Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Reaction score
0
Τουλάχιστον δεν έβαλαν τους Queen :116:

Εγώ θα έβγαζα τους Pink Floyd και θα έβαζα τους Clash αν και μάλλον είμαι στη μειοψηφία ως προς αυτό.

Reaction score
347
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Όλως τυχαίως όλες εγγλέζικες (...άντε και Ιρλανδικές)

Reaction score
8
Εγώ θα έβγαζα τους Pink Floyd και θα έβαζα τους Clash αν και μάλλον είμαι στη μειοψηφία ως προς αυτό.
μαλλον, οχι οτι οι κλας δεν μου αρεσουν, αλλα οχι και πανω απο τους πινκ. Πανω απο τους υ2 ναι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Aφου δεν έβαλαν και τιποτις Deep Purple πάλι καλά.....(Ελπίζω να ξέρετε από ποιούς έχουν αντιγράψει το child in time.Δεν ξέρετε?Βουαλά:)

[YOUTUBE]zAJoAO88Bdk[/YOUTUBE]

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Aφου δεν έβαλαν και τιποτις Deep Purple πάλι καλά.....(Ελπίζω να ξέρετε από ποιούς έχουν αντιγράψει το child in time.Δεν ξέρετε?Βουαλά:)
Δεν το λες αντιγραφή αυτό, αλλά βασική ιδέα. Το έκαναν πολύ καλύτερο.

Τεσπα, η διαφωνία μου είναι επίσης οι U2. Θα μπορούσαν να μη βάλουν μια τελευταίας εσοδείας μπάντα, για να είναι εμπορική η λίστα. Αν όχι τους Doors, που είπε ο Θανάσης, να ήταν στη θέση τους οι Dire Straits, οι Jethro Tull, οι Scorpions, μπάντες με διάρκεια και φήμη. :121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Δημήτρη και εγώ με τους γιου-τουδες έχω ένσταση στην συγκεκριμένη περίπτωση(ειδικά με τα καραγκιοζιλίκια του bono τελευταια-δεν μπορείς όμως να μην δεχτείς την προσφορά τους).Αλλά όχι και οι scorpions ή οι dire straits σε αυτή την θέση.Ας έβαζαν τους Cream!(Πόσο μάλλον τους doors)

Reaction score
1
Αν πούμε να γράψουμε όλοι την πεντάδα μας, χωρίς να κρυφοκοιτάμε την πεντάδα των άλλων, πόσες ίδιες πεντάδες πιστεύετε πως θα βγουν; :107:

Reaction score
1

Εξαρτατε μεποια κριτιρια θα βαζαμε μια πενταδα . Ποια συγκροτιματα μας αρεσουν εμας 'η ποια εχουν μεγαλυτερη πορία - απήχηση στην ιστορια του Rock ;
Mε το πρωτο κριτιριο θα εβαζα :
Pink Floyd
Deep Purple
Manfreds Man
Krocus
Janis Joplin

και με το δευτερο :
Pink Floyd
Deep Purple
Black Sabbath
Led Zeppelin
Jimi Hedrix

Reaction score
26

Προφανώς αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
Το θέμα είναι με τι κριτήρια έχουν επιλεγεί στο άρθρο, γιατί τα 5 καλύτερα δεν μπορείς να τα βγάλεις με τίποτα.
Προσωπικά όταν διαβάζω τέτοια άρθρα γελάω.
Ας έβαζα τα 5 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ή ξέρω εγώ τα 5 πιο δημοφιλή ή κάτι άλλο βάση κάποια έρευνας.
Αλλά έτσι ένα "καλύτερο" δεν μου λέει κάτι...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Περι ορεξεως ουδεις λογος ...οποτε:

JOY DIVISION
SEX PISTOLS
SONICS
FUZZTONES
STOOGES

:126: