Παραξενιές...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Παραξενιές...

Η μεγαλύτερή μου παραξενιά , ειναι οτι ολοι αυτοί που εγραψαν ειναι φίλοι μου...:608:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.082

Ε μετά από όλα αυτά που διάβασα, πήρα λίγο θάρρος.
Δεν είμαι ο μόνος βλαμμένος, παράξενος, κακοτράχαλος, ξυνός. :101: :101:
Είμαστε πολλοί.
Ωραία είναι εδώ μέσα τελικά. :107: :107:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.036

Ε μετά από όλα αυτά που διάβασα, πήρα λίγο θάρρος.
Δεν είμαι ο μόνος βλαμμένος
Φαντάζομαι αυτό, για κάποιον που φέρει τον τίτλο του Προέδρου μιας Ένωσης Βλαμμένων, είναι αυτονόητο. Εκτός εάν η ΕΒΒΕ είναι κάτι σαν μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Για παραξενιες ξεκινησε και εξελιχτηκε σε αυτοκριτικη.
Απο ενστικτο αυτους που ξεχωρισα σαν ψαρακι περισυ μου φαινονται πολυ οικειοι φετος.

Αυτο το ηλεκτρονικο καφενειο ειναι πολυ ωραιο.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Παραξενιές...

- ενθουσιάζομαι εύκολα, και μετα
- βαριέμαι επίσης εύκολα
- με αρέσει πολύ το καλό φαγητό, και
- λιγότερο το ποτό
- χαλάω πολλά λεφτ'α σε μλκες, κρυφά,
-είμαι ήρεμος μέχρι να τα "παρω" αλλά πρέπει να το προσπαθήσεις
- γίνομαι χαλί να με πατήσεις αλλά μπορώ να γίνω και υπερ-γαίδαρος, αμα μου τη δώσεις

to be continued.....
Φίλε ichaltou, μοιάζουμε πολυ!!! Για πες κι άλλα!!!:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Ρε τι σας επιασε ολους και αλλαζετε αβαταρ?

Περασε γραμμη ο Αrgi και δεν το ξερω?

Reaction score
3

Δεν έχω υπομονή με τους ανθρώπους.
Εκνευρίζομαι πάρα πολύ (τύφλα να 'χει ο Hulk) όταν καταλάβω ότι με κοροϊδεύουν και μάλιστα εν γνώσει τους.

Και για να πάμε και σε τεχνικά θέματα:
Δεν μπορώ να ακούσω πια σε stereo, μόνο σε εξακάναλο :107:
Δεν μπορώ να δω τίποτα σε 4:3, παρά μόνο σε 16:9 :107:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

Φίλε ichaltou, μοιάζουμε πολυ!!! Για πες κι άλλα!!!:107:
οταν με πιάσει η βαρεμάρα μου..... δεν μπορώ να κουνηθώ
δεν είμαι και πολύ τακτικός στο σπίτι
οταν μου μπει κάτι στο μυαλό......

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές...

οταν με πιάσει η βαρεμάρα μου..... δεν μπορώ να κουνηθώ......
Αυτό πάλι που το πας...:109:
Η βαρεμάρα είναι κατάρα όχι παραξενιά!:137:
Μια απο τα ίδια κι εγώ!:107:

Reaction score
5.391
Ρε, μη γράφετε προτερήματα. Ο άνθρωπος είπε να γράψουμε τα στραβά σας :116:

Και αφού επέστρεψα φρέσκια μετά από ένα ντους ορίστε κάποια (από τα πολλά) πράγματα που θα σας αποτρέψουν από το να με πλησιάσετε :137: :

είμαι υπερβολικά συναισθηματική και ευαίσθητη (κάτι που βλέπουν μόνο λίγοι εκλεκτοί :137:) πράγμα που μου κάνει κακό

βρίζω αρκετά θα έλεγα(έτσι και ανοίξει ο οχετός...)

όταν κάθομαι σε κάποιο μαγαζί διαβάζω τον κατάλογο (κάτι που κάποιους τους εκνευρίζει πάρα πολύ)

είμαι αναποφάσιστη πολλές φορές

ακόμα κι όταν μου φέρονται άσχημα σε πολλές περιπτώσεις κάνω τον Μ@Λ@Κ@ για μη δημιουργηθεί άσχημο κλίμα. Και οι άλλοι βρίσκουν πάτημα. Έχω μουτζώσει τον εαυτό μου που σε περίπτωση που έπρεπε να τα κάνω λαμπόγυαλο εγώ συνέχιζα να φέρομαι με περισσή ευγένεια.

στον κινηματογράφο και σε καφετέριες-ταβέρνες θέλω να κάθομαι έξω-έξω.

νομίζω πως είμαι ευκολόπιστη. Με λένε κάποιοι φίλοι αφελή διότι δεν πιστεύω την κακία στους ανθρώπους. Και παρότι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι (μέχρι τότε) μου φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο συνεχίζω να πιστεύω και να εμπιστεύομαι. Και να εκπλήσσομαι από τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Συνεχώς. Τελικά, μπορείς ποτέ να πεις ότι ξέρεις κάποιον πραγματικά;

πολλές φορές ενώ είμαι κομμάτια απ'την κούραση αντί να πάω για ύπνο κάθομαι στον η/υ.

με ενοχλεί τόσο πολύ η αγένεια του κόσμου που νομίζω πως κάποιες φορές γίνομαι γραφική. Αλλά δεν με νοιάζει.

μένω προσκολλημένη στο παρελθόν.

και την μεγαλύτερη "χαζομάρα" την βάζω στο κινητό σαν υπενθύμιση για να μην την ξεχάσω. Βρε, μπας και είμαι όντως χαζή;

και πολλά άλλα. Ελπίζω η 15 μηνών ανηψιά μου να με αντέχει όταν αρχίζει να καταλαβαίνει και να συνεχίζει να χαμογελά και να ανοίγει τα χέρια της για να την αγκαλιάσω όταν με βλέπει όπως κάνει και τώρα.

Αυτά. Είναι η ώρα που κλείνουν τα φώτα στο ίδρυμα.

:137:

Reaction score
89
πολλοι περιεργοι και παραξενοι εχουν μαζευτοι εδω περα μου φαινεται .....

παω να γραφτω σε φορουμ για σταυροβελονιες!!! χαχαχαχααχαχααααααααα

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Miss Giota, μ΄αρέσουν οι παραξενιές σου! Λέω να υιοθετήσω κι εγώ μερικές!:107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.207

Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι πως δεν μπορώ να προσδιορίσω όλα τα ελαττώματά μου.
ως ημίθεος (χεχεχε), συμμερίζεσαι την ανθρώπινη φύση όλων μας... Αν μπορούσες να προσδιορίσεις όλα σου τα ελαττώματα, θα ήσουν θεός!

Βασικά, τα ελαττώματά μας (και τις όποιες ...παραξενιές μας), δε τα βλέπουμε εμείς, αλλά τα βλέπουν όλοι οι άλλοι, γύρω μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταλαβαίνουμε έστω και τα μισά από αυτά...

Συνολικά, απλά η πιο εξαιρετική διαπίστωσή σου. :126:

Είμαι φίλος του rdoherty και εχθρός των χαϊεντάδων και μονίμως διαγραμμένος στο avclub. Όλα μαζί.
10 με τόνο! αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

καλά, αμα αρχίσουμε τα ελαττώματα του γεροπαράξενου, του αρ-τι-ντι-του, θα αλλάξουμε χιλιετία και ακόμα θα έχουμε να λέμε.... έτσι πάει όμως, είναι "πακέτο" το ένα με το άλλο....

Η μεγαλύτερή μου παραξενιά , ειναι οτι ολοι αυτοί που εγραψαν ειναι φίλοι μου...:608:
τουλάχιστον, με αυτό που έγραψες αναγνωρίζεις πως είσαι μια από τα ίδια λοιπόν... μένει να δούμε πότε θα μας γράψεις και τις υπόλοιπες, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...

Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι... βλαμμένε. :142:
έτσι ακριβώς...

Ελπίζω η 15 μηνών ανηψιά μου να με αντέχει όταν αρχίζει να καταλαβαίνει και να συνεχίζει να χαμογελά και να ανοίγει τα χέρια της για να την αγκαλιάσω όταν με βλέπει όπως κάνει και τώρα.
κορυφαίο! πραγματικά ...εμπνευσμένο!:126:

Reaction score
0

...να πω και άλλα????........................

chapter 2

...είμαι πολύ αγχώδης...εκτός από ένα τομέα....:138:

...χάνω εύκολα την ψυχραιμία μου....

...μιλάω φωναχτά και έχω βαριά και βραχνή φωνή..(καλά όχι σαν τραβεστί...:142:)...μικρή μου έλεγαν ότι είχα καταπιεί ενισχυτή και οι πιο καλοπροαίρετοι ότι θα γινόμουν τραγουδίστρια..προφανώς του λαϊκού ρεπερτορίου...τελικά στο πάλκο (παρότι είχα κάποιες προτάσεις) ουδέποτε ανέβηκα....μόνο για κάτι τσιφτετέλια θυμάμαι στα νεανικά μου χρόνια...:135:

...δένομαι εύκολα...αλλά πλέον τα τελευταία 3 χρόνια αν προκύψει θέμα έλλειψης σεβασμού και εμπιστοσύνης, λύνομαι το ίδιο εύκολα....

...οι φίλοι μου είναι όλοι για τα σίδερα....

...τρώω πολύ...για την ακρίβεια τρομάζει το μάτι όσων έχουν την ατυχία να ειναι συνδαιτυμόνες μου...

...δίνω πολλά χρήματα για καλό φαγητό, ντύσιμο, ακριβές διακοπές, αυτοκίνητα κτλ κτλ

..έχω κακομάθει το μικρό μου (καθότι μοναχογιός) και τώρα προσπαθώ να τον στρώσω γιατί μου έχει κάνει τα νεύρα κρόσια..

......αύριο θα καταγράψω και άλλα......:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.207

...είμαι πολύ αγχώδης...εκτός από ένα τομέα....:138:
πάλι καλά που κάπου ....χαλαρώνεις κι εσύ βρε παιδί μου...:126:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ