Παραξενιές...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.202
Απάντηση: Παραξενιές...

Ξεχασα να σου πω οτι το παιδι εβαψε με σπρει το ενα σου ηχειο.....ζωγραφησε τον Μπομπ τον Σφουγγαρακι και κατουρησε και το κουτι που εχει στην βαση του....αν θυμηθεις παρε ενα πρασινο σπρει απο τον κυρ-Γιαννη απεναντι να βαψουμε και το αλλο για να ταιρειαζουν στον χωρο....μην μας λενε και ανοικοκυρευτους...ε Κωστα μου?????????
αμαν τι έπαθα...

πω πω δυστυχία.....

ε, τι να κάνω τώρα, αναγκάζομαι από τις περιστάσεις να πάρω αυτά τα φτηνά τα κλάιν-μάιν..

δε πειράζει, θα το καταπιώ κι αυτό....

:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.202
Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Τωρα εκει στα βοτσαλα που καθομασταν στην Ασπροβαλτα ....
με απάτησες μωρή???? τι κάνατε ρε στα βοτσαλάκια πιασμένοι χέρι χέρι? για πες τα όλα γρήγορα....:141:

...μου ειπες οτι δεν αντεχεις πια τα class D ενισχυτικα και θες επειγοντως να παρεις solid state ειναι αληθεια η ψεματα????

Ο αδερφος δεν ακουει ...την επεσε για τουφα....μιλα --πεστα ολα χωρις φοβο και παπαριες !!!!!

Οτι καιναναι θα σε συγχωρησω...ολοι μας καναμε λαθη στο παρελθον...........

Γρηγορα Νικο...πεστα γιατι μπηκε και ο Κογιας............
:143::143:

αν μου τονε "χαλάσεις", και τονε βάλεις να παίρνει ενισχυτές κι ακριβά καβλώδια, ε, θα πάρω τον κόγια και θα ρθούμε κει κάτω να σε σκίσουμε βρε χαλασμένε παλιοχαλιεντά, ακούς?????????? και θα κατουρήσουμε και πάνω στον παλιο κρελ σου την ώρα που θα παίζει, δηλαδή εγώ θα τον κατουράω κι ο κόγιας ταυτοχρόνως θα τον βραχυκυκλώνει...:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Παραξενιές...

με απάτησες μωρή???? τι κάνατε ρε στα βοτσαλάκια πιασμένοι χέρι χέρι? για πες τα όλα γρήγορα....:141:

αν μου τονε "χαλάσεις", και τονε βάλεις να παίρνει ενισχυτές κι ακριβά καβλώδια, ε, θα πάρω τον κόγια και θα ρθούμε κει κάτω να σε σκίσουμε βρε χαλασμένε παλιοχαλιεντά, ακούς?????????? και θα κατουρήσουμε και πάνω στον παλιο κρελ σου την ώρα που θα παίζει, δηλαδή εγώ θα τον κατουράω κι ο κόγιας ταυτοχρόνως θα τον βραχυκυκλώνει...:137:

Aπαπαπαπααααααα....αυτο το τελευταιο παλιοκαθικι πονεσε!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Λοιπον η ωρα της γυμνιας

1)Ενθουσιαζομαι ευκολα και τα παραταω ευκολα

2)Δεν κραταω υποσχεσεις που δινω στον εαυτο μου(Ειπα τα παιδια μου δεν θα με δουν παχυ και καπνιστη.Ειμαι 106 κ και καπνιζω 2 πακετα)

3)Ειμαι σπαταλος.Δεν μετραω το χρημα και δεν υπολογιζω για αυριο.Δυστυχως ευρισκομαι στο αυριο ,τωρα.

4)Αμα με χαλασει καποιος (ψυχολογικα) τον τελειωνω με την πρωτη.

5) Μου λειπει αυτοπεποιθηση.Οταν κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη συνηθως μουτζωνω.

6)Ειμαι λαιμαργος. Αμα γνωρισω τον Μελιδη μου φαινεται οτι σε 6 μηνες δεν θα χωραω απο την πορτα(και τους λοιπους Θεσ/κεις)

7)Τρωω με τα χερια την πιτσα,το παϊδακι και την φτερουγα.Kαι τα πσαρια επισης.

8)Πινω ποτα απο το μπουκαλι (κοκα κολα,μπυρα)

9)Δεν μου αρεσει ο πατσας.

10)Δεν εχω δειρει ποτε μου κανενα.Ουτε εχω φαει ξυλο επισης.(δηλαδη ειμαι κοτα)

11)Κανω παρεα με αδερφες :409:(Βλασση,Ear,και δεν τους φαινοτανε)

12)Ειμαι φιλο κουφος(βρισκω τα 802 με Κρελλ αξιολογο συστημα)

13)Παιζω Τζοκερ οταν εχει απο 1 χαρτι και πανω(δεν θελω ψιλικα)

14)Συχναζω σε δικτυακους τοπους με καθε λογης βλαμμενους(φαινεται οτι συννενοουμαστε καλυτερα):136:

15)Ειμαι απιστος Θωμας.Αμα δεν βαλλω χερι να πιασω μονος μου :120:δεν πιστευω οτι και να λεει ο Βλασσης για ....

Και λιγα καλα

Ειμαι πιστος σαν σκυλι(Μονο Κ@λο δεν δινω σε φιλο)
Ειμαι αξιοπιστος(ταφος σε μυστικο)
Ειμαι εξω καρδια.Μια ζωη για τα πανηγυρια(Οπου γαμος και χαρα....)
Ειμαι της κραιπαλης(ξενυχτια,τσιγαρα,ποτο)
Ανοιγω την πορτα στις κυριες,δινω την θεση μου,τις περιποιουμαι,τις αγαπω γενικως (και ειδικως οταν η περισταση το ευνοει)
Αντεχω την δυστυχια του Βλασση να εχει καλα μηχανηματα και να τους βγαζει τα ματια.(και τον Κρελλ θα χεριασει,στοιχημα)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Λοιπον η ωρα της γυμνιας

1)Ενθουσιαζομαι ευκολα και τα παραταω ευκολα

2)Δεν κραταω υποσχεσεις που δινω στον εαυτο μου(Ειπα τα παιδια μου δεν θα με δουν παχυ και καπνιστη.Ειμαι 106 κ και καπνιζω 2 πακετα)

3)Ειμαι σπαταλος.Δεν μετραω το χρημα και δεν υπολογιζω για αυριο.Δυστυχως ευρισκομαι στο αυριο ,τωρα.

4)Αμα με χαλασει καποιος (ψυχολογικα) τον τελειωνω με την πρωτη.

5) Μου λειπει αυτοπεποιθηση.Οταν κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη συνηθως μουτζωνω.

6)Ειμαι λαιμαργος. Αμα γνωρισω τον Μελιδη μου φαινεται οτι σε 6 μηνες δεν θα χωραω απο την πορτα(και τους λοιπους Θεσ/κεις)

7)Τρωω με τα χερια την πιτσα,το παϊδακι και την φτερουγα.Kαι τα πσαρια επισης.

8)Πινω ποτα απο το μπουκαλι (κοκα κολα,μπυρα)

9)Δεν μου αρεσει ο πατσας.

10)Δεν εχω δειρει ποτε μου κανενα.Ουτε εχω φαει ξυλο επισης.(δηλαδη ειμαι κοτα)

11)Κανω παρεα με αδερφες (Βλασση,Ear,και δεν τους φαινοτανε)

12)Ειμαι φιλο κουφος(βρισκω τα 802 με Κρελλ αξιολογο συστημα)

13)Παιζω Τζοκερ οταν εχει απο 1 χαρτι και πανω(δεν θελω ψιλικα)

14)Συχναζω σε δικτυακους τοπους με καθε λογης βλαμμενους(φαινεται οτι συννενοουμαστε καλυτερα)

15)Ειμαι απιστος Θωμας.Αμα δεν βαλλω χερι να πιασω μονος μου δεν πιστευω οτι και να λεει ο Βλασσης για ....

Και λιγα καλα

Ειμαι πιστος σαν σκυλι(Μονο Κ@λο δεν δινω σε φιλο)
Ειμαι αξιοπιστος(ταφος σε μυστικο)
Ειμαι εξω καρδια.Μια ζωη για τα πανηγυρια(Οπου γαμος και χαρα....)
Ειμαι της κραιπαλης(ξενυχτια,τσιγαρα,ποτο)
Ανοιγω την πορτα στις κυριες,δινω την θεση μου,τις περιποιουμαι,τις αγαπω γενικως (και ειδικως οταν η περισταση το ευνοει)
Αντεχω την δυστυχια του Βλασση να εχει καλα μηχανηματα και να τους βγαζει τα ματια.(και τον Κρελλ θα χεριασει,στοιχημα)
Βρε κακοχρονο ναχεις ....ρομπα με εκανες.....ενταξει το αδερφη...αλλα οτι θα βαλλω χερι στον Κρελλ....αυτο δεν το περιμενα απο σενα....και σε ειχα για φιλη μου!!!!!!!!!

Να μωρη!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Βλασση αλλαξε σε παλιο Αβαταρ αλλοιως παραιτουμαι απο μελος και φιλος σου.
Ειναι συχαμα ρε χαμενε.Σαν κ@λος απλυτος μα σπυρια και συγκαμα.:419::419::419::419:

Reaction score
0

εγώ πάλι δεν έχω πολλά ελαττώματα, μόνο κανα δυό χιλιάδες.
για να μη γράψω κανα 20-σέλιδο σεντόνι ελαττωμάτων, να τα ίσως σημαντικότερα 13:

1) είμαι ισχυρογνώμων, πολύ όμως.

αντε ρε ψευτη...δεν σε πιστευω!!

2) είμαι απόλυτος στις θέσεις μου, σε όλα. Πεισματάρης σα γαϊδούρι. Μεθοδικά επίμονος σε βαθμό κακουργήματος.

εδω και αν εισαι ψευτης....ακου ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΕΣΥ!!!!

5) δέρνω άσχημα. (μόνο τους άντρες, σε καβγά δηλαδή. τις γυναίκες ...όμορφα, όταν το τραβάει ο οργανισμός τους, όταν τρίβονται στη γκλίτσα...)

Μμμμμμμ...ολο λογια εισαι!!!!!!

7) τα εχω 2 χρόνια (σοβαρό δεσμό) με τον βλάση...

και 12 μερες.....μην το ξεχνας αυτο!!!

10) πίνω (κυρίως μπύρα) περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Γιαυτο μου παχυνες σατραπη μου τωρα τελευταια!!!

11) καπνίζω σαν αράπης (ευτυχώς πολύ ελαφριά τσιγάρα, αλλά και κανα πούρο της προκοπής που και που, όπως και καμιά πίπα)

ειπες πιπα καιιιιιιιι......τι να πω!!!!!

12) δε περνάει ούτε θηλυκιά γάτα από μπροστά μου, που να μη την κοιτάξω κι από ...πίσω. είμαι μάνιακ φαν του αντίθετου φύλλου, ιδίως όταν πρόκειται για εμπροσθόβαρες θεϊκές υπάρξεις με αλαβάστρινα καπούλια ....

Ατιμε θα σε σκοτωσω....μπανιστιρτζη-ματακια-κωλολαγνε-βυζολατρη εμπροσθοβαρων κορασιδων !!

13) δεν έχω αρκετά βαττ στο ηχοσύστημα,

εμ... δεν ακους και κανεναν αλλον...παρε κανα ΚΡΕΛΛ να σου τριξουν τα δοκαρια!!!!

για μπάτσες είναι το στέρεο.

θα σου παρω εγω μωρο μου οταν παρει ο ΜΠΑΟΚ κερδισει το Campions League και σηκωσει την κουπα....δηλαδη ται πουτς!!!!!!

και για να έχουμε ισορροπία, να και 13 προτερήματά μου (ή ελαττώματα για άλλους):

1) κουρεύω το γκαζόν, βάζω λίπασμα, ποτίζω τις γλάστρες, αγαπάω τα φυτά και τα λουλούδια. αγαπάω τα ζώα, τα ψάρια, τα πουλιά, τις σαύρες, όλα τα ζώα του θεού.

Ναι αλλα οταν σφουγγαριζεις στο σπιτι δεν ξεβρωμιζεις καλα την μαπα και αναγκαζομαι να το ξαναπερασω !!

2) είμαι της καθαριότητας και της τακτοποίησης.

Σε αυτο δεν εχω παραπονο...εισαι μια κυρια και σε καμαρωνω

4) προσφέρω ότι ξέρω, ότι μπορώ, χωρίς να ζητώ κανένα αντάλλαγμα, χωρίς υστεροβουλία.

Ναι αλλα προσφερεις πολλες φορες στον Μελιδη τα σουβλακια και τα μπιφτεκια μας και τα παιδια μας τρωνε πιτσες!!

6) όχι μόνο δεν είμαι σπάταλος, ίσα ίσα είμαι ολίγον τι σπάγγος... με την απολύτως καλή έννοια της λέξης...

μια γουνα περιμενω και γω και τον πουλο........Σκρουτζ,καρμιρη του κιαρατα !!

7) δουλεύω σαν τον αράπη, ασταμάτητα, όλη μέρα, χωρίς ούτε ίχνος παράπονου. είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου. πάρα πολύ καλός. είμαι υπερήφανος για αυτό.

Ναι...δεν εχω παραπονο.....τιποτις δεν μας λειπει απο το σπιτι...σε καμαρωνω!!!

8) δεν είμαι γρίνιας.

Ο Χριστος και η Παναγια...τι λες μωρη απατη που με εχεις σκισει με τα καπριτσια σου και την γρινια σου!!!!!Ου να μου χαθεις ψευτη!!

όποιον δε γουστάρει τον κ@λο της ANNIES μας...

ελα σπιτι και θα δεις!!!με αυτην την χοντρη την αγυμναστη, την αντροχωριστρα ...που να της πιασουν λιπος παχιο οι κοιλιακοι και να μην μπορει ουτε να σκυψει..............ακους εκει !!!!

10) δεν είμαι χα(λ)ιετάς. δεν αγοράζω ακριβά κα(β)λώδα. (παλιά ήμουν, παλιά αγόραζα....)

Αυτο σου λειπε......να μας κοροιδευει ο κοσμος και να γελανε μαζι μας οτι στο σπιτι εχουμε παχια(6 ποντους )interconect ...αυτα που κοροιδευουμε στους φιλους σου.....ειπαμε αστους αυτους να ψωνιζουνε μαλακιες και να λενε οτι με τα νεα τους καλωδια φτιαξανε οι χροιες...μην ξερασω!!!!!
Αφου εχεις τα Transparent που σου πηραμε με την μητερα δωρο στα γενεθλια σου...αυτα μωρε που στειλλαμε με αντικαταβολη 13000 δολλαρια ....τα παχια!!!!!

11) δε ζηλεύω κανέναν, δε φθονώ κανέναν.

Ναι τοχει ο χρυσουλης μου.....ατιμουλικο.....ααα ...μην αργησεις στο σπιτι..σου εφτιαξα λαχανοντολμαδες που σου αρεσουν !

12) είμαι καλός άνθρωπος. όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μισώ κάποιους. μισώ πχ τους πολιτικούς. όλους, ανεξαιρέτως. και τους τραπεζίτες. τις τράπεζες όλου του πλανήτη. και τους μουσουλμάνους τρομοκράτες που θεωρούν σωστό από τη θρησκεία τους να μου σκοτώσουν τα παιδιά μου με τις βόμβες τους. και τις φαρμακευτικές εταιρίες, όλες, ανεξαιρέτως. και τα διόδια. και καναδυό ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα...

Εδω κανω brake της ανωθεν μαλακιας μου ....και συμφωνω βρε φιλαρακι....τα παιδια μας ειναι η ζωη μας...η συνεχεια μας...το ονομα μας...και αλλιμονο σε αυτον που θα τολμησει να τα αγγιξει !!!

. κι έχω άπειρη υπομονή στην κίνηση της πόλης, αν κ δεν έχω καθόλου υπομονή με τους ηλίθιους οδηγούς....

Ναι...και τα καντηλογαμοσταυρα που ριχνεις στις γριουλες που πανε με 30 και αριστερα...τα ξεχνας???

αν όμως είναι ξανθιές θελκτικές εμπροσθόβαρες υπάρξεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας οδηγούν όπως γουστάρουν....

Μηπως θες να σου θυμησω το τηλεφωνο του δικηγορου μου?με τις παλιοσιλικονιαρες που τα εχουν τακιμιασει με τα Botox και μου το παιζουνε παιδουλες....οι σιτεμενες,οι ασκημομουρες ,οι απηδηχτες!!!!!!!!!

Ξεχασα να σου πω οτι το παιδι εβαψε με σπρει το ενα σου ηχειο.....ζωγραφησε τον Μπομπ τον Σφουγγαρακι και κατουρησε και το κουτι που εχει στην βαση του....αν θυμηθεις παρε ενα πρασινο σπρει απο τον κυρ-Γιαννη απεναντι να βαψουμε και το αλλο για να ταιρειαζουν στον χωρο....μην μας λενε και ανοικοκυρευτους...ε Κωστα μου?????????
:204::204::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ρε πο@στη μου δεν εχει δουλεια καθολου και την βγαζω στο κουμπιουτιρ ολημερις!!!!!

Ποτε στο διαολο θα φτιαξει ο κοσμακις τα δοντια του να παρω κανενα ευρω?????

Ηθελα να ξαλαφρωσω λιγο.....αδερφια μου!!!!

:143::143:

Reaction score
0

9) λέω μ@λ@κ@ όποιον δε συμφωνεί με μένα και με τους φίλους μου (πχ - λόγω βλάση- όποιον δε γουστάρει τον κ@λο της ANNIES μας...)

...
γκου-χου.....γκου-χου............

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.202

Βρε κακοχρονο ναχεις ....ρομπα με εκανες.....ενταξει το αδερφη...αλλα οτι θα βαλλω χερι στον Κρελλ....αυτο δεν το περιμενα απο σενα....και σε ειχα για φιλη μου!!!!!!!!!
έχεις ρέντα ρε χαμένε, πάει και τέλειωσε...:143::137::138::135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
K@λοθέμα άνοιξα πάλι. :116:
Άντε ρε αφήστε τα σαλιαρίσματα να δούμε τι έχουν να μας πούνε και οι υπόλοιπες τρελές του κλουβιού.

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Ρώτησα την γυναίκα το πρωί για τις παραξενιές μου.
Όταν σταματήσει να τις απαριθμεί θα προσπαθήσω να τις γράψω..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Tετοια τυχη βρε παιδι μου αυτη η γυναικα??????????:143::143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.407

Μέσα σε 10 ώρες που ανοίχτηκε το θέμα ''παραξενιές'', βλέπω 55 μηνύματα!

Α...να χαθείτε πια παράξενοι, ε παράξενοι! :136::136::136::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Μέσα σε 10 ώρες που ανοίχτηκε το θέμα ''παραξενιές'', βλέπω 55 μηνύματα!

Α...να χαθείτε πια παράξενοι, ε παράξενοι!
Εσυ μωρη μπετουγια γιατι δεν γραφεις τα δικα σου να εχουμε θεμα να διαβαζουμε ολοι νυχτα???????

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.407

Γι αυτό δεν τα γράφω!:138:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
- ενθουσιάζομαι εύκολα, και μετα
- βαριέμαι επίσης εύκολα
- με αρέσει πολύ το καλό φαγητό, και
- λιγότερο το ποτό
- χαλάω πολλά λεφτ'α σε μλκες, κρυφά,
-είμαι ήρεμος μέχρι να τα "παρω" αλλά πρέπει να το προσπαθήσεις
- γίνομαι χαλί να με πατήσεις αλλά μπορώ να γίνω και υπερ-γαίδαρος, αμα μου τη δώσεις

to be continued.....

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.026

Επικίνδυνα πράγματα. Δεν αποτολμώ να το ζητήσω από τη δικιά μου, θα αρχίσει να βγάζει μπλε σελίδες στην καλύτερη, εάν δεν κρασάρει εντελώς.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.634

Είμαι εντελώς άτεγκτος με τις μηχανές και υπερβολικά «μαλακός» με τους ανθρώπους. Των άκρων δηλαδή.

Είμαι αθυρόστομος εκεί που δεν πρέπει (κάποιες φορές). Τα «γαλλικά μου» είναι καλύτερα από τα γαλλικά μου.

Είμαι τραυλός παιδιόθεν. Έχω βελτιωθεί πολύ (αβοήθητος, μόνος μου), αλλά όταν είμαι εκνευρισμένος δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη.

Έχω ένα αθεράπευτο κόλλημα με το hi-fi. Αν δω αυγά μάτια κι ανάμεσά τους ένα βραστό κολοκυθάκι, συνειρμικά που έρχονται στο νου καρούλια και μπλοκ κεφαλών από μαγνητόφωνο.

Μου αρέσει το χρήμα˙ είμαι ευκαιριακά ευτυχής που μπορώ να αγοράσω αυτή, και μονίμως δυστυχισμένος που δεν μπορώ να αγοράσω αυτή.

Καταλαβαίνω τις γυναίκες πολύ περισσότερο απ’ όσο θα ήθελαν, κι αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα.

Δεν ξέρω τα μαθηματικά που θα ήθελα.

Είχα μια ευκαιρία να φύγω Αμερική, και την προσπέρασα, (και επομένως είμαι μαλάκας ολκής).

Είμαι δις υπότροπος καπνιστής.

Δεν έχω καθόλου υπομονή με τη γραφειοκρατία.

Παίζω την τελειομανία μου μπακότερμα, και πολλές φορές χάνω.

Σε ανύποπτες στιγμές, συλλαμβάνω τον εαυτό μου να είναι προληπτικός.

Δεν είμαι ηλεκτρικό πηρούνι, (κι όταν συντρώγω παρέα με το Δολοφονάκη, μένω νηστικός, εννοείται).

Δεν ξέρω να δέρνω σωστά και χωρίς κινδύνους. (Λέω να αρχίσω aikido φέτος, άντε να δούμε).

Δεν είμαι πλούσιος.

Πολλές φορές είμαι αφηρημένος, κι αυτό μου κοστίζει. (Τις προάλλες άφησα το πορτοφόλι μέσα στην καλιακούδα και ξέχασα να κλειδώσω, και μου το άδειασε ένα κ@λοπρεζόνι).

Δεν είμαι εγωιστής –ούτε επίμονος- όσο θα έπρεπε.

Είμαι περισσότερο συναισθηματικός από όσο πρέπει.

Έχω ένα ελάττωμα κοινό με τον vertigo. Delete is not undoable.

Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι πως δεν μπορώ να προσδιορίσω όλα τα ελαττώματά μου.

Και μερικά προτερήματα:

Έχω άριστες σχέσεις με το νερό και το σαπούνι.

Ξέρω να μαγειρεύω. (Φαγητό, όχι εκλογικά αποτελέσματα. Αν ήξερα να μαγειρεύω εκλογικά αποτελέσματα, θα είχα γίνει πλούσιος, και θα καταδεχόμουν να σας πω ούτε καλημέρα, τομάρια, ε τομάρια).

Είμαι φίλος του rdoherty και εχθρός των χαϊεντάδων και μονίμως διαγραμμένος στο avclub. Όλα μαζί.

Δεν ξεχνώ ποτέ και τίποτε, (αλλά είμαι αναβλητικός, κάτι που με οδηγεί σε άτσαλες δικαιολογίες).

Παρά την ηλικία μου, μ’ αρέσει ο Μύρωνας Στρατής, αλλά εξακολουθεί να με συγκινεί κι ο Barry White.

Ανακάλυψα τον Μπαχ, και εξακολουθώ να προτιμώ τον Ζαμπέτα.

Διατηρώ αγαστή σχέση με την Καθαρεύουσα και την ορθογραφία.

Τραγουδώ αρκετά καλά, (μαθητής του Χατζημάρκου γαρ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.313
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk