Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
273
Σε λίγο με τα drum machine ή και το τέμπο αυτών σε λίγο οι μεταλάδες θα κάνουν τραγούδια μαζί με τους τράπερς για 14 χρονα. χα χα και ο κόσμος θα λέει γουάου χα χα.
Τέτοια;

Reaction score
23.502
άντε να βάλουμε και κάνα "δυναμωτικό" :p

Όχι που θα έλειπε ο Μάρτης (οι Sepultura) απο την Σαρακοστή. Αυτοί φταίνε για όλα. :D
Ο μαέστρος δεν ακούει παράγωγα. Ακούει την πηγή του στύλ.

Last edited:

Reaction score
23.502
Και άλλο ωραίο χα χα απο αυτές τις συνθέσεις που είναι ασύμβατες με τον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο μυαλό επεξεγάζεται την μουσική.

---------------------------------
Και λίγο ροκ εν ρολ.

Last edited:

Reaction score
23.502
Είναι επειδή είμαι άσχετος χα χα και οι Big Four πήραν το γρήγορο τέμπο και τις κιθάρες απο την πάνκ.

Μετά βέβαια οι συγκεκριμένοι ανέβηκαν στο τρένο της grunge, μην χάσουμε και το ρεύμα. χα χα.

Πάνκ ακούνε οι μεταλάδες και δεν το ξέρουν. :D Τώρα πλέον και ραπ μέταλ.

Reaction score
23.502
Κοίτα να δεις που θα βγώ και προφήτης χα χα. Μόλις γκούγκλαρα trap metal και apparently υπάρχει ! χα χα, ήδη απο το 2016.

Ευτυχώς δεν ασχολούμαι απο τα 90 s χα χα.

'Εχει και ωραίους στίχους βλέπω " Crusify Thy infant, Son of a Whore" . Αυτοί βέβαια είναι κουλτούρα με τις υψηλής ποιότητας υπαρξιακές, φιλοσοφικές και θεολογικές ανησυχίες στους στίχους τους , έχει και αλλά τραγούδια με βρισιές για την μάνα μας, τις αδελφές μας, χειρότερα απο τους trappers. Εξέλιξη. Μέταλ το είδος πασπαρτού. χα χα.

Το μέλλον της Μέταλ χα χα (και οι μεταλάδες μούγκα , καμιά κριτική, τους αρέσουν όλα χα χα)

Κανουν σάμπλ τις κιθάρες σαν την τράπ . χα χα.

Αλλά αφού εχουν δις views Οκ, θα το καταπιούν και αυτό οι μεταλάδες όπως κάνουν απο το 90, οι περισσότεροι αφού γκρινιάξουν πρώτα. χα χα

Last edited:

jag

Reaction score
31.348
Πολλά μέταλ κομμάτια πανκίζουν, κάθε δίσκος είναι διαφορετικός δεν είναι κακό αυτό. Προσπαθούν να προσελκύσουν κοινό 💰 και να υπάρχει ποικιλία.
Η τραπ δεν με αφορά. :biggrin:

Reaction score
23.502
Κοίτα να δεις που θα βγώ και προφήτης χα χα. Μόλις γκούγκλαρα trap metal και apparently υπάρχει ! χα χα, ήδη απο το 2016.

Ευτυχώς δεν ασχολούμαι απο τα 90 s χα χα.

'Εχει και ωραίους στίχους βλέπω " Crusify Thy infant, Son of a Whore" . Αυτοί βέβαια είναι κουλτούρα με τις υψηλής ποιότητας υπαρξιακές, φιλοσοφικές και θεολογικές ανησυχίες στους στίχους τους , έχει και αλλά τραγούδια με βρισιές για την μάνα μας, τις αδελφές μας, χειρότερα απο τους trappers. Εξέλιξη. Μέταλ το είδος πασπαρτού. χα χα.

Το μέλλον της Μέταλ χα χα (και οι μεταλάδες μούγκα , καμιά κριτική, τους αρέσουν όλα χα χα)

Κανουν σάμπλ τις κιθάρες σαν την τράπ . χα χα.

Αλλά αφού εχουν δις views Οκ, θα το καταπιούν και αυτό οι μεταλάδες όπως κάνουν απο το 90, οι περισσότεροι αφού γκρινιάξουν πρώτα. χα χα
Ακούστε πολύ προσεκτικά τι λέει ο τύπος .... Του ξεφεύγουν οι αλήθειες χα χα του βλ@κα.

Reaction score
23.502
Πολλά μέταλ κομμάτια πανκίζουν, κάθε δίσκος είναι διαφορετικός δεν είναι κακό αυτό. Προσπαθούν να προσελκύσουν κοινό. 💰
Η τραπ δεν με αφορά. :biggrin:
Βρε συ Jag, δεν λέω εγω τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα. Τι με νοιάζει ? και δεν είναι το ζητούμενο.. Απλώς να ξέρουμε τι γίνεται.

Δες τι λέει ο τύπος μέσα στην φυσικά "συγχρονη" προοπτική του ματιά και σπρώξιμο που κάνει, όπως όλοι της σκηνής και της "εξέλιξης" της. Ποιό μέταλ και ξεμέταλ. Εδω γίνεται της πόπης πλέον. Κοροιδία, ξεφτίλα παντού. Και στην πάνκ τα ίδια , που έριξα μια ματιά μετά απο δεκαετίες χα χα. "Καίνε" τα είδη, εδω και χρόνια, αυτοί που δήθεν νομίζουν ότι αγαπάνε την σκηνή. Οκ no problem όλα καλά, εγω έτσι και αλλιώς κλασική ακούω πλέον χα χα.

ΥΓ :
Θα σε κάνουν αυτοί να σε αφορά και η τράπ μεταλ σε λίγο καιρό. χα χα Πλάκα κάνω , κράτα γερά. Αυτά που λέω εγω θα λες σε λίγα χρόνια στους νεότερους και θα σε βρίζουν και εσένα χα χα

wnet

Nearfield
Reaction score
18.522
Παίρνανε τουλάχιστον τον χρόνο να κάνουν ενα καλό και σωστό beat με μπάσο. Και με κανονικά όργανα, όχι βλακείες σε bedroom studio's. :D
Ωχ... τα 'βαλε και με τα στουντιάκια μας τώρα!

εμένα πάντως είναι πραγματικά ...bedroom :p
φαίνονται και ...τα σκεπάσματα!
1657467755942.png

Reaction score
23.502
Ωχ... τα 'βαλε και με τα στουντιάκια μας τώρα!

εμένα πάντως είναι πραγματικά ...bedroom :p
φαίνονται και ...τα σκεπάσματα!
Εξαιρούνται οι παρόντες και ο 2J. Εξάλλου δικές σου δουλειές, έχουμε ακούσει και είναι καλές.

Βέβαια, τώρα με αυτό το λαχανί πράσινο τοίχο που βλέπω εκεί, αρχίζω να έχω αμφιβολίες για την αισθητική τους. :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe