Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
14
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

1. Press the Menu-Button and hold for 8 sec. 2. Press the ESC-Button twice 3. Press the "Left-Arrow"-Button 4. Repeat Steps 1-3

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=21402609#post21402609

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk
Τι εγινε με τον προβολέα σου ????:104:
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά για κάποιο λογο δεν λειτουργεί.. μετα το δευτερο βημα μου βγαζει ενα πινακακι πληροφοριων με το left arrow δεν κάνει τιποτα και αν κανω right βγαζει ενα αλλο πινακακι.
Το τεταρτο βημα πρακτικά μου κανει το ιδιο... τι σκ@τα κανω λάθος τωρα...:-(

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Βρήκα αυτό, για δοκίμασε...

1. Switch on the PJ

2. Press and hold the Menu-Button for 8 sec.

3. Press the ESC-Button twice

Now a new Window with Informations about the Beamer appears. With the "Arrow-right" and "Arrow-left"-Button you can see several other Information-Windows.

4. Press again the Menu-Button for 8 sec. 5. Press again the ESC-Button twice.

Now a new Windows appears. On the left side you see 6 lines named "DIP-SW1" to "DIP-SW 6". Move with the "Arrow-down-Button" to "DIP-SW 6" and press "Enter".

On the right side there are 8 lines named "Bit 0" to "Bit 7" and then "0" and "1" with a white (=deactivated) or green (=activated) Rectangle before the 0 or 1.

Move now with the "Arrow-down"-Button to the line named "Bit 5" and then activate with the "Arrow-right"-Button.

Don't change other bits or DIP-Switches!

Now press Enter and then leave the menu by pressing ESC twice.

Now switch off the PJ and then on again.

Now you can find a new submenu named "LCD Alignment" in the "Advanced"-Submenu. Here you can adjust the pixel alignment, you can activate or deactivate the adjustments or reset them.

Reaction score
14

Βρήκα αυτό, για δοκίμασε...

1. Switch on the PJ

2. Press and hold the Menu-Button for 8 sec.

3. Press the ESC-Button twice

Now a new Window with Informations about the Beamer appears. With the "Arrow-right" and "Arrow-left"-Button you can see several other Information-Windows.

4. Press again the Menu-Button for 8 sec. 5. Press again the ESC-Button twice.

Now a new Windows appears. On the left side you see 6 lines named "DIP-SW1" to "DIP-SW 6". Move with the "Arrow-down-Button" to "DIP-SW 6" and press "Enter".

On the right side there are 8 lines named "Bit 0" to "Bit 7" and then "0" and "1" with a white (=deactivated) or green (=activated) Rectangle before the 0 or 1.

Move now with the "Arrow-down"-Button to the line named "Bit 5" and then activate with the "Arrow-right"-Button.

Don't change other bits or DIP-Switches!

Now press Enter and then leave the menu by pressing ESC twice.

Now switch off the PJ and then on again.

Now you can find a new submenu named "LCD Alignment" in the "Advanced"-Submenu. Here you can adjust the pixel alignment, you can activate or deactivate the adjustments or reset them.

σε ευχαριστω παααρα πολύ ! θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω...όμως δεν μας ειπες.. τι επαθε ο προβολεας σου? σοβαρα κάηκε??

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πλάκα του zizik ήταν το κάψιμο...πάντως θα του ρίξω ένα ξεμάτιασμα για να είμαστε σίγουροι.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
249

νομιζω πως η διαδικασια menu 8 sec και esc esc πρεπει να επαναληφθει 3 φορες μεχρι να βγει το πινακακι που εχει αριστερα το sw6 και δεξια το bit5 το οποιο κανεις ενεργο για να βγει το υπομενου της συγκλισης καο μετα να το εφαρμοσεις για το κοκκινο και μπλε χρωμα
νομιζω πως βελτιωσα τον δικο μου αλλα (αρχικα) οταν βγηκαν οι γραμμες δε ηταν και οτι καλυτερο απο συγκλιση
στον 700 που ειχα ηταν καλυτερα τα πραγματα
μαλλον τυχαιο
περιμενα ομως περισσοτερα απο την επσον για το καλο της μοντελο
anyway στο 3d ειναι εξαιρετος για τα λεφτα του

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Παιδια για την εκδοση με το ασυρματο HDMI που τελικα θα εχω, εχουν ακουστει τιποτα προβληματα τουσ τυλ να μη κλειδωνει ή να διακοπτεται το σημα/βιντεο ή οτιδηποτε?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Παιδια για την εκδοση με το ασυρματο HDMI που τελικα θα εχω, εχουν ακουστει τιποτα προβληματα τουσ τυλ να μη κλειδωνει ή να διακοπτεται το σημα/βιντεο ή οτιδηποτε?
Όχι, δεν έχει ακουστεί τίποτα...

Reaction score
1

σε ευχαριστω παααρα πολύ ! θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω...όμως δεν μας ειπες.. τι επαθε ο προβολεας σου? σοβαρα κάηκε??
Γεωργο, εχεις ΠΜ

Φιλικα, Drak

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι αλλά στην παρουσίαση της Epson μας είπαν ότι η καλύτερη θέση του είναι απέναντι απ τον προβολέα και όχι σε κάποια πλάγια θέση.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Xαριτο Λαμπρο , τι εγινε τελικα με το προβλημα σου? γιατρευτηκε? ειδες διαφορα? τον αλλαξες?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Όχι αλλά στην παρουσίαση της Epson μας είπαν ότι η καλύτερη θέση του είναι απέναντι απ τον προβολέα και όχι σε κάποια πλάγια θέση.
Aααα μαλιστα,οποτε θα το φροντισω αυτο. Στην παρουσιαση σας ειχαν την ασυρματη εκδοση;

Reaction score
188

kotsidi χτες εκανα δοκιμες...με media player clasic μου κανει σπασιματα σε οτι hz και να βαλω.

εκανα ενα αλλο τεστ.ανοιξα youtube και εβαλα trailers σε 1080p και εκει δεν παρατηρησα σπασιμο.αρα υποθετω φταιει ο classic.αλλα και στο εξωτερικο media player που εχω(viewsonic της πλακας) και εκει τα ιδια κανει.σε οτι hz και να του δωσω.

θα δοκιμασω και ενα ps3 ενος φιλου με δισκακια bluray να δω τι θα γινει.

χτες εκατσα και ασχοληθηκα περισσοτερο.τον εχω απο την τριτη και τον εχω δει μονο 2 φορες για 2 ωρες.απλα ειμαι χαλια ψυχολογικα και το μικρο προβλημα το κανω μεγαλυτερο νομιζω.

χτες περασα καποιες ρυθμισεις που βρηκα και μου αρεσανε..τον εφερα λιγο εκει που μου αρεσει και το αποτελεσμα ειναι φανταστικο..!οταν δανειστω την dlsr του ξαδερφου θα βγαλω φωτο.

επισης χτες καταφερα και εφερα το κοκινο ακριβως με το aligment και τωρα οταν ανοιγω το μενου του προβολεα δεν εχει καθολου διαχυση!απλα λιγο πανω δεξια μου φευγει λιγο και δεν μπορω να το φερω γιατι στο προγραμα οταν κανω aligment δεν μου κουναει καθολου τις γραμμες.

βεβαια αφου το εκανα το aligment ειχα κλεισει το pc ειχε παει ηδη 5 και το πρωι οποτε δεν εκατσα να δω τι διαφορα εχει στο desktop και στις ταινιες.

Reaction score
15.548

παιδες........

σε τι οθονη παιζεται?

ειναι τοιχο ?
ειναι καπου στην μεση του χωρου ?

οπως και να ειναι .......θελετε να κανετε ενα ωραιο maskiιng με ολιγα ευρω...?

Reaction score
15.548

masking βρε για το 235:1

εσυ δεν βλεπεις τις ταινιες 235:1 με πανω κατω μαυρες μπαρες ?

Reaction score
15.548

[YOUTUBE]QON8OdvLV5k[/YOUTUBE]

οσοι εχουν κατι αναλογο μπορουν να κανουν το εξης.......
...o epson 9000 εχει αν δεν κανω λαθος.

Aφου βαλεις μια ταινια 235:1,πας στο μενου και κατεβαζεις το ενεργο καδρο 235:1 τερμα κατω.
.......εννοειτε το βαζεις στην μνημη.:116:

μετα πετας απο πανω μια ρολοκουρτινα μαυρη(ηλεκτρικη η χειροκινητη) και τελειωσες. π.χ. εδω εχει τα παντα αποτι ειδα.

και εχεις μια καθαρη εικονα 235:1 εχοντας οθονη 16/9 με 150 -200 ευρω χειροκινητα και αν θες σε ηλεκτρικη........τα διπλα.

οποτε θες ανακαλεις την μνημη και απολαμβανεις..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ο Epson δεν έχει μνήμες εικόνας εάν θυμάμαι καλά, ο panny εχει σιγουρα και ο jvc νομιζω οτι εχει ...

Reaction score
15.548

εχεις δικιο ρε Γιαννη.......

πως μου ειχε κατσει οτι ειχε..:112::422:

οποτε ακυρο για τους epsonες.......:133:

Reaction score
188

με τον epson αν παιζεις σε htpc μπορεις να κατεβασεις την εικονα προς τα κατω και μετα χειροκινητα ανοιγεις το zoom και φτιαχνεις το φοκους..γινεται αλλα ειναι λιγο βαβουρα.

αλλα απο την στιγμη που ο 5000 εχει μοτερ τα κανει ολα μονο του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas