- Reaction score
- 78.650
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000
Με γειά!
τον εκλεισα επιτελους!!
Με γειά!
τον εκλεισα επιτελους!!
μπραβο Λαμπρο,πολυ καλο μηχανακι πηρες.Μεγειες και καλες προβολες!:444:τον εκλεισα επιτελους!!.
το projector central λεει οτι απο 3.2μ βγαζει 106"(φακος εως οθονη)Ωχ τι 80 ρε παιδια. Για δειτε το οι γκουρου και πειτε μου!!!
το 235:1 ειναι κορυφη.....προς το παρον το χαιρετε μονο ενας απο εμας..παντως σε μια φαση που ειχα βαλει και τους πειρατες και transformers 3,ανοιξα το zoom τερμα,και το 2.35 απλωσε σχεδον σε ολη την οθονη.προσαρμοσα ακριβως τα μαυρα της οθονης στην ακρη της εικονας.και θυμαστε ποσο μακροστενη ειναι η dalite στο μαγαζι.
μιλαμε για ΜΑΓΕΙΑ.πανω απο 3.5 μετρα μηκος σε 2.35 διασταση.και ο epson τα πηγε εξαιρετικα ηταν φωτεινος ακομα και στο eco.μολις μικρυνα παλι το zoom και εβαλα υλικο 16/9 ξενερωσα την ζωη μου.μου φαινοταν σαν 4:3.....
εχω αρωστησει με το τεραστιο 2:35.1 ο ορισμος της κινηματογραφικης αισθησης!κριμα που δεν εχω χωρο..
Ξέχασες και τον JargonGR...που έχει κοίλη και σταθερή:119:το 235:1 ειναι κορυφη.....προς το παρον το χαιρετε μονο ενας απο εμας..
....δλδ οπως πρεπει να ειναι(φακος και κοιλη οθονη)
Μπα, δίκιο έχει ο Κώστας. Αφού ο Σωτήρης τα έχει και κάθονται.Ξέχασες και τον JargonGR...που έχει κοίλη και σταθερή:119:
Τυχερός όποιος το χαίρετε γιατί είναι όντως μαγεία το 235:1..το 235:1 ειναι κορυφη.....προς το παρον το χαιρετε μονο ενας απο εμας..
....δλδ οπως πρεπει να ειναι(φακος και κοιλη οθονη)