Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου








Μηνύματα
12.397
Reaction score
14.599
Κε Χρήστο (νομιζα ότι θα την ήξερες την Τσάτσου - γιατι είναι και Ηπειρώτισσα , δικιά μας να ξέρεις χα χα), αλλά μάλλον απο το WOW σου άρεσε η φωνή της. Στα Ελληνικά μέτρα (και αναλογικά) η κόντρα τότε, μεταξύ οπαδών της Θεοδοσίας Τσάτσου και της επόμενης τραγουδίστριας των Μπλέ ( της Τζώρτζιας ) είχε λάβει διαστάσεις σαν της Τάρα Τουρούνεν με την Φλώρ Τζάνσεν του συγκροτήματος Nightwish που είχε αναφερθεί στο νήμα λίγο πίσω (οι σοπράνο).

Στο ιδιο τραγουδι , πρώτο η Θεοδοσία και δευτερο η Τζώρτζια.


 

wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.442
Reaction score
15.129
Στα Ελληνικά μέτρα (και αναλογικά) η κόντρα τότε, μεταξύ οπαδών της Θεοδοσίας Τσάτσου και της επόμενης τραγουδίστριας των Μπλέ ( της Τζώρτζιας ) είχε λάβει διαστάσεις σαν της Τάρα Τουρούνεν με την Φλώρ Τζάνσεν του συγκροτήματος Nightwish που είχε αναφερθεί στο νήμα λίγο πίσω (οι σοπράνο).
καμιά κόντρα :p
Η Τζώρτζια μπορεί να είναι φωνάρα ...αλλά η Θεοδοσία είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους!!!


 

Μηνύματα
12.397
Reaction score
14.599
καμιά κόντρα :p
Η Τζώρτζια μπορεί να είναι φωνάρα ...αλλά η Θεοδοσία είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους!!!


Δεν εννοούσα εσένα βρε συ, σε καμιά περίπτωση. Λες να μην κκαταλαβαίνω, τι ΟΚ νορμάλ είσαι ? χα χα.

Αλλά να ξέρεις παλιά είχε γίνει χαμός με αυτο το θέμα για κάποιο λόγο που δε κατάλαβα ποτέ. Δεν είμαι "οπαδός", οπότε δε καταλαβαίνω. Άσε που δεν είμαι και τόσο των φωνων όσο της ερμηνείας. Αλλά η Τσάτσου είχε φάει μεγάλο βρισιμό απο τους ίδιους που ακούγανε Μπλέ γιατι έφυγε. Μέχρι και πράγματα της πετάγανε στις συναυλίες ύστερα και για πολύ καιρό. 50-52 δεν ειπες κάπου οτι είσαι ? Δεν τα θυμάσαι ?

Υ.Γ. : Πάντως ο @Decembered θα την εκτιμήσει (άει) κάθως σύχναζε στο Residents που του αρέσει και το θεωρεί καλό (τουλάχιστον την τότε αλλά και αρκετά μετά εποχή) :) . Άσε που θεωρεί (ούσε) τον εαυτό της και πανκιό.
 
Last edited:


Μηνύματα
12.397
Reaction score
14.599
Νορμαλ ο Μεταλοφρικουλαςχιπχοπαςτρανς!!;;;;; :thumbsdown: :dontmentionit::acute::thumbsdown::geek::headbang::lol::smoke:
Ε, καλά, όχι τόσο νορμάλ όσο εσύ, δάσκαλε ..... αλλά αναλογικά καλός είναι.... εσυ τώρα δε συγκρίνεσαι , είσαι εκτός διαγωνισμού :)

εδιτ : σόρρυ συναγωνισμού ... είμαι και αμόρφωτος των θετικών επιστημών χα χα
 










ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.565
Μηνύματα
2.865.730
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top