Να δημοσιεύονται ή οχι τα αποτελέσματα των συγκριτικών στο AVsite ?

sk

Reaction score
501
Επιτρέψτε μου μια ακόμη γενίκευση, γιατί οι επί προσωπικού αντιπαραθέσεις συνήθως δεν έχουν καλή κατάληξη.

Είμαστε στην κατηγόρια HiEnd.

Το forum μεγάλωσε, τα μέλη αυξήθηκαν, τα θέματα έγιναν πιο ειδικά και άρχισαν οι γρίνιες.

Κατά την γνώμη μου οι εποχές του κοινωνικού HiEnd φαίνετε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Δεν λεω να μην γίνονται μαζώξεις, ούτε το να μην βγαίνουν συμπεράσματα.
Προς Θεού !
Απλώς τα όποια αποτελέσματα τους θα πρέπει να παρουσιάζονται ως οφείλουν, αντέχοντας στην κάθε κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη.

Αν δεν είναι αυτό εφικτό, τότε καλύτερα να μην παρουσιάζονται καθόλου, γιατί αν κάτι είναι βέβαιο, είναι το ότι η κριτική πλέον θα υπάρχει, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη.

Α, και σχετικά με το «καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη».

Ο RD δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το «περιτύλιγμα», και συμφωνώ μαζί του.
Του αναγνωρίζω επίσης, το ότι μέχρι σήμερα παραμένει σταθερός στα πιστεύω του, θυμίζω :

RDoherty said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Η κατηγορια ειναι για ολους, αρκει να ειναι καλοπροαιρετοι οπως ειπε και ο Νικος.
Δεν πιστεύω στην "καλή προαίρεση". Πιστεύω στην ορθότητα των απόψεων. Αν κάποιος είναι και καλά καλοπροαίρετος και λέει μλκίες, να την βράσω την προαίρεση 8)
Ισχύει και το αντίθετο: αν κάποιος είναι κακοπροαίρετος αλλά έχει δίκιο σε αυτά που λέει, I had better listen.

Reaction score
298
sk said:
αντέχοντας στην κάθε κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη
Και όταν δεν υπάρχει η αντοχή, αρχίζει το κλαψούρισμα :lol:

Reaction score
3.576
Δεκτή η καλοπροαίρετη και η κακοπροαίρετη κριτική για κάποιο μηχάνημα. Οταν όμως οι κριτικές στρέφονται κατά της προσωπικότητας των ανθρώπων που γράφουν εδώ μέσα τις απόψεις τους, δημιουργούνται άσχημες καταστάσεις.

Reaction score
298
Ερώτηση προς global: εάν κάποιος είναι όχι απλώς βλάκας αλλά βλακόμετρο, υπάρχει κάποιος τρόπος να του ανακοινωθεί αυτό και δημόσια και κομψά, ή πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με ΠΜ?

Reaction score
3.576
Περιμένω κύροι κριτές των πάντων τις δικές σας κριτικές για κάποο μηχάνημα που ενδιαφέρει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το audio.
Aν έχετε λόγους να μην κριτικάρετε εσείς οι ίδιοι τα μηχανηματα ήχου αλλά τους ανθρώπους που το κάνουν, θα θέλαμε να το ξέρουμε.
Υπάρχει και η "Διχως Ορια και θέμα " κατηγορία που έρχεται πρώτη σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά που ανακοίνωσε η διαχείριση του avsite.gr.

Reaction score
3.576
sk said:
Κατά την γνώμη μου οι εποχές του κοινωνικού HiEnd φαίνετε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Δεν λεω να μην γίνονται μαζώξεις, ούτε το να μην βγαίνουν συμπεράσματα.
Προς Θεού !
Απλώς τα όποια αποτελέσματα τους θα πρέπει να παρουσιάζονται ως οφείλουν, αντέχοντας στην κάθε κριτική καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη.

Αν δεν είναι αυτό εφικτό, τότε καλύτερα να μην παρουσιάζονται καθόλου, γιατί αν κάτι είναι βέβαιο, είναι το ότι η κριτική πλέον θα υπάρχει, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη.
Το κοινωνικό Hi-End υπάρχει και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ακόμα ποιο πλούσιο.
Απλώς δεν παρουσιάζονται πλεον τίποτα στις σελίδες του avste.gr, ούτε βέβαια σε άλλο παρεμφερές φόρουμ.

Βάλτε κάτω όλα τα στοιχεία που έχετε και δείτε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.434
RDoherty said:
Ερώτηση προς global: εάν κάποιος είναι όχι απλώς βλάκας αλλά βλακόμετρο, υπάρχει κάποιος τρόπος να του ανακοινωθεί αυτό και δημόσια και κομψά, ή πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με ΠΜ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
RDoherty said:
Θα προτιμούσα το pm.
Τούτο διότι όσο εύκολα μπορώ εγώ να πω κάποιον βλάκα, τόσο εύκολα μπορεί να πει και κάποιος άλλος εμένα. Άσε που δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να πεις τέτοιο πράγμα. Αν αρχίσουμε δημοσίως να βριζόμαστε, κατ' αρχάς δεν θα μας βγάλει πουθενά και δεύτερον μπορεί να μας μπανάρει και ο Γενικός Διαχειριστής... 8)

Reaction score
298
ΟΚ, αντιλαμβάνομαι και ευχαριστώ. Ισχύει το ίδιο για τις εκφράσεις "χαζός σαν τα μαρούλια" και "IQ σοκοφρέτας"?

Reaction score
14
RDoherty said:
ΟΚ, αντιλαμβάνομαι και ευχαριστώ. Ισχύει το ίδιο για τις εκφράσεις "χαζός σαν τα μαρούλια" και "IQ σοκοφρέτας"?
αυτά είναι αποδεκτά... όπως και το IQ κουκουτσιού...!!! :p :p :p :p

Reaction score
3.576
costas EAR said:
RDoherty said:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νίκο, λυπάμαι πολύ για αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Το ποιο πάνω quote θα είναι και ο επίλογος αυτού του θέματος. Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Από μένα τέλος .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νίκος Τσαρουχάς said:
RDoherty said:
Θα προτιμούσα το pm.
Τούτο διότι όσο εύκολα μπορώ εγώ να πω κάποιον βλάκα, τόσο εύκολα μπορεί να πει και κάποιος άλλος εμένα. Άσε που δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να πεις τέτοιο πράγμα. Αν αρχίσουμε δημοσίως να βριζόμαστε, κατ' αρχάς δεν θα μας βγάλει πουθενά και δεύτερον μπορεί να μας μπανάρει και ο Γενικός Διαχειριστής... 8)
Όχι μπορεί...

Την ίδια στιγμή!

Υπάρχουν επίσης 2 ρητά για την περίπτωση αυτή:

"Ο ηλίθιος είναι αήτητος" και
"Μην πέφτεις ποτέ στο επίπεδο ενός ηλίθιου. Θα σε κερδίσει!"

Με βάση τα 2 αυτά ρητά η καλύτερη τακτική είναι να μην ασχολείστε!!!
Άσε που μπορεί να μην είναι και ηλίθιος... οπότε πάλι θα χάσετε...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν ξέρω πόσο ποιό κατανοητά να πω ότι αν για μένα κάποιος δεν είναι έξυπνος, ίσως για πολλούς άλλους να είναι, οπότε ίσως εγώ δεν είμαι έξυπνος τελικά...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι αυτό...

Είναι η μισή ή η ολόκληρη καρδιά...

Ή μοιραζόμαστε και συζητάμε και ακούμε και σχόλια και καλοπροαίρετα και κακοπροαίρετα ή δεν συζητάμε οπότε δεν συμμετέχουμε...

Αλοίμονο να συμφωνούμε σε όλα...

Reaction score
298
Τι ρωτάς? Αφού δήλωσε ο άνθρωπος: "Από μένα τέλος". Είναι βαριά δήλωση αυτή. Την έχει κάνει μόνο 56087165046501356156 φορές.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas