Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.553
Προσπαθησε περισσοτερο....! 8)
Στην περίπτωση Απόλυτης Απελπισίας θα πρόσθετα μερικά α, δηλ. schaaaade!RDoherty said:Ακόμα και όταν είναι έκφραση Απόλυτης Απελπισίας? 8)
Το Κατερινακι ξεχυλιζε απο ευτυχια,χαρα και ικανοποιηση οταν εγραφε αυτο το θεμα κι αντι να συμμεριστουμε τη χαρα της .....μοιαζουμε με ασχημες,ανεραστες γεροντοκορες που την αποπαιρνουν γιατι λοξοδρομησε απο το "μονοπατι της ηθικης και της ταξης"....
Θα σε δούμε , θα σε δούμεKATERINAKI said:Αυριο στις 9 το βραδυ για οποιον ενδιαφερεται......![]()
![]()
![]()
Εμεις για σενα θα το κανουμε .Δεν πειραζει αν ακουμε κατι αλλο?ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Θα σε δούμε , θα σε δούμεKATERINAKI said:Αυριο στις 9 το βραδυ για οποιον ενδιαφερεται......![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά την διάρκεια της εκπομπής εγώ θα βάλω ενα surround CD-Audio που έχω φτιάξει με Σπανουδάκη απο τα FL & FR Γαιτάνο απο το Center και απο τα RL & RR θα παίζει Μπάμπη Παπαδόπουλο...!!!ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Εμεις για σενα θα το κανουμε .Δεν πειραζει αν ακουμε κατι αλλο?ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Θα σε δούμε , θα σε δούμεKATERINAKI said:Αυριο στις 9 το βραδυ για οποιον ενδιαφερεται......![]()
![]()
![]()
![]()
Μα δε ντρέπεσαι καθόλου;;;RDoherty said:Αλήθεια το "Σεμίνα" από πού βγαίνει? Από το αγγλικό "semen"? :shock:
Να το προσέξεις αυτό. Η διάκριση μαλακά-σκληρά είναι φενάκη. Κι άλλοι έτσι ξεκίνησαν και από τον Χριστοδούλου έπεσαν στο Μάνο Ελευθερίου και από 'κει στον Ιατρόπουλο :shock:κύριος Ράμμογλου said:σε στίχους του Δ. Χριστοδούλου
KATERINAKI said:Αυριο στις 9 το βραδυ για οποιον ενδιαφερεται......![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να μη σου διαφεύγει το ιδιοφυές double-entendre του στιχουργού. Το κόμμα μετά τη λέξη "γύρε" αποκαλύπτει ότι το στιχούργημα απευθύνεται σε ένα σουβλάκι και ο gourmet Πλούταρχος αποδεικνύεται ιεραπόστολος της γαστριμαργικής τέχνης, κατακεραυνών εν τω άμα τους παγκοσμιοποιημένους "φαστφουνταδιστές" που ραδιουργούν κατά του Ελληνοχριστιανικού μας Πολιτισμού. Δεν είναι συναρπαστικό?jimdamian said:ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ
ΓΥΡΕ, ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ
ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ !!!!!