Πήρα το Wii!!

Reaction score
7
Παιδιά απέκτησα και εγώ το Wii και μπορώ να πώ πως είναι καταπληκτικό. Αυτές τις μέρες λιώνω το Zelda. Παιχνιδάρα!!!
Πάντως είναι μια κονσόλα που χαίρεσαι να παίζεις. Το Wii-mote είναι όλα τα λεφτα.
Καλό θα είναι όσοι το έχουμε να ανταλάξουμε τα Wii Numbers μας.
Ξεκινάω πρώτος:

5576-6792-3468-6539

Reaction score
0
για σας συνφορουμίτες, έχω πάρει και εγώ το wii και είναι σούπερ, περιμένω με αγωνία τις 23 Δεκ. που είπαν οτι θα κυκλοφορήσει το opera browser για wii.
το παιχνίδι που περιλαμβάνει η κονσόλα to wii sports πραγματικά είναι πολύ πρωτοποριακό σε αίσθηση.
ο αριθμός μου στο wii ειναι

6245 1399 2508 5703

καλά mii parades.... :lol:

Reaction score
7
artix said:
για σας συνφορουμίτες, έχω πάρει και εγώ το wii και είναι σούπερ, περιμένω με αγωνία τις 23 Δεκ. που είπαν οτι θα κυκλοφορήσει το opera browser για wii.
το παιχνίδι που περιλαμβάνει η κονσόλα to wii sports πραγματικά είναι πολύ πρωτοποριακό σε αίσθηση.
ο αριθμός μου στο wii ειναι

καλά mii parades.... :lol:
Σε έκανα Add. Θα σου στείλω και το Mii μου :)

Reaction score
7
Γιώργος YODΑνδρεάδης said:
Toυλαχιστο το PS3 δε θα σου σπασει την TV....
Μας φτάνει το σπάσιμο νεύρων μέχρι να βγεί (...και ακόμα περιμένουμε), θα ήταν πολύ να μας σπάσει και την TV...εξάλλου έχει πολύ ήσυχο χειριστήριο...ούτε δόνηση δεν έχει να σε τρομάξει λιγάκι :lol:

GTX

Reaction score
39
petesoulis, subcode και artix
Σας έχω κάνει add και σας έχω στείλει pm με τα στοιχεία μου, οπότε κάντε και σεις ένα add, να ανταλλάξουμε και κανένα μήνυμα να δώ επιτέλους το μπλέ το φως να ανάβει!!! :lol: :lol: :lol:

Όσοι δεν το ξέρατε, το μπλέ φως γύρω γύρω απο το slot δεν ανάβει γενικά παρά μόνο όταν έχεις μήνυμα ή όταν κάνει Update μόνο του όταν είναι κλειστό. Ανάβει και ελάχιστα τη στιγμή που βάζεις μέσα cd. Αν και πιστεύω οτι σε μελοντικό update θα σου δίνουν την επιλογή να το ανάβεις όποτε θες.

Λοιπόν σήμερα έτυχε να είμαι σπίτι και διαπίστωσα ενα αρκετά σοβαρό για κάποιους ίσως πρόβλημα της κοσνόλας, το οποίο κάπου είχα διαβάσει πριν καιρό και είχα ξεχάσει, ε σήμερα το θυμήθηκα :D Ο σένσορας του wiimote τρελαίνεται όταν παίζει αρκετό φως!!!!!! Συνήθως παίζω στον προβολέα, το πανί του οποίου είναι μπροστά απο το παράθυρο, και έχω στερεώσει με διπλής όψεως το σένσορα πάνω στο παράθυρο. Ε σήμερα μιας και είναι μέρα δε το έβαλα να παίξω στον προβολέα αλλά στην TV οπότε άφησα ανοιχτό το πατζούρι. Πάω να παίξω και το remote έκανε ότι να'ναι. βρε το άνοιξα το έκλεισα, έκανα ξανά connect το remote, τίποτα τα ίδια. Όταν ήμουν πλέον σίγουρος οτι τα'παιξε και θα πήγαινε πίσω, θυμήθηκα αυτό που είχα διαβάσει, κλείνω το πατζούρι και όλα οκ :wink: :D

Να το'χετε στα υπόψιν και αυτό λοιπόν!!!!

Reaction score
1
Το πήρα κι εγώ σήμερα από το Media Markt.
Μετά από πολύωρο ψάξιμο σε διάφορα καταστήματα όπου η απάντησή τους στην ερώτηση αν το έχουν ήταν ΟΧΙ.

Πραγματικά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή αφού τόσο η συσκευασία και κυρίως το φινίρισμα είναι άψογα.
Η αίσθηση του να παίζεις κουνώντας τα χέρια σου είναι πρωτόγνωρη και απολαυστική,για λίγο όμως,αφού τα γραφικά των παιχνιδιών που συνοδεύουν την κονσόλα είναι ΑΘΛΙΑ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με αυτά ενός playstation 1.
Δεν ξέρω τι παιχνίδια θα βγούν γι΄αυτή την κονσόλα στο μέλλον,πάντως τα υφιστάμενα κάνουν μόνο για οθονούλες 3' και σε καμία περίπτωση για μεγάλες τηλεοράσεις ή προβολείς.

Όποιος δεν μπορεί να το βρει,του δίνω ευχαρίστως το δικό μου.
Στην τιμή θα τα βρούμε.

Reaction score
62
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το πήρα κι εγώ σήμερα από το Media Markt.
Μετά από πολύωρο ψάξιμο σε διάφορα καταστήματα όπου η απάντησή τους στην ερώτηση αν το έχουν ήταν ΟΧΙ.

Πραγματικά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή αφού τόσο η συσκευασία και κυρίως το φινίρισμα είναι άψογα.
Η αίσθηση του να παίζεις κουνώντας τα χέρια σου είναι πρωτόγνωρη και απολαυστική,για λίγο όμως,αφού τα γραφικά των παιχνιδιών που συνοδεύουν την κονσόλα είναι ΑΘΛΙΑ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με αυτά ενός playstation 1.
Δεν ξέρω τι παιχνίδια θα βγούν γι΄αυτή την κονσόλα στο μέλλον,πάντως τα υφιστάμενα κάνουν μόνο για οθονούλες 3' και σε καμία περίπτωση για μεγάλες τηλεοράσεις ή προβολείς.

Όποιος δεν μπορεί να το βρει,του δίνω ευχαρίστως το δικό μου.
Στην τιμή θα τα βρούμε.
Πάντως μην κρίνεις την κονσόλα από το Wii sports, που σε καμία περίπτωση δεν είναι επίδειξη γραφικών, αλλά του χειριστηρίου. Το Zelda π.χ .εχει πολύ καλά γραφικά, όχι εφάμιλλα βέβαια με του ΧΒΟΧ360, PS3, αλλά αρκετά εντυπωσιακά. Ειδικά αν το συνδέσεις με component καλώδια, που δίνει progressive σήμα!!

Reaction score
1
Δημήτρη,που το βρήκες το καλώδιο,γιατί απ΄ότι διαβάζω,δεν υπάρχει.
Το Zelda,χρονικά τουλάχιστο βγήκε την περίοδο του PS1.οπότε για ποιά γραφικά μιλάμε.

Reaction score
7
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Η αίσθηση του να παίζεις κουνώντας τα χέρια σου είναι πρωτόγνωρη και απολαυστική,για λίγο όμως,αφού τα γραφικά των παιχνιδιών που συνοδεύουν την κονσόλα είναι ΑΘΛΙΑ
Θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο: τα γραφικά είναι άθλια, αυτό όμως έχει σημασία για λίγο μόνο, γιατί η αίσθηση του να παίζεις κουνώντας τα χέρια σου είναι πρωτόγνωρη και απολαυστική!

Reaction score
62
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Δημήτρη,που το βρήκες το καλώδιο,γιατί απ΄ότι διαβάζω,δεν υπάρχει.
Το Zelda,χρονικά τουλάχιστο βγήκε την περίοδο του PS1.οπότε για ποιά γραφικά μιλάμε.
Όντως δεν το πουλάνε ακόμα. Αλλά σε ξένα φόρα λένε ότι έχει σημαντικές διαφορές από το απλό composite!!

VG

Reaction score
0
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
τα γραφικά των παιχνιδιών που συνοδεύουν την κονσόλα είναι ΑΘΛΙΑ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με αυτά ενός playstation 1.
Ειναι δυνατον;

GTX

Reaction score
39
Ρε παίδες οτι δεν έχει καλά γραφικά δεν είναι κάτι καινούριο αυτό το ξέρουμε.
Τη συγκεκριμένη κονσόλα δε θα την πάρεις για τα γραφικά της αυτό είναι ξεκάθαρο. Δε λέω και γω θα προτιμούσα φυσικά να έχει καλύτερα και το επόμενο που θα βγάλουν σίγουρα θα έχει, πάντως το sports δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι να δείς τα γραφικά της κονσόλας αφού έτσι κι αλλιώς είναι πολύ απλοϊκά. Στο Zelda κάτι πάει να γίνει, πάντως χωρίς το component δε βγαίνει ακρή γιατί το composite την σκοτώνει πολύ την εικόνα.

Από το Sports

Από το Zelda

Reaction score
5
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Σωκράτη μήπως έχεις μπερδέψει τα παιχνίδια; Το Zelda είναι σειρά παιχνιδιών που υπάρχει χρόνια. Το τελευταίο (Twilight Princess) είναι ΜΟΝΟ για το Wii...

Reaction score
7
Απάντηση: Πήρα το Wii!!

Το Πρώτο Zelda αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο Game Boy το A Link To The Past...Και μιλάμε για το πρώτο Game Boy και από τα πρώτα του παιχνίδια...

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Πήρα το Wii!!

Σωκράτη μήπως έχεις μπερδέψει τα παιχνίδια; Το Zelda είναι σειρά παιχνιδιών που υπάρχει χρόνια. Το τελευταίο (Twilight Princess) είναι ΜΟΝΟ για το Wii...
To Twilight Princess αρχικά φτιάχτηκε για το GameCube (που επίσης κυκλοφορεί και για αυτό). Είναι απλά ένα απλό Port για το Wii και φυσικά δεν εκμεταλεύεται τις δυνατότητες Hardware του Wii, το οποίο έχει δυνατότητες για πολύ καλύτερα γραφικά. Το επόμενο Zelda θα είναι σχεδιασμένο εξαρχής για το Wii και θα βγεί περίπου τον οκτώβρη του 2007.
Το Zelda είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι αλλά δυστυχώς τα γραφικά του είναι Gamecube. Και έλεος...το Wii δεν συγκρίνεται σε γραφικά με το PS1. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τόσο το Wii όσο και το PS3 σε γραφικά από τόσο νωρίς. Σαφώς βέβαια το Wii δεν απευθύνεται σε Gamers που απαιτούν τέλεια γραφικά. Απευθύνεται σε αυτούς που ώς τώρα δεν είχαν ιδέα από Gaming (είμαι ένας από αυτούς και δηλώνω ότι έχω εθιστεί με το Wii), αυτούς που αναζητούν περισσότερο διασκεδαστικό και φυσικό χειρισμό και αυτούς που προτιμούν παιχνίδια που δίνουν βάση περισσότερο στο Gameplay. Δεν ξέρω οι υπόλοιποι που το έχετε τι αισθάνεστε αλλά εγώ όταν παίζω με το Wii αισθάνομαι σαν παιδί :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm