Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

V

VIDEOMIX

Guest
O ήχος κάποιων οργάνων καθώς και ο κόσμος ακούγωνταν απο τα surround ηχεία. Το 3d μου φάνηκε πολύ καλό. Σε 100 ίντζες είδα και εγώ. Δεν ξέρω τι ειναι το artifact - compression. Ελληνικά τι συμαίνουν;
Απο το metropolis το πήρα.

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, ευτυχώς.

Χθές τελικά τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι μπορώ να πάω να το αλλάξω. Το θέμα όμως δεν ειναι απλά να το αλλάξω αλλα αυτό που θα πάρω να μην έχει το ίδιο πρόβλημα. Με λίγα λόγια, με ενδιαφέρει να δούμε εαν η κόπια που αγόρασα εγω είχε το πρόβλημα η το έχει όλη η παραγωγή. Θα τους ζητήσω να κάνουμε επιτόπου έλεγχο του καινούργιου που θα μου δώσουν.

Reaction score
23

Χθές τελικά τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι μπορώ να πάω να το αλλάξω. Το θέμα όμως δεν ειναι απλά να το αλλάξω αλλα αυτό που θα πάρω να μην έχει το ίδιο πρόβλημα. Με λίγα λόγια, με ενδιαφέρει να δούμε εαν η κόπια που αγόρασα εγω είχε το πρόβλημα η το έχει όλη η παραγωγή. Θα τους ζητήσω να κάνουμε επιτόπου έλεγχο του καινούργιου που θα μου δώσουν.
Αυτή είναι και η καλύτερη λύση!

Reaction score
7
Δεν ξέρω παραπάνω για το τι γίνεται με την ελληνική IFPI
Eλληνικη ποια;;;;;

International Federation of Phonographic Industry

Μην τρελαθουμε τωρα.... Οι χαραμοφαηδες υπαλληλοι......
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ΤΙ ποσα τσεπωνουν εις βαρος των δικαιουχων....

Επισης υπαρχει
Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ)

Αφου φαγωνονται και μεταξυ τους για το ποιος θα τα παρει... οι δισκογραφικες ή οι καλλιτεχνες...
Αφού θέλεις να τα ακούσεις, άκουσέ τα: :mrgreen:

www.ifpi.gr = Ε.Ε.Π.Η στα ελληνικά!

H ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ αποτελεί το ελληνικό τμήμα της IFPI. Στόχος της Ένωσης είναι η προστασία των Ελληνικών δισκογραφικών εταιριών και η συνεργασία με τη διεθνή οργάνωση του IFPI για την προστασία και την προώθηση της μουσικής και στη χώρα μας.
Δε διαφωνω... αλλα η μαχη δινεται αναμεσα στις εταιρειες που πρεπει να συλλεγουν τα χρηματα απο τα δικαιωματα και να αποδιδουν το απο το συμβολαιο κανονισμενο ποσοστο στους καλλιτεχνες.
Το θεμα ομως ειναι οτι δεν το κανουν... οποτε υπαρχει μια διαμαχη μεταξυ της μιας εταιρειας που ουσιαστικα ανηκει στις δισκογραφικες και της αλλης που ανηκει στους καλλιτεχνες...
Και βεβαια το προβλημα δεν το εχει ο Νταλαρας ή ο Σφακιανακης με την εταιρεια τους αφου ειναι μεγαλα ονοματα και δεν παιρνει μια δισκογραφικη να τους φαει λεφτα, αλλα με τους μικροτερους καλλιτεχνες, στιχουργους, μουσικους κλπ....

Θεωρω ομως απαραδεκτο να μπαινουν σε ενα μαγαζι που πουλαει παπουτσια και απλα εχει ενα στερεοφωνικακι να παιζει ακομα και ραδιοφωνο και να απαιτουν τα χρηματα των δικαιωματων επειδη παιζει μουσικη...

Αν θυμαστε πριν 2-3 χρονια το προστιμο που εριξαν σε εστιατοριο επειδη ο τυπος που ηταν στη λαντζα!!! ειχε ενα ραδιοφωνο για συντροφια και ακουγοταν και στο χωρο που ετρωγε ο κοσμος...

Ας μην αναφερω και το Playlist που πρεπει να καταθετουν οι παραγωγοι ραδιοφωνου με καθε εκπομπη τους για να πληρωνει ο σταθμος τα δικαιωματα... Στο κατω κατω διαφημιση των τραγουδιων κανουν....

Δικαιωματα να πληρωνουν μονο τα μαγαζια στα οποια πας με σκοπο να ακουσεις τη μουσικη που παιζουν και οχι μια καφετερια...

Reaction score
0
Θάνο, παρατήρησα και εγώ αυτό που λες με την διαφορά στον ήχο και την εικόνα.

Όμως όπως είπες εκτός του ότι είναι εμφανές στα κοντινά πλάνα, δεν είναι σε όλα τα τραγουδια και σε όλα τα πλάνα.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του ίδιου τραγουδιού στο ένα πλάνο είναι συγχρονισμένο και στο άλλο όχι. Δεν είναι πάντως κάτι που προσωπικά εμένα με ενοχλεί τόσο πολύ όσο τα τετραγωνάκια που σου έλεγα ....

Η γνώμη μου είναι ότι κάποιος στο μοντάζ του DVD δεν πρόσεξε άρκετά και έτσι μάλλον και τα υπόλοιπα dvd έτσι θα είναι.

Αν δεις φώς από τα άλλα δισκάκια (αν υπάρχουν ακόμα) στο metropolis ενημέρωσέ μας΄.

V

VIDEOMIX

Guest

Αυτή είναι και η καλύτερη λύση!
Eαν φυσικά δεχθούν. :?

Θάνο, παρατήρησα και εγώ αυτό που λες με την διαφορά στον ήχο και την εικόνα.

Όμως όπως είπες εκτός του ότι είναι εμφανές στα κοντινά πλάνα, δεν είναι σε όλα τα τραγουδια και σε όλα τα πλάνα.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του ίδιου τραγουδιού στο ένα πλάνο είναι συγχρονισμένο και στο άλλο όχι. Δεν είναι πάντως κάτι που προσωπικά εμένα με ενοχλεί τόσο πολύ όσο τα τετραγωνάκια που σου έλεγα ....

Η γνώμη μου είναι ότι κάποιος στο μοντάζ του DVD δεν πρόσεξε άρκετά και έτσι μάλλον και τα υπόλοιπα dvd έτσι θα είναι.

Αν δεις φώς από τα άλλα δισκάκια (αν υπάρχουν ακόμα) στο metropolis ενημέρωσέ μας΄.
Ωχχχχ.... με αιματοκύλισες τώρα. Εαν ειναι και το δικό σου έτσι, καήκαμε. (το υποψιαζώμουν πάντως οτι θα ειναι γενικό το πρόβλημα)
Δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη. :(

Γιώργο, το έβαλα και στο jvc στο αυτοκίνητο και το παρατήρεισα και εκεί. :|

Reaction score
0
Τα δισκάκια δεν είναι Ελληνικά όπως έχουμε πει και πριν...

Το περίεργο είναι ότι αν και είναι PAL και Region 2, η εταιρεία που αναγράφεται έχει διεύθυνση USA...

Λέτε να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με το transfer με PAL και NTSC?

Σήμερα που πέρασα το Metropolis είχε 5-6 κάτω από την σκάλα στο υπόγειο με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις!

V

VIDEOMIX

Guest
Πρίν λίγες ώρες, χθές βράδυ, είχα καλεσμένο εναν κολλητό μου οπου ήταν στην παρέα της Μαλακάσας.
Είδαμε στον βιντεοπροβολέα μου την συναυλία του Λονδίνου. Μου είπε οτι την καταευχαριστήθηκε και πως του άρεσε πολύ περισσότερο απο την Μαλακάσα. Και ηχητικά και συνολικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κατ' αρχας να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Nick Greek για τον δανεισμο του εν λογω DVD.
Οντως υπαρχει καποιας μορφης "προβλημα" με μικρη καθυστερηση αλλα δεν ειναι ενοχλητικο και δεν εμποδιζει την θεαση.
Η εικονα και ο ηχος ειναι σε υψηλα επιπεδα!
Ο γερο Simon παντως δειχνει να εχει χασει την ζωντανια του και τραγουδα σχεδον ακινητος :wink:

Reaction score
0
Μετά την αποχώρηση από τους Duran Duran του ακίνητου γερο-Simon να αναλάβει o αεικίνητος Andrew Κ LeBon!

Τουλάχιστον δεκαπλασιασμός των πωλήσεων στο γνωστό κοινό των Duran και kick off tour concert στη Μύκονο!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Αύριο στην εορτή, και μια συναυλία έκπληξη απο το Tokio σε πολύ καλή ποιότητα ήχου.:)

V

VIDEOMIX

Guest
Kαι ενα video απο την μαγική για μένα βραδιά του Ιουνίου.

[video width=300 height=250]http://www.fasterthanlive.com/files/OW_athens_05.wmv[/video]
Η όμορφη, γλυκιά μπαλάντα "Ordinary World" απο τους DURAN - DURAN. 8)

Γιώργο Ανδρεάδη, δεν μου είπες, σου άρεσε η συναυλία στο DVD; Δεν μου είπες. :wink:

Εσύ Γιώτα; Ούτε εσύ μου είπες. :wink:

Reaction score
0
Η εγγραφή πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα.

Πραγματικά κοντά στην σκηνή και με καλή σκηνοθεσία!!

Έχανε τις οθόνες που ήταν στα πλάγια και έδινε μια αρκετά διαφορετική αίσηθηση του χώρου από εκεί που ήμουν εγώ. (λίγο πιο πίσω).

Ειδικά στο careless memories με τους manga Duran Duran, θα προτιμούσα την πιο μακρυνή εικόνα.

Θα κρατήσει τις αναμνήσεις μας ζωντανές για πολλά χρόνια!!!

Thank you Θάνο!

Reaction score
4.444
Το dvd δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου για να σου πω!!!

Λες να το "δανειστεί" αιωνίως ο Ανδρεάδης;;;
:D:D:D

Reaction score
7
Επειδη ελαβα πολλα DVD δεν ειχα χρονο να τα δω ολα ουτε την υπομονη να δω ενα απο ολα, οποτε ειδα λιγο απ ολα!!

Για τους DD στην Ελλαδα θα προσπαθησω να κανω κατι για τον ηχο, αλλα θελει χρονο...

V

VIDEOMIX

Guest
Αδύνατον Ανδρεάδη. Εξ' αρχής λύπει η πληροφορία στα βασικά φωνητικά. Τι θα κάνεις; Θα πάρεις μήπως απο την συναυλία του Λονδίνου και θα τα μιξάρεις; :):):):):):)

Reaction score
7
Δε λειπει, απλα ακουγεται πιο χαμηλα σε σχεση με τη μουσικη.....

Ολο και κατι μπορει να γινει....

Θα το δοκιμασω μολις γυρισω απο το επαγγελματικο ταξιδι...

V

VIDEOMIX

Guest
Ναι, σωστότερο ειναι οτι ακούγεται. Ομως εκεί που σκεπάζεται απο τις χαμηλές συχνότητες έως και παραμόρφωση, θα δυσκολευτείς. Μακάρι να βελτιωθεί ο ήχος. Το εύχωμαι.:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas