- Reaction score
- 298
Η Ντενίση είναι πολύ νέα. Σε πληροφορώ ότι οι φωτό που την δείχνουν γερασμένη είναι φωτό του Ζαχαράτου, που χρησιμοποιούνται από τους εχθρούς της μεγάλης μας Μιμής.
KATERINAKI, διακατέχεσαι από έναν άκρατο ευδαιμονισμό ή αφήνεις και χώρο για ανώτερες αναζητήσεις του πνεύματος?KATERINAKI said:νοιωθω καλα? περναω καλα
όλοι οι Νεοέλληνες που έχουν αγοράσει 16:9 τελεβιζιόνες και "απολαμβάνουν" ελληνική TV σε όλο το "wide-μεγαλείο" βλέπουν την Σεμίνα όπως ακριβώς είναι..!!!RDoherty said:Τι γιατί σε ρωτάμε? Αφού μονίμως οι κάμερες που την παίρνουν την έχουν μακρόστενη και με μία θολούρα σαν ομίχλη. Λες να είναι σύμπτωση?
Αυτο τωρα,πως να το εξηγησει το φτωχο μυαλουδακι μου!Πιστευα οτι τελειωσαμε μ αυτο και προχωρουμε σ επομενες κατακτησεις....lakiss51 said:(ΥΓ καποιοι εδω μεσα πρεπει να μας εξηγησουν το ... ψευδωνυμο τους!)
Θέλουμε, θέλουμε! 8)KELLER XRISTINA said:Δεν θελετε να γνωριζετε την δικη μου αποψη για τις δικες σας μουσικες προτιμησεις..
Σήμερα τραγουδάς?? Να ξέρω να μην βγούμε εξω????KATERINAKI said:Αν λοιπον συμπαθειτε τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη συντονιστειτε, οσοι επιθυμειτε, στον Alpha αυτο το Σαββατο το βραδυ...καπου εκει θα δειτε και το μικρο σας ψωνιο-Κατερινακι...
(συγχωρεστε μου τυχον λαθος για την ημερα προβολης, Σαββατο μεν αλλα δεν ειμαι 100% βεβαιη οτι ειναι αυτο)
Το schade γράφεται με καφαλαίο S, μόνο αν βρίσκεται στην αρχή της πρότασης...RDoherty said:Wie Schade ... 8)