Παραξενιές...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Aει στην ευχή της Παναγίας???
..ναι θέλεις και ευχές...βρε πες στον κόσμο τα ελλατώματα σου μη τα βγάλω φάτσα φόρα....:136:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

..ναι θέλεις και ευχές...βρε πες στον κόσμο τα ελλατώματα σου μη τα βγάλω φάτσα φόρα....:136:
Οκ λοιπόν....έχω την εξής παραξενιά...δεν μου αρέσει να μου βγάζουν τα ελλατώματα μου φάτσα φόρα!!!! :141:

Reaction score
1.847
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Οκ λοιπόν....έχω την εξής παραξενιά...δεν μου αρέσει να μου βγάζουν τα ελλατώματα μου φάτσα φόρα!!!! :141:
Δεν προσπαθεί κανείς να στα βγάλει στη φόρα. Ο σκοπός είναι να τα βγάλεις μόνος-η σου, για να νιώσεις καλύτερα. :121:

Και φυσικά για να μπορέσουμε μετά εμείς να σε θάψουμε πίσω απ' την πλάτη σου! :119:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας αρχίσω κι εγώ να λέω από κανένα ελάττωμα... :116:

- Παίρνω ναρκωτικά.
Νταξ, τρόπος του λέγειν. Το χόμπι μου είναι το ναρκωτικό μου. Και μπροστά σε αυτό δεν λογαριάζω τίποτα, όπως ακριβώς δηλαδή κι ένας ναρκομανής. Παρατάω φίλους, παιδιά, οικογένεια και φεύγω για μέρες από το σπίτι. Λείπω μια ή δύο μέρες την εβδομάδα, κάθε βδομάδα, όλο το χρόνο. Σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει όταν θα περάσουν τα χρόνια και με πιάνει κατάθλιψη. Αποτέλεσμα, όλοι γύρω μου φωνάζουν ότι τους παραμελώ.

- Είμαι πεισματάρης.
Δεν έχετε δει τέτοιο πράγμα. Μπορώ να ασχολούμαι με ένα θέμα για μια ζωή. Δεν ξεχνάω ποτέ και τίποτα. Αν θέλω να κάνω κάτι, θα περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμη και πολλά χρόνια. Είμαι απίστευτα ξεροκέφαλος και δεν μου αλλάζεις άποψη με τίποτα. Άπαξ και βάλω πορεία για κάπου, θα φτάσω ότι και να γίνει. Ποτέ δεν κάνω πίσω μέχρι να πάρω αυτό που θέλω. Επίμονος και αγύριστο κεφάλι, μπορώ να γίνω μπίλιες με κάποιον που μου φέρνει αντιρρήσεις χωρίς να τις δικαιολογεί.

...

Reaction score
9
Απάντηση: Παραξενιές...

Ειμαι πολυ αυστηρος κριτης του εαυτου μου.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι -σε ορισμενα πραγματα-απολυτος με τους αλλους.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι υπερβολικα ευαισθητος στην ειλικρινη συγνωμμη(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ψυχοπονιαρης, και μου αρεσει να δινω.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι μειωμενης αυτοεκτιμησης.(δεν παλευεται)
Ειμαι μειωμενης νοημοσυνης.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω και το παιζω εξυπνος)
Ειμαι πολυ επιμονος οταν θελω κατι πολυ.
Ειμαι νευρικος.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ενας χοντρος ανθρωπος.(δεν κοβεται με τιποτα)
Λεω αυτο που ειναι οποιον και αν εχω απεναντι μου, εστω και αν μου στοιχιζει.(δεν προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ομορφος, εξυπνος, μα προ παντος μετριοφρων βρε αδερφε!

Reaction score
0

Ειμαι πολυ αυστηρος κριτης του εαυτου μου.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι -σε ορισμενα πραγματα-απολυτος με τους αλλους.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι υπερβολικα ευαισθητος στην ειλικρινη συγνωμμη(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ψυχοπονιαρης, και μου αρεσει να δινω.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι μειωμενης αυτοεκτιμησης.(δεν παλευεται)
Ειμαι μειωμενης νοημοσυνης.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω και το παιζω εξυπνος)
Ειμαι πολυ επιμονος οταν θελω κατι πολυ.
Ειμαι νευρικος.(τωρα τελευταια προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ενας χοντρος ανθρωπος.(δεν κοβεται με τιποτα)
Λεω αυτο που ειναι οποιον και αν εχω απεναντι μου, εστω και αν μου στοιχιζει.(δεν προσπαθω να το κοψω)
Ειμαι ομορφος, εξυπνος, μα προ παντος μετριοφρων βρε αδερφε!
:142::142: γελάω με τις παρενθέσεις....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.197

εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες. :138:
για να μη γράψω κανα 20-σέλιδο σεντόνι ελαττωμάτων, να τα ίσως σημαντικότερα 13:

1) είμαι ισχυρογνώμων, πολύ όμως.

2) είμαι απόλυτος στις θέσεις μου, σε όλα. Πεισματάρης σα γαϊδούρι. Μεθοδικά επίμονος σε βαθμό κακουργήματος.

3) είμαι τεμπέλης, βαριέμαι.

4) εκνευρίζομαι εύκολα. Θίγομαι πιο εύκολα.

5) δέρνω άσχημα. (μόνο τους άντρες, σε καβγά δηλαδή. τις γυναίκες ...όμορφα, όταν το τραβάει ο οργανισμός τους, όταν τρίβονται στη γκλίτσα...)

6) δε βοηθάω σχεδόν καθόλου τη γυναίκα μου στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού. αρχίζω να έχω τύψεις για αυτό. τουλάχιστον όμως, επισκευάζω τα πάντα...

7) τα εχω 2 χρόνια (σοβαρό δεσμό) με τον βλάση...

8) έχω καταναλωτική μανία.

9) βρίζω περισσότερο από όσο θα ήθελα.

10) πίνω (κυρίως μπύρα) περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

11) καπνίζω σαν αράπης (ευτυχώς πολύ ελαφριά τσιγάρα, αλλά και κανα πούρο της προκοπής που και που, όπως και καμιά πίπα)

12) δε περνάει ούτε θηλυκιά γάτα από μπροστά μου, που να μη την κοιτάξω κι από ...πίσω. είμαι μάνιακ φαν του αντίθετου φύλλου, ιδίως όταν πρόκειται για εμπροσθόβαρες θεϊκές υπάρξεις με αλαβάστρινα καπούλια ....

13) δεν έχω αρκετά βαττ στο ηχοσύστημα, κι ούτε ενεργά μόνιτορ ηχεία με ψηφιακή είσοδο. για μπάτσες είναι το στέρεο. ο δε προβολέας δεν έχει ούτε τέλειο μαύρο, ούτε τέλεια κίνηση.

κλπ κλπ κλπ

.................................

και για να έχουμε ισορροπία, να και 13 προτερήματά μου (ή ελαττώματα για άλλους):

1) κουρεύω το γκαζόν, βάζω λίπασμα, ποτίζω τις γλάστρες, αγαπάω τα φυτά και τα λουλούδια. αγαπάω τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά, τις σαύρες, όλα τα ζώα του θεού.

2) είμαι της καθαριότητας και της τακτοποίησης.

3) για τους φίλους γίνομαι χαλί να με πατήσουν, χωρίς καμιά απολύτως σκέψη. γουστάρω ατελείωτα καλή παρέα, ψητά, μπύρες, χαβαλέ...

4) προσφέρω ότι ξέρω, ότι μπορώ, χωρίς να ζητώ κανένα αντάλλαγμα, χωρίς υστεροβουλία.

5) ανέχομαι χαλαρά πολύ βαριά ελαττώματα σε φίλους, χωρίς να με πειράζουν καθόλου.

6) όχι μόνο δεν είμαι σπάταλος, ίσα ίσα είμαι ολίγον τι σπάγγος... με την απολύτως καλή έννοια της λέξης...

7) δουλεύω σαν τον αράπη, ασταμάτητα, όλη μέρα, χωρίς ούτε ίχνος παράπονου. είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου. πάρα πολύ καλός. είμαι υπερήφανος για αυτό.

8) δεν είμαι γρίνιας. δεν είμαι σκληρός στην κριτική μου προς τους άλλους, και το ίδιο απαιτώ από τους άλλους.

9) λέω μ@λ@κ@ όποιον δε συμφωνεί με μένα και με τους φίλους μου (πχ - λόγω βλάση- όποιον δε γουστάρει τον κ@λο της ANNIES μας...)

10) δεν είμαι χα(λ)ιετάς. δεν αγοράζω ακριβά κα(β)λώδα. (παλιά ήμουν, παλιά αγόραζα....)

11) δε ζηλεύω κανέναν, δε φθονώ κανέναν.

12) είμαι καλός άνθρωπος. όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μισώ κάποιους. μισώ πχ τους πολιτικούς. όλους, ανεξαιρέτως. και τους τραπεζίτες. τις τράπεζες όλου του πλανήτη. και τους μουσουλμάνους τρομοκράτες που θεωρούν σωστό από τη θρησκεία τους να μου σκοτώσουν τα παιδιά μου με τις βόμβες τους. και τις φαρμακευτικές εταιρίες, όλες, ανεξαιρέτως. και τα διόδια. και καναδυό ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα...

13) αν και μου αρέσει η ταχύτητα και δε τη φοβάμαι καθόλου, δε τρέχω στους δρόμους με το αυτοκίνητο (παλιά έτρεχα). Προσέχω πάρα πολύ, πολύ περισσότερο από παλιότερα. Αισθάνομαι πολύ πιο υπεύθυνος από ότι ήμουν. κι έχω άπειρη υπομονή στην κίνηση της πόλης, αν κ δεν έχω καθόλου υπομονή με τους ηλίθιους οδηγούς.... αν όμως είναι ξανθιές θελκτικές εμπροσθόβαρες υπάρξεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας οδηγούν όπως γουστάρουν....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες.
για να μη γράψω κανα 20-σέλιδο σεντόνι ελαττωμάτων, να τα ίσως σημαντικότερα 13:

αντε ρε ψευτη...δεν σε πιστευω!!

2) είμαι απόλυτος στις θέσεις μου, σε όλα. Πεισματάρης σα γαϊδούρι. Μεθοδικά επίμονος σε βαθμό κακουργήματος.

εδω και αν εισαι ψευτης....ακου ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΕΣΥ!!!!

5) δέρνω άσχημα. (μόνο τους άντρες, σε καβγά δηλαδή. τις γυναίκες ...όμορφα, όταν το τραβάει ο οργανισμός τους, όταν τρίβονται στη γκλίτσα...)

Μμμμμμμ...ολο λογια εισαι!!!!!!

και 12 μερες.....μην το ξεχνας αυτο!!!

Γιαυτο μου παχυνες σατραπη μου τωρα τελευταια!!!

11) καπνίζω σαν αράπης (ευτυχώς πολύ ελαφριά τσιγάρα, αλλά και κανα πούρο της προκοπής που και που, όπως και καμιά πίπα)

ειπες πιπα καιιιιιιιι......τι να πω!!!!!

12) δε περνάει ούτε θηλυκιά γάτα από μπροστά μου, που να μη την κοιτάξω κι από ...πίσω. είμαι μάνιακ φαν του αντίθετου φύλλου, ιδίως όταν πρόκειται για εμπροσθόβαρες θεϊκές υπάρξεις με αλαβάστρινα καπούλια ....

Ατιμε θα σε σκοτωσω....μπανιστιρτζη-ματακια-κωλολαγνε-βυζολατρη εμπροσθοβαρων κορασιδων !!

13) δεν έχω αρκετά βαττ στο ηχοσύστημα,

εμ... δεν ακους και κανεναν αλλον...παρε κανα ΚΡΕΛΛ να σου τριξουν τα δοκαρια!!!!

για μπάτσες είναι το στέρεο.

θα σου παρω εγω μωρο μου οταν παρει ο ΜΠΑΟΚ κερδισει το Campions League και σηκωσει την κουπα....δηλαδη ται πουτς!!!!!!

και για να έχουμε ισορροπία, να και 13 προτερήματά μου (ή ελαττώματα για άλλους):

1) κουρεύω το γκαζόν, βάζω λίπασμα, ποτίζω τις γλάστρες, αγαπάω τα φυτά και τα λουλούδια. αγαπάω τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά, τις σαύρες, όλα τα ζώα του θεού.

Ναι αλλα οταν σφουγγαριζεις στο σπιτι δεν ξεβρωμιζεις καλα την μαπα και αναγκαζομαι να το ξαναπερασω !!

Σε αυτο δεν εχω παραπονο...εισαι μια κυρια και σε καμαρωνω

4) προσφέρω ότι ξέρω, ότι μπορώ, χωρίς να ζητώ κανένα αντάλλαγμα, χωρίς υστεροβουλία.

Ναι αλλα προσφερεις πολλες φορες στον Μελιδη τα σουβλακια και τα μπιφτεκια μας και τα παιδια μας τρωνε πιτσες!!

6) όχι μόνο δεν είμαι σπάταλος, ίσα ίσα είμαι ολίγον τι σπάγγος... με την απολύτως καλή έννοια της λέξης...

μια γουνα περιμενω και γω και τον πουλο........Σκρουτζ,καρμιρη του κιαρατα !!

7) δουλεύω σαν τον αράπη, ασταμάτητα, όλη μέρα, χωρίς ούτε ίχνος παράπονου. είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου. πάρα πολύ καλός. είμαι υπερήφανος για αυτό.

Ναι...δεν εχω παραπονο.....τιποτις δεν μας λειπει απο το σπιτι...σε καμαρωνω!!!

8) δεν είμαι γρίνιας.

Ο Χριστος και η Παναγια...τι λες μωρη απατη που με εχεις σκισει με τα καπριτσια σου και την γρινια σου!!!!!Ου να μου χαθεις ψευτη!!

όποιον δε γουστάρει τον κ@λο της ANNIES μας...

ελα σπιτι και θα δεις!!!με αυτην την χοντρη την αγυμναστη, την αντροχωριστρα ...που να της πιασουν λιπος παχιο οι κοιλιακοι και να μην μπορει ουτε να σκυψει..............ακους εκει !!!!

10) δεν είμαι χα(λ)ιετάς. δεν αγοράζω ακριβά κα(β)λώδα. (παλιά ήμουν, παλιά αγόραζα....)

Αυτο σου λειπε......να μας κοροιδευει ο κοσμος και να γελανε μαζι μας οτι στο σπιτι εχουμε παχια(6 ποντους )interconect ...αυτα που κοροιδευουμε στους φιλους σου.....ειπαμε αστους αυτους να ψωνιζουνε μαλακιες και να λενε οτι με τα νεα τους καλωδια φτιαξανε οι χροιες...μην ξερασω!!!!!
Αφου εχεις τα Transparent που σου πηραμε με την μητερα δωρο στα γενεθλια σου...αυτα μωρε που στειλλαμε με αντικαταβολη 13000 δολλαρια ....τα παχια!!!!!

Ναι τοχει ο χρυσουλης μου.....ατιμουλικο.....ααα ...μην αργησεις στο σπιτι..σου εφτιαξα λαχανοντολμαδες που σου αρεσουν !

12) είμαι καλός άνθρωπος. όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μισώ κάποιους. μισώ πχ τους πολιτικούς. όλους, ανεξαιρέτως. και τους τραπεζίτες. τις τράπεζες όλου του πλανήτη. και τους μουσουλμάνους τρομοκράτες που θεωρούν σωστό από τη θρησκεία τους να μου σκοτώσουν τα παιδιά μου με τις βόμβες τους. και τις φαρμακευτικές εταιρίες, όλες, ανεξαιρέτως. και τα διόδια. και καναδυό ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα...

Εδω κανω brake της ανωθεν μαλακιας μου ....και συμφωνω βρε φιλαρακι....τα παιδια μας ειναι η ζωη μας...η συνεχεια μας...το ονομα μας...και αλλιμονο σε αυτον που θα τολμησει να τα αγγιξει !!!

. κι έχω άπειρη υπομονή στην κίνηση της πόλης, αν κ δεν έχω καθόλου υπομονή με τους ηλίθιους οδηγούς....

Ναι...και τα καντηλογαμοσταυρα που ριχνεις στις γριουλες που πανε με 30 και αριστερα...τα ξεχνας???

αν όμως είναι ξανθιές θελκτικές εμπροσθόβαρες υπάρξεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας οδηγούν όπως γουστάρουν....

Μηπως θες να σου θυμησω το τηλεφωνο του δικηγορου μου?με τις παλιοσιλικονιαρες που τα εχουν τακιμιασει με τα Botox και μου το παιζουνε παιδουλες....οι σιτεμενες,οι ασκημομουρες ,οι απηδηχτες!!!!!!!!!

Ξεχασα να σου πω οτι το παιδι εβαψε με σπρει το ενα σου ηχειο.....ζωγραφησε τον Μπομπ τον Σφουγγαρακι και κατουρησε και το κουτι που εχει στην βαση του....αν θυμηθεις παρε ενα πρασινο σπρει απο τον κυρ-Γιαννη απεναντι να βαψουμε και το αλλο για να ταιρειαζουν στον χωρο....μην μας λενε και ανοικοκυρευτους...ε Κωστα μου?????????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

To θεμα ονομαζεται "παραξενιες" αλλα ζητα να συμπεριλαβουμε
και ελαττωματα.
Ιδου λοιπον:

-Δεν αντεχω με τιποτα αυτους που κανουν φασαρια με το στομα τους
την ωρα που τρωνε
-Δεν αντεχω τους λεγομενους "φωνακλαδες" δηλαδη τους
ανθρωπους εκεινους που υψωνουν τον τονο της φωνης τους
περαν του φυσιολογικου
-Δεν μου αρεσει να λερωνω τα χερια μου με φαγητο αρα δεν τρωω
ποτε με τα χερια.
Εχω την κακη συνηθεια να πλενω τα χερια μου πολυ συχνα(συνηθεια
που εχω παρει απο την μητερα μου) ωστε να ειμαι σιγουρος
πως δεν μυριζουν ασχημα.

Ελαττωματα
-Το χειροτερο μου ελαττωμα πρεπει να ειναι πως δεν ξεσπαω
σχεδον ποτε με συνεπεια να κραταω τα παντα μεσα μου
με οτι προεκτασεις μπορει να εχει αυτο σε θεματα υγειας
-Ειμαι αναβλητικος
-Ειμαι τεμπελακος καποιες φορες
-Καπνιζω
-Δεν ειμαι καθολου αυστηρος με τα παιδια μου
-Τρελλαινομαι για γλυκα
-Στεναχωριεμαι πολυ ευκολα(ασχετα εαν δεν το δειχνω)
-Μπορω να κοψω ολα μου τα ελαττωματα πλην ενος.
Το κακο ειναι πως η γυναικα μου ξερει τι δεν μπορω να κοψω:120:
με συνεπεια να ακουω το Κατα Ματθαιον...γαλλιστι :144:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Παραξενιές...

εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες. :138:

3) είμαι τεμπέλης, βαριέμαι.

4) εκνευρίζομαι εύκολα. Θίγομαι πιο εύκολα.

6) δε βοηθάω σχεδόν καθόλου τη γυναίκα μου στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού. αρχίζω να έχω τύψεις για αυτό. τουλάχιστον όμως, επισκευάζω τα πάντα...

8) έχω καταναλωτική μανία.

9) βρίζω περισσότερο από όσο θα ήθελα.

13) δεν έχω αρκετά βαττ στο ηχοσύστημα, κι ούτε ενεργά μόνιτορ ηχεία με ψηφιακή είσοδο. για μπάτσες είναι το στέρεο. ο δε προβολέας δεν έχει ούτε τέλειο μαύρο, ούτε τέλεια κίνηση.

κλπ κλπ κλπ

.................................

3) για τους φίλους γίνομαι χαλί να με πατήσουν, χωρίς καμιά απολύτως σκέψη. γουστάρω ατελείωτα καλή παρέα, ψητά, μπύρες, χαβαλέ...

5) ανέχομαι χαλαρά πολύ βαριά ελαττώματα σε φίλους, χωρίς να με πειράζουν καθόλου.

8) δεν είμαι γρίνιας. δεν είμαι σκληρός στην κριτική μου προς τους άλλους, και το ίδιο απαιτώ από τους άλλους.

9) λέω μ@λ@κ@ όποιον δε συμφωνεί με μένα και με τους φίλους μου (πχ - λόγω βλάση- όποιον δε γουστάρει τον κ@λο της ANNIES μας...)

13) αν και μου αρέσει η ταχύτητα και δε τη φοβάμαι καθόλου, δε τρέχω στους δρόμους με το αυτοκίνητο (παλιά έτρεχα). Προσέχω πάρα πολύ, πολύ περισσότερο από παλιότερα. Αισθάνομαι πολύ πιο υπεύθυνος από ότι ήμουν. κι έχω άπειρη υπομονή στην κίνηση της πόλης, αν κ δεν έχω καθόλου υπομονή με τους ηλίθιους οδηγούς.... αν όμως είναι ξανθιές θελκτικές εμπροσθόβαρες υπάρξεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας οδηγούν όπως γουστάρουν....

καλα ρε Κωστα αυτη ειναι καταθεση ψυχης δεν ειναι λιστα χαχαχαααχαχαααααααααααααααα :142::142::142:

Reaction score
174

Δεν ξεχναω ποτέ τίποτα και δεν αργω ποτε σε ραντεβου. Τωρα αν αυτα ειναι κακα η καλα δεν ξερω!

Η μεγαλη μου ομως παραξενια (αν μπορω να την πω ετσι) ειναι η εξης. Αν κανω delete εναν ανθρωπο μπορει να μου μιλα σ'ενα δωματιο 2Χ2 και απλα να μην ακουω τιποτα.

Κατα τα αλλα ειμαι ενας υπεροχος ανθρωπος και θα πρεπει να ειναι μεγαλη σας τιμη που με εχετε κοντα σας :137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Κατα τα αλλα ειμαι ενας υπεροχος ανθρωπος και θα πρεπει να ειναι μεγαλη σας τιμη που με εχετε κοντα σας :137:

ΑVE CEASAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Παραξενιές...

- Λέω ψέμματα.
Συνήθως δηλαδή αποκρύπτω την αλήθεια.

- Τρώω την πίτσα με μαχαιροπίρουνο και όλοι με κοροϊδεύουν.

Αυτο το τελευταιο με εκανε να σε αγαπησω περισσοτερο Νικο μας!!!!!!
Το ιδιο και γω.....το θελω το μαχαιριδιοπηρουνο...!!!

Τωρα εκει στα βοτσαλα που καθομασταν στην Ασπροβαλτα και μου ειπες οτι δεν αντεχεις πια τα class D ενισχυτικα και θες επειγοντως να παρεις solid state ειναι αληθεια η ψεματα????

Ο αδερφος δεν ακουει ...την επεσε για τουφα....μιλα --πεστα ολα χωρις φοβο και παπαριες !!!!!

Οτι καιναναι θα σε συγχωρησω...ολοι μας καναμε λαθη στο παρελθον...........

Γρηγορα Νικο...πεστα γιατι μπηκε και ο Κογιας............
:143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito