- Reaction score
- 23.435
Βρώμικο aircondition ... κανει μπαμ με όλα τα άλλα λευκάView attachment 227494
τα υποβαθυφωνα ειναι yamaha sw 700
Βρώμικο aircondition ... κανει μπαμ με όλα τα άλλα λευκάView attachment 227494
τα υποβαθυφωνα ειναι yamaha sw 700
Ισχύει. Θέλει άλλαγμα. Κι ένα ίδιο από την άλλη για συμμετρία.Βρώμικο aircondition ... κανει μπαμ με όλα τα άλλα λευκά
Δεν νομιζω να εχει εφαρμοστει χρονικη ευθυγραμμιση, και βεβαιως βεβαιως κροσαριζμα με ολες τις διατυπωσειςΣφάλμα πρώτον και θεμελιώδες : Τα sub εγκατεστημένα ακριβώς στον ίδιο γεωμετρικό τόπο με τα main/δορυφόρους ως προς την κάτοψη του δαπέδου...Από αυτό δε συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να έχει εφαρμοστεί χρονική ευθυγράμμιση,ενώ από τη διαρρύθμιση των καλωδιώσεων υποθέτω επίσης ότι δεν έχει γίνει κροσάρισμα με όλες τις διατυπώσεις
Είναι σε καλό σημείο όμως α) ψυχει τα μηχανήματα και β ) ακουγεται λιγότερο στη θέση ακρόασης, λόγω απόστασης απο αυτήν.Ισχύει. Θέλει άλλαγμα. Κι ένα ίδιο από την άλλη για συμμετρία.
Μη λησμονούμε και την...αμίμητη REL που προτείνει μέσω του αρχιμηχανικού της sub arrays με τα επιμέρους τεμάχια χρονισμένα κουκουρούκου αναμεταξύ τους...Θου Κύριε φυλακή τω πληκτρολογίω μου...Χωρίς την ύπαρξη κροσόβερ δεν έχουν καμία τύχη ενσωμάτωσης sub στα Quad. Οι θέσεις τώρα λειτουργίας τους είναι όπισθεν των ηχείων σχεδον κολλητά στις γωνίες για όλα τα τυπικά σαλόνια. Μια άλλη καλή προσέγγιση είναι της rel sub με έξυπνους τρόπους σύνδεσης που προσφέρει.
View attachment 227495 View attachment 227496
Εδώ να δεις ΄΄΄ψωμί΄΄...![]()
Dahlquist DQ 10 - Loudspeaker - Vintage HiFi Club
The Dahlquist DQ-10 loudspeaker (no longer manufactured and only available used on ebay and other such locations) all but revolutionized the high-fidelity industry, when it was first introduced at a Hi-Fi Show in New York in 1972…..www.vintagehificlub.com
Τι κοτσάνα είπα πάλι και βάζεις γελάκιΤελικά για το θέμα της ενσωμάτωσης σάμπ στα αναμενόμενα απο επισκευή Quad του Κου Χρήστου τι έχει "αποφασισθεί" (έστω σαν μελλοντική προσπάθεια) ? Θα γίνει , θα επιχειρηθεί ή απλώς είναι ακόμη υπο γενική σκέψη ?
Για να μη διαβάζω 179 σελίδες.
Καμία! Έβαλα γελάκι γι'αυτο σχετικά με τις 179 σελίδες!Τελικά για το θέμα της ενσωμάτωσης σάμπ στα αναμενόμενα απο επισκευή Quad του Κου Χρήστου τι έχει "αποφασισθεί" (έστω σαν μελλοντική προσπάθεια) ? Θα γίνει , θα επιχειρηθεί ή απλώς είναι ακόμη υπο γενική σκέψη ?
Για να μη διαβάζω 179 σελίδες.
Τι κοτσάνα είπα πάλι και βάζεις γελάκι![]()
Μη λησμονούμε και την...αμίμητη REL που προτείνει μέσω του αρχιμηχανικού της sub arrays με τα επιμέρους τεμάχια χρονισμένα κουκουρούκου αναμεταξύ τους...Θου Κύριε φυλακή τω πληκτρολογίω μου...
Το Like ήταν για το super κομμάτι!Τα άκουσα με οντιο Physic. Γενικά όμως για να μην εστιάσω στα συγκεκριμένα ως sub και φανεί ως έμμεση παρότρυνση (εκεί μάλιστα κολλάει το Θου Κύριε φυλακή) παραθέτοντας το παρακάτω
μουσικό κομμάτι (μπάσο = πιάνο)πολλοί φίλοι κατέχοντες sub (όπως και εγώ άλλωστε JL Audio) επικρατεί ακρατος προβληματισμός για τη υπαρξή τους. Δεν ζει και ο Jaco να μας πει τη γνώμη του.
Τα Quad λοιπόν ταξιδεύουν ανεπιφύλακτα στο Autumn In New York πρώτη θέση ανευ sub.
Α, κα εγώ νόμιζα Sαvatage που μου αρέσουν. Και αυτοί καλοί είναι.Σήμερα μανέστρο, η μέρα (28η Οκτωβρίου 1940) απαιτεί Sabaton!
(heavy metal φόρος τιμής στο ΟΧΙ)