Να ρωτησω κατι ???

Reaction score
62
Εσυ ενοχληθηκες στη περιπτωση αυτη ?
Με ενόχλησε, όσο θα με ενοχλούσε με οποιονδήποτε. Αλλά σίγουρα θα με πείραζε πιο πολύ, αν η αγγελία ήταν δικιά μου..

Reaction score
1.213
Με ενόχλησε, όσο θα με ενοχλούσε με οποιονδήποτε. Αλλά σίγουρα θα με πείραζε πιο πολύ, αν η αγγελία ήταν δικιά μου..

Αφου ξερεις που θα παει η κουβεντα..ας το αφησουμε καλυτερα..καλα δεν ειμαστε ετσι..ολοι μια χαρουμενη παρεα...

Αστο... θα φερω παραδειγματα ποστ και threads σε αντιπαραθεση και εκει κανεις δεν θα μπορει να μου πει τιποτα...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.

Ας δωσουν το παραδειγμα πρωτοι αυτοι που δισμαρτυρηθηκαν και θα ακολουθησω και εγω..

Reaction score
2
Λοιπον, Μελετη, θα σου πω την δικη μου αποψη (πιθανως να εκφραζει και αλλα μελη και συντονιστες), χωρις υπεκφυγες και χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.

Το AVSite ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το προσωπικο σου blog. Προσπαθησα να στο εξηγησω και την προηγουμενη φορα με το θεμα του Κογια, το εφερνα απ'εξω απ'εξω για 2 σελιδες, αλλα δεν θυμαμαι να καταφερα κατι. Θα κανω αλλη μια προσπαθεια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για αστειες εικονες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για χαβαλε.

Το κυριοτερο. Δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ συντονιστης υποχρεωμενος να απολογηθει σε σενα για τις αποψεις του και τις ενοχλησεις του. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο κανενα μελος της συντονιστικης ομαδας να ζητησει την γνωμη σου πριν πραξει. Το καθε φορουμ ανηκει στα μελη του, αλλα νομιζω οτι αυτη την εννοια την εχεις καταλαβει λιγο λαθος. Αυτο σημαινει οτι εσυ εισαι η υλη και το περιεχομενο του φορουμ. ΔΕΝ σημαινει οτι εισαι η διοικηση του.

Υπαρχει μια κοινη αποψη οτι δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να περιοριζουμε το τι θα γραφουν τα μελη, αρκει τα γραφομενα τους να ειναι εντος καποιων οριων. Θεωρουμε τα μελη αρκετα ωριμα, και προτιμουμε να μπορουν να καταλαβουν αυτα τα ορια, να τα θεσουν μονοι τους, και να μην χρειαζεται η παρεμβαση μας, απο το να τους τα ορισουμε εμεις και να βαινουν μεσα σε αυτα. Ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι υπαρχει μια τρομερη ελαστικοτητα για αυτα τα ορια. Αλλα, απο οποια μερια και να το κοιταξω ρε Μελετη, ο χαβαλες στις αγγελιες ειναι ΕΚΤΟΣ οριων.

Οταν καποιος συντονιστης διαπιστωσει οτι εισαι εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια, εχει καθε δικαιωμα να σου κανει παρατηρηση. Δυστυχως, για αυτο που θελω να πω, δεν μπορω να βρω πιο περιεκτικη εκφραση. Οταν εχεις βγει εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια λοιπον, και δεχεσαι παρατηρηση, δεν σε παιρνει να ζητας και τα ρεστα. And that's it.

Θα σου προτεινα για ακομη μια φορα να εισαι πιο προσεχτικα με τα αυγα του καθενος, απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα σχολιαζεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Να ρωτησω κατι ???

Αστο... θα φερω παραδειγματα ποστ και threads σε αντιπαραθεση και εκει κανεις δεν θα μπορει να μου πει τιποτα...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.
Ημουν σιγουρος πως θα το λεγες!
Μονο που το ''γιατι αυτος και οχι κι εγω'' δεν ειναι για μας!

Reaction score
62
Αφου ξερεις που θα παει η κουβεντα..ας το αφησουμε καλυτερα..καλα δεν ειμαστε ετσι..ολοι μια χαρουμενη παρεα...

Ας δωσουν το παραδειγμα πρωτοι αυτοι που δισμαρτυρηθηκαν και θα ακολουθησω και εγω..
Θέλω να καταλάβεις κάτι και τέλος απο μένα:

Βλέπεις ότι στην πλάκα υπάρχει ελαστικότητα, σε οποιοδήποτε θέμα και να πάρεις. Αλλά στις αγγελίες τα πράγματα είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι πιο αυστηρά. Βλέπεις να κάνουν πολλοί πλάκα εκεί? Και όσοι έχουν κάνει, τουλάχιστον για μένα είναι φάουλ. Δεν νομίζω να σε κατηγόρησε κανείς για κάποιο άλλο θέμα, εκτος κι αν ενοχλήθηκε ο δημιουργός του, κάτι που θεωρώ εύλογο...

Reaction score
1.213
Λοιπον, Μελετη, θα σου πω την δικη μου αποψη (πιθανως να εκφραζει και αλλα μελη και συντονιστες), χωρις υπεκφυγες και χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.

Το AVSite ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το προσωπικο σου blog. Προσπαθησα να στο εξηγησω και την προηγουμενη φορα με το θεμα του Κογια, το εφερνα απ'εξω απ'εξω για 2 σελιδες, αλλα δεν θυμαμαι να καταφερα κατι. Θα κανω αλλη μια προσπαθεια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για αστειες εικονες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για χαβαλε.

Το κυριοτερο. Δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ συντονιστης υποχρεωμενος να απολογηθει σε σενα για τις αποψεις του και τις ενοχλησεις του. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο κανενα μελος της συντονιστικης ομαδας να ζητησει την γνωμη σου πριν πραξει. Το καθε φορουμ ανηκει στα μελη του, αλλα νομιζω οτι αυτη την εννοια την εχεις καταλαβει λιγο λαθος. Αυτο σημαινει οτι εσυ εισαι η υλη και το περιεχομενο του φορουμ. ΔΕΝ σημαινει οτι εισαι η διοικηση του.

Υπαρχει μια κοινη αποψη οτι δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να περιοριζουμε το τι θα γραφουν τα μελη, αρκει τα γραφομενα τους να ειναι εντος καποιων οριων. Θεωρουμε τα μελη αρκετα ωριμα, και προτιμουμε να μπορουν να καταλαβουν αυτα τα ορια, να τα θεσουν μονοι τους, και να μην χρειαζεται η παρεμβαση μας, απο το να τους τα ορισουμε εμεις και να βαινουν μεσα σε αυτα. Ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι υπαρχει μια τρομερη ελαστικοτητα για αυτα τα ορια. Αλλα, απο οποια μερια και να το κοιταξω ρε Μελετη, ο χαβαλες στις αγγελιες ειναι ΕΚΤΟΣ οριων.

Οταν καποιος συντονιστης διαπιστωσει οτι εισαι εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια, εχει καθε δικαιωμα να σου κανει παρατηρηση. Δυστυχως, για αυτο που θελω να πω, δεν μπορω να βρω πιο περιεκτικη εκφραση. Οταν εχεις βγει εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια λοιπον, και δεχεσαι παρατηρηση, δεν σε παιρνει να ζητας και τα ρεστα. And that's it.

Θα σου προτεινα για ακομη μια φορα να εισαι πιο προσεχτικα με τα αυγα του καθενος, απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα σχολιαζεις.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48533

Sticky θεμα μιας τεχνικης κατηγοριας οπου ο ιδιος ο συντονιστης βαραει μουτζες σε μελη.Φυσικα ολα εγιναν στα ''ορια '' της πλακας..παρολο που αυτη η κατηγορια ειναι ορατη σε εκατονταδες μελη , ακομα και καινουργια μελη.Προσεχτε..συντονιστης..που θα επρεπε να δινει το παραδειγμα..

Δηλαδη πιασε το ..σπασμενο αυγο και κουρετο.Και περιμενει να τον παρω και στα σοβαρα...

Εναν συντονιστη με μηδενικη συμμετοχη που οι αγγελιες που εχει ανοιξει για τα pc ειναι περισοτερες και απο τα ιδια τα θεματα του.Εναν συντονιστη που αναλωνει το χρονο του στο φορουμ ψαχνοντας οff topic μηνυματα..

Καλα κρασια..

Reaction score
14
αρχίσαααααμε....

παιδιά η βάρδυα μου τελειώνει ας τον αναλάβει άλλος...

Μελέτη το κούρασες...

Reaction score
0
Μελέτη λυπάμαι γιατί όσο το συνεχίζεις εκτίθεσαι όλο και περισσότερο.

Reaction score
1.213
Κυριοι για να τελειωνουμε...δεν ειμαι διατεθειμενος να παιξω το παιχνιδι αυτο..μονο και μονο απο σεβασμο στο φορουμ.

Μπορω να δωσω απειρα παραδειγματα θεματων οπου φαινεται καθαρα οτι αυτοι που τωρα διαμαρτυρονται ειναι αυτοι που κανουν τα ιδια και χειροτερα.

Το ειπα...δωστε το παραδειγμα εσεις πρωτα (και κυριως οι συντονιστες ) για να κολουθησουμε και εμεις .

Αλλιως μην παραπονιεστε ..πολυ απλα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μελέτη, γιατί είσαι τόσο επιθετικός σήμερα;

Τους περισσότερους από εμας κάποιες φορές μας έχει γίνει σύσταση ή παρατήρηση... Και σ' όσους δεν έτυχε, πιθανότατα θα τύχει στο μέλλον. Πολλές φορές όπως μιλάμε απερίσκεπτα, γράφουμε και απερίσκεπτα, παρασυρόμαστε ή ξεχνιόμαστε. Οι συστάσεις είναι για να ξαναρχόμαστε στα ίσια μας, όχι γιατί κάποιος δεν μας χωνεύει...

Reaction score
164
Λοιπόν Μελέτη, για να τελειώνουμε...
Πλάκα κάνουμε όλοι, καλώς ή κακώς. Καλό είναι να περιοριστεί στη ΔΟΘ, να μην χαλάμε σοβαρά θέματα όπως είναι οι αγγελίες.
Και εγώ έχω κάνει πλάκα εκεί που δεν έπρεπε, και ο Σταύρος, και όλοι. Αλλά μην αρχίζεις αυτά που κάναμε στο νηπιαγωγείο, μεγάλα παιδιά (νομίζω ότι) είμαστε.
Έκανες λάθος, βγες αντρίκεια και παραδέξου το. Δέξου την παρατήρηση με αξιοπρέπεια. Το τι έκαναν οι άλλοι, είναι άλλο θέμα.

Reaction score
1.213
Λοιπόν Μελέτη, για να τελειώνουμε...
Πλάκα κάνουμε όλοι, καλώς ή κακώς. Καλό είναι να περιοριστεί στη ΔΟΘ, να μην χαλάμε σοβαρά θέματα όπως είναι οι αγγελίες.
Και εγώ έχω κάνει πλάκα εκεί που δεν έπρεπε, και ο Σταύρος, και όλοι. Αλλά μην αρχίζεις αυτά που κάναμε στο νηπιαγωγείο, μεγάλα παιδιά (νομίζω ότι) είμαστε.
Έκανες λάθος, βγες αντρίκεια και παραδέξου το. Δέξου την παρατήρηση με αξιοπρέπεια. Το τι έκαναν οι άλλοι, είναι άλλο θέμα.

Η υπαρχει ισοτητα στο φορουμ η δεν υπαρχει .Αν καποιος μου πει αντρικια οτι εκανε ο ιδιος προσωπικα παρατηρηση σε οσους συμμετειχαν σε αντιστοιχα πλακατζιδικα θεματα με τον ιδιο τροπο που το εκανα και εγω (ακομα και συντονιστες ) τοτε θα ζητησω συγνωμη.

Ας ξεκινησουμε απο τις αγγελιες αφου ειναι το θεμα μας...

Μεχρι τοτε λυπαμαι....αλλα δεν...

Reaction score
164
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις, ή να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Σε βολεύει να πούμε ότι αρχίζουμε από τώρα; Κάποιος πρέπει να τη φάει πρώτος. Και την έφαγες εσύ.

Reaction score
62
Η υπαρχει ισοτητα στο φορουμ η δεν υπαρχει .Αν καποιος μου πει αντρικια οτι εκανε ο ιδιος προσωπικα παρατηρηση σε οσους συμμετειχαν σε αντιστοιχα πλακατζιδικα θεματα με τον ιδιο τροπο που το εκανα και εγω (ακομα και συντονιστες ) τοτε θα ζητησω συγνωμη.

Ας ξεκινησουμε απο τις αγγελιες αφου ειναι το θεμα μας...

Πρώτο και καλύτερο για τις αγγελίες, ότι ήταν για πολύ καιρό κλειδωμένες, επειδή είχαν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά. Τι παραπάνω απο αυτό θές???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά Μελέτη. Σε όλες τις κατηγορίες (και πιθανότατα στα περισσότερα φόρουμ).
Μία παρέκβαση, αν δεν είναι προσβλητική ή αισχρή, μπορεί και να αφεθεί να περάσει έτσι. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί είναι μια εξαίρεση. Στη δεύτερη όμως, το πράγμα αρχίζει να γίνεται τάση. Κι εκεί, γίνεται η παρατήρηση. Και τότε ο δεύτερος λέει ''γιατί όχι στον πρώτο''? Κι έχει κάποιο δίκιο, αλλά μέχρι εκεί...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Απάντηση: Να ρωτησω κατι ???

Πολύ το κουράζουμε το θέμα και πάει 12 η ώρα.
Για μένα πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα αυτό.
Δεν έγινε και τίποτα τόσο σπουδαίο. Μια παρατήρηση όλη κι όλη.

Άντε καληνύχτα παιδάκια. Σας αφήνω.

GTX

Reaction score
39
Κυριοι για να τελειωνουμε...δεν ειμαι διατεθειμενος να παιξω το παιχνιδι αυτο..μονο και μονο απο σεβασμο στο φορουμ.

Μπορω να δωσω απειρα παραδειγματα θεματων οπου φαινεται καθαρα οτι αυτοι που τωρα διαμαρτυρονται ειναι αυτοι που κανουν τα ιδια και χειροτερα.

Το ειπα...δωστε το παραδειγμα εσεις πρωτα (και κυριως οι συντονιστες ) για να κολουθησουμε και εμεις .

Αλλιως μην παραπονιεστε ..πολυ απλα.
Μελέτη επειδή το κούρασες και ειλικρινά δεν είμαι για να γράφω σεντόνια βραδιάτικα.

Τα πράγματα είναι απλά. Από τότε που άρχισες να γράφεις στο avsite spammaρεις χωρίς έλεος. Μπαίνεις στο οποιοδήποτε thread και αρχίζεις offtopic, smilies και χαβαλέ. Τελευταίο θύμα σου είναι οι αγγελίες, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, το έχεις ξανακάνει στην αγγελία του Τσαρουχά μήπως επειδή δε σου έγινε σύσταση τότε θεώρησες ότι μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος??? Μήπως εγω δεν έχω προσπαθήσει να στο εξηγήσω ξανά επί προσωπικού???

Μήπως είναι η πρώτη φορά που το ακούς λοιπόν???
Μήπως πρέπει τελικά να φτάσουμε στο σημείο να σου πούμε - Μελέτη θα μπορείς να κάνεις μόνο 3 post τη μέρα χαβαλέ??

Μήπως πρέπει επι τέλους να κατάβεις που είναι αυτά τα όρια???

Κατάλαβε το ο χαβαλές και η πλάκα κάπου έχει και όριο και εσύ το ξεπερνάς καθημερινά.

Τα:

πρέπει να σου πω ότι το μόνο που κάνουν είναι να σε φέρνουν σε χειρότερη θέση από αυτή που είσαι ήδη.

Reaction score
1.213
Τελευταίο θύμα σου είναι οι αγγελίες, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, το έχεις ξανακάνει στην αγγελία του Τσαρουχά μήπως επειδή δε σου έγινε σύσταση τότε θεώρησες ότι μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος??? Μήπως εγω δεν έχω προσπαθήσει να στο εξηγήσω ξανά επί προσωπικού???

.
Εκανες αναλογη συσταση η τοποθετηση εδω ?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48210

Εσυ προσωπικα..εκανες σαν συντονιστης αναλογη συσταση ...ας πουμε στο συντονιστη της κατηγοριας που εκανε πλακα με την αγγελια μου ?

ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ? ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΡΕΑΛΙΤΥ , ΤΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Υ.Γ Σας παρακαλεσα να μην δωσετε συνεχεια..πανω που ειμουν ετοιμος και να δεχτω το σχολιο του unfo..''να ξεκινησουμε απο τωρα''..η καπως ετσι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members