Οι επαγγελματίες του High End...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν χρειαζεται να επιβεβαιωσουμε τιποτα, ο τυπος μπηκε με ξεκαθαρους σκοπους αλλα με πολλες λαθος πληροφοριες. Ρε τυχαρπαστε εχει αναγκη ο Δολοφονακης να βγαλει λεφτα απο καλωδια?
Δεν νομίζω ότι το μήνυμα χτυπάει τον δολοφονάκη. Ακόμη κι ένας εντελώς άσχετος γνωρίζει ότι δεν έχει ανάγκη από δαύτα... Η καταγγελία, δεν είναι ακόμη καταγγελία αν δεν ξεκαθαριστεί σε ποιόν απευθύνεται η μομφή, ότι είναι έμπορος και το παίζει χομπίστας "σωτήρας" τριγυρνώντας δεξιά και αριστερά στα φόρα. Μέχρι να ξεκαθαριστεί το όνομα (έστω και το διαδικτυακό - γι αυτό και το ρώτησα), ως site δεν το θεωρούμε καταγγελία. (Εκτός κι αν ενοχλείται ο dol fon δηλαδή, που δεν το βλέπω :happy_9: ).

...

Reaction score
23
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Αγαπητέ κύριε Γούναρη
Ακολουθώντας το ύφος γραφής σας και τηρώντας την δέσμευση μου να απαντώ σε οποιοδήποτε μήνυμα αναφέρεται το όνομα μου θέλω να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
  • Ως μουσικός με συγκίνησε βαθύτατα το ψευδώνυμο σας, φέρνοντας μου στην μνήμη το τραγούδι “ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά”. Φαίνεται ως παλαιός φίλος γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

• Το θέμα του μηνυματός σας έχει χρώμα ροζ (ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι). Επειδή όμως το χρώμα μου δεν είναι το ροζ, θα βάλω εγώ πλυντήριο, ξεχωρίζοντας τα λευκά από τα χρωματιστά.

• ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ δεν έχω με την υποτιθέμενη υπόθεση, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη εμπορική συναλλαγή. Θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το εμπόριο μηχανημάτων ήχου, μια και διαθέτω το ανάλογο επιστημονικό υπόβαθρο. Δεν θα παρέβαινα άλλωστε την αρχή μου, ότι κάποιος ασχολείται με έναν χώρο όταν για αυτό συνηγορεί απόλυτα η υποδομεί του. Βέβαια ο Τσαρούχης είπε ότι “ στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις”. Ευτυχώς εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να δηλώσω κάτι που δεν είμαι. Άλλωστε αν ποτέ έκανα ένα τέτοιο εγχείρημα, η ταμπέλα έξω από τα καταστήματα Media Markt θα έμοιαζε με σελίδα Α4, σε σχέση με την δική μου. Όμως παραμένω, προς το παρόν στο ερασιτεχνικό κομμάτι του ήχου μόνο ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ.

• Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι ενδιαφέρομαι φιλολογικά και ουσιαστικά για την φράση σας «πόρτα – πόρτα». Βλέπετε την περίοδο αυτή χτίζω σπίτι και αναζητώ εναγωνίως πόρτες, πόρτες απλές, πόρτες επενδεδυμένες, πόρτες ασφαλείας, πόρτες λάκα κ.λ.π.

Ξέρετε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του κυρίου Γούναρη ότι έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο γραφής για την επικοινωνία μας, και ο συγκεκριμένος με … κουράζει. Οφείλω όμως να ανταποκριθώ, όπως προανέφερα στο λογο κάποιου, που το όνομα του δονεί τις μουσικές ευαισθησίες μου!!!

Reaction score
23
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Τέλος θέλω να παρακαλέσω τους φίλους μου όταν κάνουν μια ερώτηση να βάζουν παπιά @@@@, γιατί εγώ δεν είμαι κανενός δικηγόρος η μπαμπάς ώστε να απαντώ για λογαριασμό του.
Αιντε γιατι τα εχω παρει στο κρανιο και από τρεντη εγινα ιμο, τα χαπια μου τα φιλτισενια.
Αυτό το θεμα προβλέπω οτι θα αφησει και κανενα καλο ριμαδοποσοστο. Οχι σαν τα αλλα που μολις εκανα έναν ομορφο καυγα, εμπαιναν στην μεση οι διακουμουνιστες - συντονιστες και μου χαλαγαν τις θεασεις.
Αμ εχουνε γνωση οι φυλακες, θα το φτιαξω εγω το χαμαμ, αχρειαστο να είναι. Ενα πλυσιμο δεν ξερει κανεις ποτε θα χρειαστει.
Αυτος είναι ενχειρισμος της ριμαδόγλωσσας, όχι όπως παραπανω που κοντεψα να φορεσω σμοκιν.
Παλιόπαιδα κοντεψατε να μου χαλασετε το στυλ.

Παρακαλω τους διαχειριστες να παρουν το επιμελημενο ορθογραφικα παραπανω μηνυμα μου και κανα δυο ακομα και να τους βαλουν stick, logo, για να μη χαθουν γιατι δεν θα το ξαναδουν ( ευχαριστώ εκ των προτέρων) απτά μεχρι στιγμης, ίδωμεν τι θα μας ξημερώσει αυριο. Ωχχχχχχ βοήθα Παναγιά μου να τη βγαλουμε και σημερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλα, καλα, για τα ποσοστα θα τα κανονισουμε.
Σε αφησα ποτε ξεκρεμαστο?:cool_11:

Την ουριτσα σου ειδα πως την εβγαλες απέξω.
Για το "ψητο" ομως κουβεντα....

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Καλα, καλα, για τα ποσοστα θα τα κανονισουμε.
Σε αφησα ποτε ξεκρεμαστο?:cool_11:

Την ουριτσα σου ειδα πως την εβγαλες απέξω.
Για το "ψητο" ομως κουβεντα....
Στα λόγια και εγώ σου τάζω παλάτια.
Τα είδες τα χαΐρια σου με τις τσιγκουνοαυξήσεις σου.
Πρόσεχε γιατί έχω από αλλού προσφορές!!!

Reaction score
23

Δολοφονάκη έφτιαξες σπίτι και δεν πήρες υλικά από μένα;; Ντροπή :angel:
Γράφε τέτοια να γράψουνε ότι έχω και μάντρα οικοδομών.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Στα λόγια και εγώ σου τάζω παλάτια.
Τα είδες τα χαΐρια σου με τις τσιγκουνοαυξήσεις σου.
Πρόσεχε γιατί έχω από αλλού προσφορές!!!
Προδοτη!
Θα πας στον...dipie δηλαδης?:cool_11:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Γράφε τέτοια να γράψουνε ότι έχω και μάντρα οικοδομών.
Μπρε αδερφέ. Μάντρα οικοδομικών Υλικών έχεις. όχι μάντρα οικοδομών. Πήρες μερικές οικοδομές και τις μάντρωσες δηλαδής; "happy_1"

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Μπρε αδερφέ. Μάντρα οικοδομικών Υλικών έχεις. όχι μάντρα οικοδομών. Πήρες μερικές οικοδομές και τις μάντρωσες δηλαδής; "happy_1"
Φυσικα και μαντρα οικοδομων δεν γραφω τιποτα τυχαια.
Απλως είναι δικια μου πατεντα και δεν μπορω να την αποκαλυψω ακομα.

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Εκεί δεν πάει. Έχει αλλεργία στην γομολάστιχα. :cool_11: :cool_11:

...
Αυτ6 με την γομολάστιχα δεν το κατάλαβα έχω καιρό να μπω στα Fora.
Πάω από εκεί να δω τι γίνεται.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Αυτ6 με την γομολάστιχα δεν το κατάλαβα έχω καιρό να μπω στα Fora.
Πάω από εκεί να δω τι γίνεται.
δεν μπορείς να δεις... :happy_8:

Reaction score
23

Γεια σου ρε Δολοφονακη εμπορα....χαχαχαχαχ
Αν σου βαστάει γράψε πόσο πλήρωσες τις υπηρεσίες μου, γώνιασμα ηχείων, χτένισμα κουρτίνας, ψεκασμός χώρου με φιδολαδο κ.λ.π.
Θα κουνήσω τα ηχεία και άντε να τα ισιώσεις μετά.
Για καλώδια μην γράψεις αυτά είναι μεταξύ μας.
Και άμα είσαι καλό παιδί θα σου γράψω Γερμανιστί στο site με τα ασημένια συλλεκτικά καλώδια να κανείς το ντιλακι σου.
Και ελπίζω μετά να μη γράψεις ότι το ειχα αγοράσει.

Reaction score
0
Πρώτα από όλα να σας καλησπερίσω, όχι δεν έπεσα τυχαία, αλλά ένα αγανακτισμένο τηλ. φίλου με ενημέρωσε για το παρόν θέμα και επειδή πάντα έλεγα, λέω και θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους ας πούμε επιτέλους και κάποιες αλήθειες γιατί τελευταία οι φαντασιώσεις και οι νευρώσεις πλήττουν τον σύγχρονο Έλληνα δίπλα μας.

Φανταστικέ τύπε κ. Γούναρη ( έχετε σχέση με τον ποδοσφαιριστή ή τον τραγουδιστή?) μάλλον όχι, είστε άλλος ένας ανώνυμος (δεν ξέρω για αλκοολικός αφού δεν σας γνωρίζω) που του αρέσει το κουτσομπολιό και η λάσπη και η παραπληροφόρηση.
Δεν πειράζει όμως, για να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα για παλιούς, νέους και fans όπως με ξέρουν οι παλιοί και ίσως μάθουν και κάποιοι νέοι.

Είναι γνωστό ότι επί σειρά ετών ως μουσικόφιλος, κάποια φεγγάρια στο ραδιόφωνα (πολλά χρόνια πίσω) έχω αγαπήσει και τον χώρο της υψηλής πιστότητας και της όσο καλύτερης αναπαραγωγής της αγαπημένης μου μουσικής (κάποιοι το λένε και high-end).
Στο μακρόχρονο διάστημα αυτό, έχω αγοράσει και κάποιες συσκευές και αξεσουάρ αυτών, ικανός αριθμός και μάλιστα έχω υπάρξει πελάτης αρκετών σεβαστών Ελλήνων και μη αντιπροσόπων ή καταστημάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αυτός ο ενθουσιασμός είναι φυσιολογικό να σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους και να ανταλλάσεις κοινές εμπειρίες και ακροάσεις. Μάλιστα οι αναβαθμίσεις ενίοτε ανατροφοδοτούν και νέες εμπειρίες.
Οι περισσότερες από αυτές τις αναβαθμίσεις μάλιστα (πάνω από 90%) έχουν γίνει κατευθείαν σε καταστήματα. Κάποιες φορές ίσως 1 συσκευή και 2-3 καλώδια από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ έχω διαθέσει -όπως κάθε χομπίστας- μέσω αγγελιών ή φίλων, πραγματικά ελάχιστες φορές.
Για του λόγου το αληθές μπορεί επώνυμα όποιος θέλει να συμμετέχει και να το διαψεύσει με πραγματικά στοιχεία.

Μάλιστα σε ένα φίλο που ξέρω ότι θα διαβάζει, κατόπιν επιμονής του και αφού είχε ακούσει πολλά καλώδια που είχαμε μαζέψει για να μπορέσει να έχει πρόσβαση, με παρακάλεσε όποτε μπορώ να του βρω ένα καλώδιο "βουντού" όπως το έλεγε, μεταχειρισμένο από "τρύπες" του εξωτερικού. Αυτό ήταν και το μοναδικό εξάρτημα που δεν αποτελούσε μέρος του συστήματος μου.

Τώρα όσο αφορά τους ισχυρισμούς σας για τέτοιες συναλλαγές, μάλλον βιάζεσθε λίγο και θα εξηγήσω .......παρακάτω.
Όσο αφορά τον κ. Δολοφονάκη ή DOLFON ή Μιχάλη καθώς και τον αξιότιμο κύριο με την άσπρη κώμη πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρω δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ σε όλα αυτά που αφήνετε να εννοηθούν και είναι ΚΑΙ αυτά ανυπόστατα (γιατί δεν παρακολουθείτε κάποιο reality να ξεχαρμανιάσετε..).

Τον τελευταίο δε 7-8μηνο του 2007 (είναι γνωστό σε φίλους μου τουλάχιστον) αντιμετωπίζοντας σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας, αλλά και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις είχα περιορίσει μάλιστα και τις χομπίστικες εξορμήσεις μου, μάλιστα την ημέρα που ήμουν έξω από ένα χειρουργείο πληροφορήθηκα κάποιες άλλες αστειότητες αλλά όπως είναι φυσικό δεν άξιζαν ούτε απάντησης.
..........

Αλλά ας έλθουμε στην ουσία του μυνήματος Γούναρη (ή όποιου θρασύδειλου κρύβεται από πίσω....)

Πολύ πρόσφατα -το εκμυστηρεύτηκα και σε 2-3 φίλους- αποφάσισα εντός του έτους και εφ' όσων ξεκαθαρίσει και το προαναφερόμενο πρόβλημα ως ενθουσιώδης χομπίστας ΠΑΝΤΑ να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το χόμπυ μου.
Ήξερα ότι αυτό θα ενοχλούσε, αλλά σε τέτοιο σημείο δεν μπορούσα να το φανταστώ.
Δεν πειράζει όμως για λόγους ανταγωνισμού ή μικροσυμφερόντων ο καθένας ότι θέλει διαδίδει και προσπαθεί εκ προοιμίου να εκβιάσει καταστάσεις ή σύμφωνα με το μικρό του το μυαλό να λασπολογεί μήπως πετύχει να μην ξεβολευτεί από νέες ιδέες και νέο τρόπο υπηρεσιών που όμως αργά ή γρήγορα θα έλθουν και στο χώρο αυτό.

Για να μην έχετε και περιέργεια έχω κάνει και κάποιες συμφωνίες με οίκους του εξωτερικού και στο μέλλον θα ανακοινωθούν όλα ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ και όχι μουλωχτά όπως κάποιοι έχουν συνηθίσει. [κάποιες δοκιμές διενεργούνται σχετικά με αυτές για να υπάρχει και επιβεβαίωση της αξίας τους σε περισσότερα συστήματα του ενός- beta testing δηλαδή].

Σε αυτό το σημείο να πω ότι καθότι δεν γνωρίζω τον τρόπο, δεν ξέρω να κατασκευάζω καλώδια ή συσκευές και απλά θα επιμείνω μόνο σε επώνυμες και αξιόπιστες. Και αυτό, γιατί επειδή όλοι γυρίζουμε στην πιάτσα γνωρίζουμε και για κάποιες ντιούικες υλοποιήσεις που ενώ δεν έχω κάτι εναντίον τους, δεν μπορώ να δικαιολογήσω και τα χρήματα που ζητούνται για αυτές, ενώ ευθαρσώς δηλώνω ότι δεν έχω σχέσεις με αυτές και ούτε σκοπεύω......

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos