- Reaction score
- 11.740
Πες μας την ιστορία των Quad!
οταν ερθει η ωρα θα πω. και την ιστορια. εκρεμει το θεμαΠες μας την ιστορία των Quad!
Εύγε, δικό μας παιδί είσαι.100 ντιμπια και βαλε
Πίστευε και.μη ερεύνα.Παιδιά ο κύριος Χρήστος ευχαριστιέται τον χώρο του και το ηχοσύστημά του.
Πιστεύω στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζονται αναβαθμίσεις,πιστεύω να με καταλαβαίνετε.
Τα κουαντ;Είναι εφικτό αυτό με τα 989; Άντε και έβαλε σαμπ(ς), μπορούν να ακολουθήσουν στάθμες ως δορυφόροι;
Αν είχες και μικρόφωνο και λίγη εμπειρία, θα ήταν καλή ιδέα...Εγώ πάω συνέχεια.
α τώρα σώθηκες.Αν είχες και μικρόφωνο και λίγη εμπειρία, θα ήταν καλή ιδέα...
οχι το εχω κανει. δενΕίναι εφικτό αυτό με τα 989; Άντε και έβαλε σαμπ(ς), μπορούν να ακολουθήσουν στάθμες ως δορυφόροι;
Ναι ρε, δε μπορούν. Για πέταμα είναι.οχι το εχω κανει. δεν
μα τωρα εχουμε την εγνατιαΚρίμα που είναι μακρυά.
ναιΈτσι είναι και όλα τα 6-ιντσα, για πέταμα. Ρε δε πα να'ναι ακριβά και atc και ο,τι θες; Για πέταμα, δε κάνουν.
Ε, είναι απλό.πολυκαναλο, τι ειναι αυτο δεν το ξερω
Πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω άντε τώρα να το εξηγήσεις αυτό στον κάθε Hiεντα.ενεργα θα αγοραζα με ματια ερμητικα κλειστα.πολυκαναλο, τι ειναι αυτο δεν το ξερω
Post automatically merged:
μρε κωστα εγω θελω 110ντιμπια για να ακουω κλασικη μουσικη να ακουω τα πιανα τα πιανισιμα τα μετζο φορτε τα φορτε και τα φορτισιμα κρεσεντο λεγεται στη μουσικη σε ολα τα αλλα ειδη μουσικης περιλαμβανομενου του μομπη ακουω στα 70ντιμπια αιντα 80 το πολυ