Ο νέος μου Pioneer VSX-921

Reaction score
28
Απάντηση: Ο νέος μου Pioneer VSX-921

Ναι έχει αυτό το κουμπί. Θα το τσεκάρω σπίτι !!! Αν και νόμιζα ότι με αυτό έμπαινα στο OSD. Θα το ξαναδώ όμως.

Οπότε λες να κάνω reset και να τα αλλάξω manual ή reset να τρέξω το MCACC και έπειτα manual? Διότι το δεύτερο το έχω κάνει ήδη.
το πρωτο εννοειται....
δες και πες μου να σου πω τι να βαλεις,,,,

Reaction score
5

το πρωτο εννοειται....
δες και πες μου να σου πω τι να βαλεις,,,,
Οκ φίλε μου. Οπότε το απόγευμα θα τον κάνω reset, δεν θα τρέξω το MCACC, θα βάλω manual όλες τις βασικές ρυθμίσεις (μεγέθη, αποστάσεις, levels, crossover) και μετά θα πατήσω την επιλογή που μου είπες και θα επανέλθω.

Δεδομένου ότι το ζητούμενο είναι κυρίως τα ηχεία να μπούνε όλα small με αποδεκτό ήχο, θα τα δηλώσω όλα small.

Reaction score
28

Οκ φίλε μου. Οπότε το απόγευμα θα τον κάνω reset, δεν θα τρέξω το MCACC, θα βάλω manual όλες τις βασικές ρυθμίσεις (μεγέθη, αποστάσεις, levels, crossover) και μετά θα πατήσω την επιλογή που μου είπες και θα επανέλθω.

Δεδομένου ότι το ζητούμενο είναι κυρίως τα ηχεία να μπούνε όλα small με αποδεκτό ήχο, θα τα δηλώσω όλα small.
σωστα.......

Reaction score
28

αν και εγω εχει τα μπρωστα μεγαλα και το σαμπ στο plus για να εχω χαμηλες παντου....

Reaction score
5

Εντωμεταξύ μπορείς να δεις τις επιλογές για να μου πεις τι να βάλω σπίτι!!!

Σου έχω έτοιμη την σελίδα με τις επιλογές του AUDIO PARAMETERS ΕΔΩ

10000 ευχαριστώ !!!

Reaction score
28

Εντωμεταξύ μπορείς να δεις τις επιλογές για να μου πεις τι να βάλω σπίτι!!!

Σου έχω έτοιμη την σελίδα με τις επιλογές του AUDIO PARAMETERS ΕΔΩ

10000 ευχαριστώ !!!
EQ-ON
S.DELAY-0
MIDNIGHT LOUDNESS-OFF
S.RETRIEVER-ON
DUAL MONO - CH1
F.PCM-OFF
DRC-AUTO
L.F.E -0
S.ACD-+6
A.DELAY-OFF
C.WIDTH-3 ALLIWS 0
DIMMEN-0
μετα πηγαινε στο channel level και δυναμωσε το κεντρικο και οτι αλλο θες....
ολα αυτα ομως βαλε να παιζει κατι για να ακους τις διαφορες.ακου πως παιζει με τα μπρωστα ως μικρα και μετα αλλαξετο αμεσως σε μεγαλα να δεις ποιο σου αρεσει ενω παιζει ταυτοχρονα μουσικη για να φανει η διαφορα....και αν εχεις επιλογη για το σαμπ σε plus βαλε το αν επιλεξεις για μεγαλα τα μπρωστα.τα αλλα μικρα οπωσδηποτε ομως...
περιμενω απαντηση

Reaction score
28
Μην το ξεχασω.ολα αυτα για το menu να το έχεις βάλει στο stereo για να σου βγάλει όλες τις επιλογες.και πρωτα πατάς το κουμπί receiver και μετα το audio parameter....

Reaction score
5

Τελικά η λύση reset και ρύθμιση χειροκίνητα έκανε δουλειά.

Τώρα μετα βίας καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ Pure direct & auto surround. Τα δήλωσα όλα small και έβαλα όσα είπες και είναι μια χαρά :) Δυστυχώς δεν έχει επιλογή Plus στο sub, αλλά μικρό το κακό :)

Και πάλι ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
28
Τελικά η λύση reset και ρύθμιση χειροκίνητα έκανε δουλειά.

Τώρα μετα βίας καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ Pure direct & auto surround. Τα δήλωσα όλα small και έβαλα όσα είπες και είναι μια χαρά :) Δυστυχώς δεν έχει επιλογή Plus στο sub, αλλά μικρό το κακό :)

Και πάλι ευχαριστώ πολύ !
Χαίρομαι που εβγαλες άκρη!!!
Μουσικη,τηλεόραση,ράδιο και ολα αυτα θα τα ακους σε stereo αλλιως extended stereo για να ακους απο ολα τα ηχεία.
Direct και pure direct ειναι αν έχεις βάρβατη πηγή για ήχο οποτε αποφύγε το.εκτος αν σου αρέσει ο ηχος της.
Τα αλλα τα βρηκες ολα;
Στο στερεο εχει να ρυθμίσεις πριμα και μπασα αν θές για μουσικη αν χρειάζεται...
Τράβηξε μια κοντινή φωτο την οθόνη σου να δώ αν σου βγάζει σωστα όλες τις ενδείξεις αν δεν βαριέσαι

Reaction score
5

Χαίρομαι που εβγαλες άκρη!!!
Μουσικη,τηλεόραση,ράδιο και ολα αυτα θα τα ακους σε stereo αλλιως extended stereo για να ακους απο ολα τα ηχεία.
Direct και pure direct ειναι αν έχεις βάρβατη πηγή για ήχο οποτε αποφύγε το.εκτος αν σου αρέσει ο ηχος της.
Τα αλλα τα βρηκες ολα;
Στο στερεο εχει να ρυθμίσεις πριμα και μπασα αν θές για μουσικη αν χρειάζεται...
Τράβηξε μια κοντινή φωτο την οθόνη σου να δώ αν σου βγάζει σωστα όλες τις ενδείξεις αν δεν βαριέσαι
Ναι όσα μου έγραψες παραπάνω τα βρήκα όλα. Απλά οι ρυθμίσεις αυτές είναι μία μία από την οθόνη του ενισχυτή και όχι μέσω OSD.... :(

Επίσης δεν έχει extended stereo, οπότε το έχω αφήσει γενικά στο Auto Surround. Άλλωστε stereo ακούω μόνο ραδιόφωνο και Mp3 από Usb.

Πάντως τώρα είναι ικανοποιητικός ο ήχος και τα ηχεία small. Δυστυχώς δεν παίζει όπως ο dead marantz Sr-5200 που είχα 10 χρόνια.... αλλά παίζει τέλεια για ένα μηχάνημα 300 ευρώ

Reaction score
28
Ναι όσα μου έγραψες παραπάνω τα βρήκα όλα. Απλά οι ρυθμίσεις αυτές είναι μία μία από την οθόνη του ενισχυτή και όχι μέσω OSD.... :(

Επίσης δεν έχει extended stereo, οπότε το έχω αφήσει γενικά στο Auto Surround. Άλλωστε stereo ακούω μόνο ραδιόφωνο και Mp3 από Usb.

Πάντως τώρα είναι ικανοποιητικός ο ήχος και τα ηχεία small. Δυστυχώς δεν παίζει όπως ο dead marantz Sr-5200 που είχα 10 χρόνια.... αλλά παίζει τέλεια για ένα μηχάνημα 300 ευρώ
Για μουσικη πας σε γιαμαχα κλασικα.οι πιονηρ ειναι για ταινίες.και για τα λεφτα του ειναι πολυ καλα μην ανησυχείς καθόλου....

Reaction score
28
Για πατα στο χειριστήριο το advanced surround.εκει ειναι το extended stereo.δεν υπαρχει περίπτωση να μην εχει...

Reaction score
5

Λοιπόν, περίμενα λίγο καιρό πριν σας γράψω, για να πειραματιστώ και να μάθω τον ενισχυτή. Ευχαριστώ πολύ και τον φίλο stavroslam για την πολύτιμη βοήθεια του.

Τελικά στον vsx-821, βρήκα και τo SW plus, έκανα reset, έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις, έκανα τα πάντα, small large Κλπ και έπειτα βρέθηκε στην κατοχή μου το απόλυτο δισκάκι.... DTS DEMONSTRATION Vol.1 που έχει movie clips & music clips καθώς και ένα φοβερό clip με ένα ελικοπτεράκι που πάει πέρα δώθε στα ηχεία για να διαπιστώσεις κατά πόσο καλή είναι η surround εικόνα.

Μετά από πολλές εναλαγές, πολλές πολλές ακροάσεις, και τις ίδιες σκηνές over & over again, στα δικά μου αυτιά, στον δικό μου χώρο με τα ηχεία μου, το Pure Direct είναι με διαφορά το καλύτερο :)

Ακόμα και τα εξακάναλα hotel california των eagles & aero του JMZ ακουγόντουσαν αισθητά καλύτερα. Πιο γεμάτα, πιο σίγουρα...

Οπότε μένω με την εύκολη λύση Pure Direct :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo