Ο... θαυμαστός κόσμος της Forthnet!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Ο... θαυμαστός κόσμος της Forthnet!!!

Πάντως εγώ δε το βρίσκω παράλογο να μη σου λέει τηλεφωνικά τον αριθμό του βρόχου χωρίς πριν να πιστοποιήσεις ότι είσαι αυτός που λες ότι είσαι. Σωστός και ο συλογισμός με τον ταχυδρόμο, αλλά με την ίδια λογική και τη φορολογική δήλωση και το εκαθαριστικό της εφορίας (που έρχονται με ταχυδρομείο) το ίδιο πρόβλημα έχουν.

Για το θέμα του fax και του mail, συμφωνώ απόλυτα, αλλά ποιός ξέρει που έπεσες... :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

Πάντως εγώ δε το βρίσκω παράλογο να μη σου λέει τηλεφωνικά τον αριθμό του βρόχου χωρίς πριν να πιστοποιήσεις ότι είσαι αυτός που λες ότι είσαι.

Σωστά.

Εγώ όταν τον είχα ζητήσει από κάποια εταιρία, μου είπε ότι θα με ηχογραφήσει

και μου έκανε διάφορες ερωτήσεις για να δει ότι είμαι ο ίδιος, π.χ.

πλήρης ημερομηνία γέννησης, αφμ, αριθ. ταυτότητας κ.α.

Άρα δεν είναι και τόσο δύσκολο απ' το να σε τρέχουν να στείλεις fax.

Reaction score
173

Σωστά.

Εγώ όταν τον είχα ζητήσει από κάποια εταιρία, μου είπε ότι θα με ηχογραφήσει

και μου έκανε διάφορες ερωτήσεις για να δει ότι είμαι ο ίδιος, π.χ.

πλήρης ημερομηνία γέννησης, αφμ, αριθ. ταυτότητας κ.α.

Άρα δεν είναι και τόσο δύσκολο απ' το να σε τρέχουν να στείλεις fax.

Απο αυτο το στιβο μαχης περασα κι εγω :138: αλλα και παλι για καποιο λογο με θεωρουσε υποπτο ατομο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.230

Μήπως έκρυψες χρόνια! :145::137:

Reaction score
0

Αν μπήκες και την έκραζες τη γυναίκα από την πρώτη στιγμή, λογικό να σου κάνει και το καψόνι σου.
Εγώ θα σε έβαζα να μου μιλάς κρατώντας με τους αγκώνες το τηλέφωνο και ανάμεσα στις λέξεις να φωνάζει το νούμερο του τηλεφώνου!! :)

Reaction score
0

Ακουστε και τα δικα μου τωρα για να γουσταρετε:
Τον Ιουνιο του 2007 ειχα ΟΤΕ και Internet απο την Forthnet και μιας και ηρθε η On στην
περιοχη μου (Βουλα) μετακομισα στην ON αφου συμπληρωσα τις απαραιτητες αιτησεις
για διακοπες της forthnet του ΟΤΕ κλπ κλπ
Ton Αυγουστο του 2007 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το πληρες διμηνο και οχι τις 3-4 ημερες που ειχα φαει μεχρι να γινει η μεταβαση στην ΟΝ
-Κυριε δεν προλαβε να ενημερωθει το συστημα, θα σας ερθει συμψιφιστικος
Toν Οκτωβριο του 2007 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 4μηνο!!
-Κυριε σας βλεπουμε ενεργο, το διορθωσα και θα σας ερθει συμψιφιστικος
Toν Δεκεμβριο του 2007 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 6μηνο!!
-Κυριε το συστημα ενημερωθηκε αλλα προφανως ειχε εκδοθει ήδη ο λογαριασμος!! θα σας ερθει συμψιφιστικος !!

Toν 2ο του 2008 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 8μηνο!!
-Κυριε
----σας βλεπουμε ενεργο
----και τι μας νοιαζει τι λετε εσεις εγω βλεπω οτι ειστε ενεργος
----δεν με νοιαζει αν σας παρεχει η ΟΝ θα μπορουσατε να μπειτε με dial-up απο
τον ενεργο λογαριασμο σας
----καλα αφου λετε οτι δεν εχετε κανει ουτε μια φορα login θα δουμε και ..
---- θα σας ερθει συμψιφιστικος

Toν 4ο του 2008 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 10μηνο!!
-Κυριε να μας στειλετε με mail την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας τον 1ο
λογαριασμο της ΟΝ και ενα κειμενο που να περιγραφει τι εγινε και
θα σας ερθει συμψιφιστικος !!

Toν 6ο του 2008 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 12μηνο!!
-Κυριε τα mail χανονται!! να στειλετε με fax mail την φωτοτυπια της ταυτοτητας σας τον 1ο
λογαριασμο της ΟΝ και ενα κειμενο που να περιγραφει τι εγινε και

Toν 8ο του 2008 σκαει λογαριασμος Forthnet, για το 14μηνο!!
-Κυριε πηρατε να επιβεβαιωσετε οτι πηραμε το fax?
Στειλτε τα παλι και

Απο τον 10 του 2008 δεν ξαναασχοληθηκα παρα μονο οταν με επαιρναν τηλ για
να ζητησουν να πληρωσω το υπολοιπο μου που τους εξηγουσα την κατασταση
τους ελεγα οτι δεν θα παρουν δεκαρα τσακιστη και μου απαντουσαν
οτι εχω χιλια δικια, οτι το σημειωσαν και οτι θα μου ερθει συμψιφιστικος !!

Τον Μαιο του 2010 και ενω ο απληρωτος ειχε φτασει τα 1200 και κατι ψιλα
με παιρνει μια δικηγορος τους με υφακι αρχικα οτι θα με πανε στα δικαστηρια
κλπ κλπ . Αφου της εξηγησα ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ την ιστορια της ψιλοπεσανε τα μουτρα
(υποθετω) και μου ειπε οτι εχω 10000 δικια και οτι θα με επερνε παλι!!

Προς εκπληξη μου την αλλη μερα με πηρε, μου ειπε οτι ο συμψιφιστικος ειναι 15Ε και κατι, μετα απο καμια 20αρια μερες μου ηρθε ο λογαριασμος τον πληρωσα, και τελος!!
Ετσι απλα!!
Σας ευχαριστουμε που προτιμησατε την Forthnet και θα χαρουμε να σας εχουμε παλι
κοντα μας με νεες συνδεσεις!!!
Καλο βραδυ

Reaction score
4.235
Re: Απάντηση: Ο... θαυμαστός κόσμος της Forthnet!!!

Σας ευχαριστουμε που προτιμησατε την Forthnet και θα χαρουμε να σας εχουμε παλι
κοντα μας με νεες συνδεσεις!!!
Καλο βραδυ

:142::142::142::142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130
Mετά από την προτροπή σου, κάτι που κι εγώ σκεφτόμουν άλλωστε, με τη συνδρομή του δικηγόρου μου, απέστειλα στη Forthnet την παρακάτω διαμαρτυρία-καταγγελία, η οποία κοινοποιείται στην Γ.Γ. καταναλωτή, στην ΕΕΤΤ και τον Συνήγορο του Καταναλωτή:

"Κύριοι,
Με το παρόν μου διαμαρτύρομαι εντόνως για την παράνομη, συκοφαντική, υπαίτια, καταπιεστική και εξόχως προσβλητική για την προσωπικότητα μου και την κοινωνική και επαγγελματική μου υπόσταση συμπεριφορά σας.

Στις 14-7-2010 μου παραδόθηκε από το θυρωρό του μεγάρου της ..... (......... αρ. ... και .......), το από 07 Ιουλίου 2010 αβάσιμο και αναληθές εξώδικο σας, υπογραφόμενο από την πληρεξούσια δικηγόρο σας (κ. Μαρία ....) και την επικεφαλίδα «............», δια του οποίου με καλούσατε να καταβάλω για αβάσιμη και αναληθή αιτία υπό την προσχηματική επίκληση «αριθμού συνδρομητή 4.......» και δήθεν αιτήματος μου, το ποσό των €116,55, το οποίο μάλιστα αναλύετο σε κεφάλαιο 111€ και τόκους υπερημερίας 5,55€ (!).
Το επιεικώς ανοίκειο αυτό έγγραφο (συνημμένο 1) με καλούσε επιτακτικά και πιεστικά να καταβάλω το ανωτέρω μη οφειλόμενο ποσό εντός τριών (3) ημερών και με απειλούσε με τη φράση «Σας δηλώνουμε δε ότι σε περίπτωση μη έγκαιρης συμμόρφωσης σας προς τις νόμιμες υποχρεώσεις σας θα προβούμε άμεσα στη δικαστική διεκδίκηση της ως άνω οφειλής με κάθε νόμιμο μέσο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νόμο και στη μεταξύ μας σύμβαση με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του οφειλόμενου ποσού με δικαστικά έξοδα».
Περαιτέρω δε με παρέπεμπε σε επικοινωνία με εκπρόσωπο (!) της γραμματείας του δικηγορικού γραφείου(!).
Το ανωτέρω έγγραφο μου προξένησε ψυχικό άλγος και με εξέθεσε κοινωνικά-επαγγελματικά και ατομικά και για τους λόγους αυτούς ρητώς επιφυλάσσομαι.
Το ρηθέν έγγραφο έχει επιδοθεί σε διεύθυνση από την οποία έχω αποχωρήσει ήδη από τον Αύγουστο του 2007 και αυτό αναγράφεται ακόμη και σήμερα στην είσοδο του πρώην καταστήματος μου.
Ρητέον δε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2007 το φαρμακείο μου το οποίο τυγχάνει από τα πλέον γνωστά και ιστορικά του κέντρου των Αθηνών, εδρεύει και λειτουργεί επί της οδού ....... αρ. ..

Επομένως «παρανόμως» το εξώδικο εστάλη εκεί και περαιτέρω ο θυρωρός ουδεμία υποχρέωση είχε να μου το παραδώσει, το έπραξε δε μόνον χάρη στην εκτίμηση την οποία τρέφει προς το πρόσωπο μου.
Ξεπερνώντας την κατάπληξη μου απέστειλα προς την εταιρία σας το από 14/7/2010 ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) (συνημμένο 2) με το οποίο σας δήλωνα τα εξής:
« 1. Από τη διεύθυνση ......... αρ. ...., έχω φύγει από την 01/08/2007 και άρα δεν θα μπορούσα να κάνω αίτηση από τη διεύθυνση αυτή.
2. Ουδέποτε ενημερώθηκα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα γραπτώς ή τηλεφωνικώς από την εταιρία σας για την ύπαρξη ανεξόφλητου υπολοίπου.
3. Ουδέποτε από την 01/08/2007 και μετά έκανα αίτηση στην εταιρία σας για παροχή υπηρεσιών internet και προφανώς θεωρώ ότι έγινε αυθαίρετη από εσάς ανανέωση προηγούμενης συνδρομής μου.» και σας ζήτουσα να μου διαβιβάσετε την δήθεν αίτηση μου, την οποία επικαλείστε.
Κατόπιν του μηνύματος μου αυτού επικοινώνησε μαζί μου η αρμόδια υπάλληλος σας, κα Αποστολοπούλου, η οποία ενώ παρεδέχθη ρητώς ότι ουδεμία τέτοια αίτηση μου υπάρχει, μου δήλωσε (παρανόμως) ότι για έγγραφη απάντηση εκ μέρους σας θα πρέπει να υποβάλω εκ νέου αίτηση.
Όντως στις 20/07/2010 απέστειλα ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο ζητούσα να επιβεβαιώσετε τα ανωτέρω και να αποκαταστήσετε την αλήθεια.
Προς νέα μου έκπληξη μεγαλυτέρα της αρχικής έλαβα το λίαν προσβλητικό δι εμε και στρεβλωτικό της αλήθειας μήνυμα σας ( 20/07/2010) το οποίο υπογράφει η κα. Πατρινέλη Ιωάννα (συνημμένο 3) εις το οποίο πρακτικά ισχυρίζεστε ότι……… ξόφλησα.

Επειδή τα ανωτέρω ευτελίζουν κάθε έννοια συναλλακτικών ηθών και σεβασμού προς τον καταναλωτή, τυγχάνουν δε εξόχως συκοφαντικά, σας καλώ όπως εντός τριών εργάσιμων ημερών αποκαταστήσετε την αλήθεια εγγράφως, ως έχετε υποχρέωση, επιφυλασσόμενος κάθε δικαιώματος μου και κάθε ζημίας μου και καλώ τις Αρχές προς τις οποίες κοινοποιείται να παρέμβουν προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα έναντι όχι μόνο εμού προσωπικώς αλλά και όλων των καταναλωτών και πολιτών και να διασφαλίσουν αποτελεσματικά ότι παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά δεν θα συμβούν στο μέλλον."
Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε αν εγινε κατι αξιοσημειωτο στη συνεχεια. Υπήρξε επανόρθωση ?
Μόλις πριν λίγες μέρες ήρθε η απάντηση της Forthnet που απεστάλη στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση σε εμένα:

"Σε απάντηση της ως άνω σχετικής επιστολής σας, η οποία παρελήφθη στις 27/8/2010, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η εταιρία έχει ήδη διευθετήσει μέσω πίστωσης του εμφαινομένου ανοιχτού ποσού οφειλής. Με την από 28/7/2010 έκδοση του πιστωτικού παραστατικού έγινε αντίστοιχα εκκαθάριση στη λογιστική καρτέλα πελάτη, του σχετικού χρεωστικού παραστατικού, το οποίο είχε εκδοθεί λόγω συστημικού σφάλματος :)111::111: δικά μου). Η ενημερωμένη λογιστική καρτέλα πελάτη είναι στη διάθεση του κ. Τριανταφύλλου.

Εκφράζουμε την κατανόησή μας για τυχόν ταλαιπωρία του κ. Τριανταφύλλου και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση παραπλάνησής του.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση.

Για την εταιρία Forthnet A.E.,

Κατερίνα Ρίζου
Υπεύθυνη Διαχείρισης Καταγγελιών"

Αυτάααα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ο... θαυμαστός κόσμος της Forthnet!!!

Μόλις πριν λίγες μέρες ήρθε η απάντηση της Forthnet που απεστάλη στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση σε εμένα:

"Σε απάντηση της ως άνω σχετικής επιστολής σας, η οποία παρελήφθη στις 27/8/2010, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η εταιρία έχει ήδη διευθετήσει μέσω πίστωσης του εμφαινομένου ανοιχτού ποσού οφειλής. Με την από 28/7/2010 έκδοση του πιστωτικού παραστατικού έγινε αντίστοιχα εκκαθάριση στη λογιστική καρτέλα πελάτη, του σχετικού χρεωστικού παραστατικού, το οποίο είχε εκδοθεί λόγω συστημικού σφάλματος :)111::111: δικά μου). Η ενημερωμένη λογιστική καρτέλα πελάτη είναι στη διάθεση του κ. Τριανταφύλλου.

Εκφράζουμε την κατανόησή μας για τυχόν ταλαιπωρία του κ. Τριανταφύλλου και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση παραπλάνησής του.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση.

Για την εταιρία Forthnet A.E.,

Κατερίνα Ρίζου
Υπεύθυνη Διαχείρισης Καταγγελιών"

Αυτάααα!!!
Τα συγχαρητηρια μου:624:

Το κειμενο θα πρεπει να το κρατησουμε ως template

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489