. Τι να κάνω τώρα, ψέματα να σου πω? Τα λαθάκια σου όπως είπε και ο Ανδρέας (που σε κάλυψε), επειδή είσαι επαγγελματίας γυρνάνε εναντίον σου και αυτό δεν το λέω για να αποδείξω τίποτα. Το λέω γιατί θέλω να συνεχίσεις, αν θέλεις, να είσαι εδώ.

Το ερώτημα για τα άλλα φόρα, το έθεσα μόνο και μόνο για να δείξω σε όσους κατηγόρησαν για μεροληψία ότι εδώ ενδιαφερόμαστε για τους επαγγελματίες και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, κάτι που κι εσύ παραδέχτηκες. Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει τι κάνουν αλλού?...

- Το θέμα για εμένα μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα θεωρείται λήξαν...

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πρεπει μονο να μαθετε να "σηκωνετε" την κριτικη και την σατιρα.
Μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για το τι είναι σάτιρα αγαπητέ Ανδρέα.
Αν πχ θεωρείς σάτιρα το "το εφηβαίο σου μυρίζει ψόφιο ψάρι" και το "η ορθογραφία σου είναι ανάλογη της υγιείνής σου", πάω πάσο. Αν σου αρέσουν τέτοιες εκφράσεις, αν νομίζεις ότι τιμούν αυτόν που τις λέει και αυτούς που ακούσια τις ακούνε, πάλι πάω πάσο... Αν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο είναι που λείπει από το Avsite, τρίτη φορά πάω πάσο.
Προσωπικά δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές ούτε στο σπίτι μου (δικό μου είναι, όποιον θέλω βάζω μέσα), ούτε στο χώρο εργασίας μου (παρ' όλο που πληρώνομαι για να την κάνω και ο πελάτης έχει δίκιο) και πολύ περισσότερο στο χώρο αναψυχής και διασκέδασής μου, με την παρέα που εγώ επιλέγω με τα δικά μου κριτήρια. Και αυτά τα κριτήρια δεν τα διαπραγματεύομαι.
Και εγώ θεωρώ το θέμα, για εμένα, λήξαν, εδώ και πολύ καιρό... :(

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα επρεπε να επισημανω πως δεν ανακινησα το θεμα της διαμαχης μου με τον Ντοχερτη . Μεσα απο τον γενικοτερο προβληματισμο βγηκε στο προσκηνιο . Για μενα αυτο το θεμα θεωρειται ληξαν .

Οσον αφορα το θεμα των χαρακτηρισμων καποιων εκ των μελων ως .... "σαρα και μαρα" , "χοντροι" , "Θησαυρός των Χοντρών" η τα "περι δυσοσμου εφηβαιου " τα θεωρω και εγω απαραδεκτα και συμφωνω οτι αποθαρρυνουν πολλους απο την συμμετοχη τους σ αυτο το forum οπως και στην παρουσα κατηγορια . Το οποιοδηποτε forum δεν στηριζεται απο one rd show .

Παρεπιπτοντως γνωριζοντας ο RD το φυσικο μεγεθος καποιων δειχνει οτι κινειται στον ...."ευρυτερο χωρο" και αρα οι υποψιες πολλων δεν ειναι αδικαιολογητες .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.099
Θεωρώ ότι είναι σωστό να δημοσιεύοντασι όλες οι απόψεις, αλλά, αυτός που δημοσιεύει κάτι θα πρέπει να στηρίζει την άποψή του με επιχειρήματα, και οπωσδήποτε θα υφίσταται την όποια κριτική. Δηλαδής, για να σας δώσω ένα παράδειγμα, εάν ας πούμε πει κάποιος ότι το τάδε CD player έχει jitter 386psec, και γι' αυτό σκληραίνει τα βιολιά, ή χάνει ένα ημιτόνιο, θα υποστεί τις συνέπειες, (γιαούρτωμα, πίσσα, πούπουλα κλπ.). Και κάτι ακόμα. Μην συγχέετε τα πράγματα. Επειδής μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι, τσακίσαμε κάτι πίτσες, ακούσαμε δυό - τρία CD και είπαμε και πέντε μαλακίες, δεν σημαίνει ότι κάναμε και συγκριτικό τεστ. Μην μπλέκουμε τις λούτσες με τις βούρτσες.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

Ελοχεύων Μπαμπούλας ντε λα Γκιλοτέν
(aka Dr Ντίνος και τα ρέστα, να μη τα ξαναματαλέμε)..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.099
Σπύρος Κωστόπουλος said:
Welcome the Grouse!
Κι έλεγα, πού να' ναι αυτή η ψυχή, δε θα γράψει, δε θα γράψει...//;-)
Αφού δεν μπορώ να κάνω χωρίς εσάς, ρε... :lol: :lol: :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:
Και κάτι ακόμα. Μην συγχέετε τα πράγματα. Επειδής μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι, τσακίσαμε κάτι πίτσες, ακούσαμε δυό - τρία CD και είπαμε και πέντε μαλακίες, δεν σημαίνει ότι κάναμε και συγκριτικό τεστ. Μην μπλέκουμε τις λούτσες με τις βούρτσες.
Καλως η κακως εξαγονται συμπερασματα και ετσι .

Εκτος των περι συσκευων συμπερασματων εξαγονται και αλλα περι του ηθους και γνωσεων των παρευρισκομενων . Στις συγκεντρωσεις λοιπον αυτες διαπιστωθηκε πολλακις τοσο το μεγαλο ειδικο βαρος γνωσεων περι του Hi-End οσο και το μεγαλο ειδικο βαρος του ηθους αυτων που χαρακτηριζονται με χλευαστικα "Θησαυρός των Χοντρών" , "..σαρα και μαρα" .

Reaction score
7
LUXMAN said:
Καλως η κακως εξαγονται συμπερασματα και ετσι .
Συμφωνώ. Τα συμπεράσματα που εξάγει αυτός που διαβάζει ένα οποιοδήποτε συγκριτικό είναι ανάλογα της κρίσης του και των γνώσεών του έτσι κι αλλιώς.

Επίσης αυτοί που το κάνουν άσχετα με το αν ακολουθούν κάποιου κανόνες και το μοιράζονται μαζί μας θα πρέπει να επιβραβεύονται. Αλλιώς δεν θα έχουμε forum. Θα είναι 5-6 που θα λένε μεταξύ τους τα ίδια τα γνωστά που ξέρουν και θα κάνουνε πλακίτσα.

Οσοι προσπαθούν σώσουν τους άλλους από την υποτιθέμενη κοροιδία που μπορεί να γίνεται εις τους πρέπει να επιβραβεύονται επίσης εφόσον όμως το κάνουν τουλάχιστο με κόσμιο τρόπο. Ετσι κι αλλιώς τα τεκμήρια και τις γνώσεις για να υπερασπιστούν τις απόψεις τους θεωρώ ότι ΤΑ ΕΧΟΥΝ. Δεν χρειάζεται ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο.

Αντιθέτως χρειαζόμαστε όλες τις γνώμες και όλες τις εμπειρίες όσο κι αν τις σνομπάρουμε μέσα μας ή τις απορρίπτουμε. Τα συμπεράσματα έτσι βγαίνουν. Από την πολυφωνία. (οχι από τη στερεοφωνία)

Reaction score
1
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:
Θεωρώ ότι είναι σωστό να δημοσιεύοντασι όλες οι απόψεις, αλλά, αυτός που δημοσιεύει κάτι θα πρέπει να στηρίζει την άποψή του με επιχειρήματα, και οπωσδήποτε θα υφίσταται την όποια κριτική. Δηλαδής, για να σας δώσω ένα παράδειγμα, εάν ας πούμε πει κάποιος ότι το τάδε CD player έχει jitter 386psec, και γι' αυτό σκληραίνει τα βιολιά, ή χάνει ένα ημιτόνιο, θα υποστεί τις συνέπειες, (γιαούρτωμα, πίσσα, πούπουλα κλπ.). Και κάτι ακόμα. Μην συγχέετε τα πράγματα. Επειδής μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι, τσακίσαμε κάτι πίτσες, ακούσαμε δυό - τρία CD και είπαμε και πέντε μαλακίες, δεν σημαίνει ότι κάναμε και συγκριτικό τεστ. Μην μπλέκουμε τις λούτσες με τις βούρτσες.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

Ελοχεύων Μπαμπούλας ντε λα Γκιλοτέν
(aka Dr Ντίνος και τα ρέστα, να μη τα ξαναματαλέμε)..
δεν ειναι κακο να γινονται φιλικες συγκεντρωσεις με μπυρες πιτσες και ακροαση μηχανηματων
δεν ειναι συγκριτικο με την " επιστημονικη " εννοια αλλα καποια συμπερασματα βγαινουν για το πως αποδιδουν καποια μηχανηματα, τα οποια προοριζονται για οικιακη χρηση, και ''δοκιμαζονται'' σε πραγματικες συνθηκες
επισης δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν, "αποδειξεις", "επιχειρηματα" και οτιδηποτε αλλο για να πεις την αποψη σου

sk

Reaction score
501
Μισό λεπτό !

Έχουν γραφεί πάρα πολλά posts, για τα κακώς κείμενα του έντυπου τύπου, με αφορμή συγκεκριμένα δημοσιεύματα..

Κοινός παρανομαστής σε όλα, ήταν ο εντοπισμός και η διαπίστωση ύπαρξης απόψεων, είτε δίχως τεκμηρίωση, είτε δίχως επαρκή αιτιολόγηση, είτε προς πιθανό εντυπωσιασμό, είτε λανθασμένων «εκ παραδρομής» ..... και παει λέγοντας.

Τις αντίστοιχες περιπτώσεις αναφορών / συμπερασμάτων, που εντοπίζονται σε κείμενα σχολιασμού «κοινωνικών εκδηλώσεων» - με συνθήκες ανάλογων με αυτών που εύστοχα περιγράφει ο κ Κ.Κ. – θα πρέπει να τις αφήνουμε ασχολίαστες ?

Ειδικά όταν το μέσο παρέχει ένθεν & ένθεν δυνατότητα αντίλογου, παροχής διευκρινίσεων κ.λ.π. ?

Και εντάξει όταν οι επισημάνσεις γίνονται «άκομψα».

Συμφωνώ ότι δεν μας αρμόζουν τέτοιες «συμπεριφορές» και ευελπιστώ να σταματήσουν.

Αν όμως, παρά τον τρόπο έκφρασης, οι επισημάνσεις αυτές περιέχουν ουσία, θα την αγνοήσουμε ?

Τελικά τι μας ενοχλεί περισσότερο, αυτός που γράφει κάτι που επιδέχεται σχολιασμό ή αυτός που το σχολιάζει ?

Reaction score
1
sk said:
Μισό λεπτό !

Έχουν γραφεί πάρα πολλά posts, για τα κακώς κείμενα του έντυπου τύπου, με αφορμή συγκεκριμένα δημοσιεύματα..

Κοινός παρανομαστής σε όλα, ήταν ο εντοπισμός και η διαπίστωση ύπαρξης απόψεων, είτε δίχως τεκμηρίωση, είτε δίχως επαρκή αιτιολόγηση, είτε προς πιθανό εντυπωσιασμό, είτε λανθασμένων «εκ παραδρομής» ..... και παει λέγοντας.
η διαφορα ειναι οτι στον εντυπο τυπο πρεπει να γινονται τα συγκριτικα κατω απο ελεγχομενες συνθηκες, οτι πληρωνεις το περιοδικο και εχεις απαιτησεις. σε μια παρεα οπως ειναι το φορουμ δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες απαιτησεις

Τις αντίστοιχες περιπτώσεις αναφορών / συμπερασμάτων, που εντοπίζονται σε κείμενα σχολιασμού «κοινωνικών εκδηλώσεων» - με συνθήκες ανάλογων με αυτών που εύστοχα περιγράφει ο κ Κ.Κ. – θα πρέπει να τις αφήνουμε ασχολίαστες ?
ασχολιστες οχι αλλα οχι να τους περιμενουμε στη γωνια

Ειδικά όταν το μέσο παρέχει ένθεν & ένθεν δυνατότητα αντίλογου, παροχής διευκρινίσεων κ.λ.π. ?

Συμφωνώ ότι δεν μας αρμόζουν τέτοιες «συμπεριφορές» και ευελπιστώ να σταματήσουν.

Αν όμως, παρά τον τρόπο έκφρασης, οι επισημάνσεις αυτές περιέχουν ουσία, θα την αγνοήσουμε ?

Τελικά τι μας ενοχλεί περισσότερο, αυτός που γράφει κάτι που επιδέχεται σχολιασμό ή αυτός που το σχολιάζει ?
αυτος που σχολιαζει θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος στις εκφρασεις του και να μην κατηγορει το χομπιστα. εκτος εαν εχει αποδειξεις οτι σπρωχνει καποια μηχανηματα

sk

Reaction score
501
NikosR said:
sk said:
Μισό λεπτό !

η διαφορα ειναι οτι στον εντυπο τυπο πρεπει να γινονται τα συγκριτικα κατω απο ελεγχομενες συνθηκες, οτι πληρωνεις το περιοδικο και εχεις απαιτησεις. σε μια παρεα οπως ειναι το φορουμ δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες απαιτησεις

Με δεδομένο το ότι η παρέα μας δεν έχει ως λόγο ύπαρξης το βιοποριστικό, αλλά την αγάπη για το Hobby, καθώς και την θέληση να το προάγει, έχω μεγαλύτερες, ή για να το θέσω καλύτερα, περιμένω ν΄ ακούσω τα σύκα – σύκα & την σκάφη – σκάφη.

ασχολιστες οχι αλλα οχι να τους περιμενουμε στη γωνια

Νομίζω ότι στην γωνία περιμένουν είτε τον επιρρεπή στα ίδια «λάθη», είτε αυτόν που αποφεύγει εσκεμμένα να διευκρινίσει. Προσωπικά μιλώντας, δεν έχω παρατηρήσει μια τέτοια αντιμετώπιση στις ανάλογες περιγραφές των π.χ. κ. Τσαντουλή, κ. Κωστόπουλου, κ. Τσαρουχά. Είναι άραγε τυχαίο ?

αυτος που σχολιαζει θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος στις εκφρασεις του και να μην κατηγορει το χομπιστα. εκτος εαν εχει αποδειξεις οτι σπρωχνει καποια μηχανηματα

Εξυπακούεται ότι οι κρίσεις επί προσωπικού είναι αδιανόητες.
Επί των αναγραφομένων όμως ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas