Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Reaction score
17.603
Ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα στην κυριολεξια!!! Η τιμη μεταπωλησης τους πεφτει στον 1/10 της σημερινης τους αξιας ακομα και μετα απο 3 με 4 ετη μονο!

:mad_1:

Στο κατω κατω ρε παιδια ποσες φορες θελει καποιος να δει την ιδια ταινια??

Μη σου πω και πανω απο μια!:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Απο την αρχη της συμμετοχης μου στο φορουμ σου ειχα εκφρασει την απορια, πως μπορει να συνυπαρχουν αρμονικα εμποροι-κατασκευαστες με τους αλλους χομπιστες, καθως καθε ποστ προερχομενο απο τους πρωτους θα εφερε εκ των πραγματων την ρετσινια της προαγωγης εμπορικων συμφεροντων, ωστε να κατανταει στο τελος η αποψη τους να αποδυναμωνεται, ακομη και αν οι προθεσεις ειναι οι πιο αγαθες.
Αααα, αυτό εννοείς?...
Τα πράγματα είναι απλά.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αρνηθεί από έναν επαγγελματία την χομπίστικη υπόστασή του. Ως εκ τούτου όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Από την άλλη μεριά όμως, είναι πολύ εύκολο για ένα τυχαίο μέλος να καταλάβει (2 εβδομάδες συμμετοχής είναι υπέρ αρκετές), τις πραγματικές προθέσεις του επαγγελματία/χομπίστα. Συνεπώς, είναι προφανές ποιός γράφει αποκλειστικά για να βρίσκει πελάτες και ποιός γράφει γιατί μαζί με αυτό, γουστάρει τον τρόπο επικοινωνίας, την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων.

Γενικώς ως AVSite σεβόμαστε όλους τους επαγγελματίες που βγάζουν ψωμί από αυτό που εμείς αποκαλούμε χόμπι. Όμως, ως διαχειριστική ομάδα, οφείλουμε να εξετάζουμε με βάση την δική μας λογική, ορισμένα πράγματα. Πάραυτα δείχνουμε άλλη αντιμετώπιση σε αυτούς που έχουν βοηθήσει με τις απαντήσεις τους, τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους 5-10 άτομα και άλλη σε αυτούς που αρκούνται σε πολύχρωμες υπογραφές με διαφημιστικές καταχωρήσεις, συμμετοχή σε ανούσιους καυγάδες μπας και πείσουν κανέναν ότι είναι σχετικοί, απροκάλυπτη δυσφήμιση κλπ. Κοινώς, όταν κάποιος επαγγελματίας βοηθάει κόσμο, ο κόσμος το καταλαβαίνει, αναγνωρίζει την χομπίστικη υπόστασή του, τον σέβεται περισσότερο και φυσικά δείχνει περισσότερες ανοχές, αν κάποια μηνύματά του είναι ψιλοαναφορές σε προϊόντα που πουλάει.

Σε αντίθεση με ότι μπορεί μερικοί να πιστεύουν, οι αναγνώστες ενός διαδικτυακού τόπου είναι πολύ έξυπνοι. Συνήθως είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ από αυτούς που τους επισκέπτονται στα μαγαζιά τους. Τελικά, δεν νομίζω ότι έχεις λόγους να αισθάνεσαι άσχημα για κάτι Μιχάλη. Τα γραπτά μένουν, μαζί με αυτά και οι συμπεριφορές οι οποίες θα χαρακτηρίζουν για πολλά χρόνια όσους έχουν περάσει από εδώ. Όποιος δεν το κατάλαβε αυτό, ας πρόσεχε. Σε ότι αφορά στην ΔΟ του site, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να υποστηρίζουμε διαρκώς τον υγιή ανταγωνισμό και την ορθή συμμετοχή όποιου εμπλέκεται και επαγγελματικά με το αντικείμενο.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για να τελειωνουμε μια και καλη με τον κ.Κογια
Ο Κωστας αποτελει αυτη την στιγμη τον παλαιοτερο συνεργατη μου εντος των διοικητικων των 2 φορα καθως συντομα θα κλεισουμε 8 συνεχομενα(σχεδον) ετη συνεργασιας.
Καποια στιγμη λοιπον θα πρεπει να αναρωτηθειτε-μονοι σας και οχι με την βοηθεια του κοινου-ποια ειναι τα συστατικα εκεινα που διαθετει ο συγκεκριμενος κυριος και χαιρει της απολυτης εκτιμησης μου.
Μηπως και εγω επαγγελματιας του χωρου δεν ειμαι?
Εκτος εαν νομιζετε πως πουλω μονο βιντεοπροβολεις...

Ναι, ναι ξερω, και εμενα δεν μου αρεσουν πολλες φορες οι ειρωνειες του η οι χαρακτηρισμοι του.
Δεν προσπαθησα ομως ποτε να τον αλλαξω για τον απλουστατο λογο πως...δεν μου αρεσει να αλλαζω ανθρωπους.
Η ακομα πιο σωστα δεν πιστευω πως αλλαζουν οι ανθρωποι.Μπορει να προσποιουνται πως αλλαζουν αλλα δεν.Οποτε ποιος ο λογος να προσπαθησω για οποιονδηποτε?

Για να καταλαβετε το ειδος της σχεσης μας θα σας μεταφερω εναν προσφατο διαλογο που ειχαμε, και ελπιζω να με συγχωρεσει που δεν πηρα την αδεια του για να τον μεταφερω εδω, ανοιχτα.

Η συζητηση αφορουσε την συμμετοχη του σε καποια αλλα φορα.
Του ειπα λοιπον:

-Οτι και εαν κανεις δεν θελω ποτε να σκυψεις το κεφαλι σε κανενα
-Ουτε σε εσενα? με ρωτησε ο αθεοφοβος
-Ειδικα ουτε σε εμενα!

Ελπιζω μετα απο αυτο να ειναι κατανοητο πως στο AVSite δεν υπαρχει ουτε πορεια, ουτε κλιμα, ουτε τιποτα.
Θελετε να τον αντιμετωπισετε?
Στο χερι σας ειναι!
Ακριβως τα ιδια δικαιωματα που εχει εκεινος εχετε και εσεις...

Reaction score
877
Ζητω την κατανοηση του Ανδρεα αλλα πραγματικα δεν μπορω να ξαναγραψω στο site για προφανεις λογους. Δεν με σηκωνει το κλιμα μαλλον...
Κάτσε...που πας να φύγεις...έχεις να μάθεις τόσα ακόμα...
Ξέρεις πόσα βιβλία μου έχει συστήσει εμένα ο 'έτσι'...
Αφού να φανταστείς δεν ποστάρω εδώ και μήνες γιατί το έχω ρίξει στη μελέτη...
Όσο για τα 'κολλητάρια'...τι να πουν Γιάννη μου!!!...Κόσμο θένε να γράφει για να ανεβάζουνε νούμερα...Κι ας γράφει ο καθένας ότι μαλ_κία του κατέβει...
Ανώδυνα...χωρίς σκέψη...χωρίς πείρα...χωρίς στάλλα respect...
Καλά κάνεις...κάν΄τη............καλές γιορτές....

Reaction score
877
Πάντως για να πούμε και 'του στραβού το δίκιο'...δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άτομο τόσο πολύ τόσοι πολοί και μάλιστα παθιασμένα και προκατειλλειμένα...Και μάλιστα το άτομο να χρήζει μεγίστης υποστήρηξης από τους διαχειριστές και διευθύνοντες...Έχει τον τρόπο του ο τύπος και σε ρίχνει στη λούμπα ν' ασχολείσαι μαζί του χωρίς λόγο...Κάτι με καλώδια από τοστιέρες...κάτι με cd mp3 που δεν ακούει διαφορές...κάτι με αυτοχαρακτηρισμούς 'ημίθεος' και 'πρώτος'...νά και η αρχαίζουσα βλαχοκαθαρεύουσα...Τό 'χει το παλληκάρι..πως να το κάνουμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μ' αρέσει που έχουν άποψη αυτοί που φοβούνται να πούνε ακόμη και το όνομά τους. Άποψη για τον Κόγια, για το high end, για τον ήχο, για την τέχνη, για τα άσπρα μούρα μαύρα μούρα. Αυτό το σπορ μπορεί να έχει μόνο έναν ημίθεο, αλλά από ότι φαίνεται έχει πολλούς Θεούς... :lol:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Λιγο ρε πουστη μου να λειψεις και νασου ενας νεος τσαμπουκας!!!!!!!!!!!!!Τι λετε ανοιγουμε ενα νεο τοπικ με τους τσαμπουκαδες που εχουν γινει εδω μεσα να δουμε που θα φτασουμε και ποιος θα κερδισει.........................................
Τελικα καθε λιγο και λιγακι ολο και θα τρωγομαστε με κατι ετσι????????
Ρε γαμωτο γιατι δεν το χωνευουμε οτι ο ακουστικος πορος του καθενος μας ακουει διαφορετικα,ο Κωστας ο Κογιας δεν ακουει διαφορες με τα καλωδια ,εγω ακουω(αληθεια Κωστα εχω ενα ιντερκονεκτι μπερκετι να σου δωσω να ακουσεις απο χαλκο 8 νταν Τανζανιας 14 χρονια θαμενος στα καρβουνα και καψαλισμενος στο τελικο φινιρισμα απο μουρουνελαιο Βιρμανιας-ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ) ,ο ταδε γουσταρει χαμηλο και ψαχνεται για τρανζιστορ ενω καποιος αλλος λιωνει απο την καυλα μολις αναψουν οι 300Β-Ο Τσαρουχας ψοφαει για Soundlab και ο αλλος εχει 801 και ψαχνεται για SUB-Ο αλλος ταδε την βρισκει να ψαχνεται με τα αντικραδασμικα και συ τα εχεις στημενα πανω σε ταυλα οικοδομης και ακους-
Ο αλλος ακουει τοσο χαμηλα τα βιολια που αν κλασει η μυγα νομιζει οτι καηκε καποιο συρμα απο την EC82 και τρεχει να δει αν ολες ροδιζουν το ιδιο!!!!!!!!
Ασε εκεινος που το γκυναικα του καθαριζει με το swiffer τα πλαινα της ξυλινης επενδυσης της καμπινας του Sonus Faber ΚΑΙ ΑΞΑΦΝΟΥ νοιωθει οτι καποια μαλακια του εκανε και κατι δεν παει καλα με τις κατω οκταβες!!!!!!
Αμ ο αλλος.......αυτος που ακουει με AIWA combact...........ωχ .....τι εγινε τωρα.......ΑΥΤΟς ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ ΤΟ AIWA ακουει μουσικη?ακουει τζαζ,ακουει μπλουζιες,ακουει κλασικη με αυτο το μπορντελο?Και εγω που εχω
σκασει τα μυρια γιατι ακουω τα ιδια σιντια?
Στασου ρε εγω ακουω αλλοιως ....ΤΑ ΙΔΙΑ CDs.....
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ......συμφωνω.
ΕΔΩ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ STAGE ΑΛΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΑΛΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ....ΣΥΜΦΩΝΩ
ΕΔΩ ......NΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤOY KAΛΛΙΤΕΧΝΗ ΛΕς ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ....ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ TELLARC ΔΙΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ
ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ.........ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ΕΝΩ ΕΓΩ.....ΕΙΜΑΙ........ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ -Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΣΕΠΕΣ-ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΡΑΚΣ-ΕΠΑΡΓΥΡΟΥΣ ΧΑΛΚΟΥΣ.......ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΛΟΥΡΙΟ Η ΑΠΟ ΟΞΥΦΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΟΛΥΒΥΛΟΣΙΛΟΞΑΝΗ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ .....ΣΥΜΦΩΝΩ
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ???????
Τωρα αν ο Κογιας ειναι καυστικος και τα λεει οπως θελει γουστο του και καπελλο του -οτι ειναι κατι φορες που θελω να του βαλλω φουρνελο στην αφανα.......ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-κατι ομως εμαθα απο καποια τεκμηριωμενα του αρθρα που δεν ειχα γνωση ...και σιγουρα εκτιμηθηκε αναλογα.
Το οτι ο Θεοφιλακος εχει και αυτος τις αποψεις του και ας ειναι εμπορος(εχω Perraux 350 watt τελικο μπαγασα)παλι γουστο του και αυτουνου.!!!!!!!
ΓΟΥΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-
ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ .
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Καλες γιορτες να εχουμε και ας κοψουμε τις χαζομαγκικες μαλακιες----ουτε αντρες μας κανουν -ουτε και ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όλα κι όλα. Μερικοί δεν χρειάζεται να βάζουμε γραμμάτια. Αγοράζουμε από τα χαρτζιλικάκια που μαζεύουμε επειδή γράφουμε στο διεφθαρμένο AVSite. :happy_9:

- Γεια σου ρε Βλάση, μ' αρέσεις γιατί τα λες πάντα χύμα και τσουβαλάτα. Καλές γιορτές φίλε!

...

Reaction score
1.844
Όλα κι όλα. Μερικοί δεν χρειάζεται να βάζουμε γραμμάτια. Αγοράζουμε από τα χαρτζιλικάκια που μαζεύουμε επειδή γράφουμε στο διεφθαρμένο AVSite. :happy_9:...
Δεν είναι ανάγκη ότι μαθαίνεις για μένα να το βγάζεις εφημερίδα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Τελικά τι ακούω; Μουσική ή μηχάνημα;
Τς, τς, τς, οποία αφαίρεσις! Ξεχνάς τα καλώδια. Τα καλώδια είναι κι αυτά συσκευές, μη τα ισοπεδώνουμε όλα...

Reaction score
5
Τς, τς, τς, οποία αφαίρεσις! Ξεχνάς τα καλώδια. Τα καλώδια είναι κι αυτά συσκευές, μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Δεν μπορώ να ακούω πολλά μαζί... Εγώ που να δώκω βάση τελικά; Γιατί έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά στα μπραξ και με ικανοποίησαν. Τα χάρηκα που τα έδωσα και τα ευχαριστιέμαι. Αλλά στο σπίτι, με τον Pionneer και τα Canton, Πάλι ευχαριστιέμαι μουσική. Δεν είναι το ίδιο. Αλλά βάζω ένα ποτάκι και απολαμβάνω ενα σαξοφωνάκι έτσι για να γουστάρουμε...

Πειράζει που δεν είναι hiend?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Λοιπόν, επειδή κάποια πράγματα μαθαίνονται κάποια στιγμή, και δεδομένου ότι μιλάω βλαχοκαθαρεύουσα, δεν μπορώ πλέον παρά να το ομολογήσω ενώπιόν σας. Ε λοιπόν ναι!, είμαι αυστριακός γέννημα – θρέμμα, αλλά έχω βλάχικη καταγωγή. Επειδή όμως εδώ, στην κατηγορία high end, πρέπει να κάνουμε ανταλλαγή απόψεων και να συζητούμε τις εμπειρίες μας, να σας πω κι εγώ την άποψή μου! Λοιπόν, βασικά δεν είμαι βλάχος. Παρά την απόχρωση των μαλλιών, που είναι θεϊκά –μη το ξεχνάμε αυτό, δεν είμαι Γερμανός. Η καταγωγή μου είναι από τη Sermoneta. Εντάξει; Και δεν θέλω γιατί, διότι και τα τοιαύτα. Εδώ είναι high end, και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του χωρίς γιατί και χωρίς διότι, και να σεβαστείτε την άποψή μου, και πάει και τελείωσε. Εντάξει; Άντε, και καλά κρασιά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εδώ είναι high end, και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του χωρίς γιατί και χωρίς διότι, και να σεβαστείτε την άποψή μου, και πάει και τελείωσε.
Γιατί αλλιώς τι θα κάνεις, θα κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μπλε? :cool_11:

...

Reaction score
1.844
Να κάνω, ο άσχετος, μιά ερώτηση;

Το καλώδιο της τοστιέρας, που πρωτάκουσα εδώ μέσα, πόσα τοστάκια πρέπει να ψήσει μέχρι να στρώσει;

Βοηθάτε, αδέρφια!

Reaction score
877
Λοιπόν μιας και διαπιστώνω με χαρά πως ο καθένας εδώ μέσα αρχίζει να σοβαρεύεται να ομολογεί τα λάθη του και να κάνει αυτοκριτική...θα ενδώσω κι εγώ...
Λοιπόν...
Με λένε Sudoku Chien Mieng...(Αυτό για τις σπόντες του Nick Tsar για την ανωνυμία...Σάμπως άμα δηλώνει κανείς το όνομά του δεν μπορεί να λέει μαλ_κίες....)...
Κατάγομαι από την επαρχία Sarmonella του Χαρτούμ...δεν είμαι βλάχος και είμαι στο επάγγελμα...αστροναύτης...
Αυτοκηρύσσομαι grand head top admin και δηλώνω πως ο καθένας μεν μπορεί να λέει την άποψή του χωρίς γιατί και χωρίς διότι.......να έχει όμως respect προς τους άλλους προς τον εαυτό του προς το hi-end και προς αυτούς που το υπηρετούν το μελετούν το πληρώνουν αδρά και το εξελίσσουν...
Και επειδή μυρίζομαι ban_άκι...καλές γιορτές σε όλους...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523