- Reaction score
- 7
Δεν ειναι αυτο που ειναι εκδοτης ο Ανδρεας, ετσι? 

μάλλον το μάζεψαν για να στείλουν ότι περίσσεψε στην επαρχία...Εγω ψαχνω το 2ο τευχος (το οποιο ειναι Ιανουαριου-Φεβρουαριου) ολη την προηγουμενη εβδομαδα. Ακουω συνεχεια το ιδιο: Το μαζεψαν απο τα περιπτερα για να βγει το επομενο!!!! Πριν καλα-καλα φτασει ο Φεβρουαριος στη μεση, το περιοδικο αποσυρθηκε!
Εγώ θυμάμαι εκείνμη την διαφήμιση σερβιέτας που έλεγε "την φοράς περπατάς και πετάς..."Πετάει το CD ? Ναι πετάει
Πετάει ο γαΙδαρος ? Οχι δεν πετάει.
Το θυμάστε αυτό το παιχνιδι που πέζαμε όταν είμασταν μικροί ?
πάντα τα γερόντια ήταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες...Ώρες ώρες, μου θυμίζουμε τα γερόντια στο Μάπετ σόου.
- Όοοοοοχι, πάντα ξεκούτης είσαι...Δηλαδή, όταν διαφωνώ είμαι ξεκούτης, και όταν συμφωνώ είμαι ωραίος! Αχ, βρε Αντώνη πώς τα λες...![]()
Το περιοδικο ειναι στο δευτερο τευχος ακομα. Αν απο τωρα αλλαξει πορεια, τοτε ειναι αξιο της μοιρας του. Παντως αν το κανει, δεν θα εχει κανενα εφοδιο στον ανταγωνισμο με τον ΗΧΟ. Τα κινητα και τις ξυριστικες μηχανες... τα προτιμω απο τον ΗΧΟ!Χαίρομαι που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί προβολέας ή κινητό ή τηλεόραση ή κάτι άλλο άσχετο με το τίτλο του περιοδικού.
Μάλλον εννοούν Ιανουάριο Αθήνα-Θεσ/νίκη, Φεβρουάριο στην υπόλοιπη Ελλάδα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Επισης, καλο θα ηταν να αποφασισουν αν ειναι δημηνιαιο ή μηνιαιο περιοδικο. Αφου 10/2 δεν ηταν στα περιπτερα, γιατι το τευχος γραφει "Ιανουαριος/Φεβρουαριος";