ΠΙΣΤΑ F1 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;(ΞΑΝΑ).

Reaction score
51
Όταν το βρω Γιώργο το τεύχος (κατά την διάρκεια της αρχειοθέτησης) θα σε θυμηθώ σίγουρα και θα σου στείλω πμ (για να μου στείλεις την διεύθυνσή σου και να λάβεις φωτοτυπίες του κειμένου) :roll:

Λίγη υπομονή γιατί είναι πάρα πολλά τα τεύχη και θα χρειατώ κανένα 20ήμερο..... :wink:

Reaction score
0
Καλησπέρα σας!

Αν και Αθηναίος (Νέα Σμύρνη), είμαι κατά της πίστας στο Ελληνικό. Θέλω πράσινο!!! Ρε μπάς και το λένε επίτηδες;;; Τι στο διάολο δεν βλέπουν το 20% της ανεργίας της Πάτρας;!; Με το κλείσιμο της Πειραϊκής-Πατραϊκής και το ξεπούλημα της Μίσκο πήρε το κατήφορο. Κάτι γίνεται με το εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ, αλλά ΔΕΝ φτάνει. Δώστε το στη Πάτρα βρε παιδιά. Και νοσοκομεία έχει και αερόδρομια (Άραξος), εαν χρειαστεί κάνει και επενδύσεις για να μπορεί το αεροδρόμια να δέχεται τα τεράστια ΑΝτονοφ της Φερράρι, και λιμάνι, σίγουρες επενδύσεις στα ξενοδοχεία (Αναπτυξικός νόμος) τι άλλο θέλετε κύριε Εκλεστον;;; Όλοι νόμιζαν πως η γέφυρα θα αυξήσει την απασχόληση. Σε καμιά δεκαετία θα το δούμε αυτό, με την προϋπόθεση πως τα λιμάνια του Αστακού και Πάτρας θα αξιοποιηθούν στο έπακρο.
Η Βοιωτία γιατί κλαίγεται;;; ΟΛΕΣ σχεδόν οι επενδύσεις στην Αιολική ενέργεια γίνονται ή θα γίνουν στην Βοιωτία!
Τώρα άκουσα στην ΕΤ3 για τις Σέρρες... Αχχχχ, πονεμένη ιστορία!!!
Πρίν μια εβδομάδα για το Ηράκλειο Κρήτης! Ε, όχι! Η Κρήτη έχει τουρισμό, τι άλλο θέλετε; Περισσότερο τουρισμό;;;

Reaction score
51
.......τι άλλο θέλετε κύριε Εκλεστον;;;
Το ζήτημα δεν είναι τι θέλει ο Μπέρνι........
Αλλά το τι θα αποφασίσουν οι βουλευτές/υπουργοί & Καραμανλής........
Δηλ. θα αποφασίσουν για ακόμα μια φορά άνθρωποι που εκ των πραγμάτων δεν έχουν καμία σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό..........

Και δυστυχώς οι ψήφοι της Αθήνας είναι πολύ περισσότεροι από της Πάτρας...... :( :cry:

Ααααα.....ως αναφορά το εργοστάσιο της Νουνού το περίεργο είναι ένα & σαφές.
Το εργοστάσιο εμφανίστηκε ως φάντασμα και προσωπικά δεν είδα καμία ανακοίνωση σε τοπικές εφημερίδες για προσλήψεις. Το συντριπτικό ποσοστό είναι εργαζόμενοι ΌΧΙ απ' την Πάτρα (ή τις γύρω περιοχές....)
Σε τελική ανάλυση, όταν έχουν κλείσει ένα κάρο βιομηχανίες & βιοτεχνίες στην περιοχή, η ανεργία δεν θα μειωθεί από 1 εταιρία και μόνο....
Η πίστα στην Χαλανδρίτσα θα είναι κάτι πολύ καλό για την πόλη αφού θα απασχοληθούν πάρα πολύ τόσο στην συντήρηση & λειτουργία όσο και σε περιφεριακές εταιρίες που θα δημιουργηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της (ξενοδοχεία, εστιατόρια, βενζινάδικα, καταστήματα κ.ο.κ.)
Αλλά τι καθόμαστε και τα ξαναλέμε??
Είπαμε.......Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα....... :( :( :?

Reaction score
0
Αλλά το τι θα αποφασίσουν οι βουλευτές/υπουργοί & Καραμανλής........
Δηλ. θα αποφασίσουν για ακόμα μια φορά άνθρωποι που εκ των πραγμάτων δεν έχουν καμία σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό..........

Και δυστυχώς οι ψήφοι της Αθήνας είναι πολύ περισσότεροι από της Πάτρας......
======================================================

Αυτό που θα μετρήσουν περισσότερο είναι το κεφάλι τους και το 2008... Αν αποφασίσουν για Αθήνα, ΤΕΛΟΣ η Ν.Δ στην Πάτρα! Δηλαδή τέλος η Δυτική Πελοπόννησος. Πιστέυω και εύχομαι ο Δήμαρχος Πατρέων θα πίεσει για την Πάτρα. Μην ξεχνάτε πώς το αυτοκινητοδρόμια της Πάτρας θα μπεί στον Αναπτυξιακό Νόμο.
Και ο Εκλεστον είναι που δίνει το ΟΚ για διεξαγωγή αγώνων... Αλλά και να μην μας δώσει, οι Άραβες θέλουν την Έλλάδα για την διεξαγωγή πρωταθήματος αγώνων F1 στα ποδοσφαιρικά πρώτυπα (Σαββατοκύριακα δηλαδή).

Reaction score
7
Παντως μηπως να το ξανασκεφτουμε?

Γιατι, τι οφελος θα εχουμε εμεις?
Το λεω επειδη απο τα δικα μας λεφτα (των φορολογουμενων) θα φτιαχτει... εκτος και αν ειναι 100% ιδιωτικη πρωτοβουλια (για να γινει και καλη δουλεια).

Reaction score
0
Καλησπέρα σας!

Αν και Αθηναίος (Νέα Σμύρνη), είμαι κατά της πίστας στο Ελληνικό. Θέλω πράσινο!!! Ρε μπάς και το λένε επίτηδες;;; Τι στο διάολο δεν βλέπουν το 20% της ανεργίας της Πάτρας;!; Με το κλείσιμο της Πειραϊκής-Πατραϊκής και το ξεπούλημα της Μίσκο πήρε το κατήφορο. Κάτι γίνεται με το εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ, αλλά ΔΕΝ φτάνει. Δώστε το στη Πάτρα βρε παιδιά. Και νοσοκομεία έχει και αερόδρομια (Άραξος), εαν χρειαστεί κάνει και επενδύσεις για να μπορεί το αεροδρόμια να δέχεται τα τεράστια ΑΝτονοφ της Φερράρι, και λιμάνι, σίγουρες επενδύσεις στα ξενοδοχεία (Αναπτυξικός νόμος) τι άλλο θέλετε κύριε Εκλεστον;;; Όλοι νόμιζαν πως η γέφυρα θα αυξήσει την απασχόληση. Σε καμιά δεκαετία θα το δούμε αυτό, με την προϋπόθεση πως τα λιμάνια του Αστακού και Πάτρας θα αξιοποιηθούν στο έπακρο.
Η Βοιωτία γιατί κλαίγεται;;; ΟΛΕΣ σχεδόν οι επενδύσεις στην Αιολική ενέργεια γίνονται ή θα γίνουν στην Βοιωτία!
Τώρα άκουσα στην ΕΤ3 για τις Σέρρες... Αχχχχ, πονεμένη ιστορία!!!
Πρίν μια εβδομάδα για το Ηράκλειο Κρήτης! Ε, όχι! Η Κρήτη έχει τουρισμό, τι άλλο θέλετε; Περισσότερο τουρισμό;;;
Εγώ πάντως αν και μένω στην Αθήνα και θέλω να φύγω, προτιμώ να γίνει στο Ελληνικό η πίστα, μέσα στο μητροπολιτικό πάρκο. Θα δέσει πολύ ωραία και με τις μαρίνες. Αν κιόλας βάλουν και λίγο από παραλιακή μέσα στη διαδρομή θα γίνει πολύ κοσμοπόλιταν και δεν θα συγκρίνεται με τίποτα ο τουρισμός αλά Μόντε Καρλο σε σχέση μ'αυτόν της Τουρκίας.

Και δεν το είχε πρωτοσέλιδο μόνο η Sportday. Εγώ είχα ακούσει από τις ειδήσεις για τη συνάντηση του Μπέρνι Έκλεστόουν με τον Καραμανλή και ότι δεν είχε σκοπό να συζητήσει τίποτα άλλο εκτός από το Ελληνικό. Πιστεύω ότι κάτι ήξερε ο άνθρωπος. Στο Ελληνικό θα φτάνει τραμ, μετρό και στην Πάτρα δεν φτάνει ούτε Εθνική οδός της προκοπής καλά-καλά. Που να δείτε το δρόμο για Άραξο και Ανδραβίδα.

Και στο κάτω - κάτω η πίστα της F1 θα μειώσει την ανεργία στην Αχαϊα? Εξηγείστε μου πως μια φιέστα 10 ημερών θα τροφοδοτεί μια πόλη για τις υπόλοιπες 355 ημέρες? Εδώ ολόκληρη γέφυρα δεν τα κατάφερε θα τα καταφέρει η πίστα?

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποδομές (Ορχομενός, Σέρρες, Μέγαρα) θα αναπτυχθούν όσον θα αναπτύσσεται κι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα. Ούτως ής άλλως το Ελληνικό για να διατηρήσει και το χαρακτήρα του πάρκου και τηναίγλη του κοσμοπολίτικου θα πρέπει να δουλεύει σαν πίστα μόνο για τη F1 όπως και το Μόντε Κάρλο. Σιγά μην κατεβάζουμε και καρτ για να γίνει απόσβεση του έργου!

Τελικά αυτός ο Μπέρνι Έκλεστόουν κάτι ήξερε παραπάνω όταν είπε ότι μόνο για το Ελληνικό συζητάει! Τώρα για το Σουφλιά, αν και τον συμπαθώ πολύ γιατί μοιάζει με τον πατέρα μου, βαριά κουβέντα είπε και ήδη είχε κάνει πολύ καίρό έξω από τη ΝΔ για ένα παλιότερο του πείσμα (αν θυμάμαι και καλά γιατί ήμουν μικρός τότε).

Αυτά...

GTX

Reaction score
39
Εγώ ξέρω οτι θέλω πίστα στην Ελλάδα, να πηγαίνει ο κόσμος να βλέπει τα φορμουλίδια και να γουστάρει, να κάνουν επιτέλους και μια κάλυψη της προκοπής στην τηλεόραση γιάτι αυτοί οι δυο βλάκες δεν παλεύονται αλλο.
Νομίζω πάντως οτι το θέμα έχει ήδη ξεχαστεί! Να δείτε θα το ξαναθυμηθούν του χρόνου στο GP της Τουρκίας πάλι. Ο Μπέρνι νομίζουν εμάς περιμένει για να γεμίσει το πρωταθλημά του. Αυτούς που δεν καταλαβαίνω είναι τους κατοίκους και καλά των γειτονικών δήμων στο ελληνικό. Μέχρι και ο δήμος Ηλιούπολης έχει άποψη επι του θέματος διάβασα, αν είναι δυνατόν!!!

Reaction score
7
[quote="Leonidas Paraskevopoulos @ Wed 28 Sep, 2005 2:14 am.......... Τώρα για το Σουφλιά, αν και τον συμπαθώ πολύ γιατί μοιάζει με τον πατέρα μου ............[/quote]

Αδερφε μου!!! :lol:

Και τον δικο μου (αν και πιο ψηλος), ποσες φορες τον εχουν σταματησει στο δρομο....

Reaction score
50
Παντως μηπως να το ξανασκεφτουμε?

Γιατι, τι οφελος θα εχουμε εμεις?
Το λεω επειδη απο τα δικα μας λεφτα (των φορολογουμενων) θα φτιαχτει... εκτος και αν ειναι 100% ιδιωτικη πρωτοβουλια (για να γινει και καλη δουλεια).
Εγώ συμφωνώ με το Γιώργο (με κάποιες επιφυλάξεις γιατί δε γνωρίζω το κόστος τέτοιας κατασκευής). Αν το κόστος είναι υψηλό... που θα είναι φαντάζομαι, αρκούν 10 μέρες το χρόνο για να το αποσβέσουν; Μην ξεχνάμε ότι θα θέλει συντήρηση τον υπόλοιπο χρόνο και μη μου πείτε ότι θ' αξιοποιηθεί γι' άλλες δραστηριότητες γιατί εδώ που ζούμε δύσκολο το βλέπω (μακάρι δηλαδή αλλά...). Άσε που στις μέρες της F1 θα επικρατεί... πανζουρλισμός στους δρόμους. Γενικά και να γίνει τελικά, δε νομίζω ότι μεσ' την Αθήνα είναι η καλύτερη επιλογή. Στο κάτω κάτω αν θέλουν ντε και καλά Αττική τόσες εκτάσεις υπάρχουν εκτός Ελληνικού, πάνω στην παραλιακή πρέπει να γίνει; Αλλά το μεγαλύτερο θέμα είναι ρε παιδιά πόσος κόσμος θέλει αυτή την πίστα. Εμείς δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί σ' όλους μας αρέσει λίγο πολύ η F1... Και δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να δώσουμε λεφτά "για πλάκα" και για λόγους εντυπωσιασμού. Ποιούς θα οφελήσει πραγματικά κάτι τέτοιο; Τους πορωμένους με την F1 (ok και τουρισμό και λίγο προβολή της χώρας... αλλά για λίγες μέρες μόνο). Δε λέω κι εμένα θα μ' αρέσει να γίνει κάτι τέτοιο και φοβερή ευκαιρία θα είναι να δούμε κάνα αγώνα στην Ελλάδα. Αλλά πόσοι άλλοι ενδιαφέρονται; Όπως λέει κι ο Γιώργος οι φορολογούμενοι θα τα πληρώσουν. Και καλώς ή κακώς είναι έργο... "πολυτελείας". Δε νομίζω η πλειοψηφία των Ελλήνων να πετάξουν τη σκούφια τους για μια πίστα F1! Μάλλον αδιάφορο θα τους φανεί, μέχρι που θ' ακούσουν τον προϋπολογισμό και θα τεθούν κατά του έργου! Προσωπικά είμαι πολύ σκεπτικός για κάτι τέτοιο... πολλά λεφτά για το "τίποτα" (προσοχή αναφέρομαι στην πλειοψηφία των Ελλήνων). Ας λύσουμε σοβαρότερα προβλήματα και βλέπουμε...

Επαναλαμβάνω, όλ' αυτά από κάποιον που θα του άρεσε πολύ να βλέπει F1 στην Ελλάδα!!! Και με κάθε επιφύλαξη γιατί δε γνωρίζω το κόστος κατασκευής και συντήρησης. Αν τελικά είναι να κερδίσουμε κάτι απ' αυτό εγώ υπέρ! Απλά λίγο ακριβό ακούγεται:)

Reaction score
190
αγαπητε Μανο!!εδω στη ταναγρα που πηγα για το air show που ηταν ενα ωραιο show οχι τιποτα το φανταστικο(εκτος απο τη αερομαχια με τους ελληνες με 2 mirage 2000 και 2 f-16)

ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 200.000 ΚΟΣΜΟΣ μονο την κυριακη!!

διανοησε τι εχει να γινει σε πιστα f1 στο Ελλαδισταν!!!!και οσοι δεν ασχολουντε θα πανε.
εδω ο μπαρικελο ηρθε για λιγο και εγινε κολαση....

και λεφτα θα φερει σε εμας και προβολη της χωρας!

οι τουρκοι ειναι καλυτεροι?δεν το καταλαβα.

ο max mosley ψαχνει για νεες αγορες.

Reaction score
0
αγαπητε Μανο!!εδω στη ταναγρα που πηγα για το air show που ηταν ενα ωραιο show οχι τιποτα το φανταστικο(εκτος απο τη αερομαχια με τους ελληνες με 2 mirage 2000 και 2 f-16)

ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 200.000 ΚΟΣΜΟΣ μονο την κυριακη!!

διανοησε τι εχει να γινει σε πιστα f1 στο Ελλαδισταν!!!!και οσοι δεν ασχολουντε θα πανε.
εδω ο μπαρικελο ηρθε για λιγο και εγινε κολαση....

και λεφτα θα φερει σε εμας και προβολη της χωρας!

οι τουρκοι ειναι καλυτεροι?δεν το καταλαβα.

ο max mosley ψαχνει για νεες αγορες.
Είχα πάει κι εγώ. Τελικά ήταν τόσο πολύς ο κόσμος ή ηταν υπερβολές αυτά που ειπώθηκαν περί 200.000? Δεν είναι παίξε-γέλασε 50.000 πάνω 50.000 κάτω...

Του χρόνου θα πάω με τους εξοδόχους από τις 7 το πρωί και θα την στήσω. Πάντως αν και δεν πρόλαβα την εν λόγω αερομαχία (λόγω κίνησης) είδαμε απίθανα πράγματα (Rafale, Harrier, Eurofighter).

Είναι περίεργο πράγμα πάντως ο Έλληνας. Όπυ γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη!!! Θυμάμαι την 1η μεγάλη έκθεση αυτοκίνητου στο Ελληνικό που η κίνηση ξεκινούσε από την 1η είσοδο της Ηλιούπολης...

Πάντως μαθαίνουμε κιόλας... Την ημέρα του air-show η ουρά στον ΟΣΕ ξεκινούσε από τη σκάλα του μετρό. του χρόνου θα έχουν τακτικότερα δρομολόγια και αν γίνει η πίστα στο Ελληνικό φαντάζομαι ότι θα κινηθούν με συγκοινωνίες όπως στην Ολυμπιάδα. Έχουμε και τεχνογνωσία πια, τι νομίζατε?

Reaction score
51
...............
Και στο κάτω - κάτω η πίστα της F1 θα μειώσει την ανεργία στην Αχαϊα? Εξηγείστε μου πως μια φιέστα 10 ημερών θα τροφοδοτεί μια πόλη για τις υπόλοιπες 355 ημέρες? Εδώ ολόκληρη γέφυρα δεν τα κατάφερε θα τα καταφέρει η πίστα?

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποδομές (Ορχομενός, Σέρρες, Μέγαρα) θα αναπτυχθούν όσον θα αναπτύσσεται κι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα. Ούτως ής άλλως το Ελληνικό για να διατηρήσει και το χαρακτήρα του πάρκου και τηναίγλη του κοσμοπολίτικου θα πρέπει να δουλεύει σαν πίστα μόνο για τη F1 όπως και το Μόντε Κάρλο. Σιγά μην κατεβάζουμε και καρτ για να γίνει απόσβεση του έργου!

.............
Λεωνίδα, θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!
Μια πίστα προδιαγραφών F1 (στην Αχαϊα πχ, λέμε τώρα...) δεν σημαίνει ότι θα λειτουργεί για να φιλοξενεί μόνο αγώνες με μονοθέσια κατηγορίας F1!!
Απλά σε αυτούς τους αγώνες υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση και αίσθηση στον κόσμο!!

Αν οι προδιαγραφές είναι κορυφαίες (που θα είναι αν θέλουμε να φιλοξενίσουμε τον Μπέρνυ και τους φίλους του) θα μπορεί ο ίδιος χώρος να φιλοξενει και πολούς ακόμα άλλους αγώνες......
Πρωταθλήματα τουρισμού, F2. F3, F3000, Nissan Touring cup, MotoGP, Superbikes, WTCC, DTM, FIA GT και πολλούς ακόμα!!
Μην ξεχνάς: δοκιμές εξέλιξης αγωνιστικών ομάδων (και δεν μιλώ μόνο για ομάδες της F1 αλλά και για όλους τους υπόλοιπους)
Επίσης μην ξεχνάς: παρουσιάσεις αυτοκινήτων & μοτ/των, δοκιμές εξέλιξης αυτοκινητοβιομηχανιών (βοηθά και το ζεστό κλίμα της Ελλάδας σε αυτό), δοκιμές εταιριών ελαστικών/αναρτήσεων, τέστ από περιοδικά κ.ο.κ.
Για να μην συζητήσουμε για Happenings όπως: DUCATI world meetings, BMW world meetings κ.ο.κ.
Να αναφέρω και για τις σχολές υψηλής οδήγησης?
Ή τα σεμινάρια μεγάλων εταιριών για βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων των στελεχών τους?
Και πολλά-πολλά άλλα.........

Πρακτικά μιλάμε ότι σχεδόν όλα τα Π-Σ-Κ της χρονιάς θα είναι κλεισμένα για αγώνες ή παρουσιάσεις!!!
Και βέβαια αν συνυπολογίσουμε ότι μία πίστα που ΌΛΗ τη χρονιά θα δέχεται τόσο κόσμο (αγωνιζομένους, στελέχη εταιριών, δημοσιογράφους κ.ο.κ) θα απαιτεί μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού για:
Παροχή υπηρεσιών (διατροφή, πληροφορίες, γκισέ, διαφημιστικά, promotions κ.ο.κ), συντήρηση (ηλεκρολόγοι, υδραυλικοί, μηχανικοί,κ.ο.κ), εταιρίες της κοντινής πόλης (πχ Πάτρα) για παροχή υλικών (μονωτικά, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ασφαλτοτάπητα, χρώματα κ.ο.κ. ή για φαγητό/ένδυση κ.ο.κ)

Άρα η πόλη θα αποκτήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας και πολλές εταιρίες θα δραστηριοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της πίστας!!!
Και βέβαια η πίστα θα δώσει ζωή στην δύσμοιρη Πάτρα που βρίσκεται ήδη στα τελευταία στάδια μετάστασης του καρκινώματος που λέγεται ανεργία!!!

Reaction score
0
...............

.............
Μια πίστα προδιαγραφών F1 (στην Αχαϊα πχ, λέμε τώρα...) δεν σημαίνει ότι θα λειτουργεί για να φιλοξενεί μόνο αγώνες με μονοθέσια κατηγορίας F1!!
Απλά σε αυτούς τους αγώνες υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση και αίσθηση στον κόσμο!!

Αν οι προδιαγραφές είναι κορυφαίες (που θα είναι αν θέλουμε να φιλοξενίσουμε τον Μπέρνυ και τους φίλους του) θα μπορεί ο ίδιος χώρος να φιλοξενει και πολούς ακόμα άλλους αγώνες......
Πρωταθλήματα τουρισμού, F2. F3, F3000, Nissan Touring cup, MotoGP, Superbikes, WTCC, DTM, FIA GT και πολλούς ακόμα!!
Μην ξεχνάς: δοκιμές εξέλιξης αγωνιστικών ομάδων (και δεν μιλώ μόνο για ομάδες της F1 αλλά και για όλους τους υπόλοιπους)
Επίσης μην ξεχνάς: παρουσιάσεις αυτοκινήτων & μοτ/των, δοκιμές εξέλιξης αυτοκινητοβιομηχανιών (βοηθά και το ζεστό κλίμα της Ελλάδας σε αυτό), δοκιμές εταιριών ελαστικών/αναρτήσεων, τέστ από περιοδικά κ.ο.κ.
Για να μην συζητήσουμε για Happenings όπως: DUCATI world meetings, BMW world meetings κ.ο.κ.
Ή τα σεμινάρια μεγάλων εταιριών για βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων των στελεχών τους?
Συγγνώμη Γιάννη, μάλλον δεν το έγραψα καλά. Σαφώς να γίνει πίστα και στην Πάτρα ή/και στις Σέρρες ή/και στον Ορχομενό (τα μέρη τα ανέφερα γιατί εδώ μέσα ειπώθηκε ότι έχουν γίνει επενδύσεις και κάποιες υποδομές εδώ και δεκαετίες) για να μην μείνουν παραπονούμενοι.

Η "καλή" πίστα όμως, η διαφήμιση της Ελλάδας, ο πόλος έλκυσης της απανταχού του κόσμου "γκλαμουριάς" θα πρέπει να είναι το Ελληνικό και έχει τα φόντα να είναι. Για να διατηρήσει αυτό το χαρακτήρα και να είναι και μητροπολιτικό πάρκο κλπ κλπ κλπ (θα πρέπει να έχει και το χαρακτήρα του σπάνιου) μόνο η F1 εκεί. Και δεν θα γκρινιάζουν και οι γύρω Δήμοι και θα δωθεί ώθηση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι μ'αυτή την ώθηση θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα άλλα αυτοκινητοδρόμια (που είθε να φτιαχτούν) για όλα τα άλλα events που ανέφερες. Έτσι, πράγματι κάθε ΠΣΚ θα γίνονται events ανά την Ελλάδα και θα πάει δουλίτσα και στην περιφέρεια. Με τη διασπορά αυτή θα υπάρχει και καλύτερη εξάπλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν διπλά και τριπλά έξοδα. Όμως το Ελληνικό θέλω να πιστεύω (δεν το έχω μελετήσει) ότι είναι φθηνότερη λύση και θα επιτρέψει και την επιχορήγηση άλλης μίας πίστας στην Ελλάδα. Αυτό το λέω με επιφύλαξη πάντως. Δεν έχω υπόψη μου ούτε σχετικές μελέτες, ούτε business plans.

Καλημέρα.

Reaction score
5
Ρε guys...άμα δεν μπορούν να φουντάρουν τα yachts τους δίπλα, για να τους δουν οι μοντέλες που είναι φορτωμένες επάνω (a la Monaco), δεν θα πολυγουστάρουν να έρθουν εδώ να τρέξουν...σκεφτείτε και αυτούς τους κακόμοιρους...άρα το Ελληνικό είναι κατάλληλο...:D

(Λογικά βέβαια υποστηρίζω να φτιαχτεί πίστα κάπου έξω από Αθήνα.)

Reaction score
0
Ρε guys...άμα δεν μπορούν να φουντάρουν τα  yachts τους δίπλα, για να τους δουν οι μοντέλες που είναι φορτωμένες επάνω (a la Monaco), δεν θα πολυγουστάρουν να έρθουν εδώ να τρέξουν...σκεφτείτε και αυτούς τους κακόμοιρους...άρα το Ελληνικό είναι κατάλληλο...:D

(Λογικά βέβαια υποστηρίζω να φτιαχτεί πίστα κάπου έξω από Αθήνα.)
Φίλε Ακ1ς,

Κάποια στιγμή πρέπει να σου είχα στείλει στείλει pm περί δασμών που πλήρωσες για ORB Audio ηχεία. Δεν ξέρω αν σου ήρθε γιατί εδώ είμαι αρκετά καινούριος και δεν ξέρω από που φαίνεται αυτό.

Καλημέρα

Reaction score
26.150
οχι αλλα εργα στην αθηνα!
φτανει πια ελεος!
4,5 εκατομυρια γιναμε με αυτες τις ...
αντι να κανουν κατι να φυγουμε κανουν οτι μπορουνα να γινουμε 6 εκ.
(σχεδια πολης κλπ)
φτανει!

Reaction score
239
...............

.............

Συγγνώμη Γιάννη, μάλλον δεν το έγραψα καλά. Σαφώς να γίνει πίστα και στην Πάτρα ή/και στις Σέρρες ή/και στον Ορχομενό (τα μέρη τα ανέφερα γιατί εδώ μέσα ειπώθηκε ότι έχουν γίνει επενδύσεις και κάποιες υποδομές εδώ και δεκαετίες) για να μην μείνουν παραπονούμενοι.

Η "καλή" πίστα όμως, η διαφήμιση της Ελλάδας, ο πόλος έλκυσης της απανταχού του κόσμου "γκλαμουριάς"  θα πρέπει να είναι το Ελληνικό και έχει τα φόντα να είναι. Για να διατηρήσει αυτό το χαρακτήρα και να είναι και μητροπολιτικό πάρκο κλπ κλπ κλπ (θα πρέπει να έχει και το χαρακτήρα του σπάνιου) μόνο η F1 εκεί. Και δεν θα γκρινιάζουν και οι γύρω Δήμοι και θα δωθεί ώθηση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι μ'αυτή την ώθηση θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα άλλα αυτοκινητοδρόμια (που είθε να φτιαχτούν) για όλα τα άλλα events που ανέφερες. Έτσι, πράγματι κάθε ΠΣΚ θα γίνονται events ανά την Ελλάδα και θα πάει δουλίτσα και στην περιφέρεια. Με τη διασπορά αυτή θα υπάρχει και καλύτερη εξάπλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν διπλά και τριπλά έξοδα. Όμως το Ελληνικό θέλω να πιστεύω (δεν το έχω μελετήσει) ότι είναι φθηνότερη λύση και θα επιτρέψει και την επιχορήγηση άλλης μίας πίστας στην Ελλάδα. Αυτό το λέω με επιφύλαξη πάντως. Δεν έχω υπόψη μου ούτε σχετικές μελέτες, ούτε business plans.

Καλημέρα.
Leonida, kamia pista f1 den xreisimopieitai apokleistika apo formula 1 aftokinita giati aploustata den tha itan kai toso kerdofora, ektos fisika apo afti tou monaco pou einai mesa stous dromous tis polis.

Oi pistes pou exeis anafereis serres kai patra einai gia agwnes dragster kai einai eftheies oxi pistes.

Ektos apo tous agwnes(moto gp,f3000,f2000 diafora pratathlimata kataskevasten pou exei anaferei kai o Giannis), se mia pista f1 mporei na mpei opoiosdipote me to diko tou aftokinito plirwnontas kapoio poso kai na treksei kai fisika tha edrevoun kai diafores sxoles me agwnistika aftokinita apo tis opoies tha mporeis na parakolouthiseis mathimata

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork