PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.866
Γιάννη και για τις 2 επιλογές εννοείς ?? Έχεις καμία άλλη πρόταση ?Ακριβά αν θες την γνώμη μου.
Γιάννη και για τις 2 επιλογές εννοείς ?? Έχεις καμία άλλη πρόταση ?Ακριβά αν θες την γνώμη μου.
Τα Ψωράλ δεν υπάρχουν ώς πρόταση ωρέ .Τα Ψωράλ δε μετράνε ως πρόταση. Just a reminder.
Kαταρχήν χρόνια πολλά.Θα το δειξω στην γυναικα μου το βραδυ και θα σου πω
Φτου μόλις μίλησα μαζί τους δεν στέλνουν Ελλάδα.....Κώστα το λοιπόν η γυναίκα δέχτηκε να ντύσω το έναν τοίχο στην είσοδο αριστερά με το που μπαίνουμε στο σπίτι και βλέπουμε .
Εγώ πιστεύω εάν κάνουμε την αρχή θα βάλω και στους άλλους αρκεί να είναι όμορφο όπως στις φωτό .
Αύριο θα τους πάρω τηλ γιατί βλέπω πολλές βδομάδες παράδοση .
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από Ελλάδα ?
Ψάξε με forwarder.Φτου μόλις μίλησα μαζί τους δεν στέλνουν Ελλάδα.....![]()
Κοίτα υπάρχουν ξυλουργοί που κάνουν τέτοια πράγματα. Συνήθως για ομορφιά σε καταστήματα. Εάν δεν μπορείς να βρείς κανέναν, μπες σε ένα κατάστημα και ρώτα να σου δώσουν το τηλέφωνο του ξυλουργού που χρησιμοποίησαν για να το κάνουν αυτό. Πάρα πολλά μαγαζία έχουν επιλέξει αυτή την "διακόσμηση". ¨Εαν σου πουν ότι τους το έκανε αρχιτέκτονας ή decorator, πάρε το τηλέφωνο του αρχιτέκτονα. Μετά βάλε εσύ απο πίσω ότι απορροφητικό θές και ότι βάθος θέλεις και σηκώνει η αισθητική ή η στήριξή τους.Φτου μόλις μίλησα μαζί τους δεν στέλνουν Ελλάδα.....![]()
Πριν λίγο μου έβγαλε διαφήμιση εδώ στο forum για αυτό το προϊόν:Φτου μόλις μίλησα μαζί τους δεν στέλνουν Ελλάδα.....![]()
Δεν είναι υποχρεωτικό, ξέρεις.ΑΛλά λέω μιας και μπήκα ας γράψω κάτι.![]()
Ισχύει, αλλά α) σκονίζονται σαφώς ευκολότερα/ξεσκονίζονται σαφώς δυσκολότερα και β) έχει να κάνει με τις διαστάσεις του χώρου και την οπτική αυτού.(μπαινουν κ) οριζοντια τα σλατ ..![]()
εγω ειχα εν ερκετα μεγαλο τοιχο να καλυψω οποτε τα ετοιμα slat walls μου εβγαιναν παρα πολυ ακριβα. πανω απο 2000. αυτα που πολουνται στην ελλαδα ειναι παρα πολυ ακριβα. αν εχεις μηκρος πλατος τοιχο - μεχρι 2 μ. οκ - αλλα για παραπανω δε συμφέρει και τα τη γνωμη μουΣε ευχαριστω
ενταξυ , υποθετω το 1,70 ειναι το πλατος, οποτε το κοστος δεν ξεφευγει τοσο πολυ. απλα να ξερεις οτι αν προκειται να κανεις και αλλους τοιχους θα πρεπει να παρεις μετα το ιδιο.Καλημερα ο πρωτος τοιχος που θελουμε να φτιαξουμε ειναι 2,70 x 1.60 οποτε θα δω τι θα κανω
Τα δικά σου είναι όλο ξύλο. ¨Εχει και διαφορά ακόμη και στον ήχο. Απο τα έτοιμα ποσταρίσθηκαν κάποια αλλά στην ουσία είναι πολυκαρβονικά. Ξέρεις δηλαδή και μαγαζιά που πουλάνε έτοιμα και είναι όλο ξύλο ;εγω ειχα εν ερκετα μεγαλο τοιχο να καλυψω οποτε τα ετοιμα slat walls μου εβγαιναν παρα πολυ ακριβα. πανω απο 2000. αυτα που πολουνται στην ελλαδα ειναι παρα πολυ ακριβα. αν εχεις μηκρος πλατος τοιχο - μεχρι 2 μ. οκ - αλλα για παραπανω δε συμφέρει και τα τη γνωμη μου
οποτε το ανέλαβε ενας φιλος μου μαραγκος που το εκανε άψογο με πολυ λιγοτερα χρηματα και το χρωμα ακριβως που ηθελα.
Όχι δεν νομίζω να υπάρχουν όλο ξύλο. Το κόστος νομίζω θα ανέβαινε πολύ τότε.Τα δικά σου είναι όλο ξύλο. ¨Εχει και διαφορά ακόμη και στον ήχο. Απο τα έτοιμα ποσταρίσθηκαν κάποια αλλά στην ουσία είναι πολυκαρβονικά. Ξέρεις δηλαδή και μαγαζιά που πουλάνε έτοιμα και είναι όλο ξύλο ;