Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.413
Η μισή ντροπή δική μου, η υπόλοιπη του κατασκευαστή τους. :tongue:

Παν οι εποχές που ακούγαμε μαγεμένοι ένα βγιολί στο βάθος από τα κουαντ, να σιγομουρμουρίζει ένα απαλό μοτίβο με ωραιότατες χροιές, και να λέμε "Ω τι βάθος είναι αυτό που βγάζει τ'άτιμο", κι όντως, πολύ βάθος, ακόμα και στο Σούπερμαν της Λόρι της Άντερσον.

Μόνο που αυτά τα ωραία, είτε στις χροιές είτε στο βάθος, τα βγάλαμε και μ'άλλους τρόπους κάποτε....
Τι έμεινε λοιπόν;
Μια γλυκιά ανάμνηση όταν ήμασταν παιδάκια. ;)

Reaction score
56
Δεν βγάζουν τα περίπου 105 db που βασανιστικά υπέφερα κάνοντας ακρόαση στον φίλο Χρήστο.......
Αλλά ακούς μουσική και όχι ένταση. Τα μεγάφωνα μετά από χρόνια πειραματισμού Τέλος.
Μεμβράνη και μάλιστα ηλεκτροστατική όχι μαγνητοστατική.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Βεβαίως, θα το βάλω στο σέρβερ. Να στρώσουν και τα χρώματα στα σαγόνια του καρχαρία. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όπου και να τα βάλεις Ντοκ....
Θα κλάψεις λεμεεεε!!!! :wink: :wink:
Θα δουν χαρά επιτέλους τα μηχανήματα σου με τις π@π@ριες που τα ταιζεις ρεύμα...:roflmao::roflmao::roflmao::lol::lol::lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.413
Θα δουν χαρά επιτέλους τα μηχανήματα σου με τις π@π@ριες που τα ταιζεις ρεύμα...
Άσε άσε, φρίκη.
Μου πέφτει κι ο γενικός, φαντάσου, λυγίζει το αυτοματάκι παίρνει παραμαζωμα και τον αντιηλεκτροπληξιακό γίνεται γενική συσκότιση στο τετράγωνο όλο, δεν αντέχει η γραμμή από τον πίνακα, υπάρχει θέμα που ανοίγω 37 τελικούς ενισχυτές (σε λίγο 40) για να ακούσω μουσική, οπότε περιμένω ηλεκτρολογο τώρα να τραβήξει νέα γραμμή από πίνακα, καραενισχυμένη όσο γίνεται, μήπως σωθώ από τις πτώσεις βραδιάτικα να τρέχω στον πίνακα με φως από το κινητό, ζω ένα δράμα σε λέω. :lol::lol::lol:

Ευτυχώς έχω βάλει προβολέα σε γιουπιες, και σε άλλο γιουπιες το σέρβερ και τον τρινοβ, να μη πέφτουν αυτά τουλάχιστον, τα άλλα ας πέσουν, δε πειράζει, μόλις περάσω νέα γραμμή θα παν καρφί κι αυτά. Μάλλον το δεύτερο τζενελεκ ξεχείλισε το ποτήρι της κατανάλωσης στο άναμμα, πέφτει το σύμπαν όλο σε λέω.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Post automatically merged:

σύστημα του Χρήστου και ο χώρος άψογος αλλά μετά από 2 με 3 ώρες ..... βουιζαν τα αυτιά μου για μέρες....
Έτσι προβλέπεται και στο λάιβ, ένα σετακι ντράμς έχει η ροσιναντε για πέρνα λίγο να σε φτιάξει τον κοχλία στιφάδο... :lol: :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην αντέξεις δεκάλεπτο στην Ρόζι, ούτε πεντάλεπτο δε βγάζεις καημένε μου, συγκοποέμφραγμα θα πάθεις. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με τη σωστή μουσική, και σε μένα δε βγάζεις δεκάλεπτο εύκολα, μάλλον θα φύγεις με ναυτία για την τουαλέτα να πας να ξεράσεις μέχρι και τα χθεσινοβραδινά φαγητά.. :tongue:

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.091
Αλλά ακούς μουσική και όχι ένταση.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Όταν το κατανοήσετε αυτό, θα απομακρυνθείτε ένα χιλιόμετρο από το high end και θα πλησιάσετε ένα βήμα τη μουσική.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.649
Άσε άσε, φρίκη.
Μου πέφτει κι ο γενικός, φαντάσου, λυγίζει το αυτοματάκι παίρνει παραμαζωμα και τον αντιηλεκτροπληξιακό γίνεται γενική συσκότιση στο τετράγωνο όλο, δεν αντέχει η γραμμή από τον πίνακα, υπάρχει θέμα που ανοίγω 37 τελικούς ενισχυτές (σε λίγο 40) για να ακούσω μουσική, οπότε περιμένω ηλεκτρολογο τώρα να τραβήξει νέα γραμμή από πίνακα, καραενισχυμένη όσο γίνεται, μήπως σωθώ από τις πτώσεις βραδιάτικα να τρέχω στον πίνακα με φως από το κινητό, ζω ένα δράμα σε λέω. :lol::lol::lol:

Ευτυχώς έχω βάλει προβολέα σε γιουπιες, και σε άλλο γιουπιες το σέρβερ και τον τρινοβ, να μη πέφτουν αυτά τουλάχιστον, τα άλλα ας πέσουν, δε πειράζει, μόλις περάσω νέα γραμμή θα παν καρφί κι αυτά. Μάλλον το δεύτερο τζενελεκ ξεχείλισε το ποτήρι της κατανάλωσης στο άναμμα, πέφτει το σύμπαν όλο σε λέω.... :lol: :lol: :lol: :lol:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Άσε άσε, φρίκη.

Έτσι προβλέπεται και στο λάιβ, ένα σετακι ντράμς έχει η ροσιναντε για πέρνα λίγο να σε φτιάξει τον κοχλία στιφάδο... :lol: :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην αντέξεις δεκάλεπτο στην Ρόζι, ούτε πεντάλεπτο δε βγάζεις καημένε μου, συγκοποέμφραγμα θα πάθεις. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με τη σωστή μουσική, και σε μένα δε βγάζεις δεκάλεπτο εύκολα, μάλλον θα φύγεις με ναυτία για την τουαλέτα να πας να ξεράσεις μέχρι και τα χθεσινοβραδινά φαγητά.. :tongue:
1) επιτέλους θα γίνεις άνθρωπος με τη ξεχωριστή γραμμή ( σε πμ να σου πω και τι καλώδια να περάσεις στη dedicated γραμμή, μη το πω φορα-παρτιδα και σε πάρουν στο.. μεζέ!!) :wink: :wink:
2) αντέχω χαλαρά 3-4 ωρίτσες σε δωματιακι με τη ντράμς να βαράει ασυστολα!!.. προϋπηρεσία βλέπεις..
3)δε ξέρω αν αντέχω όμως το ίδιο ... και τη @Rosinante.... :lol::lol::lol:άσε που δε θα με καλέσει, γιατί θα πρέπει να ακούσω..και τους πλανήτες της.... και μετά το δούλεμα θα πέσει σύννεφο!!:roflmao::roflmao::roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
αυτα χρεπια πολυπριζα που εχεις κωστα ειναι του ποπου αμα θες σου στελνω σαλονικα πολυπριζο σπεσιαλε να βαλεις 10000 βατ :) ;):gamer:
Πες του τα!!
Ύστερα θα καταλάβει ότι δε χρειαζόταν τόσα ηχεία, απλά καλύτερη τροφοδοσία!:lolsign::lolsign::lolsign:

Reaction score
15.469
Βρε παιδια ?
μια ερωτηση
αλλα μη με βαρεσετε ε ?
σ' αυτα τα μεμβρανοηλεκτοστατικοαποτετοια η μεμβρανη ειναι υπο ταση σωστα ?
με τα κουνουπια το καλοκαιρι κανουν κατι ?
ευχαριστω !

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
δεν κανουν τιποτα με τα κουνουπια ολδυ μου

λεανδρε που ειναι ο νικος δεν τον βλεπω στο αβσαιτ

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.058
η συζυγος ειναι φιλολογος δυστυχως σε λυκειο
Και η δικιά μου. Στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Λευκάδας, αλλά είναι και καθηγήτρια πιάνου, με δίπλωμα (και σε θεωρητικά). Σε λίγο καιρό, είναι πολύ πιθανό να έρθουμε Γιάννενα για την παρουσίαση βιβλίου μιας φίλης της. Αν δεν πρόκειται να προκαλέσουμε αναστάτωση, πολύ θα ήθελα να έρθουμε να ακούσουμε το σετάπ σου, αν βρούμε χρόνο κι εμείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas