Τέτοια;Σε λίγο με τα drum machine ή και το τέμπο αυτών σε λίγο οι μεταλάδες θα κάνουν τραγούδια μαζί με τους τράπερς για 14 χρονα. χα χα και ο κόσμος θα λέει γουάου χα χα.
Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Τέτοια;Σε λίγο με τα drum machine ή και το τέμπο αυτών σε λίγο οι μεταλάδες θα κάνουν τραγούδια μαζί με τους τράπερς για 14 χρονα. χα χα και ο κόσμος θα λέει γουάου χα χα.
Φίλμ χόρορ μέταλ, γκρούβ μέταλ, πάνκ μέταλ, ντέθ μέταλ, γκριντζ μέταλ, μπλάκ μέταλ, έπικ μέυαλ, συμφόνικ μέταλ, ντουμ μέταλ και 1002 άλλα μέταλ. χα χα.
Όχι που θα έλειπε ο Μάρτης (οι Sepultura) απο την Σαρακοστή. Αυτοί φταίνε για όλα.άντε να βάλουμε και κάνα "δυναμωτικό"
Ο μαέστρος δεν ακούει παράγωγα. Ακούει την πηγή του στύλ.Pere ubu
Είναι επειδή είμαι άσχετος χα χα και οι Big Four πήραν το γρήγορο τέμπο και τις κιθάρες απο την πάνκ.
Ακούστε πολύ προσεκτικά τι λέει ο τύπος .... Του ξεφεύγουν οι αλήθειες χα χα του βλ@κα.Κοίτα να δεις που θα βγώ και προφήτης χα χα. Μόλις γκούγκλαρα trap metal και apparently υπάρχει ! χα χα, ήδη απο το 2016.
Ευτυχώς δεν ασχολούμαι απο τα 90 s χα χα.
'Εχει και ωραίους στίχους βλέπω " Crusify Thy infant, Son of a Whore" . Αυτοί βέβαια είναι κουλτούρα με τις υψηλής ποιότητας υπαρξιακές, φιλοσοφικές και θεολογικές ανησυχίες στους στίχους τους , έχει και αλλά τραγούδια με βρισιές για την μάνα μας, τις αδελφές μας, χειρότερα απο τους trappers. Εξέλιξη. Μέταλ το είδος πασπαρτού. χα χα.
Το μέλλον της Μέταλ χα χα (και οι μεταλάδες μούγκα , καμιά κριτική, τους αρέσουν όλα χα χα)
Κανουν σάμπλ τις κιθάρες σαν την τράπ . χα χα.
Αλλά αφού εχουν δις views Οκ, θα το καταπιούν και αυτό οι μεταλάδες όπως κάνουν απο το 90, οι περισσότεροι αφού γκρινιάξουν πρώτα. χα χα
Βρε συ Jag, δεν λέω εγω τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα. Τι με νοιάζει ? και δεν είναι το ζητούμενο.. Απλώς να ξέρουμε τι γίνεται.Πολλά μέταλ κομμάτια πανκίζουν, κάθε δίσκος είναι διαφορετικός δεν είναι κακό αυτό. Προσπαθούν να προσελκύσουν κοινό.
Η τραπ δεν με αφορά.![]()
Ωχ... τα 'βαλε και με τα στουντιάκια μας τώρα!Παίρνανε τουλάχιστον τον χρόνο να κάνουν ενα καλό και σωστό beat με μπάσο. Και με κανονικά όργανα, όχι βλακείες σε bedroom studio's.![]()
Εξαιρούνται οι παρόντες και ο 2J. Εξάλλου δικές σου δουλειές, έχουμε ακούσει και είναι καλές.Ωχ... τα 'βαλε και με τα στουντιάκια μας τώρα!
εμένα πάντως είναι πραγματικά ...bedroom
φαίνονται και ...τα σκεπάσματα!