Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.167
Ναι ? για πέστα εσυ που τα ξέρεις καλύτερα και είσαι και ο ιστορικός της μέταλ χα χα. Με δικά σου λόγια όμως, όχι αναφορές και άρθρα.

Να στενοχωρηθώ αποκλείεται, γιατί ξέρεις που την έχω γραμμένη την μέταλ και ιδίως τους ιστορικούς της ? :D
Ακριβώς επειδή ξέρω πού έχεις γραμμένη τη μουσική που μου αρέσει δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο μαζί σου. Δεν έχει νόημα, ούτε ουσία. Επίσης, είσαι προκλητικός χωρίς λόγο.

Θα σου δώσω, όμως, λίγη τροφή για σκέψη. Εάν θεωρείς ότι το metal καταστράφηκε - για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει σημασία - τότε κάποιο λάθος έχει η θεώρησή σου.

Reaction score
22.068
Ακριβώς επειδή ξέρω πού έχεις γραμμένη τη μουσική που μου αρέσει δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο μαζί σου. Δεν έχει νόημα, ούτε ουσία. Επίσης, είσαι προκλητικός χωρίς λόγο.

Θα σου δώσω, όμως, λίγη τροφή για σκέψη. Εάν θεωρείς ότι το metal καταστράφηκε - για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει σημασία - τότε κάποιο λάθος έχει η θεώρησή σου.
Προκλητικός πρώτος έγινες εσυ , λέγοντας ότι γράφω ανακρίβειες και άσχετα. Αυτά που λέω ισχύουν όλα και είναι αποδεκτά ιστορικά απο μουσικολόγους. Το εαν θεωρώ εγω ότι καταστράφηκε, δεν είναι λόγος για κριτική σε γραφόμενα ή να πείς κάποιον άσχετο. Τώρα εαν εννοείς κάποιον άσχετο επειδή δεν του αρέσει το μέταλ (παλιότερο, νεότερο ή οτιδήποτε) ... τι να σου πω.
Οι Manowar είναι καλοί. Ευτυχώς που υπ'ηρξε το epic και συμφωνικό μέταλ και η παλιά καλή σχολή. Πάνε και αυτά.

Σε λίγο με τα drum machine ή και το τέμπο αυτών σε λίγο οι μεταλάδες θα κάνουν τραγούδια μαζί με τους τράπερς για 14 χρονα. χα χα και ο κόσμος θα λέει γουάου χα χα.

¨ας πεί κάποιος στους σύγχρονους μεταλάδες ότι πιο γρήγοροι απο το Μαλμστιν δεν θα γίνουν ποτέ.... όχι τίποτε άλλο, να το χωνέψουν επιτέλους, και να μας αφήσουν ήσυχους και να μην μας πρήζουν το λέω. χα χα

Last edited:

Reaction score
22.068

Σχόλιο απο κάτω τύπου που έχει καταλάβει τι έχει γίνει χα χα :

++ 90’s were blessed with amazing talent R&B and rap when you hear they’re classics you feel the chills and you get filled with so many memories damn we just never thought it would end ++

Reaction score
22.068

...να σας δείξω πως χορέυεται το γκρουβ μέταλ :D
Ναι ο Rob is the only one who get's it :D :D

Φίλμ χόρορ μέταλ, γκρούβ μέταλ, πάνκ μέταλ, ντέθ μέταλ, γκριντζ μέταλ, μπλάκ μέταλ, έπικ μέυαλ, συμφόνικ μέταλ, ντουμ μέταλ και 1002 άλλα μέταλ. χα χα. Για κάθε διαφορετικό chord έχουν κάνει και είδος μέταλ. Το ίδιο και στην πάνκ. Εντάξει μάθανε να παίζουν και που καταλήξαμε ? σε fast trapper tempos . :D

Reaction score
22.068

Παίρνανε τουλάχιστον τον χρόνο να κάνουν ενα καλό και σωστό beat με μπάσο. Και με κανονικά όργανα, όχι βλακείες σε bedroom studio's. :D

Reaction score
22.068
επειδή ξέρω πού έχεις γραμμένη τη μουσική που μου αρέσει
Τίποτε δεν έχεις καταλάβει. :D
Λίγο από όλα μωρέ να γαργαλάμε τα αυτιά μας :cool:

Είδες τι ωραία που είναι όταν είναι ακουστικά. :DΑπο εκεί να καταλάβεις τι γίνεται.

Υ.Γ : Και στον Κο Χρήστο θα αρέσει χα χα.

Αυτό βέβαια "κρατάει" και έτσι

• Like
Reactions: jag

jag

Reaction score
30.520
Τίποτε δεν έχεις καταλάβει. :D

Είδες τι ωραία που είναι όταν είναι ακουστικά. :DΑπο εκεί να καταλάβεις τι γίνεται.

Υ.Γ : Και στον Κο Χρήστο θα αρέσει χα χα.
...τα ψάχνω τα ακούστικ :biggrin: είναι πιο 8-)

Reaction score
22.068
...τα ψάχνω τα ακούστικ :biggrin: είναι πιο 8-)
Η μέταλ πάντα ήταν μελωδική, ιδίως σχετικά με το χάρντ ρόκ. Μην κοιτάς πως κατάντησαν τα πράγματα.

Να και ενα απο τα πρώτα ¨πανκρόκθρας" τους. 1983 ε ....

Οι Άγγλοι κάνουν το παιχνίδι στα πάντα, και στη μέταλ. Άσε τι νομίζει ο κόσμος. χα χα

καλοκαιρινό (του 90'ς χα χα):

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.297
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris