Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
188
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

αστο tegonik παρατατο...μην ασχολεισαι μαζι μου ρε παιδι μου παρτο χαμπαρι..

3 φιλοι μου εχουν παρει τον 9000 και κανεις δεν εχει προβλημα.

πετας την ειρωνεια σου και ολα καλα δεν τρεχει τιποτα.δεν μπορω ρε παιδι μου να παρω dlp το καταλαβαινεις?δεν γινεται.με ενοχλουν με κουραζουν.δεν την παλευω.

οποτε η μονη μου λυση ειναι lcd.και παιζει και καλυτερα απο αρκετα dlp χεχε

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

αστο tegonik παρατατο...μην ασχολεισαι μαζι μου ρε παιδι μου παρτο χαμπαρι..

3 φιλοι μου εχουν παρει τον 9000 και κανεις δεν εχει προβλημα.

πετας την ειρωνεια σου και ολα καλα δεν τρεχει τιποτα.δεν μπορω ρε παιδι μου να παρω dlp το καταλαβαινεις?δεν γινεται.με ενοχλουν με κουραζουν.δεν την παλευω.

οποτε η μονη μου λυση ειναι lcd.και παιζει και καλυτερα απο αρκετα dlp χεχε
Εδώ μιλάμε ότι παίζει καλύτερα απο τη VT30 στους DLP θα κολήσουμε?:116:

Δεν σε ειρωνεύτηκα Χαρίτο ,σου λέω απλά τα πράγματα ώς έχουν. Στους espon δεν τη γλιτώνεις τη σκόνη είτε απο καινούργιος είτε στη πορεία. Δεν έχουν σφραγισμένο οπτικό και αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Επίσης το να κάνουμε χιούμορ όταν υπάρχει μιά στραβή δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σε ειρωνευόμαστε ή χαιρόμαστε με τη στραβή σου.
Το πρόβλημα σύγκλισης που έχεις πάντως,εαν είναι μονο ένα pixel είναι καλά ,σχεδόν δεν θα το διακρίνεις στη θέαση ταινίας. Απο εκεί και πάνω αρχίζει να ενοχλεί.
Βέβαια όπως είπα το καλύτερο για εσένα (και για ψυχολογικούς λόγους) είναι να στον αλλάξουν.

Reaction score
8.349

Λαμπρο μπορει να μπει σκονη,αλλα σε καινουργιο κομματι ειναι οντως περιεργο.Παντως η σκονη καθαριζεται.Αυτο που με προβληματιζει και δεν καταλαβαινω ειναι που λες οτι κολαει το FI.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Εδώ μιλάμε ότι παίζει καλύτερα απο τη VT30 στους DLP θα κολήσουμε?:116:

Δεν σε ειρωνεύτηκα Χαρίτο ....
Επίσης το να κάνουμε χιούμορ όταν υπάρχει μιά στραβή δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σε ειρωνευόμαστε ή χαιρόμαστε με τη στραβή σου.
όντως έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ...

Reaction score
1

όντως έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ...
Για να καταλάβεις τη διαφορά ,ειρωνεία είναι αυτό

:444::446::624:

Tα θερμά μου συγχαρητήρια! Χαίρομαι που έχουμε τέτοια μέλη στο site!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.767
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Ενώ αυτό είναι έκφραση απέραντου θαυμασμού:

Καλωσήρθες στον κόσμο των LCD Epson Χαρίτο!σου έυχομαι καλή διαμονή!
Θεωρώ πολύ επιεική την αντίδρασή μου.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Ενώ αυτό είναι έκφραση απέραντου θαυμασμού:

Θεωρώ πολύ επιεική την αντίδρασή μου.
Σύμφωνοι,δεν παύει να είναι καθαρά ειρωνική όμως. Αυτό έγραψα παραπάνω ,τίποτα περισσότερο.
Και απο συντονιστή κατηγορίας που ο ρόλος του είναι βασικά να ηρεμεί τα πνέυματα και όχι να ρίχνει λάδι στη φωτιά ,είναι κάτι απαράδεκτο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Κάνεις λάθος, δες πρώτα τον τρόπο που γράφεις εσύ και μετά κρίνε τους άλλους......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.767
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Σύμφωνοι,δεν παύει να είναι καθαρά ειρωνική όμως. Αυτό έγραψα παραπάνω ,τίποτα περισσότερο.
Και απο συντονιστή κατηγορίας που ο ρόλος του είναι βασικά να ηρεμεί τα πνέυματα και όχι να ρίχνει λάδι στη φωτιά ,είναι κάτι απαράδεκτο.
Απαράδεκτος είναι ο τρόπος σου! Που μας βγήκες και όψιμα ενδιαφερόμενος με το πρόβλημα του Χαρίτου, αφού είχες ήδη εκφράσει τη χαιρεκακία σου.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου Νίκο, στο συγκεκριμένο thread όντως ο Γιάννης δεν έκανε καλά την "δουλειά" του από την αρχή . Σε άλλα φόρουμ θα σε είχαν μπανάρει από τα πρώτα σου ποστ , εκείνα στα οποία μιλούσες για τυφλούς, γιαγιάδες κτλ...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Απαράδεκτος είναι ο τρόπος σου! Που μας βγήκες και όψιμα ενδιαφερόμενος με το πρόβλημα του Χαρίτου, αφού είχες ήδη εκφράσει τη χαιρεκακία σου.
Γιάννη σεβαστή η άποψη σου ,άν και δεν είναι ακριβώς έτσι.
Και βέβαια ενδιαφέρομαι για κάποιον που έσκασε 2000 χιλιάρικα στην σημερινή δύσκολη εποχή και που αντιμετωπίζει πρόβλημα σε αυτη την αγορά του και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω όπως μπορώ, ασχέτως εαν βρήκα ευκαιρία να θίξω προηγούμενη 'κόντρα' που είχα με τον Χαρίτο πάνω σε αυτά ακριβώς που αντιμετωπίζει με χιουμοριστική διάθεση φυσικά.

Το θέμα είναι ότι ένα μέλος μπορεί να ξεφύγει ,να γράψει ειρωνικά,να κάνει ακραίο χιούμορ ή να έρθει σε ρήξη με κάποιο άλλο μέλος ,αυτά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στα forum που ο γραπτός λόγος δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος.
Ο συντονιστής όμως δεν θα πρέπει να πέσει σε επίπεδο γραφής ειρωνειών ,οξύνοντας κόντρες ή και δημιουργώντας τες ακόμη ,άλλα να κρατήσει ένα επίπεδο που θα κατευνάσει τα πνεύματα με ουδέτερη τουλάχιστον γραφή.

Αυτή είναι η γνώμη μου Γιάννη.

Reaction score
1

εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου Νίκο, στο συγκεκριμένο thread όντως ο Γιάννης δεν έκανε καλά την "δουλειά" του από την αρχή . Σε άλλα φόρουμ θα σε είχαν μπανάρει από τα πρώτα σου ποστ , εκείνα στα οποία μιλούσες για τυφλούς, γιαγιάδες κτλ...
Για αυτόν ακριβώς τον τρόπο γραφής μιλάω Γιάννη .

Reaction score
1

Φίλε μου εαν ο Γιάννης θέλει να με μπανάρει ή να με τιμωρήσει ώς συντονιστής της κατηγορίας με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο θα είναι απολύτως σεβαστό απο εμένα.
Το να βγαίνεις εσύ όμως και να αναμασάς περασμένες κόντρες και διαμάχες απλά για να μείνουν ενεργές είναι κάτι που δεν το σέβομαι καθόλου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.767

Τότε καλά θα κάνεις να προσέχεις τι γράφεις. Έχω διαγράψει χαρακτηρισμό σου στο παρελθόν για να αποφύγεις τα χειρότερα. Μέχρι εδώ.

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW900

Το θέμα είναι ότι ένα μέλος μπορεί να ξεφύγει ,να γράψει ειρωνικά,να κάνει ακραίο χιούμορ ή να έρθει σε ρήξη με κάποιο άλλο μέλος ,αυτά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στα forum που ο γραπτός λόγος δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος.
Ο.
Νικο,εγω να δεχτω οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις και κανεις καλοπροαιρετο χιουμορ.Ομως βλεπεις ,οτι δεν γινεται αντιληπτο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ομολογω ουτε απο μενα.Συνεπως ,εγω αν μου συνεβαινε αυτο ,να μην με καταλαβαινουν,και να δημιουργω προβλημα,θα προσπαθουσα να κοψω "το χιουμορ" και ναμαι πιο τυπικος.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Το να βγαίνεις εσύ όμως και να αναμασάς περασμένες κόντρες και διαμάχες απλά για να μείνουν ενεργές είναι κάτι που δεν το σέβομαι καθόλου.
Διάβασε ξανά πως ξεκινάς το πόστ 244 και πες μου ποιος αναμασάει κόντρες και διαμάχες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas