Ξερος ηχος στο πικ απ

Reaction score
12.626
Σωστά. Με βινύλιο και λάμπα μαζί, από την πολλή ζεστασιά καίγεσαι.

gid

Reaction score
10.201

Reaction score
460
Όταν βανω ozzy μορτη, λαλαει σαν ozzy και ο dio σαν dio και όχι σαν trio... Το πρόβλημα είναι με τις κιθάρες που λαλανε σαν να καίει το καρβουνακι στον ναργιλε..... Μπήκες;
Post automatically merged:

Φιλαράκι τα έχω αλλάξει τόσες φορές είτε ένα ένα είτε και τα δύο που αν είχαν πόδια θα είχαν φύγει αρον αρον.. Δεν ξέρω τι να πω.. Με αυτά που ακούω εδώ μάλλον αυτός είναι ο ήχος και δεν θέλω να το αποδεχτω! Αλλιώς το θυμόμουν από όταν ήμουν παιδί αλλά τότε και σε πηγάδι να παιζε δεν μας πείραζε!

Είναι καινούρια κεφαλή, δεν ξέρω αν τίθεται θέμα στρωσιματος, αλλά αυτό λέω και εγώ, για αυτό την πήρα... Λόγω της ξεκουραστης ακρόασης που έχει!

Στα ακουστικά κομμάτια δεν έχω θέμα, αλλά αν υπάρχει πιο έντονο αρμονιο και ειδικά ψιλες νότες ξυρίζει και σίγουρα δεν τις λες μαλακες!

Καμία πρόταση για καλώδιο;
Χα χα χα χα. Όχι ρε μορτη.... Θα πάρει πόδι ο King Diamond και οι venom! Χα χα χα χα
δηλαδη εάν βάλεις το beneath the remains στο πικαπ το δικό σου και στα αλλά που δοκίμασες πάλι ξυρίζουν οι κιθάρες ενώ έχεις όγκο στα τύμπανα και στο μπάσο;

Όταν βανω ozzy μορτη, λαλαει σαν ozzy και ο dio σαν dio και όχι σαν trio... Το πρόβλημα είναι με τις κιθάρες που λαλανε σαν να καίει το καρβουνακι στον ναργιλε..... Μπήκες;

Φιλαράκι τα έχω αλλάξει τόσες φορές είτε ένα ένα είτε και τα δύο που αν είχαν πόδια θα είχαν φύγει αρον αρον.. Δεν ξέρω τι να πω.. Με αυτά που ακούω εδώ μάλλον αυτός είναι ο ήχος και δεν θέλω να το αποδεχτω! Αλλιώς το θυμόμουν από όταν ήμουν παιδί αλλά τότε και σε πηγάδι να παιζε δεν μας πείραζε!

Είναι καινούρια κεφαλή, δεν ξέρω αν τίθεται θέμα στρωσιματος, αλλά αυτό λέω και εγώ, για αυτό την πήρα... Λόγω της ξεκουραστης ακρόασης που έχει!

Στα ακουστικά κομμάτια δεν έχω θέμα, αλλά αν υπάρχει πιο έντονο αρμονιο και ειδικά ψιλες νότες ξυρίζει και σίγουρα δεν τις λες μαλακες!

Καμία πρόταση για καλώδιο;
Χεσε τα καλώδια δεν φταίνε αυτά αφού το κάνει και με αλλά πικαπ.

ika

News
Reaction score
16.780
Για να συνοψίσουμε το πρόβλημα:
1) γενικά παίζει καλά, αλλά ειδικά οι κιθάρες δεν σου αρέσει όπως ακούγονται (τσιριχτά σαν ραδιοφωνάκι) από το πικάπ σε δίσκους heavy metal. Σε κάποιο άλλο είδος μουσικής πως ακούγονται?
2) ο ίδιος δίσκος που ακούγονται σαν ραδιοφωνάκι οι κιθάρες,αν υπάρχει σε CD πως ακούγεται?
3) τo αυτό συμβαίνει και με άλλα πικάπ (με την ίδια κεφαλη?) και με άλλους ενισχυτές που δοκίμασες.
4) όλες οι συνδέσεις είναι ΟΚ, η βελόνα είναι ΟΚ και στα ηχεία παίζουν όλα τα μεγάφωνα.
5) παλαιότερα (πόσο?) δεν συνέβαινε αυτό (μιλάμε για τον ίδιο χώρο πάντα και με την ίδια τοποθέτηση στα ηχεία?)
6) τότε που δεν συνέβαινε, το σύστημα ήταν το ίδιο?
7) τα καλώδια είναι χάλκινα και ΟΚ
8) σε όλες τις στάθμες τσιρίζουν οι κιθάρες?
9) πόσο τσίτα ακούς?

Αν αποκλίσουμε την βλάβη, μπας και θέλει κάποιο ισοσταθμιστή ή κανένα DEQ2496?
Ή μήπως παίζαν πάντα έτσι και τώρα βαρέθηκες τον ήχο των ηχείων και θέλεις κάτι καινούργιο?

Last edited:

Reaction score
3.167
Αφού δοκίμασες άλλους ενισχυτές,πικάπ κτλ ή φταίνε τα ηχεία σου ή φταίνε τα αυτιά σου.
Βρες από κανένα φίλο ένα ζεύγος ηχείων,αν παίζει το ίδιο σημαίνει φταις εσύ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988