Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ!!

Reaction score
0
deliol said:
Μήπως κάποιος από εδώ μέσα έγραψε την εκπμομπή (σε dvd κατά προτίμηση;);;;;;
Όχι,προς θεού δεν είμαι fan, απλά ανέλαβα να την γράψω για μια φίλη και το pc μου έκανε τα δικά του.... μια λάθος ρύθμιση στην ανάλυση της εγγραφής μου έδωσε αρχείο με χάλια εικόνα.... :(
Θα είμαι ευγνώμων λοιπόν αν κάποιος μπορεί να με προμηθεύσει με ένα καλό αντίγραφο.... 8)
Περιμένω pm.... για εύρετρο προσφέρω αυτό:

SONY.HD.DEMO.1080i Santorini !!!!
Το σπίτι ή τη κυρία ? :lol:

Reaction score
6
Tην κυρία φυσικά.... πιο φτηνά θα μου έρθει....σε αφίσα 10x15cm .....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η προσφορά είναι κλιπάκι σε High Definition, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι μπορεί να "βρίζετε" τον Γιαννάκη, όλο και κάποιος όμως από εσάς τους "τρελλούς HD" έγραψε χτες την εκπομπή.... Και επειδή δεν θέλω να εκτεθείτε ,γι''αυτό και ζήτησα προσωπικό pm ...! 8)

Χωρίς πλάκα τώρα, επειδή η κατάστασή μου είναι λίγο κρίσιμη (το είχα υποσχεθεί και τώρα ποιος ακούει την γκρίνια της...!!!!) όποιος έγραψε την εκπομπή χτες ας μου στείλει ένα pm για να συννενοηθούμε για τα περαιτέρω...
Ευχαριστώ...

Reaction score
3
deliol said:
Χωρίς πλάκα τώρα, επειδή η κατάστασή μου είναι λίγο κρίσιμη (το είχα υποσχεθεί και τώρα ποιος ακούει την γκρίνια της...!!!!) όποιος έγραψε την εκπομπή χτες ας μου στείλει ένα pm για να συννενοηθούμε για τα περαιτέρω...
Ευχαριστώ...
Απότι καταλαβαίνουμε υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. :) :lol:
Οποιος έχει γράψει την εκπομπή ας την στείλει,γιατί αύριο μεθαύριο,θα βρεθούμε και εμείς σε παρόμοια θέση,οπότε απ'ότι καταλαβαίνετε,το ένα χέρι νίβει τ'άλλο... :wink: :mrgreen: :mrgreen:

K

katerinaki

Guest
Το καταευχαριστήθηκα!!! εννοείται πως το είδα και το έγραψα όλο στο βίντεο όμως...με έδειξε κάποιες στιγμούλες... :D χαρακτηριστικό μου είναι τα μακρυά μαλλιά και φορούσα κι ένα στρασάκι στο κεφάλι..σαφώς και δεν θα προσπαθήσω να σας επιβάλλω την άποψή μου...έχω όμως το εξής ερώτημα :
όλα σχεδόν τα τραγούδια όλων των στιχουργών δεν μιλούν για την αγάπη? δεν μιλούν για συναισθήματα πόνου, απογοήτευσης. δεν μιλούν για δάκρυα? και φυσικά δεν υμνούν την αγάπη και την ευτυχία που μπορεί να προκαλέσει αυτό το ίδιο συναίσθημα στην καρδιά μας? και εδώ δεν γίνεται διάκριση σε έντεχνο και λαϊκό τραγούδι....η αγάπη υμνείται παντού...

και για πείτε μου το ακόλουθο τραγουδάκι είναι καταθλιπτικό?

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ

Χάθηκα στα χέρια σου
Βρήκα καινούριο ουρανό
Έμεινα στα σύννεφα
Εσύ ό,τι θέλεις το μπορώ

Βγες και φώναξε και πες πως μ' αγαπάς
Ο κόσμος όλος έγινε για μας
Μαζί σου τα μικρά έχουν αξία
Βρες φεγγάρι κι έλα πάρε με αγκαλιά
Να φτιάξουμε στην πόλη ακρογιαλιά
Εσύ μονάχα έχεις σημασία

Βρέθηκα στα χείλια σου
Και είδα αγάπη τι θα πει
Κόπηκα στα χάδια σου
Κι έγινα σαν μικρό παιδί

Συνθέτης: Νίκος Τερζής

Στιχουργός: Ρεβέκκα Ρούσση :D :D :D

Reaction score
298
KATERINAKI said:
χαρακτηριστικό μου είναι τα μακρυά μαλλιά και φορούσα κι ένα στρασάκι στο κεφάλι
Και το ροζ μπέιμπυ-ντολλ πολύ σου πήγαινε. Ήταν αισθησιακό, κι όμως τόσο κοντά στην αθωότητα.

Reaction score
6
deliol said:
Tην κυρία φυσικά.... πιο φτηνά θα μου έρθει....σε αφίσα 10x15cm .....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η προσφορά είναι κλιπάκι σε High Definition, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι μπορεί να "βρίζετε" τον Γιαννάκη, όλο και κάποιος όμως από εσάς τους "τρελλούς HD" έγραψε χτες την εκπομπή.... Και επειδή δεν θέλω να εκτεθείτε ,γι''αυτό και ζήτησα προσωπικό pm ...! 8)

Ευχαριστώ...
ρε παιδιά ....κανένας....;;;;;; πω πω θα με σφάξει.... :(

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
deliol"ρε παιδιά ....κανένας....;;;;;; πω πω θα με σφάξει.... "
Παει αυτος θα...αγιασει!!!
Δυστυχως φιλε μου ενω την περασμενη εβδομαδα εγραψα την Αλεξιου (με χαλια εικονα γιατι ηταν σε λαθος συχνοτητα) τον Γιαννακη λογω γουστου δεν...Αν ομως το ζητουσε καποιος φιλος δεν ειχα προβλημα (εξ αλλου ο σκληρος σβηνει ταχιστα!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988