Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.671
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Aν τον ενοχλεί, μπορεί να τον επιστρέψει.

Reaction score
171

Πραγματικά τον λυπάμαι.
Θα έχουν κοκκινίσει τα μάτια του, θα του έχει κοπεί η όρεξη. Σκέτο ράκος!
Το χειρότερο δεν το ξέρετε. Εχει άδεια αυτή τη βδομάδα και την επόμενη!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.817

Το χειρότερο δεν το ξέρετε. Εχει άδεια αυτή τη βδομάδα και την επόμενη!
14 μέρες χ 24 ώρες = 336 ώρες! Πάει για καινούρια λάμπα! :138:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
καλα αρωωστησες????

κοιμασαι κιολας τετοιες ωρες?????

ανοιξε τα ματια κ πιασε το πληκτρολογιο!!!

:116::116::116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Λοιπόν, κάποια πρώτα συμπεράσματα

- 3D σε τηλεόραση πλέον για μένα δεν νοείται, ξεκίνησα χθες να βλέπω και πέρασαν 2 ώρες βλέποντας αποκλειστικά αποσπάσματα από 3D υλικό, χωρίς να το καταλάβω. Το δεδομένο πως το FI και η ίριδα δεν λειτουργούν σε αυτό το mode δεν είναι αντιληπτό ( εξάλλου και με απενεργοποιημένη την ίριδα σε 2δ mode τα black levels του προβολέα είναι πάρα πολύ καλά).
Η εικόνα στο 3D είναι απαλλαγμένη από crosstalk, δεν μπόρεσα να δω πουθενά ακόμα και σε σκηνή που από σκοτάδι έδειξε μια λάμπα, σκηνή που είχα σταμπάρει από την θέαση στην vt. Tο δεύτερο εντυπωσιακό στην θέαση 3D είναι το φως, απίστευτα πολύ φως που πλέον δεν σου δημιουργεί πρόβλημα με τα ενεργά γυαλιά. Καταπληκτικό το AVATAR , το μεγαλύτερο wow effect το έχει το καρτούν sammys adventure και όσοι έχετε κάποιο 3d μέσο σπεύσατε.
Κλείνοντας το κομμάτι του 3D δυο επισημάνσεις, πρώτον έπαιξε απροβλημάτιστα με το 10μετρο καλώδιο που έχω απο το Πλαίσιο και δεύτερο και πιο σημαντικό υπάρχει συμβατότητα των γυαλιών της Panasonic VT με τον Epson και έτσι βρέθηκα με 6 ζευγάρια.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
- σε 2D τώρα, ο προβολέας θέλει καλιμπράρισμα, ο Μανώλης έκανε μια ηρωική προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά. Τα δεδομένα,κάνοντας σύγκριση με την προϋπάρχουσα κατάσταση και οχι μόνο
-πάρα πολύ περισσότερο φως, βλέποντας με την λάμπα σε eco mode, πιο πάνω δεν τόλμησα να τον βάλω. Πλέον μπορώ να δω έχοντας και κάποιο περιφερειακό φως αναμμένο.
-περισσότερη ευκρίνεια, η οποία με ταλαιπώρησε καθώς κρύος ο προβολέας δεν είχε πολύ καλή αλλά έξαφνα με το που ζεστάθηκε...
-μεγαλύτερο ansi
-αθόρυβος, τόσο δουλεύοντας με την λάμπα σε eco αλλά και η ίριδα του
- Η ίριδα, έγινε αντιληπτή μόνο σε μια σκηνή, στην έναρξη των Πειρατών.
- Επίσης δεν έχει καθόλου, διαρροή φωτός σε σχέση και με τον 5000 που είχα εγώ αλλά και τον 6000 που είχαμε δει στο συγκριτικό πριν από μερικές εβδομάδες.
Γενικά πιστεύω πως στα χρήματα αυτά, για όποιον ενδιαφέρεται είναι μια άριστη αγορά. Εγώ για να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος θέλω μια άλλη οθόνη, για να μαζέψω το φως, καλιμπράρισμα και κάποιες παρεμβάσεις στο χώρο που τις έχω ήδη δρομολογήσει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.817

Από κίνηση πως πάει Γιάννη;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.671

Γιάννη, τι σε ενόχλησε και λες ότι θέλει καλιμπράρισμα?

Reaction score
15.548

Για λεγε απο μνημης οτι μπορεις,απο τον ομοσταυλο του πανυ...

καλες θεασεις Γιαννη....

..καλη αγορα εκανες....τσαμπα πραμα πηρες εχω την εντυπωση...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Για λεγε απο μνημης οτι μπορεις,απο τον ομοσταυλο του πανυ...
περισσότερο φως ο epson, νομίζω λίγο περισσότερο ευκρινής ο panasonic, η ίριδα της epson θα σου γίνει περισσότερο αντιληπτή, με απενεργοποιημένες τις ίριδες ισως ο epson να έχει καλύτερο μαύρο

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Γιάννη, τι σε ενόχλησε και λες ότι θέλει καλιμπράρισμα?
η φωτεινότητα των χρωμάτων ( που μπορεί να επηρεάζονται και απο τις αντανακλάσεις) και γενικά θέλει συμμάζεμα το φως του , στο χώρο μου , κάτι που ο Μανώλης έκανε και με τον προηγούμενο.
Βέβαια η λάμπα δεν πρέπει να έχει ακόμα 5-6 ώρες...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Με την οθονη κοιτα τι θα κανεις......
Τα έγραψα παραπάνω, Κώστα με απασχολεί έντονα , πλέον. Πάντως τα μηχανάκια μοιάζουν και ότι και εάν επιλέξει κανείς δεν θα απογοητευτεί.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.646
Τι μου εκμυστηρεύτηκε μόλις ο Γιαννάκης? Αλλά μην του το πείτε, με απείλησε με κυρώσεις και θα το αρνηθεί!

Από την τρέλλα του να τον συνδέσει γρήγορα χθες, τοποθέτησε τον προβολέα στραβά σε σχέση με την οθόνη, και ήταν μη εστιασμένος στη μία πλευρά.

Και νόμιζε ότι δεν είχε οξύτητα όλο το βράδυ! :142:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Τα έγραψα παραπάνω, Κώστα με απασχολεί έντονα , πλέον. Πάντως τα μηχανάκια μοιάζουν και ότι και εάν επιλέξει κανείς δεν θα απογοητευτεί.
λογικο ειναι να μοιαζουν.....η τιμη ομως οχι(εστω η σημερινη)
....το κερδος αυτο,ειναι ευκαιρια,να παει σε κατι που ετσι κιαλλιως,θα το χρειαζεσαι παντα(εστω για πολλα χρονια)

ξερω σταχω ζαλισει:116:...κανε οτι σε φωτισει ο θεος..:112:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm