Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Kαλορίζικος!!

Αν κατάλαβα καλά, θα χρησιμοποιήσεις τον τοίχο σαν οθόνη προβολής? Αν όχι, υπάρχει φτηνή λύση για masking, και μάλιστα ηλεκτρονικό με τηλεχειρισμό.

Reaction score
0

Ναι. Σε τοιχο θα προβάλω. Σκέφτηκα να φτιαξω μια οθόνη με το πλάτος που θέλω για 2.35:1 και σε ύψος οσο μου πηγαινει καλυτερα για 16:9.

Το masking θα γινεται μονο στο πανω μέρος καθως το κάτω μέρος της 21:9 ταινιας θα μετακινείται κάθε φορα με το lens shift στο κάτω σημειο του πλαισιου της οθόνης. Θα μπει ενα ρολερ που θα κρυφτει σε γυψοσανίδα και θα κατεβαινει "γλυφοντας" την οθόνη. Η λειτουργία του θα ειναι διπλη καθως θα κάνει το masking βγαινοντας λιγο, και θα καλυπτει πλήρως την οθόνη για να μη φαινεται ασχημος ο ασπρος τοιχος οταν δεν γινεται προβολη.

Το lens shift λέτε να το πάρω στο χέρι αν το πολυχρησιμοποιω; Ηδη βλεπω οτι εχει μποσικα

Για αριστερο και δεξι masking στις προβολές 16:9 μια μπακάλικη πατέντα με δυο κομμάτια βελουδο που θα κολλάνε πανω-κάτω με βέλκρο δεν μου φαινεται κακη ιδεα γι αρχή :)

Η λύση που προτείνεις ποια ειναι;

Reaction score
152

Ολεεεεε εμενα μου ηρθε σημερα ο προβολεας!
Ελα ομως που ειμαισ ε φαση μετακομισης τωρα και δεν μπορω να τον δοκιμασω!!!!
να παρει και να σηκωσει!!!
καμια ιδεα για προχειρη προβολη; πως να κρεμασω προχειρα το πανι (lumen embasy 2)??? υπαρχει κανας τροπος ή θα πρεπει να περιμενω 2+ βδομαδες??? :-((((
κανε λιγο υπομονη....
εγω για να κρεμασω τη stewart περιμενα σχεδον 3 χρονια,κι ας καθοταν στο σαλονι μου στο κουτι της...
τι ειναι για σενα, 15 μερες, ή 360 ωρες, ή 21600 λεπτα, ή 1296000 δευτερολεπτα;;;.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690

Ναι. Σε τοιχο θα προβάλω. Σκέφτηκα να φτιαξω μια οθόνη με το πλάτος που θέλω για 2.35:1 και σε ύψος οσο μου πηγαινει καλυτερα για 16:9.

Το masking θα γινεται μονο στο πανω μέρος καθως το κάτω μέρος της 21:9 ταινιας θα μετακινείται κάθε φορα με το lens shift στο κάτω σημειο του πλαισιου της οθόνης. Θα μπει ενα ρολερ που θα κρυφτει σε γυψοσανίδα και θα κατεβαινει "γλυφοντας" την οθόνη. Η λειτουργία του θα ειναι διπλη καθως θα κάνει το masking βγαινοντας λιγο, και θα καλυπτει πλήρως την οθόνη για να μη φαινεται ασχημος ο ασπρος τοιχος οταν δεν γινεται προβολη.

Το lens shift λέτε να το πάρω στο χέρι αν το πολυχρησιμοποιω; Ηδη βλεπω οτι εχει μποσικα

Για αριστερο και δεξι masking στις προβολές 16:9 μια μπακάλικη πατέντα με δυο κομμάτια βελουδο που θα κολλάνε πανω-κάτω με βέλκρο δεν μου φαινεται κακη ιδεα γι αρχή :)

Η λύση που προτείνεις ποια ειναι;
Αφού σκέφτεσαι για 2,35:1 τότε αλλάζει. Το masking που θα σου πρότεινα είναι για οθόνες 16:9. Η λύση που σκέφτεσαι για αριστερά-δεξιά με μαύρο βελούδο (μαύρο όμως), είναι καλή, αλλά θα με κούραζε το βάλε-βγάλε.

Reaction score
249

γυρω στα 5 μετρα ειδα στις 135" το sanctum σε 3d (1.85:1)
για 5,5 μετρα πρεπει να τον παρω πανω μου ΄η να δοκιμασω απο αλλου αλλα θα ειναι απο πολυ πλαγια και καπου θα χτυπαει η εικονα

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

παιδια να ρωτησω κατι. Στον epson 9000W το "τσουτσουνι" που ειναι ο πομπος για το ασυρματο HDMI που πρεπει ναναι; μπορει ναναι ακουμπησμενο στον ενισχυτη επανω; ή πρεπει ναναι καπου αλλου ή να κοιταει προς καπου συγκεκριμενα;
ευχαριστω

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Σωστο κι αυτο. πηγα να τον παραλαβω και τελευταια στιγμη αλλαξα τον 9000 με τον 9000W και θα παραλαβω την αλλη βδομαδα οπου και θα διαβασω τις οδηγιες.
Απλα επειδη κανω ανακαινιση και οργανωνω ηλεκτρολογικα και χιλια δυο μουρθε αυτη η απορια και ειπα μηπως ηξερε καποιος συμφορουμιτης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Από κάποιον κάτοχο:

Είναι όντως 16cm σε ύψος μαζί με τα ποδαράκια;
Τα ποδαράκια βγαίνουν;
Αν βγαίνουν πόσο είναι το ύψος του χωρίς αυτά;

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reaction score
188

gsstrifos μισο να μετρησω και θα σου πω..λοιπον τα ποδαρακια δεν βγαινουν..με τερμα ανοιχτα ειναι 16cm μετα ποδαρακια τερμα κλειστα ειναι 14cm

παιδια πηρα το προβολεα και εχω ξενερωσει..καταρχας με το που τον αναψα και πατησα blank να δειξει μαυρη εικονα,να σου η ροδελα απο τη σκονη...νεταρισα το φακο και εχει μια κηλιδα απο σκονη...δεν φαινεται ευκολα πρεπει να σου δειξει μαυρο για το δεις αλλα δεν το δεχομαι σε καινουργιο προβολεα...

το δευτερο ξενερωμα ειναι οτι οταν βαζω το f.i ειτε απο media player ειτε απο pc στα 24-59-60 hz καθε 7-10sec η εικονα κολαει λες και παιζει με 10 frames..ειτε το βαζω στο low-medium-high το ιδιο..

κινηση βουτυρο και κολημα..ξανα βουτηρο ξανα κολημα..ε δεν γινεται αυτο το πραγμα...

η συγκλιση ειναι ενα πιξελ κοκινο προς τα δεξια και λιγο πανω..μπηκα στο μενου για το aligment αλλα δεν αλαζε κατι.

θα ζητησω αντικατασταση.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

gsstrifos μισο να μετρησω και θα σου πω..λοιπον τα ποδαρακια δεν βγαινουν..με τερμα ανοιχτα ειναι 16cm μετα ποδαρακια τερμα κλειστα ειναι 14cm

παιδια πηρα το προβολεα και εχω ξενερωσει..καταρχας με το που τον αναψα και πατησα blank να δειξει μαυρη εικονα,να σου η ροδελα απο τη σκονη...νεταρισα το φακο και εχει μια κηλιδα απο σκονη...δεν φαινεται ευκολα πρεπει να σου δειξει μαυρο για το δεις αλλα δεν το δεχομαι σε καινουργιο προβολεα...

το δευτερο ξενερωμα ειναι οτι οταν βαζω το f.i ειτε απο media player ειτε απο pc στα 24-59-60 hz καθε 7-10sec η εικονα κολαει λες και παιζει με 10 frames..ειτε το βαζω στο low-medium-high το ιδιο..

κινηση βουτυρο και κολημα..ξανα βουτηρο ξανα κολημα..ε δεν γινεται αυτο το πραγμα...

η συγκλιση ειναι ενα πιξελ κοκινο προς τα δεξια και λιγο πανω..μπηκα στο μενου για το aligment αλλα δεν αλαζε κατι.

θα ζητησω αντικατασταση.
Καλωσήρθες στον κόσμο των LCD Epson Χαρίτο!σου έυχομαι καλή διαμονή!

Reaction score
188

πωωωωωωωω ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησεις.αμα δεν πεις την $#@%$@% σου δεν αντεχεις παιδι μου..θα σου ελεγα τιποτα τωρα γιατι ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατατασταση(ασχετα με τον προβολεα) αλλα δεν θα πεσω στο δικο σου τραγικο επιπεδο.

ο προβολεας ειναι μια χαρα αν εξαιρεσουμε αυτα τα 2 πραγματακια.ετσι και αλλιως η epson εχει καλη πολιτικη στις αλλαγες.

οσο και αν χαιρεσε με το προβλημα μου,γιατι αυτο ειναι σιγουρο ,εγω θα τον χαρω και θα περασα μια χαρα μαζι του.

Reaction score
15.548

για τσεκαρε οτι μπορεις ......

μην τρελαθεις.......

ολα θα πανε καλα.......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σ ευχαριστώ..

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

πωωωωωωωω ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησεις.αμα δεν πεις την $#@%$@% σου δεν αντεχεις παιδι μου..θα σου ελεγα τιποτα τωρα γιατι σε ασχημη ψυχολογικη κατατασταση(ασχετα με τον προβολεα) αλλα δεν θα πεσω στο δικο σου τραγικο επιπεδο.

ο προβολεας ειναι μια χαρα αν εξαιρεσουμε αυτα τα 2 πραγματακια.ετσι και αλλιως η epson εχει καλη πολιτικη στις αλλαγες.

οσο και αν χαιρεσε με το προβλημα μου,γιατι αυτο ειναι σιγουρο ,εγω θα τον χαρω και θα περασα μια χαρα μαζι του.
Xαρίτο δέν χαίρομαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στον προβολέα σου.Αντιθέτως προβληματίζομαι όπως εσύ. Δεν έχω κάτι μαζί σου ,αν πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Απο την άλλη όταν μάλιαζε η γλώσσα μου να σου λέω για την κάκιστη ποιότητα κατασκευής στους LCD epson, εσύ το μόνο που έκανες είναι να χλευάζεις και να υποθέτεις.

Τέσπα μακάρι να βρείς την άκρη και να σου αλλάξουν τον προβολέα σου ώστε να λυθούν τα προβλήματα σου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.690
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Καλωσήρθες στον κόσμο των LCD Epson Χαρίτο!σου έυχομαι καλή διαμονή!
:444::446::624:

Tα θερμά μου συγχαρητήρια! Χαίρομαι που έχουμε τέτοια μέλη στο site!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.861
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Απο την άλλη όταν μάλιαζε η γλώσσα μου να σου λέω για την κάκιστη ποιότητα κατασκευής στους LCD epson
Έλεος!

Λες και όλοι οι epson είναι με αυτό το πρόβλημα!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988