- Reaction score
- 14
αλλα λέμε αλλά πιάνεις.... βρέ Μελέτη... εχεις καθυστέρηση?
Με ενόχλησε, όσο θα με ενοχλούσε με οποιονδήποτε. Αλλά σίγουρα θα με πείραζε πιο πολύ, αν η αγγελία ήταν δικιά μου..Εσυ ενοχληθηκες στη περιπτωση αυτη ?
Με ενόχλησε, όσο θα με ενοχλούσε με οποιονδήποτε. Αλλά σίγουρα θα με πείραζε πιο πολύ, αν η αγγελία ήταν δικιά μου..
Ημουν σιγουρος πως θα το λεγες!Αστο... θα φερω παραδειγματα ποστ και threads σε αντιπαραθεση και εκει κανεις δεν θα μπορει να μου πει τιποτα...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.
Θέλω να καταλάβεις κάτι και τέλος απο μένα:Αφου ξερεις που θα παει η κουβεντα..ας το αφησουμε καλυτερα..καλα δεν ειμαστε ετσι..ολοι μια χαρουμενη παρεα...
Αστο... θα φερω παραδειγματα ποστ και threads σε αντιπαραθεση και εκει κανεις δεν θα μπορει να μου πει τιποτα...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας.
Ας δωσουν το παραδειγμα πρωτοι αυτοι που δισμαρτυρηθηκαν και θα ακολουθησω και εγω..
Λοιπον, Μελετη, θα σου πω την δικη μου αποψη (πιθανως να εκφραζει και αλλα μελη και συντονιστες), χωρις υπεκφυγες και χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.
Το AVSite ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το προσωπικο σου blog. Προσπαθησα να στο εξηγησω και την προηγουμενη φορα με το θεμα του Κογια, το εφερνα απ'εξω απ'εξω για 2 σελιδες, αλλα δεν θυμαμαι να καταφερα κατι. Θα κανω αλλη μια προσπαθεια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για αστειες εικονες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολα τα θεματα για χαβαλε.
Το κυριοτερο. Δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ συντονιστης υποχρεωμενος να απολογηθει σε σενα για τις αποψεις του και τις ενοχλησεις του. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο κανενα μελος της συντονιστικης ομαδας να ζητησει την γνωμη σου πριν πραξει. Το καθε φορουμ ανηκει στα μελη του, αλλα νομιζω οτι αυτη την εννοια την εχεις καταλαβει λιγο λαθος. Αυτο σημαινει οτι εσυ εισαι η υλη και το περιεχομενο του φορουμ. ΔΕΝ σημαινει οτι εισαι η διοικηση του.
Υπαρχει μια κοινη αποψη οτι δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να περιοριζουμε το τι θα γραφουν τα μελη, αρκει τα γραφομενα τους να ειναι εντος καποιων οριων. Θεωρουμε τα μελη αρκετα ωριμα, και προτιμουμε να μπορουν να καταλαβουν αυτα τα ορια, να τα θεσουν μονοι τους, και να μην χρειαζεται η παρεμβαση μας, απο το να τους τα ορισουμε εμεις και να βαινουν μεσα σε αυτα. Ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι υπαρχει μια τρομερη ελαστικοτητα για αυτα τα ορια. Αλλα, απο οποια μερια και να το κοιταξω ρε Μελετη, ο χαβαλες στις αγγελιες ειναι ΕΚΤΟΣ οριων.
Οταν καποιος συντονιστης διαπιστωσει οτι εισαι εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια, εχει καθε δικαιωμα να σου κανει παρατηρηση. Δυστυχως, για αυτο που θελω να πω, δεν μπορω να βρω πιο περιεκτικη εκφραση. Οταν εχεις βγει εξω απο τα ηδη τραβηγμενα ορια λοιπον, και δεχεσαι παρατηρηση, δεν σε παιρνει να ζητας και τα ρεστα. And that's it.
Θα σου προτεινα για ακομη μια φορα να εισαι πιο προσεχτικα με τα αυγα του καθενος, απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα σχολιαζεις.
Το πα, δεν το πα?Ημουν σιγουρος πως θα το λεγες!
Μονο που το ''γιατι αυτος και οχι κι εγω'' δεν ειναι για μας!
Λοιπόν Μελέτη, για να τελειώνουμε...
Πλάκα κάνουμε όλοι, καλώς ή κακώς. Καλό είναι να περιοριστεί στη ΔΟΘ, να μην χαλάμε σοβαρά θέματα όπως είναι οι αγγελίες.
Και εγώ έχω κάνει πλάκα εκεί που δεν έπρεπε, και ο Σταύρος, και όλοι. Αλλά μην αρχίζεις αυτά που κάναμε στο νηπιαγωγείο, μεγάλα παιδιά (νομίζω ότι) είμαστε.
Έκανες λάθος, βγες αντρίκεια και παραδέξου το. Δέξου την παρατήρηση με αξιοπρέπεια. Το τι έκαναν οι άλλοι, είναι άλλο θέμα.
Πρώτο και καλύτερο για τις αγγελίες, ότι ήταν για πολύ καιρό κλειδωμένες, επειδή είχαν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά. Τι παραπάνω απο αυτό θές???Η υπαρχει ισοτητα στο φορουμ η δεν υπαρχει .Αν καποιος μου πει αντρικια οτι εκανε ο ιδιος προσωπικα παρατηρηση σε οσους συμμετειχαν σε αντιστοιχα πλακατζιδικα θεματα με τον ιδιο τροπο που το εκανα και εγω (ακομα και συντονιστες ) τοτε θα ζητησω συγνωμη.
Ας ξεκινησουμε απο τις αγγελιες αφου ειναι το θεμα μας...
Μεχρι τοτε λυπαμαι....αλλα δεν...
Μελέτη επειδή το κούρασες και ειλικρινά δεν είμαι για να γράφω σεντόνια βραδιάτικα.Κυριοι για να τελειωνουμε...δεν ειμαι διατεθειμενος να παιξω το παιχνιδι αυτο..μονο και μονο απο σεβασμο στο φορουμ.
Μπορω να δωσω απειρα παραδειγματα θεματων οπου φαινεται καθαρα οτι αυτοι που τωρα διαμαρτυρονται ειναι αυτοι που κανουν τα ιδια και χειροτερα.
Το ειπα...δωστε το παραδειγμα εσεις πρωτα (και κυριως οι συντονιστες ) για να κολουθησουμε και εμεις .
Αλλιως μην παραπονιεστε ..πολυ απλα.
Εκανες αναλογη συσταση η τοποθετηση εδω ?Τελευταίο θύμα σου είναι οι αγγελίες, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, το έχεις ξανακάνει στην αγγελία του Τσαρουχά μήπως επειδή δε σου έγινε σύσταση τότε θεώρησες ότι μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος??? Μήπως εγω δεν έχω προσπαθήσει να στο εξηγήσω ξανά επί προσωπικού???
.