- Reaction score
- 1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-T
Εγώ να δεχθώ ότι είναι ακραίο το χιούμορ μου ή ότι ακόμη είμαι και ειρωνικός σε πολλά ποστ μου. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θέλω το κακό κάποιου που άσχετα με τις κόντρες που είχαμε ,αντιμετωπίζει ένα πραγματικό πρόβλημα ή να χαίρομαι με το πρόβλημα του ,όπως αναφέρει πιο πάνω ο Γιάννης χαρακτηρίζοντας με χαιρέκακο ,που για μένα είναι κάκιστος χαρακτηρισμός για κάποιον.
Χαιρέκακος = που επιχαίρει με το πάθημα κάποιου που αντιπαθεί
Απαράδεκτος χαρακτηρισμός ,λυπάμαι.
Κανένα πρόβλημα Δημήτρη. Να γίνει και αυτό. Απλά διακρίνω μια προσπάθεια απο μερικά μέλη να διατηρήσουν ή να μεγαλώσουν μιά κόντρα που στη ουσία δεν υφίστατε για εμένα, αντι να προσπαθούν το αντίθετο.Νικο,εγω να δεχτω οτι εχεις τις καλυτερες προθεσεις και κανεις καλοπροαιρετο χιουμορ.Ομως βλεπεις ,οτι δεν γινεται αντιληπτο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ομολογω ουτε απο μενα.Συνεπως ,εγω αν μου συνεβαινε αυτο ,να μην με καταλαβαινουν,και να δημιουργω προβλημα,θα προσπαθουσα να κοψω "το χιουμορ" και ναμαι πιο τυπικος.
Εγώ να δεχθώ ότι είναι ακραίο το χιούμορ μου ή ότι ακόμη είμαι και ειρωνικός σε πολλά ποστ μου. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θέλω το κακό κάποιου που άσχετα με τις κόντρες που είχαμε ,αντιμετωπίζει ένα πραγματικό πρόβλημα ή να χαίρομαι με το πρόβλημα του ,όπως αναφέρει πιο πάνω ο Γιάννης χαρακτηρίζοντας με χαιρέκακο ,που για μένα είναι κάκιστος χαρακτηρισμός για κάποιον.
Χαιρέκακος = που επιχαίρει με το πάθημα κάποιου που αντιπαθεί
Απαράδεκτος χαρακτηρισμός ,λυπάμαι.