Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
0
Κλείνοντας να πω ότι διατηρώ το δικαίωμα μου ως Έλλην πολίτης να ανοίγω, επεκτείνω νέες επαγγελματικές δραστηριότητες χωρίς την άδεια κανενός και μάλιστα άγνωστου συκοφάντη και βαλτού.

Παραμένω πάντα χομπίστας και πάντα θα βλέπετε να προτείνω πλειάδα συσκευών από διαφορετικούς και ποικίλους κατασκευαστές, δεν θα αλλάξει η χομπίστικη διάθεση και ο ενθουσιασμός σας διαβεβαιώ. Φυσικά πάντα στη ζωή (αυτήν) η δοκιμή και ο πειραματισμός πρέπει να προηγείται των προκαταλήψεων και της άγνοιας.

Θα παρακαλέσω δε το μύνημα του κ. Γούναρη να παραμείνει -έστω και τόσο μακρυά από την αλήθεια που βρίσκεται- για να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και στη θέση τους!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Κανενας π**στης δεν αναφερεται σε εμενα πια.
Πουλημενοι. Θελω και εγω χωσιμο ρεεεεεεεεεεεεε.
Βγαλτε με επιτελους απο το παρασκηνιο και βαλτε με και εμενα στο προσκηνιο.
Ειμαι αλλωστε απο τα ιδρυτικα μελη της τριανδριας των ντιλαδορων προ του λευκοκομη. ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλές δουλειές λοιπόν!

Όπως αποδεικνύεται όμως, άσκοπο το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός. Ο κος Γούναρης είχε εν μέρει δίκιο όσον αφορά στις φήμες ότι κάποιος χομπίστας ενεπλάκη με το χόμπι επαγγελματικά. Το ότι κυκλοφορεί στα φόρα ή στα σπίτια με σκοπό την εξεύρεση πελατών, παύει να είναι καταγγελία ή κάποιου είδους κατηγορία. Που πρέπει να πάει δηλαδή ένας έμπορος για να πουλήσει, σε φόρουμ για πεταλούδες? Μέχρι και αυτοί που πουλάνε τάπερ, σε σπίτια πάνε. :happy_9:

Αυτά, αρκεί να τηρούνται τα απαραίτητα προσχήματα, να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και φυσικά να μην κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλό του, δηλώνοντας αυτές τις απερίγραπτες μπουρδολογίες του τύπου "πάνω από όλα το χόμπι". Στα Ελληνικά φόρα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ξεκάθαρες καταστάσεις, ονόματα εταιριών μαζί με πραγματικά ονόματα ανθρώπων και όχι ψευδώνυμα.

Βεβαίως κύριε ΚΟΨ, σήμερα πρέπει να συνειδητοποιείτε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή, η εμπλοκή κάποιου επί σειρά ετών χομπίστα με το εμπόριο, δεν είναι και το πιο εύπεπτο θέμα. Πρώτον διότι συνειρμικά, η κίνηση παραπέμπει (δικαίως ή αδίκως) σε περίεργες μεθοδεύσεις και βάζει πλέον σε μεγεθυντικό φακό όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις του εμπλεκομένου (του ιδίου αλλά και των στενών φίλων του θα έλεγα). Όπως και να το κάνουμε είναι λίγο "κάπως" αυτή η εμπορευματοποίηση του χόμπι. Μην τρέφετε αυταπάτες δηλαδή ότι θα εξακολουθήσει να σας βλέπει πλέον ο κόσμος ως χομπίστα. Δεύτερον, διότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και συνήθως αντιδρά. Μήπως ο κος Μυγιάκης (άλλο ένα παράδειγμα) τα βρήκε όλα ρόδινα?

Να σημειώσω επίσης, (μιας και τώρα είστε και επαγγελματίας), ότι είναι λίγο (έως πολύ) άκομψο δεοντολογικά, να απαντάτε στις έστω κακόγουστες επικρίσεις, με σπόντες για άλλους επαγγελματίες που έγιναν έμποροι στα μουλωχτά ή ακολουθούν άλλη οδό από αυτήν της εμπορίας μηχανημάτων, δηλαδή τα κατασκευάζουν. Είναι οι διαφορά του χομπίστα από τον επαγγελματία που λέγαμε. Όχι ότι θα σας απαγορεύσει κανείς να έχετε από εδώ και πέρα άποψη, αλλά... καταλαβαίνετε...

Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων λεπτομερειών, ξεκαθαρίσματος του όλου θέματος το συντομότερο δυνατόν και φυσικά περαιτέρω ανακοινώσεων από μέρους σας (εταιρία, όνομα, προϊόντα κλπ), ξαναματαεύχομαι καλές δουλειές!

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Κανενας π**στης δεν αναφερεται σε εμενα πια.
Πουλημενοι. Θελω και εγω χωσιμο ρεεεεεεεεεεεεε.
Βγαλτε με επιτελους απο το παρασκηνιο και βαλτε με και εμενα στο προσκηνιο.
Ειμαι αλλωστε απο τα ιδρυτικα μελη της τριανδριας των ντιλαδορων προ του λευκοκομη. ...
Προδοτη Ιουδα Ισκαριωτη-Πουλημενε-Απατεωνα-Εκμεταλευτη-Κουφαλα-Ατιμε-Σαρδαναπαλε-Νταβατζη
Σωματεμπορα-HIENDA-Χοντροκουφαλα-Ανωμαλε-Αρχιδα-Πουσταρα-Μπινε-Χλεμπονιαρη-
..........Ενταξει Βλαση μου????????Το ευχαριστηθηκες??????Ε ειπα να στα χωσω πρωτος μην και τυχον με προλαβει κανενας αλλος!!!!!!!!!
Να εισαι καλα ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ και παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
THANKS Πατριωτη. Νασε καλα..................

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια............

Reaction score
0
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό καθυστέρησα να απαντήσω.

Κύριε dol fon θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι:
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ στα δυο email, τα οποία σας απέστειλα πριν αρκετό καιρό.
Όσο για την απάντηση σας στο φόρουμ δεν με καλύπτει.
Πιστεύω ότι σε διαφορετική περίπτωση και κάτω από άλλες συνθήκες, αν δηλαδή δεν αφορούσε προσωπικό φίλο σας, θα αντιδρούσατε διαφορετικά.
Έτσι συνεχίζω να γράφω “τα καλά και συμφέροντα”;;;;;;;!!!!!!!

Reaction score
23
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Κύριε Γούναρη
Στο πρώτο μήνυμα με Φωτογραφίσατε γράφοντας ο Κύριος με το Δολοφονικό όνομα. Χρησιμοποιήσατε την διεύθυνση του σπιτιού μου για ψευδώνυμο Γούναρη. Να βάλω λοιπόν αριθμό 2!!, τ.κ. 16674 και περιοχή Γλυφάδα να μου στείλετε και γράμμα.
Μεταφέρατε γεγονότα που γράφτηκαν στο παρελθόν, στην κατηγορία διαχειριστών, που ή τα γνωρίζετε από πρώτο χέρι ή δεν σας τα μετέφεραν σωστά. Παρέλειψαν να σας πουν ότι έγγραφα εκεί μέσα, δεν παίζω το σπασμένο τηλ. με κανένα, δεν μεταφέρω email, pm. Πρώτο δεν το συνηθίζω. Δεύτερο αποτελούν προσωπικά δεδομένα και διώκεται ποινικά. Τρίτο δεν στερούμαι γνώσεων - επιχειρημάτων για να ισχυροποιήσω την θέση μου εκτός και με μπερδεύετε με τίποτα ψιλο-γυρολόγους ...
Όσο για το ψευδώνυμο σας δεν με ενδιαφέρει. Άλλωστε, και εγώ με ψευδώνυμο γράφω στα Fora.

Στο παρασύνθημα τώρα, ας πούμε ότι έχω χάσει το κωδικό του email μου.
Αλλά πριν ξεχάσω το τελευταίο νούμερο του κωδικού έριξα μια γρήγορη κλεφτή ματιά ίσα που πατάει η γαλή (κοινώς γάτα - αιλουροειδές). Ο γραπτός λόγος σας απέχει πάρα πολύ από αυτό του Φόρουμ, θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με το ύφος και το στυλ του καθηγητή Ζουράρη.
Δεν μεταφέρω πληροφορίες που δεν έχω διασταυρώσει και ειδικά όταν αναφέρονται σε τρίτα άτομα.
Έχω πάψει προ πολλού να απαντάω για λογαριασμό άλλων, η τουλάχιστον το παλεύω.
Τα καλώδια που μου γράψατε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θα φέρει ο νέος αντιπρόσωπος από όσο τουλάχιστον γνωρίζω. Όταν θα ανακοινωθούν θα το διαπιστώσετε και ο ίδιος. Την συγκεκριμένη αμερικάνικη εταιρεία την παζαρεύει γνωστός μεγαλοαντιπρόσωπος.
Θα αναφερθώ μόνο σε μια φράση που αφορά εμένα: “είστε σίγουρος πως γνωρίζετε ότι τα μέλη του υμετέρου κύκλου σας αποτελούν υπόδειγμα ειλικρινούς φιλίας……….……εσάς;”.
Και φυσικά δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρος είμαι μόνο για τον εαυτό μου. Αλλά επειδή εδώ και καιρό μου έχουν κρούσει τα τέλια από πολλές μεριές, θέλω να σας πω ότι επανακυκλοφορεί “Ο Ηλίθιος” του Ντοστογιέφκυ. (Που τελικά δεν ήταν και τόσο ηλίθιος!) Μου έχουν αναθέσει να φιλοτεχνήσω το εξώφυλλο λόγω καλλιτεχνικής φλέβας. Έχω λοιπόν νετάρει το φακό μου σε κάποιους Κύριους- Κύριο και περιμένω να διασταυρώσω την πόζα, διότι το εξώφυλλο είναι το περιτύλιγμα και κεντρίζει τον αναγνώστη.
Όταν είμαι έτοιμος να είστε σίγουρος θα το δείτε φόρα παρτίδα μέσα στο φόρουμ, και επειδή έχω πρόβλημα με τις μετακινήσεις από το ένα θέμα στο άλλο θα τα γράψω στο συγκεκριμένο. Όσο για τις θεάσεις θα κεράσω το μαγαζί από πάρτη μου (καλά θα κάνουν να μην βγουν αληθινά τα ταχυδρομικά περιστέρια).
Για το νέο αντιπρόσωπο θα γράψω ότι και στον Ανδρέα Μηγιάκη: δεν παίρνω θέση γιατί τώρα ξεκινάει και ή θα θεωρηθεί διαφήμιση από κάποιους ή δυσφήμιση, οπότε θα ευχηθώ, καλή αρχή και καλές δουλειές.
Για το συγκεκριμένο θέμα δεν θέλω να συμμετέχω, στο βαθμό φυσικά που δεν αναφέρεται το όνομα μου.

Υ.Γ. Μου έχετε πρήξει τα συκώτια ένθεν και ένθεν. Δεν έχω καταλάβει εγώ τι πρέπει να κάνω, να δίνω iso στην μ@λακία και στη υποτιθέμενη γνώση του καθένα. Γιατί αν είναι έτσι απλά τα πράγματα να κόψω μισό κιλό στους ενδιαφερόμενους να τελειώνουμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

...να δίνω iso στην μ@λακία και στη υποτιθέμενη γνώση του καθένα.
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή ρε Μιχάλη. Άντε στ' άρματα! :cool_4:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Να σου πω, τί είναι αυτά τα δύο μηνύματα με τα αποσιωπητικά; Αυτοέλεγχος και δίαιτα; Άντε, γουέλκαμ του δε κλούμπ. (Άνευ πλακός, ε; )...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos